Dodaj do ulubionych

Sala Weselna "Beata"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:49
Niedlugo bede mial slub..Wiem ze na temat sal weselnych jest duzo postów,lecz
chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej na temat Sali Weselnej Beata gdyz
wydaje mi sie ze to jest najodpowiedniejszy wybor..Prosze o komentarz do
mojego Tematu..Z gory bardzo dziekuje i jestem wdzieczny za wyrozumialosc..
Obserwuj wątek
    • Gość: viola Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:14
      mysle ze dokonales bardzo dobrego wyboru,super obsluga,super jedzenie,super
      wlasciciele
    • Gość: Ivetta Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:20
      mysle ze dokonales bardzo dobrego wyboru:)))sama mialam tam wesele i jestem
      przezadowolona,wszystko na bardzo wysokim poziomie,sala przesliczna,smaczne
      jedzonko,same plusy:)gratuluje wyboru!!!!!!!!!!!!!i zycze udanej zabawy i
      satysfakcji z wyboru,pozdrawiam
    • Gość: maturzysta Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:56
      Miałem okazję być na Studniówce w "BEACIE". Sala niezła, jedzenie i obsługa
      może być. Właściciele natomiast MASAKRA oczywiście na koniec imprezy bo przed
      było bardzo miło i grzecznie. Było ale się zbyło potraktowali nas jak ...
      szkoda gadać. Życzę więcej szczęścia!
      • Gość: maturzystka Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:17
        nie wiem czemu sie czepiasz wlascicieli,byli mili od poczatku do konca,tez tam
        bylam i uwazam ze nic im nie mozna zarzucic!!!!!!!!!!!!!!a ze w jakis sposob
        zle cie potraktowali,jak to napisales'potraktowalki nas jak......."to musialo
        wynikac chyba z tego ze zle sie zachowywales ,pewnie Cie przywolali do porzadku
        i urazili twoje meskie ego;p
    • Gość: jaaaa Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.net 01.03.05, 22:01
      moja znajoma tam miala, wesele, i druga tez tam ebdzie meic
      byla bardzo zadowolona , sala sliczna, goscie sie super bawili
      polecam
    • Gość: Agata Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:50
      Miałam swoje wesele w tym lokalu w 2004r. Sala bardzo ładna moge polecić
      również dekoratorkę p.Dorotę która współpracuje z właścicielami. Jeśli chodzi o
      jedzenie również nic do zarzucenia smaczne i dużo. Ogólnie my i goście pomimo
      różnych opinii jaki słyszeliśmy wcześniej byliśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie
      polecam napewno będziecie tego samego zdania.
      • Gość: violka Re: Sala Weselna "Beata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:27
        zgadzam sie z toba!!!!!!!!!!sala super,wlasciciele mili,wspolpracujaca z nimi
        pani dekoratorka bardzo pomyslowa i milutka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka