dziukica 20.01.05, 19:16 wiem ze kiedyś już było ale może trochę się pozmieniało może macie trochę doświadczeń, która korporacja jest troszkę tańsza, szczególnie chodzi mi o poruszanie się nocą i poza miastem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:40 Chyba najtaniej jeździ teraz korporacja 3616161. Przynjamniej tak było jeszcze do niedawna. Być może po nowym roku coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
zomek Re: taksówki 24.01.05, 11:10 Ja razej zastanowił bym sie nad bezpieczeństwem takich najtańszych przejazdów niestety ekonomii nie da sie oszukac jak - z badań przeprowadzonyc prze jedną firm Taxi wynika, że opłacalność kończy sie na 1zł za km- a co poniżej Byłem kidys u mechanika sam. u którego kierowca z wymienianej tu korporacji wymieniał klocki hamulcowe i zakupił u tego mechanika UWAGA klocki UZYWANE !! Dramat dobrze ze mam swoj samochodzik a Taxi uzywam tylko jednej korporacji ito jednej z droższych zamawiajac zawsze samochod zachodni ! nieraz oszczednosc szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:01 Jak na mój gust to jest to pojedyńczy przypadek który niczego jeszcze nie dowodzi. Korporacje obniżają ceny, żeby być konkurencyjne a nie dlatego, że jeżdżą na używanych klockach. Myślenie, że jak jeździsz z korporacją która jest droższa to jest to gwarancja na nowe klocki hamulcowe jest nieco prymitywne. A w każdej korporacji są i lepsze i gorsze samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
zomek Re: taksówki 24.01.05, 14:21 Przykro mi niezmiernie ale w korporacji o której piszesz nie ma ani jednego choć dobrego samochodu i kierowcy który nie jest emerytem . Wiem to niestety z do świadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:43 No i się mylisz bo ja znam kilku młodych taksówkarzy z tej korporacji i z dobrymi samochodami. A i z nowym rokiem przybyło jeszcze dwóch młodych z niezłymi furami. Ale pewnie dla zasady też założyli stare klocki hamulcowe...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: taksówki 24.01.05, 19:59 Teee... ja nie jezdze na przyklad jak na pokladzie nie ma goracego posilku, alkoholi z przynajmniej 3 krajow swiata (jeden musi byc europejski)... no i zawsze przy oknie... Wiem co musisz przezywac jadac z emerytem i ze zuzytymi klockami na kolanach.. wspolczuje stary - naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplauz Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:08 święte słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś