Gość: dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:11 Dziewczyny napiszcie prosze po jakich tabletkach sie dobrze czujecie i po ktorych nie tyjecie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:02 Mercilon jest świetny, super samopoczucie i zero tycia. Ale spada troszke libido...niestety. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiki181 Re: Tabletki antykoncepcyjne 24.01.05, 22:59 TYLKO LOGEST !!!!!!!!!!! Niskie dawki i zero problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;;;;;;; Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:02 co to jest libido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:03 poped plciowy :P hehe,sama sprawdzalam przed chwila na necie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam+ Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.prenet.pl 25.01.05, 22:58 Mercilon i logest to tzw 20, tabletki o najmniejsej dawce estrogenu, a to wlasnie estrogen odpowiada za wzrost apetytu w antykoncepcji hormonalnej. bardzo dobre tabletki ale nieco drozsze, poza tymi dwoma niskoestrogenowy jest harmonet (amerykanska tabletka) pk 35 zl i novynette, wegierska, najtansza wsrod nskoestrogenowych, mozna kupic za 25 zl. Od czerwca wchodzi na rynek yasmine, nowa tabletka nie powodujaca tycia a nawet lekko zmniejszajaca wage u puszystrzych dziewczyn, ale jego cena to na razie slodka tajemnica firmy shering... Odpowiedz Link Zgłoś
blaubeeree Re: Tabletki antykoncepcyjne 26.01.05, 10:53 yasmine jest w sprzedazy od tamtego roku..wiem,bo sama biore.Cena:okolo 40 zl. Nie wiem,czy nie powoduje tycia.. mnie apetyt po tych tabletkach raczej sie zwiekszyl:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikto Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 16:31 te które bierzesz nazywają się JEANINE. To co innego niż YASMIN.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilam czy mozna wziazc tabletka od 5 dnia cyklu zmaiast1 IP: *.bremultibank.com.pl 18.02.05, 10:13 wzięlam tabletka 5dnia zamiast pierwszego dnia itak już zaczęlma i nie wiem czy wszystko wporządku, podobno spokojnie moza do piątekgo dnia czy ktoś moze mi to potwierdzić z włąsnego doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: czy mozna wziazc tabletka od 5 dnia cyklu zma IP: *.localdomain / 83.16.16.* 17.03.05, 13:56 można ale ochronę będziesz miała po 2 tygodniach !!!!!!!! więc- uwaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juana Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.net / *.afrodyta.net 26.01.05, 16:38 Dla mnie najlepsze są Mercilon - nie przytyłam po nich nawet kilograma - wręcz przeciwnie schudłam - jedyną wadą ich są bóle w okolicach jajników. - to ze względu na niską dawkę hormonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 27.01.05, 15:12 Kilka lat brałam Cilest. Bez zastrzeżeń. Ale polecam plastry. Stosuję je od pół roku. Bardzo wygodne. Przykleja się plaster raz w tygodniu i ma się spokój, trzeba tylko znaleść miejsce na ciele, na którym w czasie ruszania skóra się nie marszczy. No i nie są tanie... Najtaniej można chyba kupić w aptece w Shottcie - 48 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:22 proponuje prezerwatywy - 0 problemów. wszystko w normie. są takze smakowe hi,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kressska Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:23 a ja włąsnie mam ból głowy...i myślę,ze od tabletek-microgynon 21.Poprosiłam lekarke o zmianę z harmonetu ...bo tańsze powiem szczerze i wiecie co nie wiem czy głowa boli dlatego ...czy jest inny powód, zjadam drugie opakowanie microgynonu i przytyłam 3 km czy to przez zwiekszony apetyt,bo to zima po tym specyfiku:) Już sama nie wiem? napiszcie co myslicie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: 3 km kressska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:34 Rozciagarz sie już dobrze na 3 km jak prezerwatywa normalna(smakowe pekają) - powinno Ci nic a nic nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:46 Polecam minulet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kressska Re: Tabletki antykoncepcyjne do gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:58 dzięki gumka dzieki Tobie i sobie posmiałam się sama z siebie...a rzadko to robie,....:)ale skad te kilometry???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora22 Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:49 Ja też biorę microgynon 21, ale czuję się po nim dobrze; tzn. nic mnie nie boli, nie wymiotuję. Jednak również przytyłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa brałam rózne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:32 pierwsze tabletki jakie bralam to byl harmonet, dopiero po pol roku brania zaczely sie problemy.krazenie,klocie w sercu itp.pozniej bralam logest,cilest,i jeszcze jakies, ktorych nazwy nie pamietam.po wszystkich objawy takie same,mniej lub bardziej nasilone.musialam zrezygnowac calkiem z tabletek.niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 28.01.05, 12:29 Prezerwatywy?!?!?!? Bleeeeeee. Pomyśl o biednych facetach!!! Przecież oni chcą coś czuć!!! Wkońcu tyle się naruszają, coś im się należy od życia!!!No i męcz się z tym!! Przerywaj, żeby założyć, ręce się trzęcą. Fuuuuj! NIE JESTEM MĘŻCZYZNĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspiryna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:53 Najlepsza jest aspiryna lub witamina C:)))))) Nic po nich nie boli i nie przytyjecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 17:32 ja tez planuję brać lotgest. poleć mi ginekologa w czętochowie.proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:32 a ja biore diane 35 i przytylam i chyba zmienie sobie tabletki....wogole nie za dobre slyszalam wiadomosci o tych ze tabletkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:57 Prosze Najlepsze sa Gumowe zabezpiczenia ANTY W OGOLE i przjemnosc trwa duzo dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.02.05, 12:01 JA brałam przez ok 1 rok Rigevidon (dużo hormonów i pełno wyprysków na twarzy), ze względu na cerę przerzuciłam się na Diane-35, do pół roku było ok, a później pojawiły się straszne bóle głowy i wymioty, zmieniłam więc na Harmonet - na początku było wszystko ok bo hormonów malutko ale z moją ochotą na seks - kiepściutko!Czeka mnie więc chyba kolejna zmiana!- a jeśli chodzi o tycie, to u mnie nic takiego nie miało miejsca po żadnych z nich - wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda78 Re: Tabletki antykoncepcyjne 01.02.05, 12:49 Mysle, ze po wszystkich tabletkach spada libido, niestety :( Kiedys bralam Minulet obecnie Diane-35, po obydwoch czulam sie dobrze, ale ochota na seks spada stanowczo! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja diane35 IP: *.localdomain / 83.16.16.* 17.03.05, 13:53 jaki koszt prosze mi powiedzieć mam brać leczniczo -problemy z hormonami :( troszkę się obawiam ale co zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
meiga Re: Tabletki antykoncepcyjne 01.02.05, 14:24 Ja biorę Novynette - nie przytyłam (a jem normalnie, tak jak przed rozpoczęciem brania tabletek), libido mi nie spadło (a nawet wzrosło skoro mam większą pewność co do antykoncepcji) i żadnych zaburzeń zdrowotnych nie mam. Polecam, nie jest bardzo drogi - ok. 28zł za opakowanie na cykl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: 80.50.40.* 10.02.05, 22:06 Biore Harmonet od 4 miesiecy, nie zaobserwowalam zadnych skutkow ubocznych, moja waga tez utrzymuje sie na tym samym poziomie co przed rozpoczeciem pierwszego opakowania. Harmonet to bardzo dobre tabletki, polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: 212.87.240.* 12.02.05, 00:00 Po co testować tablety na biednych zwierzakach? Łykacie te prochy na zasadzie: albo będzie dobrze albo źle. Czyli albo wysiądzie wątroba albo serce a może źledziona. Czy wyście poszalały?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:38 kto ci takich rzeczy naopowiadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:37 Mnie lekarz zaproponowal pigulki MILVANE - czyli tabletki dla wymagajacych! cena ok 35zł Nie przytylam, libido w normmie, nie mam napiecia przedmiesiaczkowego POLECAM (biore prawie 3 lata) Odpowiedz Link Zgłoś