paula242 20.06.05, 18:56 Pisze bo może wasze opinie pomogą wybrać mi dobrą fryzjerke<która naprawde ładnie czesze.Proszę o rade.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses_czwa Re: Szukam dobrej fryzjerki 20.06.05, 19:06 Polecam zakład fryzjerski na ulicy jesiennej... Widuję tam duuuzo kobitek, sam tam chodze się strzyc i jestem zadowolony... Jest to fryzjer damski i męski zarazem... A co do fryzjerki-szefowej to na prawde ma umiejetności - także udokumentowane licznymi dyplomomami, które zdobia ściany zakładu... Szkoli tez uczennice... Polecam... Co do ceny to nie wiem, bo jesli chcesz dobrego fryzjera to musisz dobrze zapłacic... Przejedz i zapytaj sie... To jest w pawilonie na pietrze, obok siłowni samson... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus3000 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:43 Nie nie słuchaj tych wcześniejszych wypowiedzi !!!!!, wcale tam nie idz , może i coś potrafi ale to jeszcze nie to !! i nie sugeruj sięduplomami na ścianie dziś wszysko można sobie wydrukowac .Aha i słyszałem że strasznie jest tam niechlujnie w tym salonie na ul. Jesiennej . Zadzwoń sobie do Salonu na PŁÓNOCY tj. ul. Wyzwolenia 9 ( biały domek ) tel. 362-52-95 profesjonalne doractwo , miła atmosfera no i ta właścicielka ma złoto w rękach !! czyli ma pojęcie i co najważniejsze to pracuję naprawdę na profesjonalnych środkach !!!!!. od P-dz do So-ty w godz 9,00 Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Szukam dobrej fryzjerki 20.06.05, 22:53 Heh... Nie słuchaj tego pana wyzej (lexus3000)... Nie ma pojęcia zapewne gdzie jest jesienna a zabiera głos... Niechlujnie?? Byłes tam ?? Po stwierdzeniu "słyszałem" nie mamy o czym rozmawiać... Porządek pierwsza klasa, pełna higiena i profesjonalizm... To wyzej podane to pewnie namiary na znajomą fryzjerkę, której nakręca klientów. Skąd by znał tak dobrze godziny otwarcia - lol... Zrób jak uwazasz - ja Ci podałem konkretna kobietę - i wiesz gdzie szukać... P.s. Z tego co wiem kobieta nalezy do cechu rzemieslników i odbywa rózne zagraniczne szkolenia, a to juz cos znaczy ( nie tylko same dyplomy jak to ktos kwestionował)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus3000 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:08 Dokładnie wiem co to jest za Salon na ul. jesiennej to Pani Ret...ska ??? a szkolenia to może ona widziała ale na folderach ahah jeśli chodzi o godz. otwarcia to mam na wzytówce , naprawdę Polecam ten salon n ul. Wyzwolenia i jeszcze raz Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadzwoń sobie i sama się przekonasz , dobrze ci radzę !!! przecież włosy rosną tak długo że nie możesz sobie pozwolić na chodzenie do jakiś tam saloników z niedoswiadczonym personelem !!!!!!!!!!!!! ale wybór będzie należał do ciebie , zapisz sobie ten nr. tel. i zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Szukam dobrej fryzjerki 20.06.05, 23:17 Wiesz jak to skomentuje ?? - hahahahaha... Jestes lepszy niz reklama w radiu czy tv... "Zapisz prosze!!! Włoski długo rosną !!! Przyjdz prosze !!!"... lol Ile ci zapłaciła za to ?? Hahahahaha... Darmowe strzyżenie?? Ja to mówie obiektywnie... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENES Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:14 Nie wiem jak jest na Jesiennej (nie byłem) ale w ,,białym domku'' na północy jest zarąbiście ,szefowa ,,żywe srebro'' robota pali się jej w rękach. Moja żona chodzi tam od kilku lat i najczęściej jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Szukam dobrej fryzjerki 20.06.05, 23:19 i pisałbys pod jednym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENES Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:22 Nie wiem co sugerujesz ,wyrażaj się jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus3000 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:44 To to już jest czysta złośliwość ,!!! zobaczcie Państwo ile dobrych rzeczy mówi się o tym Salonie ja nie wiem czego chce ta kobieta ??? proszę nawet tutaj Pan Menes jest w 7-niebie jak on i jego żona chodzi tam do tego Salonu . Powiem to jeszcze raz zapraszam i Polecam naprawdę warto !!!!!!!!!!!!!!!!! Ta włascicielka jest mistrzostwo swiata !!!!!! urodzony fryzjer , światowa kobieta, jak tak dalej pójdzie to będzie startowała w MŚ w MEDIOLANIE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary klient Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 21.06.05, 00:09 Moge tylko potwierdzic profesjonalizm pani Iwonki ;) Znam jej fach jeszcze jak nie bylo jej w bialym domku. No i dobra kawke podaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:49 Iwonka to byla ale na dole,ale od trzech lat jestem nieszczesliwa-zniknęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFA Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:50 To jest fryzjerka,czy kawiarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLONDI Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:44 Nie sluchajcie!!!!!jaki profesjonalizm,o czym Ty mowisz?Ploty i nic wiecej!!! Tylko Wyzwolenia 9 na dole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: 212.87.241.* 21.06.05, 10:31 Jeżeli chodzi o północ to jest taki mały zakładzika koło starej panoramy w tych domkach prywatnych ja tam zawsze wszystko robię z włosami i jestem zadowolona a i ceny ma niskie w porównaniu do tego białego domku który tak reklamujecie. Ja polecam naprawdę warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 21.06.05, 13:56 Polecam panią Ewę H. Swój zakład ma przy ul. Marii Curie Skłodowskiej. Nr tel to 365 45 90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:04 Na osiedlu Poswiatowska/Kołakowskiego, pod Zielonym dachem na piętrze. Dobrze strzygą, dobrze farbują. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Baśka Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 21.06.05, 15:23 ojjjjj ja bym raczej odradzała ten salonik pod zielonym daszkiem ... ale to zawsze tak jest, że komuś odpowiada w 100% a komuś wcale dana fryzjerka :))) ja miałam to nieszczęście, że trafiłam tam na bardzo niemiłą panią, która nie chciała zrobić tego o co ja prosiłam bo czasu nie miała !!!!!!!! to się nazywa "PROFESJONALIZM" !!! Ale Ty może trafiłaś na dobry dzień, kiedy pani fryzjerka z nudów umierała i miała duuuuuużo czasu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka A. Sochy Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:54 A ja polecam salon fryzjerski u Anny Sochy przy ul. Lenartowicza 6/8. Jest taki wolnostojący pawilonik na Rakowie blisko trasy. Ma tak duzo klientek że trzeba sie z Nią umawaic telefonicznie kilka dni wcześniej na nr 323 49 94. Robią tam zarombiste pasemka na dobrych farbach, a sama szefowa Anka super obcina włosy. Ja chodze tam raz na 2-3 m-ce bo tak długo trzymają się te farby i włosy układaja sie naprawde same po tym jak właścicielka obcina. Ja tam chodze od 1,5 roku odkąd ma zakład bo wcześniej pracowała zakładzie u Marzeny Sarny w Redzinach. Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:06 A GDZIEŚ TAM NA UL. R O C H A ??????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau ania socha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:50 POtwierdzam - Anna Socha jest superrrrr I co najważniejsze - dla mnie - to jest duuuużo tańsza od jej byłej szefowej p. Marzenki,, która teraz poszła "do góry". Warto umówić się z p.Anią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G62 Re: ania socha IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 22.06.05, 14:47 A ja z czystym sumieniem moge polecić nowootwarty Zakład Fryzjerski "Monika" adres Al.Niepodległości - wieżowiec przy przystanku autobusowym obok estakady AlPokoju, obok studium solarium. Zakładzik jest śliczny a Monika ma bardzo "dobra rękę" do włosów. Tel.363 637 144. Jeśli chodzi o Annę Sochę, to jest miła tylko dla swoich stałych "szmalownych" klientek i wszystkie klientki wychodzą od niej jednakowo uczesane. Wybót należy do Was miłe Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terszy Re: ania socha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:37 Od kilku lat korzystam z usług salonu GALA na ulicy Wolności pani Monika to prawdziwy talent gdy zdarzy mi sie z różnych powodow nie być u Niej to potem żałuję i wracam skruszona pod Jej fachowe ręce. Polecam z całą odpowiedzialnością. tel 368 37 37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ania socha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:15 Witam ja jednak powiem że wcześniejsze posy są prawdą DROGIE PANIE TYLKO SALON FRYZJERSKI SZYK W BIAŁYM DOMKU UL. WYZWOLENIA 9 JEST NAPRAWDĘ SUPER , KAWKA MUZYCZKA , CZUŁAM SIĘ TAM JAK U PRAWDZIWEJ STYLISTKI tel. 362-52-95 zapamietajcie Panie ten adres a z resztą będę go przypominać na forym jeszcze nie raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cz-wa UL. WYZWOLENIA 9 TEL. 362-52-95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iv Re: ania socha IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:18 Również polecam Zakład Fryzjerski " Monika " - SUPER, natomiast Studio Fryzjerskie Silver no cóż lekko przereklamowane!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: ania socha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:58 a ja odradzam parzący w głowę salonik gracja przy niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: 80.48.252.* 21.07.05, 22:22 Anna Socha jedzie na reputacji Pani Marzenki, króra przynajmniej umiała dobrze strzyc.Socha ostatnio wycieniowała mnie tak, że przedszkolak lepiej by to zrobił, a strzyżenie trwało jakieś 3 minuty.Farbowanie też jej nie wyszło, zresztą każdemu robi takie same pasemka, no ale jak ją chwalą to naiwne klientki chodzą a obsługa oh ah wmawia oczywiście, że wyglądaja pięknie. Jak Marzena wymodelowała czy wyprostowała mi włosy to się przynajmniej trzymało do nastepnego mycia, a w SILVER zrobia tak, że rozleci sie wszystko zanim dojadę do domu,byle szybko i następna. Już nigdy więcej tam nie pójdę!!! Szczerze odradzam ten przereklamowany zakładzik!!! Za wszelka cene próbuje nasladowac Marzenkę nawet mąż przychodzi głowy myć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna socha Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:54 beznadzieja-moze kiedys i dobra była ale teraz beznadziejna nastawiona TYLKO NA ZAROBEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Tylko TRENDY! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 15:29 Tylko Trendy na Dąbrowskiego przy lodziarni. Pan Tomasz czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola99 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:17 Plecam salonik "ODYSEY" na Półnicy w Tatranex-ie. Szefowa, p.Dominika potafi robić cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:12 po co sie powtarzac.Bez sens.mozna poczytac wczesniejsze wpisy i to samo bedzie wiadomo.REKLAMA!!! Ja po wielu probach znalazlam swietnego fryzjera p.Mosiolek na Ogrodowej.Jednym pasuje innym nie.Jedni chwala inni nie.Jeszcze sie nie znalazl taki co wszystkim dogodzi.Zycze bys znalazla swojego juz na stale i mam nadzieje ze dlugo szukac nie bedziesz.Powodzenia. stala klienta pana J. pzd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:58 No nie zartuj-w tym baraku!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola99 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:46 Tak w tym baraku. Salonik mieści się na górze i jest bardzo ładnie urządzony. Jest też solarium. Obsługa jest bardzo miła. Byłam tam już kilkanaście razy i za każdym razem mogłam liczyć na kawę lub coś innego do picia, a z dziewczynami można normalnie pogadać i nie są to sztuczne gadki o pogodzie. Odkąd trafiłam tam pierwszy raz nie wyobrażam sobie, żebym mogła iść gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babette Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.parkitka.prenet.pl 18.11.05, 15:42 w DH Seka na 4 pietrze powstało nowe studio Renee. Pracuje tam "moja" fryzjerka p.Renata. Wcześniej jezdzilam do Jagi Hupało. Odkąd okryłam p. Renatę - jestem zachwycona, bardzo umiejetnie dobiera strzyzenia, uczesania i kolory do charakteru i urody. Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka do babette.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:41 A czy to jest może dalsza część fresha(też w sece )... czy coś innego otwarto ,kunkurencja?? Jakis renomowany salon? napisz prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hupalo&Wolf? lip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:23 ciekawe,ze babette pamieta o dwoch "e" w nazwie "Renee". to tylko reklama. u Jagi nie mogła się czesać, bo Jaga obsługuje klientow w liczbie - na palcach mozna policzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babette Re: lip IP: *.parkitka.prenet.pl 18.11.05, 22:52 Kochana moja, z Jagą znam się osobiście,bardzo długo. Jeździłam do niej jak miała z anią schwarc salon Welli w Kłodzku - z tamtąd pochodzą. Jeździla wtedy do Warszawy na sesje z Kają, Kukulska i Piskiem, dopiero później otworzyła salon i wyszła za mąz w w-wie... Coś jeszcze? Do dzisiejszego dnia się przyjaźnimy i jak jestem w w-wie to ja odwiedzam!Co do dwóch "e" to wyobraź sobie, że niektórzy znają języki a ponad to mam pamięć fotograficzną. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babette Re: do babette.... IP: *.parkitka.prenet.pl 18.11.05, 22:45 Najwidoczniej konkurencja dla Flesha bo chyba jest obok. Byłam tam wczoraj pierwszy raz bo działaja od soboty w nowym lokalu. Stylisci sa z salonów Gabriel i Laurent. Szczerze polecam, super! Odpowiedz Link Zgłoś