20.01.05, 19:16
wiem ze kiedyś już było ale może trochę się pozmieniało może macie trochę
doświadczeń, która korporacja jest troszkę tańsza, szczególnie chodzi mi o
poruszanie się nocą i poza miastem
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:40
      Chyba najtaniej jeździ teraz korporacja 3616161. Przynjamniej tak było jeszcze
      do niedawna. Być może po nowym roku coś się zmieniło.
      • zomek Re: taksówki 24.01.05, 11:10
        Ja razej zastanowił bym sie nad bezpieczeństwem takich najtańszych przejazdów
        niestety ekonomii nie da sie oszukac jak -
        z badań przeprowadzonyc prze jedną firm Taxi wynika, że opłacalność kończy sie
        na 1zł za km- a co poniżej
        Byłem kidys u mechanika sam. u którego kierowca z wymienianej tu korporacji
        wymieniał klocki hamulcowe i zakupił u tego mechanika UWAGA klocki UZYWANE !!
        Dramat dobrze ze mam swoj samochodzik a Taxi uzywam tylko jednej korporacji ito
        jednej z droższych zamawiajac zawsze samochod zachodni !
        nieraz oszczednosc szkodzi
        • Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:01
          Jak na mój gust to jest to pojedyńczy przypadek który niczego jeszcze nie
          dowodzi. Korporacje obniżają ceny, żeby być konkurencyjne a nie dlatego, że
          jeżdżą na używanych klockach. Myślenie, że jak jeździsz z korporacją która jest
          droższa to jest to gwarancja na nowe klocki hamulcowe jest nieco prymitywne. A w
          każdej korporacji są i lepsze i gorsze samochody.
          • zomek Re: taksówki 24.01.05, 14:21
            Przykro mi niezmiernie ale w korporacji o której piszesz nie ma ani jednego
            choć dobrego samochodu i kierowcy który nie jest emerytem . Wiem to niestety z
            do świadczenia
            • Gość: Malediwy Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:43
              No i się mylisz bo ja znam kilku młodych taksówkarzy z tej korporacji i z
              dobrymi samochodami. A i z nowym rokiem przybyło jeszcze dwóch młodych z
              niezłymi furami. Ale pewnie dla zasady też założyli stare klocki hamulcowe...:-)
            • john_fontane Re: taksówki 24.01.05, 19:59
              Teee... ja nie jezdze na przyklad jak na pokladzie nie ma goracego posilku,
              alkoholi z przynajmniej 3 krajow swiata (jeden musi byc europejski)... no i
              zawsze przy oknie... Wiem co musisz przezywac jadac z emerytem i ze zuzytymi
              klockami na kolanach.. wspolczuje stary - naprawde.
              • Gość: aplauz Re: taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:08
                święte słowa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka