IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:23
POMÓŻCIE ZNALEŻĆ NAMIARY NA HODOWCÓW YORKÓW.PROSZĘ

POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:16
      plis, plis, plis, plis, plis
      • Gość: 876rszix Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:51
        Hej! Ja mam Yorka. Wystarczy poczytać gazetę i troszkę podzwonić. Jeżeli się
        tylko chce!!!! Ja swojego Yorka kupiłam w Jastrzębiu.
        • Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:28
          Ja czytam gazete.Ale w gazecie sa akurat teraz same "dzieci medalistów" a one
          kusztuja juz troszke wiecej.Pozatym wolalabym kupic go w cz-wie.Niestey malo
          jest obeznie ogłoszeń o tych pieskach.
          • Gość: Kubiś Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:41
            Jest w Internecie coś takiego jak wyszukiwarka GOOGLe i tam wpisz hasło Hodowla
            Yorków . Po chwili wyswietlą się namiary Hodowców . Psy które posiadają raczej
            na pewno nie będą skundlone . Ja tak znalazłem Yorka dla miłej mi osoby ..... Kubiś
            • Gość: MiMi Re: Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:00
              wiesz ze w googlach to na samym poczatku poszukiwac patrzalam.Ale moze tutaj
              tez jakas pomoc ...???Ja tez chce podarować szczescie milej mi osobie.
            • Gość: Buli Re: Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:12
              A nie lepiej Bulteriera
    • Gość: itf8y5de Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:15
      Proponuje kupić gazetę "Pośrednik". Pamiętam, kiedy ja szukałam ogłaszał sie
      ktoś z Olsztyna. Był też telefon do sklepu zoologicznego gdzieś koło PZU, w
      którym Pan ma co jakiś czas Yorki do sprzedaży. (nie są to jakieś skundlone
      psiątka, pochodzą z hodowli i cenowo są też dosyć atrakcyjne)
    • Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:31
      Dzieki za informacje itf8y5de a jak ten piesek twoj???Liczylam na wiecej info
      ale za te tez wielkie DZieki.Moze jeszcze ktos cos wie...???

Pozdrawiam MiMi
      • Gość: itf8y5de Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:57
        Mój ok., akurat ja kupiłam swojego w Jastrzębiu (po rodzinie), w sierpniu
        będzie mieć już 2 lata. Jest super, taka mała przytulanka, mała cwaniara.
        Jeżeli chcesz namiary to podaj e-maila lub nr gg.
        • devileq Re: YORK!!! 12.05.05, 09:12
          Polecam wybrać się do częstochowskiej sekcji związku kynologicznego.
        • Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:08
          magdziak@tlen.pl dziekuje .A za ile kupilas??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka