Gość: izis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:47 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacus Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: 80.51.236.* 16.05.05, 21:49 A ty byles ?? ze sie tak dopytujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:59 nie "byłeś"-tylko "byłaś"-jak już coś.jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz ośle.jakbym tam była to chyba nie pytałabym innych o zdanie bo miałabym swoje.ale widzę że na forum nie brakuje "inteligentów"którzy z nudów odpisują na nie interesujące ich posty...pobaw się lalkami jak ci się nudzi wacusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 16.05.05, 22:02 Gość portalu: izis napisał(a): > nie "byłeś"-tylko "byłaś"-jak już coś.jak nie masz nic do powiedzenia to nie > pisz ośle.jakbym tam była to chyba nie pytałabym innych o zdanie bo miałabym > swoje.ale widzę że na forum nie brakuje "inteligentów"którzy z nudów odpisują > na nie interesujące ich posty...pobaw się lalkami jak ci się nudzi wacusiu.... Widzę, że mądrala tzw. z ciebie !! A ty pobaw się pindolkiem jak nie masz co pisać poczwaro jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:05 a spadaj na drzewo padalcu jeden.dosadniej bym napisała ale szkoda czasu na utarczki słowne z debilami.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 [...] 16.05.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacus Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: 80.51.236.* 16.05.05, 22:08 > Gość portalu: izis napisał(a): > > > nie "byłeś"-tylko "byłaś"-jak już coś.jak nie masz nic do powiedzenia to > nie > > pisz ośle.jakbym tam była to chyba nie pytałabym innych o zdanie bo miała > bym > > swoje.ale widzę że na forum nie brakuje "inteligentów"którzy z nudów odpi > sują > na nie interesujące ich posty...pobaw się lalkami jak ci się nudzi wacusi > u.... Napisałaś słowo "pytałabym" Ta "pyta" to chyba ci sie z czymś kojarzy !! Innaczej byś ofermo napisała " pytała bym" !! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 16.05.05, 22:11 Gość portalu: Wacus napisał(a): > > Gość portalu: izis napisał(a): > > > > > nie "byłeś"-tylko "byłaś"-jak już coś.jak nie masz nic do powiedzen > ia to > > nie > > > pisz ośle.jakbym tam była to chyba nie pytałabym innych o zdanie bo > miała > > bym > > > swoje.ale widzę że na forum nie brakuje "inteligentów"którzy z nudó > w odpi > > sują > > na nie interesujące ich posty...pobaw się lalkami jak ci się nudzi wacusi > > u.... > > Napisałaś słowo "pytałabym" > Ta "pyta" to chyba ci sie z czymś kojarzy !! > Innaczej byś ofermo napisała " pytała bym" !! A po co z jakąs ofermą w dyskusje sie wdawać, z torby niech sobie strzeli to jej ulży !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 05:27 Hamstwo na tym forum, że szkoda gadać. DNO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 17.05.05, 13:36 Gość portalu: JA napisał(a): > Hamstwo na tym forum, że szkoda gadać. DNO!!!!!! A do słownika to ty choć od czasu do czasu zaglądasz ??? "Hamstwo" !!!! naucz się poprawnej pisowni a pozniej glos zabieraj, DNO !!!!!!! ze szkoda pisac !! Odpowiedz Link Zgłoś
wicekk Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 17.05.05, 15:29 Gość portalu: JA napisał(a): > Hamstwo na tym forum, że szkoda gadać. DNO!!!!!! Ty !! analfabeto, jak sie pisze durna pało "Hamstwo" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: 80.51.236.* 16.05.05, 22:04 A co cie tak to interesuje ?? Tam podobno "striptis" dla pań w podeszłym wieku jest, to chyba cie "oślico" najbardziej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis jebnij się w łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:17 striptiz drogie dziecko a nie striptis.do szkoły uczyć się ortografii!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: jebnij się w łeb 17.05.05, 13:38 Gość portalu: izis napisał(a): > striptiz drogie dziecko a nie striptis.do szkoły uczyć się > ortografii!!!!!!!!!!!! A ty nieuku po kropce zaczynaj z duzej litery ćwoku jeden !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiilli Re: jebnij się w łeb 17.05.05, 21:05 Gość portalu: izis napisał(a): > striptiz drogie dziecko a nie striptis.do szkoły uczyć się > ortografii!!!!!!!!!!!! A czy ten poniżej umieszczony wątek to przez ciebie założony ??? Gość portalu: isis napisał(a): > Tu wpisujcie ludzi, którzy są uczciwi i zaśługują na to aby ich w tym wątku > umieścić, w szczególnolści tych co nie są skarzeni komuną!! "skarzeni" Nieuku sama do słowniczka zajrzyj !! Wstyd i jeszcze raz wstyd takie babole wypisywać !!!!! Innym uwagę zwracasz a sama się możesz jeb..ć w łeb to ci ulży !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis do wiilli!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:03 Też czytać nie umiesz?Nie widzisz różnicy między izis a isis?No to gratuluję pacanie!!!DO OKULISTY!!!Ja błędów kochanie nie robię i nie muszę zaglądać do słownika......A w ogóle to bujaj się!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiilli1 Re: do wiilli!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.05, 12:21 Gość portalu: izis napisał(a): > Też czytać nie umiesz?Nie widzisz różnicy między izis a isis?No to gratuluję > pacanie!!!DO OKULISTY!!!Ja błędów kochanie nie robię i nie muszę zaglądać do > słownika......A w ogóle to bujaj się!!!!!!! Taka jest roznica miedzy "wiill a "wiilli1" jak pomiedzy "izis" a "isis" !! Sama kretynko wal sie w pędzel i strzel sobie ze swojej torby. Nie jestem tez dla ciebie "kochaniem" !!! i sam swołocz sie bujaj w piz.. !! Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia mhmmm, bosko było 16.05.05, 22:19 ja byłam - w zeszłe wakacje, tj. w sierpniu 2004, w tym roku tez się wybieram, chociaż to bardzo daleko(no, w sumie nie dla wszystkich) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis do tomekk26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:23 uuuuuu!!!!!właśnie przejrzałam sobie twoje posty.i co ja się dziwię-poziom poraża!!!!ani jednej mądrej wypowiedzi-wszystkie traktują że wątek głupi,tudzież autor wątku.a tak się składa że sam nie napisałeś ani jednego.więc spadaj idioto i nie zabieraj głosu bo widzę że nic mądrego do powiedzenia nie masz.ani w tym ani w innych wątkach.PRECZ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak byłam Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:41 Tak byłam tam z 10 razy z kolezankami z pracy, zawsze chodzimy tam w piątek. Nawet byliśmy w ten piątek co był, ale było bardzo mało ludzi i stwierdziłyśmy ze juz w piątek nie pojdziemy tylko następnym razem w sobotę. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:14 Fajne towary przychodza?Pytam o panie:) I jaki przedzial wiekowy?Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marka Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:21 Marku my nie chodzimy tam wyrywać towarów, tylko potańczyć i spotkać sie własnie ze znajomymi z pracy. Przychodza tez od nas z pracy koledzy i mozna potańczyc przy muzyce na zywo, wypić piwo, drinka. Jestesmy w wieku w przedziale od 29 do 45. W końcu nie pojdziemy do Depo czy Donkichota bo juz jestesmy za starzy. A jezeli chodzi o towary to tak szczerze przychodza tam od 20 lat do chyba 70, autentycznie, zawsze jest wymieszane towarzystwo. A czmu pytasz o towary, szukasz, szukasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:24 Sam mam 29 lat;) I wlasnie mam zamiar kiedys wybrac sie do 7 Nieba. Nie szukam...samo przyjdzie;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marka Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:54 Marku moze sie dołaczysz do nas kiedys jak bedziemy szly z kumpelami? My tam chodzimy tak gdzies raz w miesiącu, z pewnoscią wybierzemy sie tam w czerwcu, bo byłysmy w ubiegły piątek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:31 Z przyjemnoscia:)Podaj jakies namiary ,mail lub gg to pogadamy prywatnie.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marka Re: Tak byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:56 podaję Mraku adres: mojapoczta41@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: do izis "ćwoczki" 17.05.05, 13:40 Gość portalu: izis napisał(a): > uuuuuu!!!!!właśnie przejrzałam sobie twoje posty.i co ja się dziwię-poziom > poraża!!!!ani jednej mądrej wypowiedzi-wszystkie traktują że wątek > głupi,tudzież autor wątku.a tak się składa że sam nie napisałeś ani > jednego.więc spadaj idioto i nie zabieraj głosu bo widzę że nic mądrego do > powiedzenia nie masz.ani w tym ani w innych wątkach.PRECZ!!!!!!!!!!! Sama spadaj idiotka pier...a bo śmiecisz tylko forum, a czym ty błysnęłaś na tym forum !! zabierasz głos jak smrod w gaciach tylko. głupawymi wątkami ?? bo niczym innym chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk26 Re: do izis 17.05.05, 13:42 Precz stąd, bo smrodzisz tylko watki a nic w nich nie masz ciekawego do napisania kretynko jedna. Chcesz nłysnąć, to do garow wont !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sara90 Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 17.05.05, 07:58 proszę powiedzcie mi co to jest i gdzie jest znajduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:04 Siódme niebo - dobry sok pomidorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojniaczek Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 17.05.05, 13:50 Gość portalu: izis napisał(a): > jak wyżej Szanowna kobieto /jesli juz nia jestes/ !! Przeczytalem te posty i zygac sie chce jak tak mozna bredzic, byc takia kretynka i pitolic bez zadnego sensu ?? Masz problem ?? idz do lekarza specjalisty to ci pomoze a nie smiec na necie bo to wstyd pokazywac tak mizerny poziom /jesli jakikolwiek posiadasz/. Widac ze glupoli, chamow, kretynow, idiotow nie brakuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojniaczek Re: "Siódme Niebo"-był ktoś?????????? 17.05.05, 13:52 I jeszcze jedno, widac, ze pod sufitem nie masz w porzadku, moze ktos ci to wszystko tam pouklada w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś