Gość: Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:20 Temat co prawda wałkowany bodajże dwa razy, ale generalnie nie ma w kim wybierać. Niektórzy mają takie ceny, że dech zapiera. Może coś poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Fotograf na ślub IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 19:22 Jest w 2-giej Alei nowe studio foto "FotoFabryka". Robią ciekawe zdjęcia, także slubne. Jeden z nich robił zdjęcia mojej córce, wyszły super. Możesz spróbować, obejrzeć, a może ci się spodobają. To jest pierwsza brama za Schott-em, w alejach w strone Jasnej Góry. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdun_inżynier Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:53 www.cyfracolor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorocia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:09 Michał Braszczyński - 100% polecam 607238796, wyczucie i dobry smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko do Doroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:56 Ten Pan robi zdjęcia betonu. Nie ściemniam! On fotografuje architekturę. A fotografia ślubna to zupełnie coś innego. Widziałam zdjęcia ślubne w Jego wykonaniu. Są przeciętne. Nie ma się czym zachwycać więc szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorocia Re: do Doroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:35 Chyba jednak nie widziales tych zdjec od michala :). Są świetne! Widzialam jego fotki z kikudziesieciu różnych ślubów. Ma fajne pomysly na ujęcie i dobrze kadruje. O świetle nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko do Doroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=18776039&a=22021334 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dororcia Re: do Doroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:15 jedna wypowiedz o niczym nie świadczy, najlepiej samemu sie przekonać, ze te zdjecia sa naprawde dobre, ciekawe i ludzie sa zadowoleni co świadczy o ilosci chetnych do tego pana. A slub zdarza sie raz w zyciu i warto miec to uwieńczone w swietnym stylu. A ty sloneczko nie chcesz to nie korzystaj z uslug Michala B. ale nie wyrazaj negatywnych komentarzy skoro zdjec slubnych tego pana nie widziales. Koniec kropka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorocia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dororcia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:10 widze ze ktos sie pode mnie podszywa i podaje specjalnie zle numery do fot. Braszczynskiego. Hehe to pewno jakis cienki konkurent i podaje swoj numer, brawo dla pana co ma telefon w sieci idea. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:00 Cholernie drogi ten Gość, którego polecasz. Kiedyś do niego dzwoniłem na domowy. Jednak żaden z telefonów komórkowych, które wymieniasz nie jest właściwy. Za fotoreportaż bierze 800.Zdzierca. No cóż ale "prawdziwy" artysta się ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dororcia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:11 607 238 796 jest na 100% dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g & m Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:50 FOTO-STELLA II aleja w bramie po prawej od jasnej góry!!,najlepsze fotki i najtaniej,sam robiłem, robiliśmy!!! naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:07 Sam u niego ostatnio robiłem i jestm zadowolony www.slub.cyfracolor.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: Fotograf na ślub 11.07.05, 13:50 Ja robiłam zdjęcia ślubne w FUJI II Aleja naprzeciwko Merkurego.Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni.W albumach mamy ponad 300 zdjęć a w negatywach ponad 800.Polecam pana Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Fotograf na ślub IP: *.com.pl 15.07.05, 13:44 Proponuje wybrac firme DV-MAX - masz pelen kompleks w przystepne cenie FOTO,VIDEO,SAMOCHOD - nie pamietam numeru telefonu ale mozesz zajrzec na stronke www.studiovideo.czest.pl - szczerze moge polecic - naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:26 mam znajomego zapalenca,3m-ce temu zakupil sprzet wart samochodu,poniewaz zaczal na powaznych imprezach od ok miesiaca i toruje sobie droge w tym fachu nie jest drogi.Widzialam juz z tego sprzetu fotki ludzi przeroznych i w roznych ujeciach ,chlopak ma oko!A w ogole jest z Dabrowy Gorniczej.Jak bedziesz zainteresowany napisz ,to podam Ci numer do niego.(gg4033492) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Fotograf na ślub IP: 212.160.108.* 16.07.05, 07:55 Izis -musisz zrozumieć jedno,żeby umieć zdjęcia robić trzeba kilka lat się uczyć.Zdjęcia robi człowiek,a sprzet jest tylko narzędziem.Najlepszy sprzęt nic Ci nie pomoże jak ty nie potrafisz skomponować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Return Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:13 Co ty kobieto proponujesz, ta stronka to wielki kicz, płaskie fotki, rameczki,kiepskie kadry, juz ktoś pisał o tej firmie DV-MAX nienajlepiej. Po tym co zobaczyłem też nic pozytywnego nie powiem. Same ozdobniki a zdjęcia kiepskie. Dla mnie poprostu kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel "X" Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:16 Czytam te wszystkie wypowiedzi i niestety w wielu z nich jest dużo racji. Wiele z tych wymienionych osób nawet kiedyś poznałem. I jedno jest pewne, aby dobrze fotografować ślub, to trzeba mieć o tym pojęcie i wyczucie. Sam sprzęt nie wystarcza, można wydać nawet fortunę. Nie sprzęt robi zdjęcia tylko człowiek, nie aparat decyduje kiedy wyzwolić migawkę, tylko dalej człowiek. Więc coś wam doradzę w tej dyskusji. Czy ktoś z was oglądał stronę gościa którego znam i mogę powiedzieć, robi bardzo b.dobre foty ślubne. Ten gość ma b.dobry warsztat. Nie ściemniam. Podam do niego tel. )604/087535 lub www.slub.cyfracolor.pl Zadzwońcie i zobaczcie a sami się przekonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:47 potrzebujesz reklamy, bo brak ci zleceń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:31 Marian Sztajner. Ma zakład na Północy, w wieżowcu na przeciwko Plusa. Robi zdjęcia razem z żoną. Zdjęcia doskonałe, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaja Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:09 Popieram ten wybór. Ich zdjęcia są niepowtarzalne. Korzystam z ich usług i moge podać telefon: 3624129. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Fotograf na ślub IP: 212.160.108.* 25.07.05, 14:41 Do obywatela x. Fotki kiepskie.a filmowanie jeszcze gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leandrao Re: Fotograf na ślub IP: 80.51.57.* 25.07.05, 16:31 To prawda. Marian Sztajner robi doskonałe zdjęcia. Podpisuje sie pod tym obiema rekoma. Jesli chcecie miec pewnosc, ze ktos zrobi wam pierwszorzędne zdjęcia to z pewnością to dobry wybór. Ja nie żałuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:52 cos mi sie wydaje ze wlasciciel cyfra color podszywa sie pod rozne nicki zeby zareklamowac swoje uslugi ip zawsze to samo i sposób zachwalania tez z tego co wiem to nie ma zbyt wiele pracy, widzialam jego zdjecia, są ok ale mysle ze niemozna o nim powiedziec ze to najlepszy fotograf w miescie poza tym, dosc trudny w kontaktach face to face pozdr Odpowiedz Link Zgłoś