Dodaj do ulubionych

Ginekolog kobieta w częstochowie

10.04.05, 13:36
Poszukuje bardzo dobrej pani ginekolog (dosłownie mówiąc KOBIETY GINEKOLOG)
bardzo prosze o pomoc w znalezieniu jej na terenie częstochowy.
Prosze o podawanie nr. telefony i wogóle i opini na jej temat.
Poszukuje naprawde dobrej pani ginekolog
Obserwuj wątek
    • Gość: zaza Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:04
      tylko Teresa Bednarska-złoty człowiek ,dobry fachowiec,nie leci na kasę
      przyjmuje w przychodni na Zana oraz w Medarze
      • martiqa Re: Ginekolog kobieta w częstochowie 22.04.05, 11:46
        Teresa Bednarska leci na kasę-kiedy 1 raz rodziłam nie dostała NIC i u dusiłaby
        mi dziecko-duzo by o tym pisać!!Pech chciał że kolejnym razem znów na nią
        trafiłam na porodówce(mój lekarz zachorował) i kiedy wskoczyła jej kaska do
        kieszonki zajęła się mną super!
        • Gość: ona27 Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:46
          w którym szpitalu pracuje ta pani dr Bednarska??
    • Gość: aniag6 Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:33
      dr.Magnuszewska przyjmuje na ul.Krakowskiej na wprost wejścia do szkoly Liceum
      Mickiewicza.Super babka,dobrze i skutecznie leczy,pprowadzi ciąże (2lata temu
      rodziłam) jedyny mankament nie ma USG
    • inna-bajka Re: Ginekolog kobieta w częstochowie 10.04.05, 20:52
      Tylko nie idź za DH Centrum, gdzieś na drudim piętrze, nie pamiętam jak sie
      nazywa, bo to dawno było.
      To była moja pierwsza wizyta, więc badanie full opcja, USG, wymazy i zaglądanie.
      Tak mnie sie wydawało, miesiąc póżniej pogotowie zabrało mnie na salę
      operacyjną, miałam guza na jajniku dorównującej pięści.
    • Gość: koko Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:41
      a ta znowu o tego ginekologa pyta...dobrze,że zmieniła ksywkę...
      • Gość: koko Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:50
        niestety pomylka, tym razem to nie ja pytam a z ta ksywa tpo sie odwal bo mam
        na imie koko. idiotka
    • Gość: bbb Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:57
      Może dr Adamkiewicz? Przyjmuje na Północy, Starzyńskiego 6 . Ona w pn, śr, pt a
      jej mąż we wtorki i czwartki od 17.00 chyba. Biorą 70 zł za wizytę, mają USG.
      Sympatyczna jest.
      • Gość: bbb Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:58
        Zapomniałam dodać, że jest doktorem nauk medycznych.
        • Gość: erka Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:17
          Dr nauk medycznych też człowiek, mylić się może...
          • Gość: ola Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:27
            a ile koszkuja wszystkie badania ktore sie wykonuje na pierwszej wizycie u pani
            ADAMKIEWICZ??
            • Gość: bbb Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:35
              To zależy jakie. Cytologia jest o ile pamiętam w ramach tych 70 zł za USG się
              płaci dodatkowo 20zł. Z tym, że jak byłam w ciąży to czasami nie płaciłam za
              USG.
          • Gość: bbb Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:37
            Oczywiście. Ale dla niektórych takie szczegóły mają znaczenie. Dla mnie mają.
            Może niepotrzebnie.
            • Gość: ola Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:24
              dzieki serdeczne za odpowiedzi. Mysle ze 100zl to najmniejsza kwota jaka musze
              ze soba zabrac na wizyte bo bardzo mi zalezy na przeprowadzeniu wszystkich
              badan. pozdrawiam
              • Gość: zaza Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:19
                u Bednarskiej cytologia za frico...mrozenie nadzerek tez
    • Gość: lidka Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 04:17
      Alina Kowalczyk - Krakowska 19/21, ma USG i nie bierze dużo kasy, ale jest
      jedna wada - kolejki.
      • Gość: mika Alina Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:05
        a w jakie dni sa przyjecia?? czy mozna sie umowic na wizyte telefonicznie??
        • Gość: pacjentka dr Pawińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:15
          świetny ginekolog, kobita z którą można o wszystkim porozmawiac. przyjmuje w
          przychodni "Księżycowej" cytologia, wymazy, badanie piersi wszystko na kase
          chorych. bardzo się cieszę, że udało mi się do niej dostac. goraco polecam
          • Gość: ccc Re: dr Pawińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:51
            wlasnie slyszalam juz duzo pochwal pod adresem pani Pawinskiej chyba wkoncu
            sama sie do niej zglosze.
          • Gość: 165 Re: dr Pawińska IP: 80.51.191.* 12.04.05, 19:11
            Doktor Pawniska przyjmuje rowniez na Armii krajowej 2
            • Gość: rozbawiony Re: dr Pawińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:53
              Ale masz pżezycie życia z tym ginekologiem. Majtek sie u doktora wsydzisz zjąć.
    • Gość: mama Ali Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.kalisz.mm.pl 13.04.05, 12:01
      W wątku o ginekologach polecałam dr.Pogorzelską.
      Kontaktowa,fachowa,miła,wszystko wytłumaczy.
      Polecam.
      • Gość: Ariel Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:08
        Co też się stanie gdy trafisz do szpitala,chocby do porodu tam faceci są
        większością!!!o jejku jejku
        • Gość: justyna Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 13.04.05, 16:04
          dobry jesteś ,ale masz rację,przecież w szpitalach są sami facecie nie zdarzyło
          mi się widzieć kobiety.
      • Gość: czestochowianin Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:02
        i to sa wytyczne mamy Ali :) mila, kontaktowa fachowa ? a skad potencjalny
        pacjent wie o fachowosci lekarza :)....co jest weryfikatorem
        mama Ali jak zwykle farmazony pisze...
    • Gość: emma Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:53
      Dr.Pawińska-jedyna, która bez pytania bada piersi i wysyła w razie
      najmniejszych wątpliwości na mammografię. Została za to wyróżniona przez
      pacjentki w akcji "różowa wstążeczka" ogłoszonej przez "Twój Styl".

PS. do wszystkich kpiarzy - może chodzi o pierwszą wizytę nastolatki - ja swoją
      córkę też zaprowadziłam I raz do kobiety...
    • Gość: justyna Re: Ginekolog kobieta w częstochowie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 13.04.05, 16:08
      dlaczego szukasz kobiety? z długoletniej praktyki wiem że kobiety do zawodu
      ginekolog-połoznik podchodzą trochę tak luzacko bo uważaja że wiedzą wszystko
      bo są kobietami a tak nie jest i są poprostu gorsze jesli chodzi o wiedzę i
      praktykę.A jesli chodzi o pierwszą wizytę u ginekologa to warto przyzwyczajac
      córki do widoku lekarza ginekologa.
    • Gość: fafek dr Pawinska IP: 80.51.191.* 21.04.05, 20:10
      czy pani dr Pawinska przyjmuje rowniez prywatnie??
      • Gość: iz Re: dr Pawinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:13
        Tak,
        Armii Krajowej 2
        w środy i piatki od 16 do 18
        • Gość: Monika Re: a co sadzicie o panu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:36
          Dr.Bilskim. Chce wybrac sie na wizyte.Może ktos mi podpowie.Dziękuję.
          • Gość: ja Re: a co sadzicie o panu IP: 212.87.241.* 23.04.05, 18:08
            poczytaj w wątku o ginekologach.tam jest dużo na jego temat.
            Poza tym tu jest o paniach ;)
        • Gość: mona Re: dr Pawinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:51
          ile kosztuje prywatna wizyta u pani Pawinskiej?? Zaznaczam ze chodzi mi o koszt
          wizyty + wszystkie badania jakie sie wykonuje na pierwszej wizycie. z gory
          dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka