Dodaj do ulubionych

Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie?

IP: 80.53.192.* 28.02.05, 22:53
Muszę się wybrać do stomatologa , ale jak do tej pory musiałem zmieniać każdego kolejnego. Po prostu nie przykładali się do pracy.A to niezbyt dobrze wypełniali , plomba wylatywała, kolejny z nowinkami technicznymi wyskakiwał- ozonował zęby(i bardzo drogo było)-miał być spokój na kilka lat a w efekcie była wizyta po kilku miesiącach i ... lub po prostu niezbyt delikatnie im szło.... więdz poradżcie mi gdzie iść gdzie będzie profesjonalnie i kompleksowo a ceny umiarkowane?!
co sądzicie o przychodni stomatologicznej przy szpitalu PCK/od strony ul.Kilińskiego??
pozdr
Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:23
      Idż do przychodni na kilińskiego za teatrem . Tam zarejstruj się do doktor
      Gołdys, POLECAM Z CAŁEGO SERCA.Cała rodzina tam się leczy.Fachowa konkretna
      babka,tylko ma terminy .Ruda
    • Gość: BEA Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:23
      A CO SĄDZICIE O DR E. PAWLIK????
    • Gość: wodorotlenek Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.flatpla.net 01.03.05, 10:01
      DR T. Zagził Przychodnia na kilińskiego za teatrem. Jest dobry naprawde
    • Gość: Alonzo Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:30
      Musisz poszukac na forum,jakis czas temu był załozony wątek o dentystach,dosyć
      obszerniezaopatrzony w adresy.JA swojego dentystę,taniego i solidnego znalazłem
      na Błesznie w budynku biblioteki,nazwiska i telefonu nie pamietam lecz facet
      jest solidny i tani -a co najwazniejsze-całkowice bezbolesny-przyjmuje od
      czwartku do soboty.Musisz poszperać na Forum-na pewno znajdziesz.Pa
    • Gość: EMI Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:44
      a ja mam pytanko czy jest jakiś dentysta w naszym mieście który podejmie się
      leczenia pod znieczuleniem / bardzo boję się bólu /, bądź jeśli ktoś się
      spotkał ze stomatologiem który leczy laserowo - ponoć bezboleśnie i jaki koszt
      takiego zabiegu ZA WSZYSTKIE INFO Z GÓRY DZIĘKUJĘ
      • Gość: mirella Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:47
        dr.Obolewska.przyjmuje na ul.Mickiewicza-koło szpitala.naprawdę stomatolog
        godny polecenia.znieczulenie wliczone w cenę.tel.3683319
        • Gość: Iza Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:38
          Ewa Stacherczak - super podejscie do pacjenta, a przede wszystkim wszystkie
          zabiegi bezbolesne
          przyjmuje w środy 15-20;czwartek 15-20 i piątek 9-13
          tel. 324-65-83
          ul. szymanowskiego 14 m.28
    • Gość: emi Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:54
      chciałam się zorientowac w cenniku gabinetów dentystycznych
    • Gość: 26 AM Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:04
      Polecam AGDENS, trochę drogo, ale usługi na najwyższym poziomie!!! A przy tym
      bardzo miła obsługa. tel: 3666333.
    • Gość: bea Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:12
      a jakie ceny w AGDENS, i czy leczą tam ze znieczuleniem?????
      • Gość: 26 AM Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:09
        W Agdens jest tak: najpierw jest znieczulane miejsce przeznaczone na wbicie
        igły z właściwym znieczuleniem, czyli ZERO bólu!!! Odkąd tam chodzę nie
        przeżywam skrętu i boleści brzucha jak to miało miejsce wcześniej. Cen nie
        pamiętam. Punkt na Parkitce.
    • Gość: neneh Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.gwiazda.net.pl 01.03.05, 22:00
      pani Szymanska - Szajnowicza 57. bardzo mila pani, ma umowe z NFZ
    • Gość: mati Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:31
      a czy ktoś spotkał się ze stomatologami w Eskulapie / koło radia FON / , jakie
      opinie i uwagi, /umowa z NFZ /
      • Gość: mysz Ludzie podajcie ceny!!!!!! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.03.05, 11:17
        Podajcie ceny!
      • Gość: Częstochowianka Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:22
        A ja polecam z czystym sumieniem dr Małgorztę Zajewską-Rajczyk, przyjmuje w
        bramie przy ul. Jasnogórskiej 13, a nr tel. do niej to 365-41-42 lub kom.
        0608104305. Trzeba się z nią umawiać na telefon bo ma strasznie zawsze wypchany
        kalendarz, chyba ze ktos jest z bolem to wtedy wciska. Ja do niej chodzę od
        sierpnia po kilkultniej przerwie niechodzenia do dentysty bo sie barzdo bałam
        bolesnych wizyt u stomatologa. W sierpniu wyladowalam z cholernym bolem szostki
        i teraz latam regularnie. Na kazda wizyte chodze oczywiscie ze znieczuleniem,bo
        na żywca się boje. Najpierw znieczula takim zelem a pozniej dopiero igiełka i
        naprawde nic nie boli. Powiedziałabym ze wizyty należą du niej do przyjemnych.
        Widziałam u niej mase małych dzieci, ma super podejście do nich, tak ich
        zagadauje.
        Pozdrawiam i polecam
        Mieszkanka Cz-wy
        • Gość: Częstochowianka Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:26
          Acha jezeli chodzi o ceny u niej to za taką stanadartową blombę
          światłoutwrdzalną płaci sie u niej 80zł. Znieczulenie kosztuje u niej 20zł.
          Leczenie kanałowe 200zł.
    • Gość: marzena Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:18
      wybieram się do przychodni koło NFZ na Sobieskiego / nazwy nie pamiętam /,
      chętnie poznam opinie o stomatologach z tamtejszej przychodni>>>>>
      • Gość: *** Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:58
        w Eskulapie przyjmuje dr. Ewa Stacherczak polecam
        • Gość: EMI do częstochowianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:21
          a w jakie dni przyjmuje pani dr Rajczyk i w jakich godz
          • Gość: Czestochowianka Re: do częstochowianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:32
            Od wt. do piatku od godz. 10 do 21.00, pon. od 12 tez do 21.00. W sobote to
            jezeli nie ma zadnych planow to mozna sie z nia umowic. Praktycznie kazdy dzien
            oprocz niedzieli. Z tego co wiem teraz ma przerwe do 14 marca bo miała jechac
            na targi i na narty.
            Pozdr. Częstochowianka
          • Gość: Doni Re: do częstochowianki IP: 80.50.37.* 16.03.05, 17:45
            dr. Rajczyk przyjmuje codziennie od 10 do puźna, chodziałam do niej wcześniej i
            byłam zadowolona, jakiś czas temu (sama jechała na wakacje) posłała mnie do
            swojej koleżanki dr Justyny Knop (gabinet naprzeciwko sądu dąbrowskiego 28)i
            teraz tam chodze :) Bardzo miła osoba i do tego troszke tańsza od dr Rajczyk
            wiem ze przyjmuje w poniedzialki i środy rano wtorki popolodniu a reszty dni nie
            znam bo nigdby nie byłam
            pozdrawiam
    • Gość: IŚKA Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:57
      CZY KTOŚ POLECI FAJNĄ PRZYCHODNIE, GDZIE PRACUJĄ SOLIDNI STOMATOLODZY I SPRZĘT
      NIECO LEPSZY / OBY NIE ODSTRASZAŁO / czekam na podpowiedzi, gdyż nie wiem jak
      długo z tym bólem zęba wytrzymam.......a ie stać mnie iść prywatnie
    • Gość: bea75 info o TMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:56
      czy korzystał ktoś z usług stomatologicznych oferowanych przez centrum TMK na
      Armii Krajowej , proszę o spostrzeżenia bardzo pilne - BÓL ZĘBA - nie wiem
      gdzie się udać bo się panicznie boję , a nie stać mnie na prywatny gabinet , za
      wszystkie info z góry dzikuję
      • Gość: Ząbek Re: info o TMK IP: *.idea.pl 03.03.05, 14:32
        Ja i moja żona wyleczyliśmy zęby właśnie w tej placówce u rzetelnego,
        sympatycznego lekarza dr Deko. Szczerze polecam, napewno nie zawiedziecie się.
        Odróżnia go od wszystkich innych to iż niebywale dokładnie potrafi odtworzyć
        rzeźbę zepsutego zęba i doskonale dobiera wypełnienia w przeciwieństwie do dr
        Stacherczak która poprostu wypełniła borowanie i uklepała do równości. Na
        szczęście wszystkie plomby od niej wymieniłem u dr Deko i nie widać że teraz są.
        • Gość: do Ząbek Re: info o TMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:49
          bardzo dziękuję za info i mam jeszcze pytanie czy ten lekarz o którym piszesz
          leczy również pod znieczuleniem? dzięki
          • Gość: expertum credere p $%^#!@$%!@#$% IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:50
            jakby były sieikierki noże i inne znaczki w naszym alfabecie to bym je wpisał w
            temat tego postu!!!!
            To co najważniejsze to według Was żeby nie bolało i żeby było tanio. To tak się
            dba o własne zębska????
            A kto z Was napisał że dentysta żąda rentgena przed leczeniem, ilu z tych
            lekarzy naraża pacjenta na wydatek 10 złotych żeby leczenia nie spitolić?? ilu z
            tych lekarzy oprócz junitu (pisownia celowa) ma u siebie maszynkę do
            prześwietlania paszczy zwykłą lub komputerową??
            A która napisała że stomatolog przystępuje do zabiegu kiedy pacjent/ka w pozycji
            leżącej, kiedy najlepszy dostęp do jamy i kiedy wysiłek fizjologiczny pacjenta
            jest najmniejszy a komfort największy?? No która napisała o tym że pacjent
            tradycyjnie siedzi i wywala obłożony wacikami jęzor a doktór/ka gimnastykę i
            tańce wkoło z wiertarą odstawia.
            Aby nie bolało. Ech ślachetne zdrowie....
            • Gość: Ruda Re:to dr Gołdys............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:55
              Najpierw zdjęcie, pacjent w pozycji leżącej i przemiłai kompetentna lekarka.
              Wiem co piszę , plomby dokładne pod kolor.Rentgena każe robić nie tylko jednego
              zęba tylko jak trzeba TO CAŁEJ PASZCZY A CO !
              Ruda cała w uśmiechach prosto od dentysty
            • Gość: Zewa Re: $%^#!@$%!@#$% IP: *.arcor-ip.net 07.03.05, 19:10
              Dla Ciebie jest wazne, zeby lezec i "nie wysilac sie", a dla mnie, zeby nie
              bolalo. Czego sie wydzierasz? Oba kryteria naleza wlasciwie do jednego:
              KOMFORT. Wiec o co chodzi, hehehe :-)
              • Gość: expertum credere p Re: $%^#!@$%!@#$% IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:17
                prawdopodobieństwo spitoleniea roboty jest trochę większe kiedy ktoś grzebie Ci
                na czuja zamiast posiłkować się promieniami X wykrytymi przez Rudolfa Roentgena.
                prawdopodobieństwo sknocenia zęba jest dużo wieksze jak stomatolog zmęczony i
                ręka juz nie ta.
                Zresztą co ty wiesz o chorobach stawów ręki u stomatologów pracujących na
                wysokoobrotowych wiertarach. Aby nie bolało, potem choćby jeść przeciery......
            • mmaly Re: $%^#!@$%!@#$% 10.03.05, 22:22
              Wiesz, expertum, od 1995 roku chodziłem do jednej i tej samej przychodni dentystycznej tylko dlatego, że wydawało mi się, że jest fachowo i że jest wszystko na miejscu. RTG w każdej chwili robi się na poczekaniu. I do niedawna bym tego dentystę wszystkim polecał, pomimo że jest cholernie drogi w porównaniu z innymi.
              Ale ostatnio: panu doktorowi wskutek analizy zdjęcia zachciało się otworzyć i poprawić mi ząbka, który kiedyś tam był leczony kanałowo, chociaz mi w ogóle nie dokuczał, bowiem rzekomo trzeba było w nim coś poprawić. Pan doktor ząbka otworzył, zapłaciłem, poszedłem do domku, po czym ząbek się rozleciał. Potem pan doktor przez kilka tygodni eksperymentował na ząbku, aż w końcu go - ODPŁATNIE - usunął. Po czym mimo, że mi bardzo nie pasowało, ściągnął mnie z Krakowa, bo rzekomo "koniecznie" musiałem przyjechać coś tam przy tym ząbku zrobić. Przyjechałem i dostałem na dziurkę po ząbku tymczasową koronkę, która wypadła po kilku godzinach. No to schowałem ją do kieszeni i odbyłem kolejną podróż z Krakowa do Częstochowy, żeby pan doktor zamocował swój wynalazek powtórnie. Wynalazek wyleciał tym razem po trzech godzinach.
              No i teraz jest tak: wydałem już ponad 600zł (nie licząc paliwa) na ząbek, który mi nie dokuczał, nie był zepsuty, przynajmniej z wierzchu, a teraz nie mam go w ogóle. I mam wrażenie, że nie pójdę już nigdy więcej do gabinetu na Dekabrystów, gdzie chodziłem przez 10 lat, jak również nie uwierzę już nigdy, że drogi renomowany gabinet jest wart więcej, niż ktoś z powołaniem.
              Podkreślam, że ja nie mam żalu o to, że się ten ząbek rozleciał przy próbie "poprawiania". Bo może bym chodził z tym ząbkiem dalej, ale wierzę, że doktor chciał dobrze. Natomiast to, że później przez kilka kolejnych wizyt płaciłem za wyrwanie a potem bezsensowne eksperymenty zraziło mnie do tego gabinetu całkowicie.
              • Gość: expertum credere p Re: $%^#!@$%!@#$% IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:06
                Marcinie no nie bardzo wiem co napisać, Jakbym był Roman i do tego Ingarden to
                bym do tego użył oglądu ejdetycznego (tak skomplikowana jest sytuacja którą
                opisujesz) Jednak po naradzie u dobrego prawnika w trakcie której próbowaliśmy
                spetryfikować w prawne "casusy" żywiołową pomysłowość ludzką (nie mającą nic
                wspólnego z Twoją jamą ustną i podróżami z grodu Kraka) trudno cokolwiek
                zwerbalizować i wklepać w kalwiaturę.
                Iskierko dobrej nocy ci życzę, wybacz, że kadu mi padło, ale tak to już jest jak
                się przekłada wtyczkę do innego komputera. Któryś się po prostu wiesza.
                FUCK.
        • Gość: leyla Re: info o TMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:33
          Czy zna ktos moze orientacyjne ceny w TMK?
        • Gość: anka23 Re: info o TMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:34
          up
    • wera_k Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie 04.03.05, 10:01
      GALERIA USMIECHU na Boya ZeleDskiego za lodowiskiem. Ceny: wypelnienie 80 zl.,
      znieczulenie beziglowe 30 zl. super sprzet mila obsluga, polecam. Moze nie
      najtaniej ale fachowo, stomatolodzy z Dentarii na Szczytowej, ktora tez polecam
    • Gość: BETI Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:04
      czy leczył ktoś swoje chore ząbki u p. dr Renaty Haraś , proszę o
      spostrzeżenia, dodam że przyjmuje w budynku Megasam, i jeszcze jedno pytanie
      xczy leczenie kanałaowe jest refundowane przez NFZ.
    • Gość: ratko Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.jevc.ac.uk 07.03.05, 15:16
      a ja po latach wspominam pania kovacs,ktora kiedys dawno dawno temu przyjmowala
      w sp50 w gabinecie szkolnym.przypominam ja sabie caly czas,bo nic co mi
      zalepila sie nie zepsulo i po latach dostrzegam,jak fachowo to
      zrobila.widzialem chyba jej tabliczke w bialym pawilonie,dawniej sie ta ulica
      nawyzala kowalskiego,cholera,nie pamietam nowej...

w malej przychodni na parterze po przekatnej stacherczaka przyjmuje taka mloda
      pani doktor w ramach nfz.mila,fachowa i do tego bardzo ladna,wiec jakos mniej
      boli,jak wierci..:)

• Gość: Gość Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:48
        Apsolutnie nie polecam Szlęzaka ani starego ani młodego.Stary od dawna
        niedowidzi a jednak leczy a mlody to bardzo kiepski fachowiec dodakowo
        żdzerca.To co inni biorą za leczenie on przebija po dwakroć.W przychodni wziął
        odemnie 30zł za wypisanie zaśwadczenia o odszkodowanie po wypadku.To normalny
        chciwiec i oszust.
    • Gość: Michał Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:56
      Polecam P. Gosię Zalewską - Rajczyk super leczy, super podejście, także do
      dzieci (był u niej nawet mój 2-letni syn) jej gabinet jest na ul. Jasnogórskiej
      przyjmuje chyba codziennie. W gabinecie czysto, nowocześnie i przytulnie.
      polecam naprawdę warto
      • Gość: Częstochowianka Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:49
        Michałku pisałam o niej juz wyzej w postach. Ja uważam że jest to naprawdę
        wszpaniała doktor stomatologii. Jest naprawdę dobra w tym co robi. Polecamy,
        naprawdę warto.
        Pozdrawiam
        Częstochowianka
        • Gość: avia Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:34
          GABIMET DOKTORA LEDWONIA NA JASNOGÓRSKIEJ, TROCHE DROGO, ALE BEZBOLEŚNIE I 5 LAT
          GWARANCJI NA ZROBIONE ZĘBY. DO TEGO BARDZO MILI LUDZIE TAM PRACUJĄ.
          • Gość: telemaniak Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: 212.160.108.* 13.03.05, 00:37
            Dla mnie Pan Dariusz Ledwoń to zdzierca;a fachowiec z niego taki sobie.
        • Gość: Michał Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:57
          a tak tak przeoczyłem w każdym razie ja również polecam bez dwóch zdań
          • Gość: ktos Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:01
            A ja polecam z czystym sercem doktora Stasińskiego (przyjmuje w budynku Domu
            Kultury na Mireckiego, wejście od strony biblioteki). Leczę się u niego od 15
            lat! W gabinecie sprzęt najwyższej jakości, leczenie w pozycji horyzontalnej i
            jest w miarę niedrogi - dla stałych pacjentów zawsze są zniżki i prolongaty -
            znieczulenie 10 zł, plombowanie z utrwalaczem wraz z leczeniem 55 zł.
            Zawsze można do niego zadzwonić i w nagłych przypadkach przyjmuje od razu, z
            ominięciem kolejki (normalnie na wizytę trzeba się umówić na konkretną godzinę)
            I najważniejsze - nic nie boli, a pan doktor nie memla za uchem bez potrzeby -
            jest rzeczowy i konkretny, bez zbędnej paplaniny. Polecam!
            • Gość: Gonia Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:16
              A ja NIE POLECAM!!!! pana dra Kuźnika przyjmuje na Jasnogórskiej w wieżowcu.
              Gada bez sensu chcąc sprawić wrażenie miłego! Zupełny brak kompetencji. Dwa
              lata temu leczył mi zęba kanałowo tak że w tej chwili mam poważne problemy!
              Leczył kanałowo nie uzupełniając kanałów!!!! Jak porównuję tamto leczenie i
              obecne to niebo i ziemia. Teraz chodzę do Pani doktor Renaty Kulisiewicz,
              przyjmuje na Lipowej. Jak na chwilę obecną jestem zadowolona, zupełnie bez
              bólu, z super sprzętem i jak dotąd nikt z taką dokładnością nie leczył mi
              zębów. Ona praktycznie nie odrywa oczu od mojej szczęki ( w przeciwieństwie do
              w/w poprzednika który wszędzie patrzył tylko nie na moje zęby)
            • Gość: scisly Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:22
              Światłoutwardzalny 55 zł??
              • Gość: ktos Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:13
                No mówiłam, że tanio ;)
    • Gość: kasia Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.localdomain / 83.16.16.* 11.03.05, 22:41
      Polecam Monike Zoła-Lizak przyjmuje na Rocha 18.Tel.3664491
    • Gość: kiki dr magdalena kuklińska IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.03.05, 15:49
      gabinet al. AK 74/50 we wtorki i czwartki bodajze od 18, tel. 322-63-08. najstarsze plomby od niej nosze juz ponad 10 lat. w miare tanio. polecam.
      • Gość: A Re: dr magdalena kuklińska IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 17:53
        Ja tez polecam p. Kuklinska :))
        Ceny przystepne, swietne podejscie do pacjenta, a leczenie robione naprawde
        fachowo :)

A.
    • Gość: bojek Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:23
      polecam panią Agnieszkę Mielczarek-Pietralik z gabinetu Diadent na
      Wrocławskiej - SOLIDNA FIRMA
    • Gość: pacjentka Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:54
      dr.Zagził,leczy na Kilińskiego
    • Gość: Ziuk Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:30
      Pan dr Marek Moskal jest wspaniały w swoim fachu, polecam.
      • Gość: normalny Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 21:37
        nie wiesz co mówisz człowieku,więc nie wprowadzaj ludzi w błąd
    • Gość: plomba Re: Solidny dentysta z powołania?! kogo polecicie IP: *.telia.com 15.03.05, 10:45
      Dentyści"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka