Gość: Mimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:23 POMÓŻCIE ZNALEŻĆ NAMIARY NA HODOWCÓW YORKÓW.PROSZĘ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:16 plis, plis, plis, plis, plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 876rszix Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:51 Hej! Ja mam Yorka. Wystarczy poczytać gazetę i troszkę podzwonić. Jeżeli się tylko chce!!!! Ja swojego Yorka kupiłam w Jastrzębiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:28 Ja czytam gazete.Ale w gazecie sa akurat teraz same "dzieci medalistów" a one kusztuja juz troszke wiecej.Pozatym wolalabym kupic go w cz-wie.Niestey malo jest obeznie ogłoszeń o tych pieskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:41 Jest w Internecie coś takiego jak wyszukiwarka GOOGLe i tam wpisz hasło Hodowla Yorków . Po chwili wyswietlą się namiary Hodowców . Psy które posiadają raczej na pewno nie będą skundlone . Ja tak znalazłem Yorka dla miłej mi osoby ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:00 wiesz ze w googlach to na samym poczatku poszukiwac patrzalam.Ale moze tutaj tez jakas pomoc ...???Ja tez chce podarować szczescie milej mi osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buli Re: Wyszukiwarka GOOGLE pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:12 A nie lepiej Bulteriera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itf8y5de Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:15 Proponuje kupić gazetę "Pośrednik". Pamiętam, kiedy ja szukałam ogłaszał sie ktoś z Olsztyna. Był też telefon do sklepu zoologicznego gdzieś koło PZU, w którym Pan ma co jakiś czas Yorki do sprzedaży. (nie są to jakieś skundlone psiątka, pochodzą z hodowli i cenowo są też dosyć atrakcyjne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:31 Dzieki za informacje itf8y5de a jak ten piesek twoj???Liczylam na wiecej info ale za te tez wielkie DZieki.Moze jeszcze ktos cos wie...??? Pozdrawiam MiMi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itf8y5de Re: YORK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:57 Mój ok., akurat ja kupiłam swojego w Jastrzębiu (po rodzinie), w sierpniu będzie mieć już 2 lata. Jest super, taka mała przytulanka, mała cwaniara. Jeżeli chcesz namiary to podaj e-maila lub nr gg. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: YORK!!! 12.05.05, 09:12 Polecam wybrać się do częstochowskiej sekcji związku kynologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: YORK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:08 magdziak@tlen.pl dziekuje .A za ile kupilas?? Odpowiedz Link Zgłoś