Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:23 gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Magda Umer w Częstochowie? IP: *.icis.pcz.pl 05.03.05, 13:29 Pod Czestochowa niestety bo w Stajni Bialy Borek kolo Olsztyna. Wydaje mi sie ze 19. marca. Stajnia ma strone internetowa. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Magda Umer IP: *.czestochowa.agora.pl 06.03.05, 11:03 Magda Umer ma wystąpić na koncercie 9 kwietnia o godz. 19. w stajni Biały Borek w Biskupicach k. Olsztyna. Ta informacja jest na ich stronie internetowej. Nic natomiast -przynajmnie na razie - nie wiem o planach koncertu w Częstochowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Magda Umer IP: *.icis.pcz.pl 06.03.05, 12:14 Dziekuje za korekte mojej informacji - pospieszylem sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Magda Umer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:24 Witam, pełna informacja jest na stronie stajni www.stajnia.civ.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Magda Umer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:56 byłem tam na awdiejewie, bardzo fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Magda Umer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:20 potwierdzam, a co będzie po Magdzie Umer? Odpowiedz Link Zgłoś