Dodaj do ulubionych

SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA

IP: *.cust-adsl.tiscali.it 03.04.05, 15:29
Cały świat pogrążony w żałobie po śmierci Wielkiego Polaka. Tylko nie w
Akademii noszącej imię wybitnego historyka i duchownego kanonika
krakowskiego - Jana Długosza(1415-1480). To po co takie imię skoro nawet
najwięksi komuniści w naszym kraju chylą czoła przed zmarłym wczoraj papieżem
Janem Pawłem II. A w Akademii, jak za głębokiej "komuny" normalne zajęcia bez
chwili zadumy, nawet "komuchy"nie wywieszą polskiej flagi z kirem, pomimo
ustanowienia przez Prezydenta RP żałoby narodowej. Czyżby nie było
zarządzenia? Ten budynek przepojony Komitetem Wojewódzkim władze Uczelni
przejęły wraz z najgorszymi tradycjami pozostałymi po tym smutnym okresie
zniewolenia.... a my studenci co o tym myslimy????....
Obserwuj wątek
    • Gość: naukowiec Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 15:36
      Dzięki Bogu prawda wyszła na jaw, ludzie gdzie studiujecie, to nie jest
      Uczelnia to śmierdząca kolebka głębokiej komuny spójrzcie kto zasiada we
      władzach żadnego szacunku nie mają do nikogo tylko interesy SZOK!!!!!UCZCIJCIE
      PAMIĘĆ PAPIEŻA, a ta uczelnia no cóż już teraz wiecie gdzie studjujecie !!!!!
    • Gość: bob budowniczy Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 15:42
      U nas na PCz, na Wydziale Budwonictwa, mielismy chwile zadumy, modlitwy w
      kapilcy badz na Jasnej Gorze, flagi z kirem zostaly wywieszone , no ale zajecia
      pozniej juz normalnym trybem sie toczyly ...

Ja i tak na Akademie mowie dalej WSP , tylko nazwe zmienili i nic wiecej.
    • Gość: naukowiec III Re: Po co ta histeria? IP: 82.160.8.* 04.04.05, 06:59
      A słyszeli koledzy o rozdziale państwa od kościoła? Żałobę to się w sercu nosi,
      nie na kiju.
    • Gość: Menel Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 07:14
      Ostatnio same "SKANDALE!!!!!" na tym forum-to w UM,to na promenadzie-a nawet w
      cyrku-uprasza sie by tytuly byly adekwatne do tresci i aby nie demonizowac za
      bardzo-pozdrawiam
    • Gość: monika Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:34
      Ci, którzy chcieli zwalniali się z zajęć i nikt nie robił problemów.
    • Gość: Ironista Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: 212.87.236.* 04.04.05, 10:49
      masz całkowitą racje władze uczelni powinny zawiesić zajęcia na dwa tygodnie,
      zorganizówać obowiązkowe modły z programem nawracania niewierzących lub osób o
      innym wyznaniu na katolicyzm ...a może nawet pójsc troche dalej jakiś marsz
      biczowników..
      P.S.
      tak do wiadomości mam ogromny szacunek do osoby Jana Pawła II i doceniam to co
      zrobił dla walki z komunizmem , dla polski i ogólnie dla świata, ale strasznie
      mnie wkórzają głosy przepojonych nienawiściaą katolanczyków którzy każdego kto
      sie z nimi nie zgadza wrzócają do worka (żydzi, masoneria i komuniści)
      [przepraszam jesli uraziłem czejeś uczucia ]
      • Gość: adek Re: SKANDAL NA AKADEMII IM.JANA DLUGOSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:53
        Co wy gadacie dziwadła z politechniki jak nie ma rektorskinch na akademi???co
        wy gadacie nie chodzicie na akademie to nie wiemcie
    • Gość: GRS WP AJD Fałszywy ALARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:38
      Na wydziale pedagogicznym było inaczej, niż zwykle. Studenci po ustnej prośbie
      zwalniali się z zajęć - nikt nie robił probemu - i szli sobie do klasztoru
      Jasnogórskiego na zadumę. Pomówienia o braku uszanowania śmierci Papieża są
      więc fałszywe.
      GRS WP AJD
      ------------
      www.anty-g.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka