Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:36
Czy macie takiego którego ze szczerego serca chcielibyście polecić??Dobrego
fachowca,niedrogiego i miłego??Za konkretne odpowiedzi z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: jakai Re: Dobry dentysta IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.01.05, 12:43
      Na rogu Gajowej i Orkana przyjmuje dr Moskal chirurg stomatolog. Powiem tak byłam raz i mam dobre wrażenie zwłaszcza że ma profesjonalny sprzęt. Tylko cena 80 zł.
      • Gość: mayessa Re: Dobry dentysta IP: *.inds.pl / *.pl 05.01.05, 15:26
        Dr Wierciachowicz-ma gabinet prywatny na ul.Starzynskiego 6 a te| przyjmuje w
        przychodni na ul Piastowskiej
    • Gość: przemodzialo Re: Dobry dentysta IP: *.kroczyce.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 16:11
      Witam! Ja osobiście polecam dr Pawła Mazurka, leczę swe biedne uzębienie u
      niego już od prawie roku, pełen profesjonalizm, dobre podejście do pacjenta, a
      co do cen myślę, że przyzwoite. Jeżeli chcesz do niego kontakt napisz na priv:
      przemodzialo@o2.pl to podam Ci nr tel.
    • tomq Re: Dobry dentysta 05.01.05, 17:18
      zcałego serca moge polecić panią dr Monikę Zoła-Lizak ma gabinet na ul św Rocha
      18 tel 3664491 niestety juz nie przyjmuje na kasę. wielka szkoda!!! fachowa
      dokładna sympatyczna miła ......
    • Gość: she Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:01
      Napisz na maila izunia220@poczta.onet.pl to podam ci telefon do super lekarza,
      do ktorego chodze juz 8 rok.
    • Gość: Asieńka Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:04
      Dzięki za odzew.Szukałam na forum czy nie było wcześniej tego wątku i nie
      znalazłam a sądzę że warto by coś takiego istniało.Wiadomo-zab to taka
      przypadłośc która dopada nagle i nie pozwala normalnie funkcjonowac-wtedy
      przydaje się fachowa porada ludzi którzy wiedzą gdzie mozna pójsć i nie sttracić
      połowy pensji na wyleczenie ząbka.Ja z własnego doswiadczenia pamiętam sprzed
      laty taka parkę młodych dentystów kzórzy mieli swoj gabinet na ulicy
      Racławickiej naprzeciw kościoła Sw.Jakuba koło wejscia do klubu Wakans.Niestety
      było to przed laty i gabinetu tam nie było jednakże dobra sława pozostaje-ich
      robota była tak skuteczna iz do dziś nie problemów z plombami przez nich
      załozonymi.Rok temu byłam na Racławickiej lecz nieco bliżej Jasnej Góry w takim
      szeregowcu.Starsza pani robiła to drogo a i skutki jej pracy bywały takie że
      plomby wypadały w tydzień puźniej i za poprawki kazała sobie powtórnie płacic co
      wg. mnie byo nie fair.Mój obecny problem to także jej spartaczona robota-nie
      chciałabym osadzać,moze to był tylko chwilowy jej kryzys lecz...cóż,pozostały
      złe wspomnienia.
      Jakkolwiek dziekuje za Wasze wpisy-na pewno pomoze to mnie i wielu innym
      osobom.Pozdrowienia.
      • Gość: Jola Re: Dobry dentysta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 23:37
        A ja polecam pania doktor Magdalene Kuklinska :) Przyjmuje w gabinecie w bloku
        przy Armii Krajowej, blisko jednego z przystankow :) Jesli bedziesz chciala
        blizsze namiary, to daj znac :)
        Nie mam do niej najmniejszych zastrzezen, 10 lat temu robila mi kanalowe
        leczenie zeba - do dzis plomba trzyma sie znakomicie, a jak wykazalo
        przeswietlenie kanal wypelniony jest wrecz idealnie :) Pozostale zabiegi z
        zebami i ich usuwanie rowniez jak najlepiej zrobione. Ma tez wspaniale podejscie
        do pacjenta, dzieki temu wizyta w gabinecie nie jest taka przerazajaca ;)
        Niestety nie przyjmuje na NFZ, ale jak sie juz przekonalam po kilku
        nieprzyjemnych sytuacjach z innymi, przyjmujacymi na fundusz gabinetami, nie ma
        sensu na zdrowiu oszczedzac :(

Pozdrawiam
    • Gość: kobieta Re: Dobry dentysta IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 06.01.05, 12:00
      ludzie piszcie nr telefonów nie róbcie z tego tajemnicy !!!!!
      • Gość: jakai Re: Dobry dentysta IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.01.05, 12:47
        Na Gajowej dr Moskal delikatny miły nr tel 602649363 tylko na ten numer.Bierze tak 80zł ale robi fajnie i jest chirurgiem a do tego przystojny....
      • Gość: Asieńka Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:49
        Racja-nie ukrywajcie namiarów na dentystów-człowiek z obolałą buzia nie ma sił
        szukać po ksiązkach telefonicznych.Ze swojej strony moge dodac iż brat wczoraj
        zamówił(bez mojej wiedzy oczywiście) wizytę dla mnie u pewnego dentysty na
        Błesznie-Gasińskiego(jakoś tak),nr.tel:604 28 80 36.Własnie od niego
        wracam.Okazuje się że będe miała leczenie kanałowe,przede mną jeszcze dwie
        wizyty i puki co wrażenia jak najbardziej pozytywne-całe leczenie powinno
        zamknąc się w 180pln-borowanie u niego całkowicie nieodczuwalne,facet delikatnie
        ostrzega przed kazdym krokiem z jego strony mogacym sprawić ból.Konkret.
        Pozdrawiam.
        • Gość: fobia4 Re: Dobry dentysta IP: 80.53.158.* 06.01.05, 19:09
          Jeśli człowiek z obolałaą buzią ma siłę wybrać się do Blachowni to polecam pana
          Mariusza Białka. Numeru nie znam niestety ale można się też umówić osobiście.
          • Gość: szczerbaty Re: Dobry dentysta IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 20:05
            a znacie takiego co robi ładne koronki,mosty-szukam od dluzszego czasu i płacę
            ogromne pieniądze za szmelc
    • ala361 Re: Dobry dentysta 10.01.05, 20:48
      Sobczyk Sławomir przy "cięższej robocie" - polecam.Zero bólu.Świetny chirurg,
      poradzi sobie ze wszystkim.Niestety drogo!!!!
      Przyjmuje na Rakowie i Lisińcu.Rentgen na miejscu
      • Gość: radek Re: Dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:45
        drogo czyli ile ?
        orientacyjnie, bo mam 2 zeby - ciezsza robota, bedzie trezba w 50 % nadlac :(
        • ala361 Re: Dobry dentysta 16.01.05, 17:25
          Pierwsza wizyta to ok 100-150 zł,jest to przeglad,ewentualnie rentgen i
          początek roboty tj. np. zalożenie lekarstwa.
          wyrwanie zęba od 100 do 200zł.Oczywiście wszystko z max. znieczuleniem.
          najdroższe jest leczenie kanałowe.Mnie kosztował ząb ok. 350zł.{rozłożone w
          kilku wizytach}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka