Dodaj do ulubionych

TV Orion to straszna kicha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 03:14
próbowałem u znajomego oglądac ten wytwór eseldowskiego prezesa ale sie nie
dało, kicha to za mało powiedziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:30
      potwierdzam.
      jesli pracuje tam pan pietrzykowski to nie ma co sie dziwic....
    • Gość: Bobo Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:12
      Tak tylko opłata za tą kablówke to tylko 24zł a TV Orionto to tylko jeden kanał
      proponuje UPC tam tylko 49zł i to dopiero kicha. Jak to bywa w kraju naszym nie
      wazne że jest fajny program liczy się tylko że prezes jest z SLD.
      • Gość: mimi Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 01:46
        w UPC jest 55 programów i na szczescie nie ma czarnej propaganmdy
        czestochowskiej lewicy - to zasadnicza róznica
    • Gość: Marek Podgórski Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:36
      Oglądam b. często. Z przyjemnością obserwuję stały wzrost jakości programu (w
      tym technicznej). Cieszy fakt posiadania telewizji regionalnej (bo ta nazwa
      wydaje mi się bardziej odpowiednia, niż telewizja osiedlowa). Doceniam pracę
      chyba niezbyt licznego zespołu :) Największą zaletą TV ORion są dla mnie newsy
      z miasta oraz informacje z osiedla.
      Redakcji życzę, by swym zasięgiem objęła całą Częstochowę :)
      Marek Podgórski
      • Gość: roy Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:58
        pomysł może i dobry,ale wykonanie - żałosna amatorszczyzna, a te "relacje "
        sportowe "wywiady" - kompletne dno
      • Gość: spółdzielca Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 01:48
        towarzyszu podgórski - wypełniliscie swoja powinnosć. spocznij.
      • sajgonetka Re: TV Orion 01.05.05, 14:39
        od czasu do czasu ogladam. zazwyczaj, jak mam czas.
        faktycznie, program ten robi giga postepy. pamietam, jak zaczynali. niemalze
        plansze na tekturce;)
        teraz lubie wiedziec, co sie dzieje w miescie.
        takie np. informacje co bylo w urzedzie miasta, na jaki temat dyskutowali
        radni, czy jakie projekty uchwal sa rozpatrywane - niezaleznie od opcji
        rzadzacej - zwykly mieszkaniec raczej nie wie, o czym rozmawiaja rajcy, a
        tutaj - pelny obraz.
        wiadomo, duzo im brakuje do idealu. ale - przeciez to nie jest tvn24, tylko
        niemalze osiedlowy program..

a do wszystkich krytykujacych mam prozpozycje: wezcie sie sami do roboty,
        majac niewielki budzet, jeszcze mniej ludzi i zobaczcie, jak trudno zrobic cos
        z niczego. no i dopiero na koncu mozecie oceniac..
        • Gość: miezkaniec Tysiącl Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 02:09
          ja oglądałem i powiem ci coś: nie rzecz w tym że nie maja studia na dwóch
          hektarach tylko co chcą zrobić. z tego programu przebija nienawiść do obecnego
          prezydenta, który cZy ktoś chce czy nie został wybrany i już. jesli weźmiemy
          pod uwage preferencje prezesa własciela oraz to kto tam pracuje to wcale mnie
          to nie dziwi.
    • Gość: wideofonka Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:42
      moze to jest i orion ale mentalność z blachowni
      • Gość: s-50 Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:58
        a ja nie oglądam choć mam i wcale mi z tym dobrze
        • Gość: spóldzielca dlaczego mamy za to płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:38
          no dobra ale dlaczego musze za to płacić?
          • Gość: Kazik Re: dlaczego mamy za to płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 04:04
            a czy komuszki potrafia na siebie zarobić? przeciez oni potrafia tylko brac lub
            odbierac
            • Gość: foto :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:47
              komuszki potrafia tylko opulwac własne miasto
    • Gość: riti Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:55
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie
      • Gość: zdzisek Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:47
        co: "nie"? straszna kicha
        • Gość: jajco a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 01:38
          co poczną chłopaki w orionie jak zmienia na jakiegos prawicowca prezesa? no co?
          no co? :-)))))))))))
          • Gość: hihi Re: a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:57
            a nic. beda pracowac w gazownictwie
            • Gość: killer Re: a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:35
              i na kolei
    • Gość: Marcyś Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:45
      Tak, TV Orion to rzeczywiście straszna kicha. Wywiady prowadzone z ukrycia
      podczas gdy cały świat dziennikarstwa zmierza w stronę stand up-ów. Pytania
      zadawane przez dziennikarzy są delikatnie mówiąc mało trafione, i nigdy nie
      widziałem zmiany profilu respondenta w poszczególnych wywiadach (podstawowy
      błąd realizacji). Zresztą błędów takich można by mnożyć. I nie chodzi w tym
      wszystkim o wielkie pieniądze ale o chęć doskonalenia się samych pracowników o
      czerpanie z najlepszych. No chyba że uważa się że jest się gwiazda i inni
      powinni brac z nas przykład...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka