Gość: avii dogomaniaczka IP: *.chello.pl 20.05.05, 00:18 I ktos kiedyś powiedział że człowiek to brzmi dumnie :( :( www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23625 Wspomóż jeśli jesteś człowiekiem - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowijka Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:38 szkoda psiny!! Ale ludzie kochani psa trzeba uśpić, a nie na drogie leczenie wysyłać. Dla dzieci nie ma, a oni na psa zbiórke będą robić. Świat oszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 00:57 I dlatego takie przypadki sie zdarzają przy takim myśleniu !!!!!!!!! Dla dzieci jest budżet, państwo, rodzice , fundacje, Owsiak, dalej mam wymieniac? Czego ty nauczysz własnych dzieci! To nie świat oszalał tylko ludzie !! A dla Ciebie specjalnie "Zwierzę, jako istota żyjąca, zdolna do odczuwania cierpienia, nie jest rzeczą. Człowiek jest mu winien poszanowanie, ochronę i opiekę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:09 Ja jak najbardziej lubie psy i wogóle zwierzęta. Nie napisałam, ze popieram to co sie stało. Nawet uważam, że za takie znęcanie się ktoś powinień odpowiedzieć, bo skoro zrobił coś takiego psu to juz krok do powtórzenia tego na człowieku. Ale mówimy o przyszłości tego psa. Moim zdaniem ten pies się tyle juz wycierpiał, ze trzeba go uśpić, a nie męczyć skomplikowana rehabilitacją. Niezapominjmy ze to tylko zwierze. Nie należy go broń Boże męczyć, ale nie można psów stawiać jako ważniejsze niż dzieci. I dopóki choć jedno dziecko będzie głodne i chore ja na zwierzęta nie dam ani grosza. I największym okazaniem miłości do tego psa będzie uśpienie go. Psychiki i tak mu się juz nie wyleczy. I o to czego ja naucze własne dzieci Ty sie martwic nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooou Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:27 A kiedy, twoim zdaniem na świecie nie będzie ani jednego głodnego dziecka? Za 10 lat? Za 100? Może za 1000? A przez ten czas mamy nie pomagać zwierzętom? Traktować je jak przedmioty? Czy tego uczysz swoje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zewa Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.arcor-ip.net 20.05.05, 10:24 Takie gadanie "Dzieciom bys pomogla, a nie zwierzetom" slysze zawsze od osob, ktore NIKOMU (ani dzieciom, ani zwierzetom) nie pomagaja. Ciekawa jestem, jak jest w tym przypadku... Deprecjonowanie pomocy zwierzetom naukowcy-psycholodzy rozpoznaja jako chec wytlumaczenia sie, dlaczego MY nic nie robimy, skoro tamten pomaga... Przestancie mowic: "To tylko zwierze"!!! A ten, co to zrobil, to byl CZLOWIEK. Wspaniale, prawda? Zwierzeta sa lepsze od ludzi, niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 08:20 I pomyśleć,że człowiek to istota myśląca:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:27 Niepisanym zwyczajem na spotkaniach Forumowiczów zbieramy na jedzenie dla psów ze schroniska.Może tym razem część pieniędzy pójdzie na tego biedaka?Oby było nas jak najwięcej!Zapraszam na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 10:00 Nie przekonałaś mnie :( Na Owsiaka też daję , skromnie tyle ile mam . A że teraz zwierzę ? Słuchajcie --to zwierzę ma sie lepiej !!! je !!!! dzieki nam ma opieke i szukamy mu domu. I go znajdziemy !!!! WSPOMÓŻCIE CHOCIAŻ ZA 5 ZŁ www.allegro.pl/show_item.php?item=51998265 A żeby nie być gołosłowna niżej Gaja ( jeszcze w klinice) ale też już ma dom są jeszcze LUDZIE wśród Nas zerknijcie a ..nóż sam otwiera sie w kieszeni ( popatrzcie na szyję ) img38.echo.cx/img38/2807/obraz4428pe8sn.jpg img99.echo.cx/img99/9673/obraz4150yz2eg.jpg img38.echo.cx/img38/6061/obraz525a3ss2at.jpg img38.echo.cx/img38/5801/obraz4214be0uo.jpg A tu Junko --też żyje dzięki nam i też ma już zaklepany domek !!!! Dzisiejsze zdjęcia Junka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:02 Zastanawia mnie jedno, dlaczego tacy ludzie sie rodzą. Czy kara powinna być taka sama jaką wyrządził czyli oko za oko. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.bis / 212.244.80.* 20.05.05, 12:52 A ja bym sku..syna tak samo urzadzil. I tak samo zostawil na pastwe losu. Nie mam sumienia dla takich ludzi.. krew za krew... Pozdrawiam wojowniczo ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:55 Zgadzam sie z Tobą Tomek ;) Jak bym dorwał takiego patałacha, chociaż by miał 2,15 wzrostu i 150 kg wagi, zaj*** bym go, zadnej litości !!! Będzie się smażył w piekle! Pozdro dla RAKOWA! 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie odpuszczać Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:22 niech żyje _na przekór ludziom !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 13:06 Dorzuciłem swoje trzy grosze, idę rozpropagować akcję (i aukcję) na innych forach. . Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 13:12 Mozecie moderowac moja wypowiedz, mozecie ja wyrzucic, zablokować mnie na tym forum, ale powiem co chcę powiedzieć SKU..SYŃSTWO Ludzie, ktorzy dopuszczają się takich rzeczy powinni... nie wiem... może powinno się ich wsadzić do obozów pracy. Mnie jest naprawde brak słow, wiem tylko tyle, ze jak by mi dali skalpel i powiedzieli, ze nic mi za to nie grozi to juz bym skurywysyna ukarał tak jak mu sie to należy. Człowiek napewno nie brzmi dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludz Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 14:39 w tym przypadku na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 21.05.05, 01:27 Wplynela juz ponad polowa potrzebnej sumy i wszystkim darczyńcom naleza sie gorace podziekowania. ALE PROSIMY - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:25 ZABIĆ skurwegosyna!!!Ku..ca mnie łapie coraz częściej.Gdzie prawo?Cały kraj zgnity i przeżarty. Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 30.05.05, 06:43 Dajcie mi tylko pistolet i gwarant nietykalności, a zastrzelę gnoja i nie będe mial przez sekunde wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś