Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:27
WITAM
SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: ....... Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 06:57
      Kobieto, może już dość o ginekologach. Poszukajcie może dla odmiany, no nie
      wiem.... może ortopedy, psychologa, psychiatry.... Jeszcze trochę a będą bardzo
      potrzebni.
      • Gość: ela Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:02
        bardzo śmieszne
        • Gość: malutka Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:27
          Jezu!Ela z głupkami nie wdawaj się w dyskusję! Dobra, miła i delikatna jest
          pani dr Owsiejko. Przyjmuje prywatnie na ul. gen. Andersa (60zł - drogo, ale
          dobrze) i w przychodni prywatnej jak się jedzie na stradom. Nazwa jakoś na M,
          Madej albo jakoś tak. Oprócz tego pracuje na Parkitce w szpitalu. Jest też
          dobry profesor z Bytomia, który podobno przyjmuje też w Cz-wie. Ale jeszcze nie
          dotarłam do jego numeru telefonu. Ale ludzie go chwalą. Ja z doświadczenia znam
          Owsiejko, bo mi pomogła!Pozdrawiam!
    • Gość: nena Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 27.06.05, 15:49
      Niedawno była dość długa dyskusja o ginekologach i dużo o nich napisano na forum, poszukaj, ja to znalazłam na wątkach o największej liczbie wpisów chyba LISTA NAJLEPSZYCH GINEKOLOGÓW czy coś takiego, teraz tez pojawia sie jakis watek o antykoncepcji tam tez duzo o nich pisa
    • Gość: ONA*22 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.05, 16:07
      Ja chodzilam do naprawde dobrego, profesjonalnego i do tego bardzo milego
      ginekologa (zanim nie wyjechalam z Czestochowy). Mam nadzieje, ze ci nie
      przeszkadza, ze to mezczyzna? Ja u niego bylam od 16 roku zycia i naprawde
      bardzo sie z tego cieszylam i nigdy nie pozalowalam! Dobry ginekolog to
      naprawde jedna z naistotniejszych rzeczy w zyciu kobiety!
      Doktor Marek Korn, w Alejach - prawie ze nad KFC. Wejdz po prostu w ta brame z
      Alei albo z tylu, kolo ksiegarni, a gabinet znajdziesz na koncu podworka na 1
      pietrze. Godz. otwarcia i nr. tel. sa wywieszone na zewnatrz.
    • Gość: pola Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16235487&s=0
    • Gość: aga Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / 83.16.117.* 27.06.05, 19:27
      ela ja chodzilam do dr strzelczyka który prywatnie przyjmuje na nowowiejskiego
      co srode ,tel.0-604-777-138 -dawno u niego nie bylam bo teraz jezdze do Lodzi
      gdzie mam obecnego lekarza, który prowadzi moja ciaze-ale strzelczyk mnie tam
      pokierowal i dzieki temu doczekalismy sie mojej ciazy-jestem wdzieczna
      strzelczykowi bo zaden ginekolog w czestochowie nie chcial mi pomoc a kazdy
      ciagnal pieniadze-trzymaj sie -aga
      • Gość: gość Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 29.06.05, 22:05
        Ja mam fajna pania ginekolog na sobieskiego w przychodni KOMED, mozna chodzic
        albo prywatnie albo na kase chorych. Nazywa sie dr Katarzyna Buzdygan.
        pozdrawiam
        • Gość: ddd Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.paged.com.pl / 213.25.39.* 30.06.05, 10:22
          Polecam ci ginkologów na śląsku
          dr Adam Tiszler przyjmuje w gabinecie w Zabrzu - 1 godzinka drogi
          a pracuje w szpitalu w Tarnowskich Górach
          jezeli chcesz namiary daj znak
          serdecznie go polecam paru znajomych juz poleconych jest b zadowolonych
        • Gość: ela Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:42
          dzięki byłam w komedzie i udało mi się dostać bez problemu do pani dr Katarzyny
          Buzdygan . Pani jest bardzo sympatyczna i kompetentna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka