Dodaj do ulubionych

Sextet w Club54

IP: 212.87.240.* 20.01.05, 11:21
29 stycznia w Club54 zbierają się kobiety...nie tylko.... będziemy oglądać
przystojnych facetów... Sextet...godzina 20 00....
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:23
      a gdzie jest ten club54???
      • Gość: Aaa Re: Sextet w Club54 IP: 212.87.240.* 20.01.05, 11:43
        ul. Kilińskiego 36, dawna Prasowa
        • Gość: Menel Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:36
          hmm....przystojni faceci,tylko czemu mi nikt nie powiedzial ze bede wystepowal
          • Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:21
            czy ktoś wie ile wejście i pod jakim nr tel mozna zrobić rezerwację???
            • john_fontane Re: Sextet w Club54 24.01.05, 19:56
              Droga blondynko...
              Skoro juz wiesz, ze impreza odbywa sie w Club54... dzwnonisz na informacje TPSA
              i prosisz grzecznie o numer, podając adres. Pozniej pod podany numer rowniez
              dzwonisz... i grzecznie pytasz.

Cos jeszcze ? :D
              • Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:01
                john_fontane:

po1: nie jestem blondynką...tak dla jasności
                po2: jest nowy klub i na TPSA nie maja jeszcze do nich numeru...przynajniej nie
                podali
                po3: drogi john-ie to impreza dla kobiet i nikt Ciebie nie pytał o zdanie a
                tymbardziej komentarz

pozdr
            • Gość: Aaa Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:26
              wstęp 35 zł w cenie jest lampka wina, rezerwacji można dokonać na miejscu
              tj.Kilińskiego 36 codziennie od 20.00
              • Gość: misia Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:06
                na która jest ta impreza???????
                • Gość: Wiesiek Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:42
                  Bedziemy z Juzkiem wystempować w samyh majtkach pszed wami moje drogie,ino
                  pszićcie i zapuaccie-za 35 zeta dostanieta lampkem wina którego caua butelka
                  kosztuje w sklepie napszeciw 7 zyli ale co mi tam,w końcu wy puacicie.
                  Chentne kture nie zauapiom sie na terni zapraszam na dworzec-tam rozbierzemy
                  siem za 5 zyli od łepka i dostaniecie po łyku wina ze starych sznuruwek
                  Jadzki-bendzie zabawa rze hej,do samego rana,a przynajmniei puki nas Sokiści nie
                  pszependzom.Nara palanciary
                  • Gość: do palanta Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:22
                    sam jesteś palantem, ciekawe czy jak się babki rozbierają to ty zamykasz
                    oczy...hahaha, pewnie tak.
                  • Gość: do Wieska Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:23
                    Prawdziwy Wiesiek z ciebie. Zazdrość cię bierze, ciekawe czy potrafisz chociaż
                    zatańczyć?
                    • Gość: kola Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:40
                      byłam na występie BAD BOYSÓW (2 JEST W SEXTECIE) w clubie IGUANA było ok. wstęp
                      był tylko za 20 zl .mieli sponsorów cin cin w cenie był jeszcze drink i wiele
                      niespodzianek.było fajnie bo wpuszczono tylko tyle pan ile miejsc siedzących,a
                      nie jak kiedyś w klastorze że się ruszyć nie dało, jestem ciekawa, czy tu tez
                      jest ilosc miejsc ograniczona
                    • Gość: Wiesiek Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:58
                      Ech dziewczyno,dałaś się sprowokować,o to mi chodziło żeby ukazać iz zachowujesz
                      się jak typowa kobita(nie kobieta)-próżna,żądna tępawej rozrywki,umięśnionego
                      neandertalczyka i kupy kasy na ciuchy,reszta nie lezy w twoim interesie,władze
                      intelektualne juz na pewno stoja w opozycji do ciebie.
                      • Gość: do Wieśka Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:23
                        oj, mylisz sie i to bardzo...prawdziwego faceta mam w domku, że to tępa
                        rozrywka to sie zgadzam z tobą, a ,że się tam wybieram to kto ci to
                        powiedział??? Żart nad żarty i tylko pytania...a sam siebie prowokujesz.
                        A co do mojego intelektu to nie mam mu nic ( prawie) do zarzucenia i moi
                        podwładni też.
                        serdecznie pozdr
                        Ps. A myslę,że wiele osób się dobrze w ten sposób bawi i ja tego nie neguję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka