Gość: Aaa IP: 212.87.240.* 20.01.05, 11:21 29 stycznia w Club54 zbierają się kobiety...nie tylko.... będziemy oglądać przystojnych facetów... Sextet...godzina 20 00.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:23 a gdzie jest ten club54??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Sextet w Club54 IP: 212.87.240.* 20.01.05, 11:43 ul. Kilińskiego 36, dawna Prasowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:36 hmm....przystojni faceci,tylko czemu mi nikt nie powiedzial ze bede wystepowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:21 czy ktoś wie ile wejście i pod jakim nr tel mozna zrobić rezerwację??? Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: Sextet w Club54 24.01.05, 19:56 Droga blondynko... Skoro juz wiesz, ze impreza odbywa sie w Club54... dzwnonisz na informacje TPSA i prosisz grzecznie o numer, podając adres. Pozniej pod podany numer rowniez dzwonisz... i grzecznie pytasz. Cos jeszcze ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:01 john_fontane: po1: nie jestem blondynką...tak dla jasności po2: jest nowy klub i na TPSA nie maja jeszcze do nich numeru...przynajniej nie podali po3: drogi john-ie to impreza dla kobiet i nikt Ciebie nie pytał o zdanie a tymbardziej komentarz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:26 wstęp 35 zł w cenie jest lampka wina, rezerwacji można dokonać na miejscu tj.Kilińskiego 36 codziennie od 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:06 na która jest ta impreza??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:42 Bedziemy z Juzkiem wystempować w samyh majtkach pszed wami moje drogie,ino pszićcie i zapuaccie-za 35 zeta dostanieta lampkem wina którego caua butelka kosztuje w sklepie napszeciw 7 zyli ale co mi tam,w końcu wy puacicie. Chentne kture nie zauapiom sie na terni zapraszam na dworzec-tam rozbierzemy siem za 5 zyli od łepka i dostaniecie po łyku wina ze starych sznuruwek Jadzki-bendzie zabawa rze hej,do samego rana,a przynajmniei puki nas Sokiści nie pszependzom.Nara palanciary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do palanta Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:22 sam jesteś palantem, ciekawe czy jak się babki rozbierają to ty zamykasz oczy...hahaha, pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wieska Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:23 Prawdziwy Wiesiek z ciebie. Zazdrość cię bierze, ciekawe czy potrafisz chociaż zatańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:40 byłam na występie BAD BOYSÓW (2 JEST W SEXTECIE) w clubie IGUANA było ok. wstęp był tylko za 20 zl .mieli sponsorów cin cin w cenie był jeszcze drink i wiele niespodzianek.było fajnie bo wpuszczono tylko tyle pan ile miejsc siedzących,a nie jak kiedyś w klastorze że się ruszyć nie dało, jestem ciekawa, czy tu tez jest ilosc miejsc ograniczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Sextet w Club54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:58 Ech dziewczyno,dałaś się sprowokować,o to mi chodziło żeby ukazać iz zachowujesz się jak typowa kobita(nie kobieta)-próżna,żądna tępawej rozrywki,umięśnionego neandertalczyka i kupy kasy na ciuchy,reszta nie lezy w twoim interesie,władze intelektualne juz na pewno stoja w opozycji do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wieśka Re: Sextet w Club54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:23 oj, mylisz sie i to bardzo...prawdziwego faceta mam w domku, że to tępa rozrywka to sie zgadzam z tobą, a ,że się tam wybieram to kto ci to powiedział??? Żart nad żarty i tylko pytania...a sam siebie prowokujesz. A co do mojego intelektu to nie mam mu nic ( prawie) do zarzucenia i moi podwładni też. serdecznie pozdr Ps. A myslę,że wiele osób się dobrze w ten sposób bawi i ja tego nie neguję. Odpowiedz Link Zgłoś