Gość: 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:14 ? ............. Kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pro czestochowa Re: Kim jest 4x4 ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:01 to jakiś tępak z młodzieżówki partyjnej - jasno wskazuje krótka analiza jego tekstów i preferencje osobowe. won, won, a kysz, a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:43 A kim jest fafik Bo tak ma na imie pies moich sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proczestochowa Re: ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:40 Muszę Cię rozczarować - 31 lat, praca nad doktoratem, kilka lat pracy na uczelni wyższej .... jaka szkoda, że nie trafiłem w twoje gusta. Ale .... "Prawdziwa cnota krytyki się nie boi" jak maiał XBW ... :P A poza tym, obieacałem sobie, że na chamstwo nawet to bezpodstawne nie będę odpowiadać, gdyż ..... [tu wybierz soabie fafiku wersję] w skrócie nie chce mi się :P POzdrawiam Ciebie Fafiku również - moze jednak coś zrobisz dla Częstochowy! Ale bez partyjniactwa, gdyz tego nie lubię krańcowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:36 Czy to takie istotne kto to jest?Facet ma kilka dobrych pomysłów ale nie wiem czemu stale spotyka się tutaj z krytyką.Dlaczego tak jest ?Jesli tylko ktoś ma odmienne poglądy zaraz znajdzie się jakiś dziwnie myślacy i nazywa wszytkich młodzieżówką.Tylko jaką i po co?Powodzenia Pro......Nie tracę wiary w Ciebie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proczestochowa Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:26 Znów o mnie ! Dzięki Iris - jakoś nie bardzo wiem, dlaczego jakiś fafik jest na mnie zły ...:) No ale trudno. Jeszcze raz dzięki i proponuje skasować ten wątek. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:30 Masz Rację Iris. Zresztą co jest złego w młodzieżówce! Jka gośc chce działać i nie proponuje głupot tylko konkretne rozwiązania to chociażby był z młodziezówki samoobrony to warto z nim dyskutować. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś