Gość: pytajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:34 za 1500 zl bez wyzywienia byscie pojechali? hotel *** z 3 basenami i dzakuzi ubezpieczenia i all jest oprocz jedzienie (40 kilosow od Barcelony) pojechalibyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIKA:) Re: do hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:01 Sprawdz tylko biuro podróży,żeby nie zostać na lodzie,bo bardzo często się to zdarza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: do hiszpanii 06.04.05, 13:53 przejżałeś oferty innych biur podróży ja polecam biuro podróży Eskapada z Kłobucka przedzwon moze znajda lepszą ofertę tel 317-13-02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: do hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:00 wyjazd jest sprawdzony tzn znam tych ludzi i wiem ze sa ok, tylko czy sie oplaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blejze Re: do hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:35 zależy na ile dni. Na dwa tygodnie tak jeśli jest to Lloret de Mar. I z własnego doświadczenia wiem ze jedzenie wybieram w ofercie tylko jak jest to szwedzki stół Odpowiedz Link Zgłoś