Gość: ELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:27 WITAM SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ....... Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 06:57 Kobieto, może już dość o ginekologach. Poszukajcie może dla odmiany, no nie wiem.... może ortopedy, psychologa, psychiatry.... Jeszcze trochę a będą bardzo potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:02 bardzo śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:27 Jezu!Ela z głupkami nie wdawaj się w dyskusję! Dobra, miła i delikatna jest pani dr Owsiejko. Przyjmuje prywatnie na ul. gen. Andersa (60zł - drogo, ale dobrze) i w przychodni prywatnej jak się jedzie na stradom. Nazwa jakoś na M, Madej albo jakoś tak. Oprócz tego pracuje na Parkitce w szpitalu. Jest też dobry profesor z Bytomia, który podobno przyjmuje też w Cz-wie. Ale jeszcze nie dotarłam do jego numeru telefonu. Ale ludzie go chwalą. Ja z doświadczenia znam Owsiejko, bo mi pomogła!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 27.06.05, 15:49 Niedawno była dość długa dyskusja o ginekologach i dużo o nich napisano na forum, poszukaj, ja to znalazłam na wątkach o największej liczbie wpisów chyba LISTA NAJLEPSZYCH GINEKOLOGÓW czy coś takiego, teraz tez pojawia sie jakis watek o antykoncepcji tam tez duzo o nich pisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA*22 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.05, 16:07 Ja chodzilam do naprawde dobrego, profesjonalnego i do tego bardzo milego ginekologa (zanim nie wyjechalam z Czestochowy). Mam nadzieje, ze ci nie przeszkadza, ze to mezczyzna? Ja u niego bylam od 16 roku zycia i naprawde bardzo sie z tego cieszylam i nigdy nie pozalowalam! Dobry ginekolog to naprawde jedna z naistotniejszych rzeczy w zyciu kobiety! Doktor Marek Korn, w Alejach - prawie ze nad KFC. Wejdz po prostu w ta brame z Alei albo z tylu, kolo ksiegarni, a gabinet znajdziesz na koncu podworka na 1 pietrze. Godz. otwarcia i nr. tel. sa wywieszone na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16235487&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / 83.16.117.* 27.06.05, 19:27 ela ja chodzilam do dr strzelczyka który prywatnie przyjmuje na nowowiejskiego co srode ,tel.0-604-777-138 -dawno u niego nie bylam bo teraz jezdze do Lodzi gdzie mam obecnego lekarza, który prowadzi moja ciaze-ale strzelczyk mnie tam pokierowal i dzieki temu doczekalismy sie mojej ciazy-jestem wdzieczna strzelczykowi bo zaden ginekolog w czestochowie nie chcial mi pomoc a kazdy ciagnal pieniadze-trzymaj sie -aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 29.06.05, 22:05 Ja mam fajna pania ginekolog na sobieskiego w przychodni KOMED, mozna chodzic albo prywatnie albo na kase chorych. Nazywa sie dr Katarzyna Buzdygan. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.paged.com.pl / 213.25.39.* 30.06.05, 10:22 Polecam ci ginkologów na śląsku dr Adam Tiszler przyjmuje w gabinecie w Zabrzu - 1 godzinka drogi a pracuje w szpitalu w Tarnowskich Górach jezeli chcesz namiary daj znak serdecznie go polecam paru znajomych juz poleconych jest b zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:42 dzięki byłam w komedzie i udało mi się dostać bez problemu do pani dr Katarzyny Buzdygan . Pani jest bardzo sympatyczna i kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś