Dodaj do ulubionych

Tabletki antykoncepcyjne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:11
Dziewczyny napiszcie prosze po jakich tabletkach sie dobrze czujecie i po
ktorych nie tyjecie pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:02
      Mercilon jest świetny, super samopoczucie i zero tycia. Ale spada troszke
      libido...niestety.
      pozdr
    • wiki181 Re: Tabletki antykoncepcyjne 24.01.05, 22:59
      TYLKO LOGEST !!!!!!!!!!! Niskie dawki i zero problemów
      • Gość: ;;;;;;;;;; Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:02
        co to jest libido
        • Gość: ... Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:03
          poped plciowy :P hehe,sama sprawdzalam przed chwila na necie <lol>
      • Gość: adam+ Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.prenet.pl 25.01.05, 22:58
        Mercilon i logest to tzw 20, tabletki o najmniejsej dawce estrogenu, a to
        wlasnie estrogen odpowiada za wzrost apetytu w antykoncepcji hormonalnej.
        bardzo dobre tabletki ale nieco drozsze, poza tymi dwoma niskoestrogenowy jest
        harmonet (amerykanska tabletka) pk 35 zl i novynette, wegierska, najtansza
        wsrod nskoestrogenowych, mozna kupic za 25 zl. Od czerwca wchodzi na rynek
        yasmine, nowa tabletka nie powodujaca tycia a nawet lekko zmniejszajaca wage u
        puszystrzych dziewczyn, ale jego cena to na razie slodka tajemnica firmy
        shering...
        • blaubeeree Re: Tabletki antykoncepcyjne 26.01.05, 10:53
          yasmine jest w sprzedazy od tamtego roku..wiem,bo sama biore.Cena:okolo 40 zl.
          Nie wiem,czy nie powoduje tycia.. mnie apetyt po tych tabletkach raczej sie
          zwiekszyl:/
          • Gość: wikto Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 16:31
            te które bierzesz nazywają się JEANINE. To co innego niż YASMIN.pozdrawiam
      • Gość: wilam czy mozna wziazc tabletka od 5 dnia cyklu zmaiast1 IP: *.bremultibank.com.pl 18.02.05, 10:13
        wzięlam tabletka 5dnia zamiast pierwszego dnia itak już zaczęlma i nie wiem
        czy wszystko wporządku, podobno spokojnie moza do piątekgo dnia czy ktoś moze
        mi to potwierdzić z włąsnego doswiadczenia?
        • Gość: UWAGA Re: czy mozna wziazc tabletka od 5 dnia cyklu zma IP: *.localdomain / 83.16.16.* 17.03.05, 13:56
          można ale ochronę będziesz miała po 2 tygodniach !!!!!!!!
          więc- uwaga :)
    • Gość: Juana Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.net / *.afrodyta.net 26.01.05, 16:38
      Dla mnie najlepsze są Mercilon - nie przytyłam po nich nawet kilograma - wręcz
      przeciwnie schudłam - jedyną wadą ich są bóle w okolicach jajników. - to ze
      względu na niską dawkę hormonów.
    • Gość: at Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 27.01.05, 15:12
      Kilka lat brałam Cilest. Bez zastrzeżeń. Ale polecam plastry. Stosuję je od pół
      roku. Bardzo wygodne. Przykleja się plaster raz w tygodniu i ma się spokój,
      trzeba tylko znaleść miejsce na ciele, na którym w czasie ruszania skóra się
      nie marszczy. No i nie są tanie... Najtaniej można chyba kupić w aptece w
      Shottcie - 48 zł.
      • Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:22
        proponuje prezerwatywy - 0 problemów.
        wszystko w normie.
        są takze smakowe hi,hi,hi.
        • Gość: kressska Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:23
          a ja włąsnie mam ból głowy...i myślę,ze od tabletek-microgynon 21.Poprosiłam
          lekarke o zmianę z harmonetu ...bo tańsze powiem szczerze i wiecie co nie wiem
          czy głowa boli dlatego ...czy jest inny powód, zjadam drugie opakowanie
          microgynonu i przytyłam 3 km czy to przez zwiekszony apetyt,bo to zima po tym
          specyfiku:) Już sama nie wiem? napiszcie co myslicie ....
          • Gość: gumka Re: 3 km kressska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:34
            Rozciagarz sie już dobrze na 3 km jak prezerwatywa normalna(smakowe pekają)
            - powinno Ci nic a nic nie byc.
          • Gość: jaga Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:46
            Polecam minulet
            • Gość: kressska Re: Tabletki antykoncepcyjne do gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:58
              dzięki gumka dzieki Tobie i sobie posmiałam się sama z siebie...a rzadko to
              robie,....:)ale skad te kilometry????
          • Gość: kora22 Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:49
            Ja też biorę microgynon 21, ale czuję się po nim dobrze; tzn. nic mnie nie
            boli, nie wymiotuję. Jednak również przytyłam. Pozdrawiam.
          • Gość: ewa brałam rózne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:32
            pierwsze tabletki jakie bralam to byl harmonet, dopiero po pol roku brania
            zaczely sie problemy.krazenie,klocie w sercu itp.pozniej bralam logest,cilest,i
            jeszcze jakies, ktorych nazwy nie pamietam.po wszystkich objawy takie same,mniej
            lub bardziej nasilone.musialam zrezygnowac calkiem z tabletek.niestety:/
        • Gość: at Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 28.01.05, 12:29
          Prezerwatywy?!?!?!? Bleeeeeee. Pomyśl o biednych facetach!!! Przecież oni chcą
          coś czuć!!! Wkońcu tyle się naruszają, coś im się należy od życia!!!No i męcz
          się z tym!! Przerywaj, żeby założyć, ręce się trzęcą. Fuuuuj! NIE JESTEM
          MĘŻCZYZNĄ!!
          • Gość: aspiryna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:53
            Najlepsza jest aspiryna lub witamina C:)))))) Nic po nich nie boli i nie
            przytyjecie:)))
            • tschenstochauer Re: Tabletki antykoncepcyjne 28.01.05, 16:33
              LOGEST
              • Gość: wiktoria Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 17:32
                ja tez planuję brać lotgest. poleć mi ginekologa w czętochowie.proszę
    • Gość: dziewczyna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:32
      a ja biore diane 35 i przytylam i chyba zmienie sobie tabletki....wogole nie za
      dobre slyszalam wiadomosci o tych ze tabletkach....
      • Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:55
      • Gość: gumka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:57
        Prosze Najlepsze sa Gumowe zabezpiczenia ANTY W OGOLE
        i przjemnosc trwa duzo dluzej
        • Gość: anna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.02.05, 12:01
          JA brałam przez ok 1 rok Rigevidon (dużo hormonów i pełno wyprysków na twarzy),
          ze względu na cerę przerzuciłam się na Diane-35, do pół roku było ok, a później
          pojawiły się straszne bóle głowy i wymioty, zmieniłam więc na Harmonet - na
          początku było wszystko ok bo hormonów malutko ale z moją ochotą na seks -
          kiepściutko!Czeka mnie więc chyba kolejna zmiana!- a jeśli chodzi o tycie, to u
          mnie nic takiego nie miało miejsca po żadnych z nich - wręcz przeciwnie!
          • klotylda78 Re: Tabletki antykoncepcyjne 01.02.05, 12:49
            Mysle, ze po wszystkich tabletkach spada libido, niestety :( Kiedys bralam
            Minulet obecnie Diane-35, po obydwoch czulam sie dobrze, ale ochota na seks
            spada stanowczo!
            pa
      • Gość: ja diane35 IP: *.localdomain / 83.16.16.* 17.03.05, 13:53
        jaki koszt prosze mi powiedzieć
        mam brać leczniczo -problemy z hormonami :(
        troszkę się obawiam ale co zrobić....
    • meiga Re: Tabletki antykoncepcyjne 01.02.05, 14:24
      Ja biorę Novynette - nie przytyłam (a jem normalnie, tak jak przed rozpoczęciem
      brania tabletek), libido mi nie spadło (a nawet wzrosło skoro mam większą
      pewność co do antykoncepcji) i żadnych zaburzeń zdrowotnych nie mam. Polecam,
      nie jest bardzo drogi - ok. 28zł za opakowanie na cykl.
    • Gość: Joanna Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: 80.50.40.* 10.02.05, 22:06
      Biore Harmonet od 4 miesiecy, nie zaobserwowalam zadnych skutkow ubocznych,
      moja waga tez utrzymuje sie na tym samym poziomie co przed rozpoczeciem
      pierwszego opakowania. Harmonet to bardzo dobre tabletki, polecam.

pozdrawiam
      • Gość: Baśka Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: 212.87.240.* 12.02.05, 00:00
        Po co testować tablety na biednych zwierzakach? Łykacie te prochy na zasadzie:
        albo będzie dobrze albo źle. Czyli albo wysiądzie wątroba albo serce a może
        źledziona. Czy wyście poszalały?!
        • Gość: hihihi Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:38
          kto ci takich rzeczy naopowiadal?
    • Gość: * Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:37
      Mnie lekarz zaproponowal pigulki MILVANE - czyli tabletki dla wymagajacych! cena
      ok 35zł Nie przytylam, libido w normmie, nie mam napiecia przedmiesiaczkowego
      POLECAM (biore prawie 3 lata)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka