Gość: Asieńka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:36 Czy macie takiego którego ze szczerego serca chcielibyście polecić??Dobrego fachowca,niedrogiego i miłego??Za konkretne odpowiedzi z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakai Re: Dobry dentysta IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.01.05, 12:43 Na rogu Gajowej i Orkana przyjmuje dr Moskal chirurg stomatolog. Powiem tak byłam raz i mam dobre wrażenie zwłaszcza że ma profesjonalny sprzęt. Tylko cena 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa Re: Dobry dentysta IP: *.inds.pl / *.pl 05.01.05, 15:26 Dr Wierciachowicz-ma gabinet prywatny na ul.Starzynskiego 6 a te| przyjmuje w przychodni na ul Piastowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemodzialo Re: Dobry dentysta IP: *.kroczyce.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 16:11 Witam! Ja osobiście polecam dr Pawła Mazurka, leczę swe biedne uzębienie u niego już od prawie roku, pełen profesjonalizm, dobre podejście do pacjenta, a co do cen myślę, że przyzwoite. Jeżeli chcesz do niego kontakt napisz na priv: przemodzialo@o2.pl to podam Ci nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: Dobry dentysta 05.01.05, 17:18 zcałego serca moge polecić panią dr Monikę Zoła-Lizak ma gabinet na ul św Rocha 18 tel 3664491 niestety juz nie przyjmuje na kasę. wielka szkoda!!! fachowa dokładna sympatyczna miła ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:01 Napisz na maila izunia220@poczta.onet.pl to podam ci telefon do super lekarza, do ktorego chodze juz 8 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:04 Dzięki za odzew.Szukałam na forum czy nie było wcześniej tego wątku i nie znalazłam a sądzę że warto by coś takiego istniało.Wiadomo-zab to taka przypadłośc która dopada nagle i nie pozwala normalnie funkcjonowac-wtedy przydaje się fachowa porada ludzi którzy wiedzą gdzie mozna pójsć i nie sttracić połowy pensji na wyleczenie ząbka.Ja z własnego doswiadczenia pamiętam sprzed laty taka parkę młodych dentystów kzórzy mieli swoj gabinet na ulicy Racławickiej naprzeciw kościoła Sw.Jakuba koło wejscia do klubu Wakans.Niestety było to przed laty i gabinetu tam nie było jednakże dobra sława pozostaje-ich robota była tak skuteczna iz do dziś nie problemów z plombami przez nich załozonymi.Rok temu byłam na Racławickiej lecz nieco bliżej Jasnej Góry w takim szeregowcu.Starsza pani robiła to drogo a i skutki jej pracy bywały takie że plomby wypadały w tydzień puźniej i za poprawki kazała sobie powtórnie płacic co wg. mnie byo nie fair.Mój obecny problem to także jej spartaczona robota-nie chciałabym osadzać,moze to był tylko chwilowy jej kryzys lecz...cóż,pozostały złe wspomnienia. Jakkolwiek dziekuje za Wasze wpisy-na pewno pomoze to mnie i wielu innym osobom.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dobry dentysta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 23:37 A ja polecam pania doktor Magdalene Kuklinska :) Przyjmuje w gabinecie w bloku przy Armii Krajowej, blisko jednego z przystankow :) Jesli bedziesz chciala blizsze namiary, to daj znac :) Nie mam do niej najmniejszych zastrzezen, 10 lat temu robila mi kanalowe leczenie zeba - do dzis plomba trzyma sie znakomicie, a jak wykazalo przeswietlenie kanal wypelniony jest wrecz idealnie :) Pozostale zabiegi z zebami i ich usuwanie rowniez jak najlepiej zrobione. Ma tez wspaniale podejscie do pacjenta, dzieki temu wizyta w gabinecie nie jest taka przerazajaca ;) Niestety nie przyjmuje na NFZ, ale jak sie juz przekonalam po kilku nieprzyjemnych sytuacjach z innymi, przyjmujacymi na fundusz gabinetami, nie ma sensu na zdrowiu oszczedzac :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dobry dentysta IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 06.01.05, 12:00 ludzie piszcie nr telefonów nie róbcie z tego tajemnicy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakai Re: Dobry dentysta IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.01.05, 12:47 Na Gajowej dr Moskal delikatny miły nr tel 602649363 tylko na ten numer.Bierze tak 80zł ale robi fajnie i jest chirurgiem a do tego przystojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:49 Racja-nie ukrywajcie namiarów na dentystów-człowiek z obolałą buzia nie ma sił szukać po ksiązkach telefonicznych.Ze swojej strony moge dodac iż brat wczoraj zamówił(bez mojej wiedzy oczywiście) wizytę dla mnie u pewnego dentysty na Błesznie-Gasińskiego(jakoś tak),nr.tel:604 28 80 36.Własnie od niego wracam.Okazuje się że będe miała leczenie kanałowe,przede mną jeszcze dwie wizyty i puki co wrażenia jak najbardziej pozytywne-całe leczenie powinno zamknąc się w 180pln-borowanie u niego całkowicie nieodczuwalne,facet delikatnie ostrzega przed kazdym krokiem z jego strony mogacym sprawić ból.Konkret. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia4 Re: Dobry dentysta IP: 80.53.158.* 06.01.05, 19:09 Jeśli człowiek z obolałaą buzią ma siłę wybrać się do Blachowni to polecam pana Mariusza Białka. Numeru nie znam niestety ale można się też umówić osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerbaty Re: Dobry dentysta IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 20:05 a znacie takiego co robi ładne koronki,mosty-szukam od dluzszego czasu i płacę ogromne pieniądze za szmelc Odpowiedz Link Zgłoś
ala361 Re: Dobry dentysta 10.01.05, 20:48 Sobczyk Sławomir przy "cięższej robocie" - polecam.Zero bólu.Świetny chirurg, poradzi sobie ze wszystkim.Niestety drogo!!!! Przyjmuje na Rakowie i Lisińcu.Rentgen na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:45 drogo czyli ile ? orientacyjnie, bo mam 2 zeby - ciezsza robota, bedzie trezba w 50 % nadlac :( Odpowiedz Link Zgłoś
ala361 Re: Dobry dentysta 16.01.05, 17:25 Pierwsza wizyta to ok 100-150 zł,jest to przeglad,ewentualnie rentgen i początek roboty tj. np. zalożenie lekarstwa. wyrwanie zęba od 100 do 200zł.Oczywiście wszystko z max. znieczuleniem. najdroższe jest leczenie kanałowe.Mnie kosztował ząb ok. 350zł.{rozłożone w kilku wizytach} Odpowiedz Link Zgłoś