Dodaj do ulubionych

Fotograf na ślub

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:20
Temat co prawda wałkowany bodajże dwa razy, ale generalnie nie ma w kim
wybierać. Niektórzy mają takie ceny, że dech zapiera. Może coś poradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fotograf na ślub IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 19:22
      Jest w 2-giej Alei nowe studio foto "FotoFabryka". Robią ciekawe zdjęcia, także
      slubne. Jeden z nich robił zdjęcia mojej córce, wyszły super. Możesz spróbować,
      obejrzeć, a może ci się spodobają. To jest pierwsza brama za Schott-em, w
      alejach w strone Jasnej Góry. Polecam.
      • Gość: zdun_inżynier Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:53
        www.cyfracolor.pl/
      • Gość: dorocia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:09
        Michał Braszczyński - 100% polecam 607238796, wyczucie i dobry smak
        • Gość: słoneczko do Doroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:56
          Ten Pan robi zdjęcia betonu. Nie ściemniam! On fotografuje architekturę. A
          fotografia ślubna to zupełnie coś innego. Widziałam zdjęcia ślubne w Jego
          wykonaniu. Są przeciętne. Nie ma się czym zachwycać więc szczerze odradzam.
          • Gość: dorocia Re: do Doroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:35
            Chyba jednak nie widziales tych zdjec od michala :). Są świetne! Widzialam
            jego fotki z kikudziesieciu różnych ślubów. Ma fajne pomysly na ujęcie i dobrze
            kadruje. O świetle nie wspomnę.
        • Gość: słoneczko do Doroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:35
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=18776039&a=22021334
          • Gość: dororcia Re: do Doroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:15
            jedna wypowiedz o niczym nie świadczy, najlepiej samemu sie przekonać, ze te
            zdjecia sa naprawde dobre, ciekawe i ludzie sa zadowoleni co świadczy o ilosci
            chetnych do tego pana. A slub zdarza sie raz w zyciu i warto miec to uwieńczone
            w swietnym stylu.
            A ty sloneczko nie chcesz to nie korzystaj z uslug Michala B. ale nie wyrazaj
            negatywnych komentarzy skoro zdjec slubnych tego pana nie widziales. Koniec
            kropka:)
        • Gość: Dorocia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:53
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Dororcia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:10
            widze ze ktos sie pode mnie podszywa i podaje specjalnie zle numery do fot.
            Braszczynskiego. Hehe to pewno jakis cienki konkurent i podaje swoj numer,
            brawo dla pana co ma telefon w sieci idea. Żenada.
        • Gość: oczko Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:00
          Cholernie drogi ten Gość, którego polecasz. Kiedyś do niego dzwoniłem na
          domowy. Jednak żaden z telefonów komórkowych, które wymieniasz nie jest
          właściwy. Za fotoreportaż bierze 800.Zdzierca. No cóż ale "prawdziwy" artysta
          się ceni.
          • Gość: dororcia Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:11
            607 238 796 jest na 100% dobry.
      • Gość: g & m Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:50
        FOTO-STELLA II aleja w bramie po prawej od jasnej góry!!,najlepsze fotki i
        najtaniej,sam robiłem, robiliśmy!!! naprawde polecam
    • Gość: Marek Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:07
      Sam u niego ostatnio robiłem i jestm zadowolony www.slub.cyfracolor.pl

:-)
      • paula242 Re: Fotograf na ślub 11.07.05, 13:50
        Ja robiłam zdjęcia ślubne w FUJI II Aleja naprzeciwko Merkurego.Jesteśmy z
        mężem bardzo zadowoleni.W albumach mamy ponad 300 zdjęć a w negatywach ponad
        800.Polecam pana Michała
    • Gość: Beata Re: Fotograf na ślub IP: *.com.pl 15.07.05, 13:44
      Proponuje wybrac firme DV-MAX - masz pelen kompleks w przystepne cenie
      FOTO,VIDEO,SAMOCHOD - nie pamietam numeru telefonu ale mozesz zajrzec na
      stronke www.studiovideo.czest.pl - szczerze moge polecic - naprawde warto
      • Gość: izis Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:26
        mam znajomego zapalenca,3m-ce temu zakupil sprzet wart samochodu,poniewaz
        zaczal na powaznych imprezach od ok miesiaca i toruje sobie droge w tym fachu
        nie jest drogi.Widzialam juz z tego sprzetu fotki ludzi przeroznych i w roznych
        ujeciach ,chlopak ma oko!A w ogole jest z Dabrowy Gorniczej.Jak bedziesz
        zainteresowany napisz ,to podam Ci numer do niego.(gg4033492)
        • Gość: niki Re: Fotograf na ślub IP: 212.160.108.* 16.07.05, 07:55
          Izis -musisz zrozumieć jedno,żeby umieć zdjęcia robić trzeba kilka lat się
          uczyć.Zdjęcia robi człowiek,a sprzet jest tylko narzędziem.Najlepszy sprzęt nic
          Ci nie pomoże jak ty nie potrafisz skomponować.
      • Gość: Return Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:13
        Co ty kobieto proponujesz, ta stronka to wielki kicz, płaskie fotki,
        rameczki,kiepskie kadry, juz ktoś pisał o tej firmie DV-MAX nienajlepiej.
        Po tym co zobaczyłem też nic pozytywnego nie powiem. Same ozdobniki a zdjęcia
        kiepskie. Dla mnie poprostu kicz.
        • Gość: Obywatel "X" Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:16
          Czytam te wszystkie wypowiedzi i niestety w wielu z nich jest dużo racji. Wiele
          z tych wymienionych osób nawet kiedyś poznałem. I jedno jest pewne, aby dobrze
          fotografować ślub, to trzeba mieć o tym pojęcie i wyczucie. Sam sprzęt nie
          wystarcza, można wydać nawet fortunę. Nie sprzęt robi zdjęcia tylko człowiek,
          nie aparat decyduje kiedy wyzwolić migawkę, tylko dalej człowiek. Więc coś wam
          doradzę w tej dyskusji. Czy ktoś z was oglądał stronę gościa którego znam i
          mogę powiedzieć, robi bardzo b.dobre foty ślubne. Ten gość ma b.dobry warsztat.
          Nie ściemniam. Podam do niego tel. )604/087535 lub www.slub.cyfracolor.pl
          Zadzwońcie i zobaczcie a sami się przekonacie.
          • Gość: gosc Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:47
            potrzebujesz reklamy, bo brak ci zleceń?
    • Gość: pajac Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:31
      Marian Sztajner. Ma zakład na Północy, w wieżowcu na przeciwko Plusa. Robi
      zdjęcia razem z żoną. Zdjęcia doskonałe, gorąco polecam.
      • Gość: malaja Re: Fotograf na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:09
        Popieram ten wybór. Ich zdjęcia są niepowtarzalne. Korzystam z ich usług i moge
        podać telefon: 3624129.
    • Gość: niki Re: Fotograf na ślub IP: 212.160.108.* 25.07.05, 14:41
      Do obywatela x. Fotki kiepskie.a filmowanie jeszcze gorsze.
      • Gość: leandrao Re: Fotograf na ślub IP: 80.51.57.* 25.07.05, 16:31
        To prawda. Marian Sztajner robi doskonałe zdjęcia. Podpisuje sie pod tym obiema rekoma. Jesli chcecie miec pewnosc, ze ktos zrobi wam pierwszorzędne zdjęcia to z pewnością to dobry wybór.
        Ja nie żałuję:)))
        • Gość: czytelniczka Re: Fotograf na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:52
          cos mi sie wydaje ze wlasciciel cyfra color podszywa sie pod rozne nicki zeby
          zareklamowac swoje uslugi ip zawsze to samo i sposób zachwalania tez
          z tego co wiem to nie ma zbyt wiele pracy,
          widzialam jego zdjecia, są ok ale mysle ze niemozna o nim powiedziec ze to
          najlepszy fotograf w miescie
          poza tym, dosc trudny w kontaktach face to face
          pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka