Dodaj do ulubionych

Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper..............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:12
No to nas zaskoczyłeś ................
Qurde polonusie ucałuj NINKĘ .........
Masz przesłać zdjątko tej szacownej Damy ..........
Bo jak nie to masz w m.....ę :o)
Ucałowania i dziękujemy .
Ruda i Prywatny ......................
Obserwuj wątek
    • Gość: Corka Re: Storimo jesteś I TO WYSTARCZY.............. IP: *.prenet.pl 31.05.05, 23:47
      JA TEZ cIE POZDRAWIAM I MAM NADZIEJE NA DALSZY KONTAKT
      UcalowaniA dla Niny
      I szczesliwych LOTOW
      Paaaaa
      caluskiii
      • Gość: Ruda Re: Storimo jesteś I TO WYSTARCZY.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:46
        No to leć ....................
        Szczęśliwie .........................
        Trzymmamy kciuki.................
        TWA
        • Gość: iwan Re: Storimo jesteś I TO WYSTARCZY.............. IP: *.pcz.pl 01.06.05, 12:46

a to co znowu kółko wzajemnej adoracji ???
          • Gość: Yoko Re: Storimo jesteś I TO WYSTARCZY.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:32
            nie wiesz to ciiiii......chutko:)
          • Gość: Kubiś Re: Storimo jesteś I TO WYSTARCZY.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:35
            Jakbyś przyszedł na spotkanie to byś nie zadawał tego " ADORACYJNEGO " pytania :-)
            A żeby tak całkowicie tobie wytłumaczyć to by trzeba było napisać wypracowanie :-)
            O co chodzi ? dlaczego ? A nie chce mi się i nie mam czasu . Pozdrawiam
            ..... Kubiś
        • Gość: Wzajem! Re: Storimo jesteś IP: 78.250.163.* 17.07.13, 00:47
          Gość portalu: Ruda napisał(a):

> No to leć ....................
          > Szczęśliwie .........................
          > Trzymmamy kciuki.................
          > TWA

Wzajem!
    • Gość: Iris Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:54
      Pozwolę sobie skromnie dołaczyć do wszelkich życzeń :o)Jak dolecisz daj
      znać.Pozdrowienia:o) Iris
    • Gość: Angela Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:12
      Oj tak, fantastyczny człowiek z ogromnym serduchem i serdecznym uśmiechem.
      Pozdrowienia dla Ninki.
    • Gość: ToMNR Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.bis / 212.244.80.* 01.06.05, 21:09
      Dobra, napne sie tez.
      Storimo - pozdrawiam.
      I mam nadzieje, ze nastepnym razem dasz rade wkomponowac w pobyt meczyk na
      Rakowie :)
      kto byl ten wie
      pozdro dla kumatych :)

Grupa Trzymajaca Wladze na forum
      ToMNR
      www.rakow.com.pl
      • Gość: Ruda Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:20
        Witamy Storimo...................
        Pamietaj o Nince,..................
        Ucałuj JĄ pięknie...............
        Dobranoc...........
        Ruda
      • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 04.06.13, 21:18
        Było pięknie.

Do momentu wywieszenia gigantycznych rozmiarów faszystowskiej szmaty na dwóch meczach Rakowa
        oraz
        publikacji zdjęć szmaty tu na ForumCzęstochowa.
    • Gość: storima suuuuuuuuuuuper..............Spotkanie IP: *.d4.club-internet.fr 01.06.05, 22:32
      super, super
      strzelal w kuter
      a zestrzelil slonce
      stad na Ziemi powstaly zajace.

To ja Was adoruje

skad ta zmaiana?

bom porwany przez bociana
      lotem slow zobaczyl Wasze Buzki.

Zachecam watpiacych.

a na meczyk to z checie!

niech mi w pracy praca na to pozwola;)
      Niech Zyja Czestochowskie Kolka Wzajemnej Adoracji!

• Gość: ja_corka Re: suuuuuuuuuuuper..............Spotkanie IP: *.146.29.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 05:51
        no już wtedy byłeś zdziecinniały....a latka lecą, hahaaaaaa
    • Gość: storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.d4.club-internet.fr 01.06.05, 22:38
      Dala NiewTajemniczonych:
      kazdy z obecnych na Spotkaniu,
      tak prawde mowiac to

n i e
      a d o r u j e ,

lecz dziala.

cos pzytywnego w zyciu czyni,

bo mysmy tam adorowli
      ta wlasnie
      pozytywna energie.

Zwykli normalni ludzie.

Spac, spac, spac,
      DobrejNocy.

aby normalnie wstac.
      • Gość: CORKA a JA JUZ PO FRANCUSKU GADAM ........ IP: *.prenet.pl 02.06.05, 02:42
        hEJJJ STORIMO....
        cZY JUZ U SIEBIE????

keske se sla de parii..........hahahaha koniec chyba pamietasz?

Pozdrowionka dla NINECZKI i ucaluj Ja od TWA

moze kiedys zrobie to sama?
        wszystkiegonajizagladajtudonas
    • Gość: tor Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 07:34
      Nie zesrajcie się na miękko !
      • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 12:31
        Gość portalu: tor napisał(a):

> Nie zesrajcie się na miękko !
        Czy to jakis cham sie wpisal?
        Nie, skad! To jeden z zagorzalych, zadeklarowanych katolikow na FCz, miglanc taniarada.
        • Gość: ateusz Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: 37.157.196.* 05.06.13, 12:42
          storima napisał:
          > > Nie zesrajcie się na miękko !
          • Gość: storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 05.06.13, 14:47
            Po publicznym wywieszeniu gigantycznej szmaty i upublicznieniu zdjec na FCz, forum zawladnela waska grupa homofobow i rasistow. Czuli sie tak bezkarni, ze nie ukrywali publicznie swej tozsamosci. Pojawiali sie rowniez na spotkaniach forumowiczow.
        • Gość: m. Nie drogi prokuratorze śledczy S. IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 15:03
          Nigdy nie zniżam się do twych poziomów inteligencji sztucznej.Nie chodzę z a tobą ,nie węszę za upadłym człowiekiem .Jeśli odkurzyłem twoje archiwum .To ze względu upierdliwych ,esbeckich cieni.Chodzących za mną.Raz ,że nie jesteś stroną rozmów , bo już dawno straciłeś rozum wraz z urodą.Drugi już pisałem N. ,że sieć UPC jest rozwinięta.I sporo ludzi ją ma.Trzeci raz prokuratorze śledczy gdybyś lepiej węszył,to byś przeczytał post tora:głosowałem na Ruch Palikota.A to jest sprzeczne z moim wychowaniem i ideologią.Starzejesz się super człowieku,bo już nie dostrzegasz różnicy poglądu i zdań.Pomału przestajesz rządzić na tym forum .A to przykre .Nie pozdrawiam.
    • Gość: storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 05.06.13, 15:11
      miglanc, nie obchodza mnie twoje wpisy pod tuzinami nickow. Ty cwaniaczku wypisujesz od dawna chamskie komentarze pod moimi tekstami. Jedynie ostatnio komontuje twe niezrozumiale i aroganckie wpisy na jednym z twych watkow. Nigdy nie zamierzalem rzadzic zadnym forum.
      Czy ja cokolwiek pisalem o twej politycznej opcji? Glosuj sobie na kogo chcesz.
    • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper debilem IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 16:36
      Jakim trzeba być debilem, żeby odgrzewać wątki sprzed 8 lat, kiedy większość ich uczestników albo nie żyje albo ma starczą demencję ? Pozdrowienia dla NINKI i papatki.
    • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 16:56
      kubiss, w chamstwie, agresji i prymitywizmie zebrales tu i na innych Forbach palme pierszenstwa. Co jus ponzd 10 lat tak cie chorubsko nienanawisci omotalo ze zaminieles sie w internetowego psychola podpisujac site nickami forumowiczow z przeszlosci psychopato.
      • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.181.225.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 17:05
        nie pij już więcej bo cię przeczytać nie można a na jakich ty forbach piszesz....hahahaaaa
      • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 17:06
        Do tego dochodzi ponad setka twych wpidow o pierdzeniu, chamskie, wulgarne wpisy z twoim podpisem ja corka i ostatni kretynskie twe wpidy o "mensko" debilizmach. Pisali ci ludzie ze jestes chory, ale ciebie jako wypasionego psycho le ciebie to jara.l
        • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.181.225.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 17:15
          tak...mwe wpidy są straszne, hahahaaaaaa...idź odpocznij człowieku, wytrzeźwiej i oczywiście pozdrów NINKĘ. Papatki
          • Gość: tom Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.13, 17:25
            w szpitalu neuropsychiatrycznym załozyli internet????
          • Gość: przyjaciel Re: Storimo jesteś sper gudłaj = pacholetz. IP: 37.157.196.* 05.06.13, 17:32
            Gość portalu: ja_corka napisał(a):
            > tak...mwe wpidy są straszne, hahahaaaaaa...idź odpocznij człowieku, wytrzeźwiej
            > i oczywiście pozdrów NINKĘ. Papatki

Tak, tmwe wpiddy straszne so i very obleśne. Tylko nie ściskaj, nie tłamś i nie obśliniaj Ninki. Paputki.
          • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 17:32
            Tak cie zzarla nienawisc ze zdazyles sie formumowo zemscic na kazdej osobie ktora poznales w realu w czasie spotkan forumowiczow psycholu. Ostatnio jak widac na zalaczonym obrazku mscisz sie na ja corka. Na slaskim forum podali cie do prokuratury i zniknoles stamtad po latach twych rasistowskich i patologicznych postow krawcu z odparzonym pecherzem.
            Co tam jak nam tutaj wypisujesz w twych omamch
            "menzko menzkich" kubis?
            • Gość: ja_corka czy myślisz... IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 17:45
              Storimko, że od wciskania czerwonego kosza staniesz się mądrzejszy...? albo przynajmniej przetrzeźwiejesz trochę...? tylko sen ci pomoże, najlepiej długi, bardzo długi...ale to już niedaleko, coooo? Papatki. Ps. a co z NINKĄ?
          • Gość: kioto Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.opera-mini.net 05.06.13, 17:36
            Strzelcie sobie po baranku o twardą ścianę. Albo wyszukajcie sobie jakieś forum dla obłąkanych.
            • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 17:45
              Gość portalu: kioto napisał(a):

> Strzelcie sobie po baranku o twardą ścianę. Albo wyszukajcie sobie jakieś forum
              > dla obłąkanych.
              Powiedz to do kubis ktory z mobil od kilku miesiecy nadaje chamskie i wulgarne wpisy. I wywoluje forumowe awantury od dekady.
              Odradzam ci strzelanie sobie po baranku.
              Bedzie ci tylko gorzej.
              • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 17:55
                no jesteś storima stary zawzięty dziadu...dobrze, dobrze....bo już myślałam, że ci żyłka pękła...hihihiiiii
                • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 18:09
                  kubiss pomimo 80 kilku lat osmiu zawalach i 9 zonach
                  Jak mozesz smieciu z pogarda wyrazac sie o starszych, schorowanych osobach?

Pamietasz na jednym ze spotkan modules mi w Czestochowie:
                  Widze jak kiedys jako starzec z siwa broda stukasz na FCz.

I popatrz. Tak j est.

Dwoch rzeczy nie przewidziales:

Staniesz sie forumowym psychopta odwiedzanym przez Policje.

Zona cie rzuci.
                  Co tez uczynila. Bo nie jestes tylko forumowym pycholem. Ta choroba dopadla cie w realu.

Wszystko z twojej winy krawcu se zwichnieta igla.
                  • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 18:32
                    no nie wiem co powiedzieć....jesteś taki elokwentny, ale i tak dziadku jesteś rozgoryczony swoim marnym życiem....no cóż jakie życie tka śmierć. Papatki.
                  • Gość: życzliwy Re: storimo jesteś super gudłaj = pacholetz IP: 37.59.222.* 05.06.13, 18:42
                    storima napisał:
                    > kubiss pomimo 80 kilku lat osmiu zawalach i 9 zonach

Widzisz, jaki piękny dorobek życia, nie to co ty zwykły, prymitywny kartowel, którego odchudziła Ninka bo przy takiej pięknej kobiecie trzeba dużo kilokcalori spalić zanim co.
                    Zejdź porządnym ludziom z oczu ziemniaczany przymulle!
                    Niby taki inteligentny, poważny emigrant a nie wie, że nie powinnien się wypowiadać w kwestiach, w których nie ma sztabowego wykształcenia i kablarskiego przygotowania.

Po pierwsze pacholtz nie jest tym za kogo się podaje, on jest tylko propagandystą PO. Jak trafnie określił go jeden forumowizc, jego przyjaciel z Rakowa, pacholtz jest "ugwiazdowioną szumowiną medialną". POza tym takie owłosienie to mają świnie, a nie ludzie.

Za czasów stunenckich był nawet madialnym mega-knurem, a teraz to zwykła świnia i pospolity medialny narcyz.
                    • Gość: Gravina Re: storimo jesteś super gudłaj = pacholetz IP: *.nycmny.east.verizon.net 29.08.13, 21:47
                      Pacholec Marek to nieudacznik ktory chce sie tu dowartosciowac. Musial uciekac z Berkeley, CA gdzie zostawil dziecko. W leceum mial francuski wiec uciekl do Paryza ale tam tez kariery nie zrobil. Jako calkowicie przegrany wrocil do PL. Kompletna kleska. Zaprzedal sie zydom ale ci wkoncu kopneli w dupe tego glupiego goja.
    • Gość: ja_corka Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper burakiem IP: *.147.185.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 19:13
      storima stary dziadku....napisz coś, wytryśnij elokwencją....a może żyłka...?
    • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 19:17
      Widzisz kubis, 99% forumowiczow z pewnoscia zadziwiala ilosc chamskich, seksistowskich postow podpisanych ja corka. 99% bo z oryginalnych uczestnikow poczatkow FCz zostal tu jakis lamany 1%.

Dzieki dzisiejszemu twojemu otwarciu, szczerej manifestacji twej nienawisci, agresji, homofobii i glupoty oraz moim wpisom zrozumieja ze nie tylko maja do czynienia z forumowym psychopata ale i bardzo niebezpiecznym w réalu czlowiekiem.

Z jednej strony pond nickami kubis, kubiss zazwyczaj prowadziles mialkie ale nieagresywne wymiany zdan, bo nigdy nie potrafiles dyskutowac.
      A z drugiej pond fabrykowanymi ni kami badz z ruchomych IP msciles sie chamsko i wulgarnie na poznanych w réalu osobach.

Pozostalo ci to do dzis.

To juz ponad 10 lat!!!

_-------_

To byl test. Zdales go jako rozwijajacy site psychopota lepiej niz myslalem.

Nie zamierzam wiecej z toba rozwijac twej choroby.

Jestes bandyta taplajacym sie w twym gowNienawisci.

"menzko menzki" psycholu.

Jesli bede kiedykolwiek opisywal twe zwyrodnienia
      To na wlasna reke.

Bez jakiekolwiek jak dzis wymianie z psycholem postow.

Nez odbioru.

• Gość: ja_corka Re: Storima dziadku ty zawsze odbierzesz.... IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 19:23
        lepiej powiedz co z NINKĄ, bo jakoś fotka z tą "damą" nie dotarła do nas....hhaahaaaa
    • storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 23:11
      Wszyscy wiedzą, że to polski częstochowski psychol, którego matka nauczycielka wstydziła się. Marzenia o USA zakończyły się szybciej niż się ziściły. Psychicznie chorych tam nie potrzebują. Faszystów mają swoich dosyć.
      Będąc bezsilnym atakuje tych, których w otwartej walce nie potrafił pokonać.
      Gdyby został przyjęty przez Ślązaków z równą zajadłością Polaków by zwalczał.

Biedny i chory z nienawiści człowieczek.

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,139864001,139865091,Re_Macie_tu_chama_prostaka_oszusta.html

Prokuraturę na bandytę forumowego naślą;li.
      • Gość: Bruno Fuchs Re: Moższ nam całą noc nap... o wpisach caralnych IP: 37.59.222.* 05.06.13, 23:28
        i twoich, czyli swoich forumkowyvh favorytach, aż do białego rana zwieńczonego bladem świtem. Jedno jest pewne: twoja agresywna autopromocja jest jak kryptosamogwałt.
        Tobie nikt by w społeczeństwie wyprowadzania zdechłego psa nie powierzył a ty jak g... zawsze na wierzchu.

Dobra, my sam juz to przyjmli do wiadomości, możesz już przestać nos z tym twoim czyli swoim baranym durch męczyć?

Moderatora proszę o usunięcie reklamy w powyszych postach tego wątku, która nie dość że jest nieetyczna to jeszcze sprzeczna z regulaminem forum...

• storima Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. 05.06.13, 23:48
        Re: No tosz Kubiss- dej se pozor.
        Autor: 1fatum ☺ 12.06.11, 17:59
        On ma szlaban na wyjazd do tego raju demokracji. Jak nie wierzy, niech złoży dokumenty.
        Jest u nas w kraju a udaje Hamerykanca.
        • Gość: Dzianina Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.yolau.net 06.06.13, 00:22
          storima napisał:
          > Te Panie z Ukrainy zatrudnione do robienia swetrów u ciebie nielegalnie, wykorzystywane > seksualnie???

Przybywaj i niech wełna będzie z tobą.
          Te Panie z Ukrainy zatrudnione do robienia swetrów z długimi nogawkamy zrobią tobie trż legalnie git sweter na miarę i wykorzystają cię seksualnie tak jak tylko najlepiej potrafią. Będziesz zadowolony zwłaszcza finansowo bardziej niż kiedykolwiek.
          Nasze swetry - twoja satysfakcja.
    • Gość: ja_corka czy storma to zawzięty stary dziad ? IP: *.182.223.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 04:48
      .....odgrzewający stare wątki, na to wygląda....na razie poszedł spać masując nabrzmiałą żyłkę.
    • Gość: ja_corka no i nie ma dziadka [']['][']['][']['][']['] IP: *.180.97.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 06:08
    • Gość: dyplomowy Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: 78.250.68.* 06.06.13, 23:37
      Dyplom Uznania:

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,129950522,129971900,Re_Warum_Fatum_kann_nicht_sprachen_lernen_kubiss.html
      > kubiss napisał:
      > Warum Fatum kann nicht sprachen lernen ?
      >
      > KubiSS,
      > so wie Du das hier geschrieben hast, ist der Fatum ein Anaphabet. Wovon weißt
      > Du das?
      > Oder Du denkst, dass Du Deutsch schreibst?
      >
      > Pyrsk!

Ja z tym pederastą-krawcem od swastyk nie rozmawiam. Też nie muszę przed nikim zdawać egzaminu ze znajomości języków. Prawdziwą ironią sytuacji jest, kiedy ten niby nauczyciel pisze z błędami. Śmieszne są pouczenia od syna nauczycielki, który sam robi błędy.
      Błędy można wybaczyć ludziom starym, którzy nie mieli możliwości nauki. Można tolerować u wszystkich tych wszystkich, którzy pisząc niepoprawnie mają tego świadomość i nie wywyższają się i nie pouczają.

Najwyraźniej celem tego zboka jest wszczynanie awantur. Ja nie wiem co on pisze, bo jest u mnie na liście ignorowanych. Dowiaduję się przypadkiem, kiedy ktoś wklei jego tekst.

Mam dla niego wypracowanie w języku, jaki najlepiej zna pt.: "Dla kogo szyłem baner ze swastyką zaprezentowany na stadionie".
      • Gość: obi tak to robi Re: stroimo nie jesteś super IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 09:27
        Mój post został podle zlikwidowany.Więc jeszcze raz powtarzam .Znany nam wszystkim przyjaciel żydów i sprzedajnych kobiet W.F. załatwił ci Paryż.Jesteś najgorszym wycieruchem tego forum.Nawet to krótkie spieprzaj dziadu jest za łagodne w stosunku do ciebie.
    • Gość: czarna_magia Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 07.06.13, 11:01
      miglanc! Z tego przesidywania na fcz juz cie zupelnie pokrecilo. Twoj belkotliwy post nie zostal skasowany. Wisi na innym watku. Na tym na ktorym sie wpisalaes. Ty juz nie masz nic lepszego do roboty? Sledzisz jedynie wpisy storimy...
    • Gość: magia nie dla idio Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 07.06.13, 14:15
      miglanc gdzies wpisales sie niedawno wychwalajac huliganski wyczyn faceta ktory rzucil tortem w sedziego. Napisales "sedziny".

Sedzina to zona sedziego.

Nie mam czasu na wyszukiwanie twych forumowych belkotow, wiec pisze tutaj;
      jak widac pochwalasz wszelkie formy chuliganstwa czy tez forumowego awanturnictwa i patologii w postaci kubis, ktore tutaj z wielkim sukcesem dokumentuje:)

Zajal bys sie czyms dobrym. Zapisal w jakies szkole podstawowej na kurs jezyka polskiego na przyklad. A tak, dnie spedzasz na FCz wyszukujac moich wpisow w archiwach.

• Gość: bord de mer Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 07.06.13, 14:17
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14056181,Rzucil_w_warszawska_sedzie_tortem__Dzisiaj_sam_zglosil.html#BoxSlotII3img
        en.wikipedia.org/wiki/Hooliganism
        • Gość: Strzelim w gałę Re: Storimo nie jesteś super IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 16:17
          bierz przykład z tego gościa.www.facebook.com/marek.pacholec.96/friends
          • storima Re: Storimo jesteś supuuuuuuuuuuper 07.06.13, 16:40
            miglanc oszuscie mnie zarzucasz, ze "tropie cie po forum" a sam wygrzebujesz me posty, regularnie czytasz najnowsze i wywracasz Internet do gory nogami ladujac linki moich kuzynow. Obsesyjny maniaku.
            • Gość: big cyc Re: stroimo nie jesteś super IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 21:29
              ty mi podnosisz stronkę ,ja tobie.Jakaś ludzka wdzięczność musi być.Ciekawi mnie jedno.Dlaczego nie popierasz swego kuzyna.Czy ty jesteś tą nogą ostatnią w rodzinie?Mówiąc o torcie to sam się rzucił .Skoro górnicy w " Wujku sami się wystrzelali.
              • Gość: U2 o8902k, taniarada, miglanc z kalacha w prokurature IP: 78.250.119.* 07.06.13, 22:18
                Od kiedy miglanc jako o8902k wyznal, ze "traci kontakt z rzeczywistoscia" to ograniczyl prowadzenia ze soba pod postacia trojcy forumowe "belkoty", podpisujac sie dodatkowo jako "poszwa".
                Sam z soba nie daje sobie rady. Straszy prokurature ostrzelaniem z kalacha.
                I gubi sie w swych forumowych nickach. Jedyne co trzyma go spojnie to ten sam wytrzeszcz oczu i jednolity belkot niewzruszony zmiennymi w podpisach.
                Czasami przezlizgnie sie przez FCz jako "papamobile". Byloby to zabawne gdyby nie ten przerazliwie chory:
                bełkot.

Powinni ci przetrzepac komputer bo stajesz sie co raz bardziej niebezpieczny w maniackiej psychozie trollowania przyglupie.
                • Gość: hoho Re: o8902k, taniarada, miglanc z kalacha w prokur IP: 78.250.119.* 07.06.13, 22:40
                  miglanc! Wybacz, ze tak pozno! Ale zupelnie wypadlo mi to z glowy!
                  Podbilem twoj watek:

forum.gazeta.pl/forum/w,55,136443901,145009434,Re_Duze_prowizje_w_formie_wynagrodzenia_.html
                  Jestes powaznie chory, nienawistny katoliku, niebezpieczny durniu, terrorysto.
                  • Gość: paryrz-anka Re: z kalachem w prokuraturze i groźbamy caralnymi IP: *.proxlabs.com 08.06.13, 00:05
                    a ja potpiłem twój wontek...
                    Witaj emigrgacyjny zbawiciulu świata i ludzkości, mężu opatrznościowy, utopijny poprawiaczu życia, socjalisto, lewaku i propagatorze wiecznej integracji, dobrobytu, szczęśliwości i nieznośnej lekkośći (od)bytu w ramach UE.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,55,49856109,49973545,Re_Tajne_interesy_szefow_S_.html
                    Tobie też niewiele, job twoju mać gwoli odświeżenia pamięci homo-, polono- i częstochofobie, brakuje do ideału:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,55,100975372,101162771,Re_Dlaczego_.html
                    • Gość: stara_zona_kubis kubiss patologia cie zzarla IP: 78.250.125.* 08.06.13, 00:12
                      Dyplom Uznania:

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,129950522,129971900,Re_Warum_Fatum_kann_nicht_sprachen_lernen_kubiss.html
                      > kubiss napisał:
                      > Warum Fatum kann nicht sprachen lernen ?
                      >
                      > KubiSS,
                      > so wie Du das hier geschrieben hast, ist der Fatum ein Anaphabet. Wovon weißt
                      > Du das?
                      > Oder Du denkst, dass Du Deutsch schreibst?
                      >
                      > Pyrsk!

Ja z tym pederastą-krawcem od swastyk nie rozmawiam. Też nie muszę przed nikim zdawać egzaminu ze znajomości języków. Prawdziwą ironią sytuacji jest, kiedy ten niby nauczyciel pisze z błędami. Śmieszne są pouczenia od syna nauczycielki, który sam robi błędy.
                      Błędy można wybaczyć ludziom starym, którzy nie mieli możliwości nauki. Można tolerować u wszystkich tych wszystkich, którzy pisząc niepoprawnie mają tego świadomość i nie wywyższają się i nie pouczają.

Najwyraźniej celem tego zboka jest wszczynanie awantur. Ja nie wiem co on pisze, bo jest u mnie na liście ignorowanych. Dowiaduję się przypadkiem, kiedy ktoś wklei jego tekst.

Mam dla niego wypracowanie w języku, jaki najlepiej zna pt.: "Dla kogo szyłem baner ze swastyką zaprezentowany na stadionie".
                    • sfera.armilarna Re: z kalachem w prokuraturze i groźbamy caralnym 28.12.13, 21:35
                      Re: ZapaszekkkkkkkkkkIP: *.yolau.net
                      Gość: AnselmvonKnoblauch 28.07.13, 08:04 Odpowiedz
                      Gość portalu: andreadoria napisał(a):
                      > www.geni.com/people/Marek-Pacholec/4042432419550027577

Nareszcie trafiony, zatopiony!
                      Piękny, celny szczał w sam środek czosnkowej makówki naczelnego, omnipotentnego bin ladena FCz, 125/100 pkt. możliwych.

do naszego paryzanskiego BiedroniaIP: *.rev.netart.pl
                      Gość: dupacholca 28.07.13, 14:49 Odpowiedz
                      Chciałeś nam coś przekazać czy tak sobie tylko publicznie pierdnąłeś dla relaksu?

Re: pacho, nie przesadzajIP: *.yolau.net
                      Gość: prof. Knoblauch 28.07.13, 15:52 Odpowiedz
                      i ogarnij się. Nadinterpretujesz wypowiedzi ludzi, którzy piszą o posiłku - przekąsce zwanej lanczem (lunchem) a ty od razu podejrzewasz publiczny lincz.
                      Człowieku ogarnij się izrób coś wreszcie ze sobą.
                      www.geni.com/people/Marek-Pacholec/4042432419550027577

No i jeszcze ten specyficzny, gudłajowy zapaszek... Fuj!
                      i.iplsc.com/-/0002FCG1J3W9IW09-C116.jpg

Re:Twój koniec jest pewny jak jesień średniowieczaIP: *.yolau.net
                      Gość: życzliwa 27.07.13, 23:06 Odpowiedz
                      Gość portalu: do taniarada z IP: *.wyszkow.fuz.pl 27.07.13, 22:52 napisał(a):
                      > wejdź na priva
                      Podejdź do płota śmieciu!

> Skad wiesz Pajacu, ze rozmawiasz z Zydem?
                      Czuć śmietnik z daleka czosnkowy gudłaju!

Re:Twój koniec jest pewny jak jesień średniowieczIP: *.ecatel.net
                      Gość: czosnek dobry 27.07.13, 23:31 Odpowiedz
                      Uznanie dla ciebie gudłaju.Gdy wszyscy się opalali ,ty czuwałeś .Zadałeś sobie pytanie dlaczego nikt ci na takie ubliżanie,nie robi ci koło tyłka .Bo jesteś małym ,względnym parchem.Którego się znosi ,a a nie toleruje.Zwykły śmieciu ,których na tym forum,pełno/.

Lecz sie dupacholcu IP: *.rev.netart.pl
                      Gość: dupacholca 28.07.13, 13:45 Odpowiedz
                      Za wszystkimi postami atakujacymi taniarade czy miglanca kryje sie nasz paryzanski Biedron.
                      Mowa oczywiscie o Pachujcu.
                      Znudzil mu sie kubiss to znalazl sobie nowy cel.

mareczku uspokój się bo cię oddamy do doIP: *.dynamic.chello.pl
                      Gość: m. oherowy berecik 27.07.13, 22:11 Odpowiedz
                      Mam po drodze .Na tym forum nie ma takiego kto cię uleczy.Jedynie optymistycznie jest to ,że czuwasz.Czuj czuj czuwaj.Ale ty nie jesteś tu harcerzem ,bo twoje pochodzenie nie pozwala na to .Jesteś szczurkiem co wpie... mi cukier.Przez co muszę więcej <buraków wpieprzać.Ten język wulgarny to przez ciebie nieudaczniku .Gorsze to ,że te etykiety z małymi literkami nie pozwalają kupować polskich produktów.< Nie daj Boże ,że bym musiał kupować cukier koszerny.Słodzików nie uważam.Wyczucie ciebie to sekunda wzroku.Nie pozdrawiam słodki idioto .Tak zawsze piszesz.

Re: Jak się już pacholetz bierze za powstanie
                      Autor: Gość: patriota IP: 37.59.222.* 02.08.13, 00:37
                      Dodaj do ulubionych Skasujcie
                      Odpowiedz
                      Gość portalu: do bandyty napisał(a):
                      > Glupoty piszesz "Polaku za dyche".
                      > Jak zwykle nie odpowiedziales miglanc na pytania bandyto.

@ pacholetz gdziekolwiek jesteś na emigracji via proxy wyszków i inne cuda wianki

Ty chamie obrzezany zostaw Polskę, Warszawę i Częstochowę w spokoju. Policzymy się za twoje antypolskie genetyczne szmalownictwo na FCz.
                      To jest tak pewne jak jesień średniowiecza.
                      Re: Awanturnictwo forumowe pacholtza
                      Autor: Gość: forumowiczka IP: *.yolau.net 13.07.13, 16:21
                      Odpowiedz
                      Gość portalu: s. napisał(a):
                      >
                      > Re: Nie będzie uboju rytualnego. Głodny pacholetz.

Będziesz się agresywnie zachowywał chamie na forum, robił swary, kwasy, intrygi i siarę we wątkach - zrobi ci się jesień średniowiecza (w paryrzu) na czczo i bez znieciulenia jak za dawnych, dobrych lat.
                      Gość portalu: kubiss z kłobucka napisał(a):

> Numery "klobuckie" to te same pod ktorymi staral sie jezdzic po mnie jak po lys
                      > ej
                      > kobyle - a więc jednak zaprzestał tych starań.
                      >
                      > Na twoim miejscu cieszył bym się bardzo z tego powodu, że nie starał się zrobić
                      > ci godzinnego interdyscyplinarnego tryptyku multi-kulti (dla intelektualistów
                      > z parirza, of course): holocaust+dżihad+jesień średniowiecza.

Re: jeden najarany pacholetz 10 lat utrapienia FCz
                      Autor: Gość: prawdziwy Polak IP: *.yolau.net 10.08.13, 12:41
                      Odpowiedz
                      Ale lepsze jest to że ON siedząc TAM wybiera TYCH co mają NAMI rządzić TUTAJ, komu musimy czapkować, kogo musimy przepraszać na kolanach, kogo musimy kochać albo nienawidzieć. Jawna kpina z tych co tu zostali...

Szkoda, że Polska to dla Polaka i żyda (zwłaszcza pacholtza - genetycznego judofila, polono-, częstochofoba i antypolonusa) nie oznacza to samo.

Ty nam pacholetz tęgie baty a my ci małą hybrydę: holocaust + jesień średniowiecza (po wsze czasy, of couse).
                      Re: Umierając, powiedział: "Mamuś, ratuj". Uhonor
                      Autor: Gość: sąsiad z kłobucka IP: 31.31.74.* 09.09.13, 13:36
                      Odpowiedz
                      storima napisał:
                      > Numery "klobuckie" to te same pod ktorymi staral sie jezdzic po mnie jak po lysej
                      > kobyle jako:

Numery "klobuckie" to te same pod ktorymi staral sie jezdzic po mnie jak po lysej
                      kobyle - a więc jednak zaprzestał tych starań.

Na twoim miejscu cieszył bym się bardzo z tego powodu, że nie starał się zrobić ci godzinnego interdyscyplinarnego tryptyku multi-kulti (dla intelektualistów z parirza, of course): holocaust+dżihad+jesień średniowiecza.
                      Re: Przestan usuwac posty. Zostaw to dla Prokurat
                      Autor: Gość: do ... IP: 78.250.65.* 16.10.13, 20:12
                      Odpowiedz

Re: Umierając, powiedział: "Mamuś, ratuj". Uhonor
                      Autor: Gość: sąsiad z kłobucka IP: 31.31.74.* 09.09.13, 13:36
                      Odpowiedz
                      storima napisał:
                      > Numery "klobuckie" to te same pod ktorymi staral sie jezdzic po mnie jak po lysej
                      > kobyle jako:

Numery "klobuckie" to te same pod ktorymi staral sie jezdzic po mnie jak po lysej
                      kobyle - a więc jednak zaprzestał tych starań.

Na twoim miejscu cieszył bym się bardzo z tego powodu, że nie starał się zrobić ci godzinnego interdyscyplinarnego tryptyku multi-kulti (dla intelektualistów z parirza, of course): holocaust+dżihad+jesień średniowiecza.

Trzeba bylo wczesniej reagowac na bandyckie wpisy.

Usuwanie dokumentacji postow nawolujacych do nienawisci rasowej, pobicia, gwaltu i smierci post factum

jedynie wzmacnia bandyte.

Ale bedziesz opiekunko FCzestochowa robic to na co masz ochote.

Czyli z ofiare
                      czynic
                      przestepce;

A przestepce
                      n o b i l i to w a c.

---------------------------------------------
          • sfera.armilarna Re: Storimo nie jesteś super 15.01.14, 00:01
            Ktops jest super.
            Inny wiecdaznym chamem, zbokiem i wielonickowym trollem.

Czy wiesz kubis ze do dzis w necie jest twoja chamska wpisuwa
            podajaca
            i m i e
            na z wi sk o
            r u d ej
            w ne c ie ?
      • Gość: cukier Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: 78.250.163.* 17.07.13, 00:38
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=kubis&forumId=55&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=2

• Gość: ja_corka Storimo (mareczku) jesteś suuuuper kretynem....... IP: *.31.47.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 07:24
      • Gość: twoja_zona_stara kubiss coraz gorzej krawcu dziury latasz IP: 78.250.98.* 08.06.13, 07:30
        Lobotomii piszemy przez 2 slownie: dwa
        i
        na koncu.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,136443901,145012195,Re_Duze_prowizje_w_formie_wynagrodzenia_.html
    • Gość: marek.m.pachołek właśnie dostałem kroplówkę............ IP: *.31.28.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 08:24
    • Gość: loteria Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 08:29
      Masz Polskę jaką chciałeś, czemu nie wracasz.........mądralo ! Pozdro z polskiego burdelu !
      • Gość: m. Paranoja maniakalna IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 08:46
        Pan storima nie był taki słodki ,jak go opisują w encyklopedii Solidarności.Maniak ,który podszywa się pod niego ,choć krytykuje krawców.Tu warto poczytać :www.gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=299&id=7027
        • Gość: m. Re: Paranoja maniakalna IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 20:05
          Czy pan redaktor G.W. zatkał sobie ryjka ? Czy szpieg z <krainy deszczowców jest obojętny na kłamstwo ludu.Czy widział się na liście uprawnionych do podwyżki emerytury?
          • Gość: SpotkanieForum Kubiś mściwie ujawnia dane personalne IP: *.fastcpanelserver.com 21.08.13, 13:43
            Widzsz Kubiś tylko cztery osoby (wylaczajac osobe zainteresowana) ze Spotkan Forumowiczow znaja tozsamosc forumowiczki, ktorej imie, nazwisko ujawniles na tym watku.

Trzy kobiety, jeden facet.
            Ten facet to ty, chory, mszczacy sie na spotkaniach w realu forumowiczach, ksenofob, seksista, rasista. Powiedz tu jaka przyjemnosc sprawialo ci podpisywanie sie nickami twych "kolezanek" umieszczajc na forum chamskie, ordynarne, seksistowskie posty?

Robert jedyny facecik ktory znal tożsamość i umiescil mszczac sie na tym watku.

• Gość: abracham Re: Kubiś mściwie ujawnia jawne dane IP: 184.171.167.* 21.08.13, 14:16
              Gość portalu: po SpotkanieForum pacholetz napisał(a):
              > Widzsz Kubiś tylko cztery osoby (wylaczajac osobe zainteresowana) ze Spotkan Fo
              > rumowiczow znaja tozsamosc forumowiczki, ktorej imie, nazwisko ujawniles na tym
              > watku.

Twoim przywilejem jest nadal tkwić w tym błędzie, obojętne czy w wyszkowie czy w paryrzu.

"Tak, tmwe wpiddy straszne so i very obleśne. Tylko nie ściskaj, nie tłamś i nie obśliniaj Ninki. Paputki."
              forum.gazeta.pl/forum/w,55,24597951,144959806,Re_Storimo_jestes_sper_gudlaj_pacholetz_.html
            • Gość: SpotkanieForum Re: Kubiś mściwie ujawnia dane personalne IP: *.fastcpanelserver.com 21.08.13, 15:03
              >Czy to o nim mowa?

forum.gazeta.pl/forum/w,55,145061703,146481110,Re_IP_yolau_net.html?wv.x=2
              Tak. To nim mowa.

A wpis z imieniem i nazwiskiem jednej z forumowiczek z kregu " Kubiś" zostalo opublikowane, umieszczone przez niego na tym watku.
      • Gość: wyjasniles Rudej? Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: 95.211.209.* 08.10.13, 21:38
        Re: 10 lat FCz. Urodziny bez kwiatow.
        storima 19.09.13, 16:07 Odpowiedz
        Dwa pierwsze spotkania forumowiczow zorganizowane przez owczesnego pracownika czestochowskiej GW Aleksandra Wiernego odbyly sie na poczatku 2002 roku.
        Ich celem, poprzez zaproszenie najaktywniejszych i najbardziej kreatywnych uzytkownikow nowopowstalego FCz, bylo wypracowanie wspolnego modelu funkcjonowania forum, ktore przyciagalo by systematycznie co raz to wieksza liczbe jego uzytkownikow, stajac sie glownym medium, miejscem komentowania wydarzen zwiazanych z regionem czestochowskim.

Pamietajmy, ze piszemy o poczatkach rozwoju Internetu w Polsce.

Portale spolecznosciowe jeszcze nie istnieja, a ich funkcje spelniaja nowopostale regionalne i ogolnospolskie fora GWyborczej.

Aleksander Zimny organizuje forumowe konkursy typu:

Kto wpisze pierwszy 10. tysieczny post na FCz.
        Szczesliwy zwyciezca otrzymuje, przenosny odtwarzacz plyt CD, o ile dobrze pamietam, jesli nie to prosze niech mnie ktos poprawi.
        storima 23.09.13, 20:19 Odpowiedz
        Na kolejne spotkania trzeba bylo poczekac 2. lata.
        Nie byly juz one priorytetem komercyjnym forow GW, wiec inicjatywa wyszla od samych forumowiczow.
        We wrzesniu 2004 roku spotkali sie w Winiarni na Starym Rynku.
        Po spotkaniu dynamika forum nabrala nowego wymiaru.
        Kubiss, ludzie.gazeta.pl/kubiss/0,0.html
        rozpoczal agresywna kampanie atakow na "wlodka" i "xx", dwoch poznanych w realu na spotkaniu forumowiczow.
        Juz w czasie imprezy doszlo do nieprzyjemnej scysji i awantury wywolanej przez kubiss.
        Re: 10 lat FCz. Urodziny bez kwiatow.IP: 209.160.64.*
        Gość: emerytka 24.09.13, 03:05 Odpowiedz
        Może warto byłoby to powtórzyć. Nowe twarze, inne czasy, dojrzałe.
        REKLAMA
        storima 24.09.13, 10:12 Odpowiedz

> Może warto byłoby to powtórzyć. Nowe twarze, inne czasy, dojrzałe.

Wiesz kto jedynie bardzo chcialby cie zobaczyc kubiss?
        Prokuratura.

Wyjasniles jak, dlaczego, podales jej imie, nazwisko, znane tylko tobie kubiss....

Wyjasniles Corce dlaczego wpisywales chamskie, wulgarne karalne prawnie posty podpisujac sie jej nickiem?

Wyjasniles Angeli dlaczego rowiez jej nickiem siales ferment w jej imieniu na FCzestochowa???

Wyjasniles im dlaczego wpisujac :

kubiss

do wyszukiwarki

widac ze cie zbanowali wyrzucajac na zbity pysk?

Czy widac dla Angeli, ze siegajac do zrodel

WIDZI

ze broni pychopate????
    • Gość: kochanek angeli ku Re: Storimo jesteś suuuuuuuuuuuper.............. IP: 95.211.209.* 08.10.13, 23:22
      Fantastyczne!
      A kim jest ten idiota co niby 8 lat po forach sie szlaja?
      Co go wqywalaja na zbity pysk z rozmaitych forow?
      Przeciez to mozna sprawdzic w necie.

Kochanek angeli?
    • for.gazeta dobra rada 15.01.14, 08:34
      Jezeli chcesz zniszczyc wroga sprowokuj go, to on bedzie sie niszczył sam dokuczajac ci , czasami to trwa całe życie, a ty miej to gdzies, śmiej sie z jego daremnych wysiłkow. Skuteczne !
      • taniarada Re: dobra rada 15.01.14, 09:02
        Super sprawa namawianie do nienawiści, do prowokacji.Metody rodem z ubecji .Widać ,że szkolenie nie poszło w las.Osoba ,która wyrosła w kulcie komunizmu nie potępi nawet jak zobaczy dowody zbrodni.Patologia musi trochę potrwać ,reszta za przeproszeniem wyzdychać by życie było piękne.Tu polecam życie Jastrunia ,gdzie opluwanie ,szkalowanie każdego co ma inne spojrzenie na świat.Ne wyrwało się chwastów komunistycznych to dalej wyrastają .Śmiech należy do ostatniego.Choć by ten pierwszy się zapluł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka