Dodaj do ulubionych

DANZEL w CZĘSTOCHOWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:34
słyszałam że niedługo ma być w cz-wie koncer DANZELA od pumpy rap. wiecie
może gdzie i kiedy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 20.12.04, 08:12
      Chyba pump it up. Go nie będzie w cze-wie bo miał koncert w Lublińcu, nie byłas
      na tym? Ja byłam nawet było fajnie, ale musiałam juz o 1 w nocy wyjść bo wtedy
      był ostatni pociąg.
      • Gość: Kizia Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:18
        tak slyszalam, ze w depo ma byc. a podobno w styczniu w porterze bedzie
        metallica z orkiestra symfoniczna.
        • Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:35
          Moze sie nie znam,ale Porter to przeciez dyskoteka,wiec pewnie Metallica bedzie
          grala raczej w Grocie czy Kongo,te puby odpowiadaja klimatem.Ale upewnie
          sie,mam kumpla fana metalu,on powinien wiedziec cos wiecej w tej sprawie.Pozdro
          ziomale
          • Gość: Xawi Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:31
            Lepjej by było gdyby ICH TROJE przyjechało :D
    • Gość: Boki Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:11
      Kizia :))) To dobre było, Metalica... hahaha
      • Gość: Morning Calm Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:41
        Hahahahaha! Dawno sie tak nie usmialem:D

Metallica w Porterze, na co odpowiedz Menela hahaha!
        Ile Ty masz czlowieku lat? 12?
        • Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:39
          W sumie to mam slaby wynik,tylko 1 osoba-taka inteligentna prowokacja,a tylko 1
          osoba sie nabrala-fatalnie,musze pocwiczyc:)Ale i tak pozdrawiam Morning Calm i
          dziekuje:)
          • Gość: hujeczekojejku Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:02
            tak będzie danzel w Iguanie w marcu -tak mówią ziomale
            • Gość: non Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:47
              boshe a co to w ogóle jest że sie tak podniecacie??
              • Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:23
                non? "Don't you know pump it up,you got to pump it up,don't you know....":)
    • Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 08.01.05, 14:09
      A Ich troje terz było w Lublińcu, dlaczego L-c ma więcej koncertów niz Cz-wa ?
      • Gość: xx Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.icis.pcz.pl 08.01.05, 14:12
        Cale szczescie ze nie ma koncertu Ich Troje w Czestochowie

Zapraszam na Raz, Dwa, Trzy - jest co posluchac.

• Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 08.01.05, 17:03
      Oooo 1,2,3 tez było w Lublińcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka