Dodaj do ulubionych

Kim jest Proczestochowa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:14
? ............. Kto to jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: pro czestochowa Re: Kim jest 4x4 ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 21:19
    • Gość: fafik ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:01
      to jakiś tępak z młodzieżówki partyjnej - jasno wskazuje krótka analiza jego
      tekstów i preferencje osobowe.
      won, won, a kysz, a kysz!
      • Gość: abc Re: ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:43
        A kim jest fafik Bo tak ma na imie pies moich sąsiadów
      • Gość: Proczestochowa Re: ProCzęstochowa to antyCzęstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:40
        Muszę Cię rozczarować - 31 lat, praca nad doktoratem, kilka lat pracy na uczelni
        wyższej .... jaka szkoda, że nie trafiłem w twoje gusta. Ale .... "Prawdziwa
        cnota krytyki się nie boi" jak maiał XBW ... :P A poza tym, obieacałem sobie, że
        na chamstwo nawet to bezpodstawne nie będę odpowiadać, gdyż ..... [tu wybierz
        soabie fafiku wersję] w skrócie nie chce mi się :P POzdrawiam Ciebie Fafiku
        również - moze jednak coś zrobisz dla Częstochowy! Ale bez partyjniactwa, gdyz
        tego nie lubię krańcowo!
    • Gość: Iris Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:36
      Czy to takie istotne kto to jest?Facet ma kilka dobrych pomysłów ale nie wiem
      czemu stale spotyka się tutaj z krytyką.Dlaczego tak jest ?Jesli tylko ktoś ma
      odmienne poglądy zaraz znajdzie się jakiś dziwnie myślacy i nazywa wszytkich
      młodzieżówką.Tylko jaką i po co?Powodzenia Pro......Nie tracę wiary w Ciebie:o)
      • Gość: Proczestochowa Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:26
        Znów o mnie ! Dzięki Iris - jakoś nie bardzo wiem, dlaczego jakiś fafik jest na
        mnie zły ...:) No ale trudno. Jeszcze raz dzięki i proponuje skasować ten wątek. :P
      • Gość: Marcyś Re: Kim jest Proczestochowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:30
        Masz Rację Iris. Zresztą co jest złego w młodzieżówce! Jka gośc chce działać i
        nie proponuje głupot tylko konkretne rozwiązania to chociażby był z
        młodziezówki samoobrony to warto z nim dyskutować. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka