Gość: damien IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.12.04, 22:36 ja i tak bede chodzil tylko do OKF. izraelskim multikorporacjom mowimy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ash Re: Kinowa zmiana warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:13 Nie izraelskim korporacjom tylko izraelskim produkcjom filmowym mówimy NIE! Jakieś tanie shity. Nie ma jak pożądny film z USA lub dobra komedia z Polski. A ja w oóle nie wiem po co jest ten OKF? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do was Re: Kinowa zmiana warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:35 Widac kto sie wypowiada na temat kina.Po prostu jestescie prostakami i nie wiecie co to jest film........."a film, jest najpiekniejszą ze sztuk..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymczasem Re: Kinowa zmiana warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 08:13 OKaeF jest po to, cobym raz w miesiacu szedl pom plakat nalezny mi za 3 kolejne seanse.pojedyncze fotele gora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl indymedia org DEMONSTRACJA POPARCIA DLA SKŁOTERSÓW IP: 195.116.62.* 15.12.04, 08:59 szczegóły www.pl.indymedia.org/pl/2004/12/10899.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan izraela Prostaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:46 Widzisz jaka fajna firme ma Izrael: Cinema City, a ty pewnie jeszcze tkwisz gleboko w stereotypie ortodoksyjnego Zyda. Izrael to nowoczesne panstwo, laickie, nie to co nasze zacofane, katolicko-narodowe LPR-owskie z chlopami i hodowcami gesi w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Kino IP: *.czestochowa.agora.pl 15.12.04, 11:50 A ja będę chodził i do OKF-u i do CC. Cieszę się, że osoby, którym przeszkadza, że to firma izraelaska nie zamierzają tam iść. Będzie mniej pacanów na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damien Re: Kino IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.12.04, 13:22 sam jestes pacan. nie mam nic przeciwko izraelowi, ale przeciwko izraelskim korporacjom. zobaczycie jeszcze, ze CC wykonczy OKF. CC bedzie stosowac swoje techniki marketingowe, aby miec monopol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Kinowa zmiana warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:02 To właśnie my Polacy.Najpierw jak nie było kina to wszyscy narzekali co to za syf żeby kina w takim dużym mieście nie było(w 100% sie akurat z tymi narzekaniami zgadzam)ale teraz to już nie rozumiem bo jest super kino które daje przy okazji prace studentom i tak dalej wszyscy narzekają.Niektórzy to chyba urodzili sie tylko po to żeby narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: som może nie padnie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.12.04, 14:43 Witam! W Opolu padły tylko dwa kina po otwrciu Kinoplexu, ale zostało kino studyjne wiec jest szansa, ze w czwie tez sie utrzyma, powodzenia! :) som Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Kinowa zmiana warty 15.12.04, 16:21 Ludzie, co za głupota,najpierw wszyscy psioczą, ze nie ma kina w Czewie, a teraz wam nie pasuje, kiedy ono wreszcie jest, i to jakie! Niektórzy zachowuują się jak rozkapryszone bahory - najpierw sie awanturuja, żeby im coś dać, a później wyją, że nie takie. No to nie! Nikt was do kina za rączkę prowadził nie bedzie. Tylko możecie juz żałować, bo chociaż nie jest wykończone, to i tak ma atmosferkę i mnie się podoba. A wszystkich chętnych zapraszam 20-go na pierwsze seanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXC Re: Kinowa zmiana warty IP: *.org / *.org 15.12.04, 18:14 Co ma jedno do drugiego przeciez 3 lata temu jak funkcjonowało 2 - salowe kino Wolnośc OKF tez funcjonował. To sa po prosyu 2 - rózne profile te kina sie uzupełniaja W Multipleksie sa hity w OKF filmy ambitne niekoniecznie nastawione na szeroka publicznośc. To sprawa pierwsza. Sprawa druga to fakt iż niestety Cinema City nie jest firmą polską to cos jak kino hipermarket. Zreszta funkcjonujacy na podobnej zasadzie. Problem w tym ze jak to najczesciej bywa zysk firm majcych swoja własciwa siedzibe poza granicami Polski laduje w centrali i nie jest inwestowany w kraju. Szkoda wiec ze nie udało sie wybudowac i otworzyc Multipleksu tóry byłby prowadzony przez Polska firme. Tak napewno było by lepiej dla wszystkich. No ale trzeba sie cieszyc ze jest o co jest choc zawsze ten drobny niesmak pozostje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stama Re: Kinowa zmiana warty IP: *.pl / 80.48.252.* 15.12.04, 20:41 OKF funkcjonuje od 15 lat !!! Zobaczycie jaki szum będzie na 1, 2, 5- te urodziny CinemaCity...Poza tym OKF jest w sieci kin studyjnych, pamiętacie ? Europa Cinemas. I to jako nieliczne, ( jest ich bodaj 12 czy 14 ) z Polski. To chyba o czymś świadczy. Cudze chwalicie, swego nie znacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kinowa zmiana warty IP: *.icis.pcz.pl 16.12.04, 11:10 Tak naprawde dla naszego miasta nie ma znaczenia czy to polski kapital czy z Izraela. Gdyby to byl czestochowski kapital, to byloby inaczej, ale widac ze budowa tak wielkiego kina okazala sie ponad sily naszego miejscowego kapitalu. Wazne jest czy ta inwestycja w postaci kina przyciagnie nastepne, a tutaj po prostu jest jak w przyslowiu ze na dwoje babka wrozyla. Zagraniczna inwestycja moze sie okazac nawet lepsza pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomanka Re: Kinowa zmiana warty IP: *.ids.czest.pl 16.12.04, 12:39 Wszysko przemawia za OKFem: są tańsze bilety, ambitniejsze filmy, sąsiad nie mlaska, nie szeleści papierkami i nie rzuca popcornem... Do OKFu marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Kinowa zmiana warty IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 18:01 I dobrze idzie sobie do OKF dzięki temu nie bedziecie zajmować miejsc innym w CC :) Ja wole bogaty 15 filmowy repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Górą OKF!!!! IP: *.pl / 80.48.252.* 18.12.04, 23:05 Bardzo się cieszę, że wszyscy przeżuwacze i mlaskacze wyniosą się do CC. A w OKFie zostaną sami koneserzy filmu.To jedyne kino bez popcornu. Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Górą OKF!!!! IP: *.icis.pcz.pl 19.12.04, 14:21 Masz racje - brak popcornu to istotna zaleta. Od dziecka mam awersje na ten przysmak :)) Odpowiedz Link Zgłoś