Gość: Kwiaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:27 Jaką kwiaciarnię w Częstochowie polecacie?Chodzi mi o oryginalne bukiety(i oczywiście w przystępnej cenie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Kwiaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:28 Oczywiście zaszła pomyłka:) Aga to ja,a temat to kwiaty. Sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Aga 09.05.05, 23:04 na biznes centrum jest kwiaciarnia prowadzi ja taki maly gosc ktory chyba kocha swoja prace robi zarabiste bukiety a bierze za to malo kasy i ma dlugo otwarte wchodzisz w brame przed wejsciem na ryneczek i idziesz prosto i tam se juz znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kwiaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 09:55 Dzięki yanoooosh za namiary.Sprawdzę napewno.Szkoda,że tylko jedna podpowiedź:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kwiaty IP: *.czestochowa.agora.pl 10.05.05, 10:03 Bardzo ładne kwiaty, oryginalne bukiety i miła obsługa są w kwiaciarni Art Flora przy ul. Dąbrowskiego. Niestety, tamtejsze ceny nie są zbyt przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:02 Na ul. Dąbrowskiego są dwie kwaciarnie, robią bardzo piękne bukiety. Również na Warszawskiej numer ok. 360 , też robią bardzo oryginalne kompozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kwiaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:16 Chcę wszystkim gorąco podziękować za informacje.Bardzo mi pomogliście.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka.k Re: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:14 Piękne bukiety w kwiaciarni w Blachowni na tzw. "ryneczku". Wiem, że z Częstochowy nie chce się nikomu jechać, ale jeśli ktoś mieszka w Blachowni albo w pobliżu- polecam serdecznie. Zawsze tam kupuję- piękne kompozycje i bardzo przystępne ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś