Gość: jkoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:34 słyszałam że niedługo ma być w cz-wie koncer DANZELA od pumpy rap. wiecie może gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 20.12.04, 08:12 Chyba pump it up. Go nie będzie w cze-wie bo miał koncert w Lublińcu, nie byłas na tym? Ja byłam nawet było fajnie, ale musiałam juz o 1 w nocy wyjść bo wtedy był ostatni pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:18 tak slyszalam, ze w depo ma byc. a podobno w styczniu w porterze bedzie metallica z orkiestra symfoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:35 Moze sie nie znam,ale Porter to przeciez dyskoteka,wiec pewnie Metallica bedzie grala raczej w Grocie czy Kongo,te puby odpowiadaja klimatem.Ale upewnie sie,mam kumpla fana metalu,on powinien wiedziec cos wiecej w tej sprawie.Pozdro ziomale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xawi Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:31 Lepjej by było gdyby ICH TROJE przyjechało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:11 Kizia :))) To dobre było, Metalica... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:41 Hahahahaha! Dawno sie tak nie usmialem:D Metallica w Porterze, na co odpowiedz Menela hahaha! Ile Ty masz czlowieku lat? 12? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:39 W sumie to mam slaby wynik,tylko 1 osoba-taka inteligentna prowokacja,a tylko 1 osoba sie nabrala-fatalnie,musze pocwiczyc:)Ale i tak pozdrawiam Morning Calm i dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hujeczekojejku Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:02 tak będzie danzel w Iguanie w marcu -tak mówią ziomale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:47 boshe a co to w ogóle jest że sie tak podniecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:23 non? "Don't you know pump it up,you got to pump it up,don't you know....":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 08.01.05, 14:09 A Ich troje terz było w Lublińcu, dlaczego L-c ma więcej koncertów niz Cz-wa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: *.icis.pcz.pl 08.01.05, 14:12 Cale szczescie ze nie ma koncertu Ich Troje w Czestochowie Zapraszam na Raz, Dwa, Trzy - jest co posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DANZEL w CZĘSTOCHOWIE IP: 80.51.222.* 08.01.05, 17:03 Oooo 1,2,3 tez było w Lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś