Dodaj do ulubionych

Kubiś naszym Królem jest :o)

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 21:30
Wprawdzie babskim królem ale mam nadzieję,że taki tytuł go nie obrazi:o)
Staropolskim obyczajem mieliśmy powitać Ninkę naszą forumową
Polonuskę.Przemiłą zreszta istotę i kto jej nie poznał niech żałuje!
No niestety towarzystwo chociaż sie zapowiadało nie dopisało.Czyżby burza
wystraszyła?Na szczęście Kubiś (wielki ukłon w jego stronę)wystąpił nie tylko
w roli naszego Króla ale zapewnił nam cała gamę atrakcji.Była oczywiscie na
początek Galeria Win, na zakończenie Bavarianhaus(urocze miejsce)ale tych
atrakcji ,które zafundował nam między jednym a drugim lokalem nie jestem w
stanie opisać.KUBISIU JESTEŚ WIELKI!Jeśli sam nie napisze co było gwoździem
programu to ja tego nie zdradzę:o)Naprawdę Ci co nie byli na spotkaniu mają
czego żałować!
Mam jedynie nadzieję,ze Kubiś dotarł szczęśliwe do domku bo po takich
ilościach alkoholu niejedn miałby problem z trafieniem kluczykiem do drzwi
samochodu a ten nasz Król miał na dodatek tyle siły ,że nas wszytkie
odstawił na swoje miejsce:o)Brawo!!!!Pozdrawaim serdecznie:o)
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:32
      a mógł zabić (z taką ilością alkoholu we krwi)
      • Gość: Iris Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 21:34
        Nie zabiłby nawet muchy a co dopiero nas!Badałes go alkomatem???:o)
        • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 21:38
          Faktycznie "król"... Pijany prowadził samochód, a wy jestescie dumne... żal mi was... I dodam na koniec, ze nie ma czym się chwalić :|
          • Gość: Yoko Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:10
            a Ty co byłeś na spotakniu, że takie głupoty piszesz?? czy tylko zza klawiaturki??
      • Gość: ninka Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:40
        Nie mógł zabić, bo Kubisiową cechą jest jechać zawsze prosto. A ulice i trasy
        wszelakie do Jego prostoty się dostosowują, co o jego królewskiej wielkiści
        najlepiej niech poświadczy.
        Kubisiu-kiedyś-sąsiedzie, Wielki jezdeś zaprawdę, a ilość płynu wlana, by Straż
        Miejską zaskoczyć, zaiste imponująca!!!!
        • Gość: Angela Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.flatpla.net 09.07.05, 21:43
          Kubisiu!! Pamiętaj, zawsze prosto, nigdy na bok, a jak masz juz dmuchac w
          alkomat to na wydechy - jak potrafisz, hahaha!!!
        • Gość: SIWY Wypił czy nie wypił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:45
          Czekajcie, czekajcie bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem tzn.? wypił cokolwiek i
          wsiadł za kółko? Jakoś chyba nie zrozumiałem ale tak z tych postów wynika...
          • ulisses_czwa Re: Wypił czy nie wypił... 09.07.05, 21:47
            Tak SIWY - z postów wynika jednoznacznie że wypił i to nie sok malinowy... Ja nie mam watpliwości... Kto wie czy panie pisząc to sa trzeźwe, bo tez mam co do tego watpliwości...
            • Gość: SIWY Re: Wypił czy nie wypił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:55
              No wiesz Ulissesie... Jeżeli panie są "ten tego" to mogą różne rzeczy sobie
              wygadywać i nie zawsze zgodne z prawdą... może Kubiś pił tylko Kubusia a im się
              wydawało... ech może lepiej Kubiś szczerze się wypowie?? Mam nadzieję że to
              zdementuje uczciwie powie prawde. Jeżeli to się potwierdzi to Z G R O Z A !!!
              do tej pory uważałem tego Pana za w miarę rozsądnego - to wynika z jego
              wypowiedzi. Nie chcę żeby po następnym spotkaniu forumowicze komentowali wątek
              z "Zdarzyło się" pt. "Pijany kierowca zabił 5 letnią dziewczynkę" Nevermind

KUBIŚ ODPOWIEDZ SZCZERZE ! JAK TO SIĘ STAŁO TO "OKI"... JA NAJWYŻEJ NIE BĘDĘ Z
              TOBĄ NA TYM FORUM WIĘCEJ KORESPONDOWAŁ I WIĘCEJ SIĘ W TYM TEMACIE NIE WYPOWIEM.

JEŻELI NIC TAKIEGO NIE MIAŁO MIEJSCA TO NASTĘPNYM RAZEM PILNUJ LEPIEJ TE PANIE
              I POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH.
          • Gość: ninka Do Siwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:52
            W rzeczy samej. Wypił COKOLWIEK, Dobrze waść czytasz.
            • ulisses_czwa Re: Do Siwego 09.07.05, 21:55
              "Mam jedynie nadzieję,ze Kubiś dotarł szczęśliwe do domku bo po takich
              ilościach alkoholu niejedn miałby problem z trafieniem kluczykiem do drzwi
              samochodu a ten nasz Król miał na dodatek tyle siły ,że nas wszytkie
              odstawił na swoje miejsce:o)Brawo!!!!Pozdrawaim serdecznie:o)"

Faktycznie - swietna zabawa na forum... forumowicze usmiali sie po pachy... I z tego nie wynika "cokolwiek" tylko jest precyzyjnie... Choc wierze po sprostowaniu Storimie... Proponuje wiecej takich durnych tematów... Zawalmy nimi całe forum... Ale bedzie jazda :|
              • Gość: Yoko Re: Do Siwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:12
                widać ulisses jak zawsze płodny na forum ale dupy na spotkanie nie ruszył. Co
                się stało?? pie..sz głupoty Ulisses i tyle, trzeba się było zjawić to byś
                wiedział jak było

Ja nie wiem:):):)
        • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 21:45
          Powiedz to tym, których najbliżsi zginęli w wypadkach spowodowanych przez podpitych, pijany itd... Pewnych rzeczy nie zrozumiecie... Szczerze mnie zaskoczyłyście - in minus... A sa dziłem, że jako dojrzałe panie jestescie rozwazne... Kubiś - ty to juz całkiem utonałes w oczach innych forumowiczów... :|
          • Gość: Darek Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:49
            a taksówki w Czwie są takie tanie... Ale taki to polski zwyczaj - na alkohol i
            hulanki kasa jest, ale dać zarobić sąsiadowi to wara. Ze Szkocji by nas
            pogonili :)

a na poważnie: nie pochwalam głupoty.
          • storima Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 21:51
            Kubis nie pija alkocholu ani nie pali.
            Przepraszam, ze popsulem Wam zabawe,
            ale stary pedagog sie we mnne odezwal,
            wiec publicznie wyjasniam.
            • Gość: ninka Storimo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:53
              Alkohol pisze sie przez samo H
              Siadaj, dwója!
              A Kubiś wypił ponad litr cieczy wszelakich. Soku malinowego nie było. Raz!
              • storima Re: Storimo, 09.07.05, 21:58
                Gość portalu: ninka napisał(a):

> Alkohol pisze sie przez samo H
                > Siadaj, dwója!
                > A Kubiś wypił ponad litr cieczy wszelakich. Soku malinowego nie było. Raz!

Wiem, zorientowalem sie po wpisaniu wpisu i juz mialem sie poprawic...

ale mnie uprzedzilas
                (dzisiaj to raczej "0" niz dwoja)

siedze z "O" nadmuchanym. Jak balon.

ale dokad mam tak siedziec???

(chyba sie unosze)
          • Gość: Iris Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 21:54
            Ech ludzie ludzie :o)Czy naprawdę sądzicie ,ze Kubuiś pijany prowadziłby
            samochód a my w nielepszym stanie pisałybysmy teraz na Forum?Zapraszam na
            następne spotkanie.Żart może nie był najlepszy ale dla tych co bywaja na
            spotkaniach zrozumiały :o)Pozdrawiam:o)
            A dojrzałe panie to wcale nie znaczy ,że noszące moherowe berety :o)deczko luzu
            i z przymrużeniem oka prosze:o)
            • Gość: SIWY DO KUBISIA Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:56
              haha to jednak bujda... nie wierzyłem w to prawdę mówiąc... pozdrawiam
              rozbawione towarzycho... :)
              • Gość: Angela Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.flatpla.net 09.07.05, 22:02
                Różne już na swój temat słyszałam określenia, ale dojrzała kobieta pod wpływem....
                podoba mi sie to, a Wam Dziewczyny?? Dzięki Panowie za "słowa uznania". Taka
                stateczna to chyba nie jestem, a te, które dzis sie odliczyły do najgłupszych!!
                tez bym nie zaliczyła. Ale prowokacja się udała!! Warto jednak pokusić sie o
                odrobinę odwagi i przyjść na takie spotkanie, które zazwyczaj kończy się
                bardzo!! sympatycznie.
                Pozdrawiam.
                • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:06
                  Takie spotkania sa na pewno bardzo fajne... Ale nalezy odróżniac dobre zarty od tych mniej smacznych... Ten taki był... Poza tym prima aprilis mamy wiadomo kiedy :) Nie wprowadzajmy zamieszania na forum...
                  Pozdrawiam
                  • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:08
                    > Żebyście wiedzieli z jakie to babcie zaczęły nam zwracać uwagę ??? :-)

chyba przekroczyłes 0,2... :)
                    • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:10
                      Storima - co Ty z tym wynikiem tak?? To juz było i nie wróci więcej :)
                  • Gość: Iris Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 22:21
                    No i przyznałam się bez bicia ,ze żart nie był może najlepszy ale w zasadzie
                    nie chodziło mi o żart.Chciałam sprawdzić jak Forumowicze reagują na niektóre
                    informacje.To taki maleńki teścik:o)Ulissesie , usmiechnij sie bo pomyślę,że
                    jesteś zgorzkniałym starym kawalerem:o)A tak chyba nie jest:o)
                    Mieliśmy niezły ubaw i nie dziw sie,że chcemy się tym nacieszyć.Wiem,wiem zaraz
                    znajdzie się jeden taki co mnie nazwie skshibicjonistką(i wiem zresztą kto to
                    taki)ale przysięgam byłam ubrana(no beretu nie miałm fakt!)i bawiłam się
                    wyśmienicie!
                    • Gość: ninka do skshibicjonistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:23
                      Zaiste, ubrana to i byłaś, ale Freud by Cię dołapał za tę literówkę
                    • ulisses_czwa Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:23
                      o.k. o.k... :) Ale nastepnym razem trochę bardziej odpowiedni żarcik/tescik zróbcie...
                      • Gość: Kubiś Ulisses_czwa naszym kolegom jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:00
                        ulisses_czwa napisał:
                        > o.k. o.k... :) Ale nastepnym razem trochę bardziej odpowiedni żarcik/tescik zró
                        > bcie...
                        >>>> Ulissesku_czwa napisz proszę definicję " ODPOWIEDNIEGO ŻARTU " .
                        Nie chciałbym żebyś ty " strażnik czystości wpisów forumowych " (czół) się
                        urażony moimi żartami . A tak jak napiszesz co cię nie denerwuje , jak żartować
                        , gdzie postawić przecinek :-) Będę bardzo wdzięczny ..... Kubiś
                        • Gość: Iris Ulisses_czwa naszym kolegom jest :o)a Kubuś :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.07.05, 10:31
                          Krulem jest i basta:o)ależ to fatalnie wygląda nasz królu:o)
                          Każdy ma takie poczucie humoru na jakie załużył.Ale jesli ulisses faktycznie
                          pomoże i doradzi to może i z nas porządni ludzie jeszcze będą:o)Pozdrowienia
                          dla wszytkich,dla Kubisia iście królewski ukłon:o)
                    • Gość: Darek Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:25
                      no dobra..

Ale przyznasz, czujny jestem?
              • Gość: Kubiś Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:05
                Wszyscy jesteśmy rozbawieni bo mamy zdrwo w czubie :-O !!!
                Żebyście wiedzieli z jakie to babcie zaczęły nam zwracać uwagę ??? :-)
                A co do Alkoholu to wydaję mi się że 0,2 promila nie przekroczyłem .
                Szklanka piwa to chyba poniżej 0,2 ? :-) ..... Kubiś
                • Gość: ninka Kubisiu, to Ty aż szklankę piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:07
                  w siebie wlałeś??? Zgroza, nie zauważyłam!
                • storima Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:11
                  Gość portalu: Kubiś napisał(a):

> Wszyscy jesteśmy rozbawieni bo mamy zdrwo w czubie :-O !!!
                  > Żebyście wiedzieli z jakie to babcie zaczęły nam zwracać uwagę ??? :-)
                  > A co do Alkoholu to wydaję mi się że 0,2 promila nie przekroczyłem .
                  > Szklanka piwa to chyba poniżej 0,2 ? :-) ..... Kubiś

Kubisiu, nie foruj.
                  Ty zawsze jezdzisz z zero promilem alko(c)holu.
                  I tak trzymaj!!!
              • storima Re: Kubiś naszym Królem jest :o) 09.07.05, 22:07
                Gość portalu: SIWY DO KUBISIA napisał(a):

> haha to jednak bujda... nie wierzyłem w to prawdę mówiąc... pozdrawiam
                > rozbawione towarzycho... :)

SIWY, oczywiscie , ze nie uwierzyles.

Tak jak ja nie uwierzylem Twojemu genialnemu wpisowi,
                za ktory Expertum nazwla Cie jakos tak szczegolnie milo:))))

Ulissesie, niech Towarzystwo cieszy.
                Co mamy byc tacy serio, non stop?
                Smiech najlepszym lekarstwem jest. Kto sie duzo smieje ten dluzej zyje a buzke
                ma sympatyczna!!!

Raz jeszcze gratuluje Tobie Twego typowania ostatniego Glorii Meczu Rakowa!!!

Byles najblizszy prawdzie!!!

Serdecznie,
                • Gość: Kubiś Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:18
                  Ja Storimo bez promili jeżdzę tak jak większość tych którym dochodzi do jednego
                  :-) :-) :-) Dziewczyny piszczały wielokrotnie i już żegnały się z
                  najbliższymi jak mój Fiacik jeżdził po całej jezni :-) ..... Kubiś
                  • Gość: Angela Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.flatpla.net 09.07.05, 22:24
                    STORIMO!! DO KĄTA, MARSZ!! Jak możesz tak zdradzać nasze tajniki spotkań przed
                    niewtajemniczonymi?? Oj Ty gagatku!! Pogadamy face to face jak przyjedziesz do
                    Częstochowy następnym razem!! Uszy natrę!!
                    Darku, Ulisesie, jeśli poczuliście się oszukani przez nasz niewinny żarcik, to
                    przepraszam w imieniu nas wszystkich, ale sami widzicie co robi odrobina
                    alkoholu ze statecznych pań!!
                    Pozdrowionka.
                  • Gość: Iris Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 22:27
                    Ciiii Kubisiu!Nie dosyć ,ze na bani to się jeszcze przyznałeś się ,ze maluchem
                    jeździsz.A ja staram się to wszytko co pod wpływem impulsu napisałam jakoś
                    naprostowac:o)Ech faceci kto Was zrozumie:o)
                    Ps.A swoją drogą to przez te piski na zkrętach opony to pewnie masz do wymiany?
                    Bo blacha to i tak się sypie.Gdyby co to może da się jakoś pomóc?Hej :o)
                    • Gość: ninka Proponuję na następne spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:31
                      przyjść ze sznurkiem. A nuż....
                    • Gość: Darek Re: Kubiś naszym Królem jest :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:31
                      to może tak wszechpolska zrzutka na nowe jeździdełko dla tego Pana?
                      • Gość: ninka Jako jeździdełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:38
                        Proponuję Kasztankę
                        • Gość: Darek Re: Jako jeździdełko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:48
                          Nieee, bo jeszcze gotów na Wilno wyruszyć!
                          • Gość: ninka Re: Jako jeździdełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:53
                            No, fakt!
                            Niezbyt to może i ostrożne, ale za to jakże rrrromantyczne
                          • Gość: Iris Re: Jako jeździdełko IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 23:22
                            A czemu by nie?A niech rusza na Wilno!Królem go obwołałyśmy więc niech rusza na
                            podbój.Na kasztance może by i lepiej wyglądał niż w maluchu mimo iż ten
                            wypasiony jak niejedna bryka:o)Każdy ma takie jeździdełko na jakie zasłużył:o)
                            • storima Re: Jako jeździdełko 09.07.05, 23:31
                              jej , ale sie tu wesolo zrobilo.
                              Ale brak mi Rudej i Prrywatnego (smutno).

A co do Kubisia to lepszy kierunek jego jazdy to:
                              poboj gospodarczy Chin:)))

CzeGo Mu szczerze zycze§§§

Angelo, no trudno mam nadzieje, ze do czasu mego przyjazdu do Czestochowy
                              to jakos Ciebie przeprosze i w koncie na koncie w ktorym banku?
                              Stac nie bede musial.
                              Bom ja nie cyfra bankowa lecz
                              jednostka
                              ludzka:)))
                              • storima Re: Jako jeździdełko 09.07.05, 23:33

CzeGo Mu szczerze zycze§§§

mialy byc dolary, a nie paragrafy.
                                oj!
                              • Gość: Ruda Re: Jako jeździdełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:22
                                Cześć Storimo...............
                                No cóż nie mogliśmy, ale najważniejsze że obecni dobrze sie bawili..............
                                Miło ze Ci nas brakowało..................
                                Pozdrawiamy Ruda z Prrywatnym
                                • storima Re: Jako jeździdełko 10.07.05, 00:28
                                  No dzieki, ze daliscie znak zycia!!!
                                • Gość: Iris Re: Jako jeździdełko IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.07.05, 10:19
                                  Rudzielce!biegusiem wracać do zdrówka:o)Spotkanie było nie tylko wyjątkowe ale
                                  niezwykle pouczające i zabawne:o)Buziaki! Iris
                              • Gość: Iris Do storimy :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.07.05, 10:27
                                Brakowało jeszcze kilku osób ale to już ich strata storimo:o)Polonusi nie co
                                dzień zjeżdżają do rodzinnego miasta.Ale Ty jak będziesz następnym razem to
                                dopilnujemy ,żebyś na kolankach poszedł dziękowac Bogu za taką wspaniałą istotę
                                jaką jest Ninka:o)Pozdrawiam serdecznie:o)
                                • Gość: Darek Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:33
                                  to jednak typowe T. W. A. ...
                                  • Gość: Iris Do Darka :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.07.05, 10:43
                                    To jedak typowe malkontenctwo :o)Życie jest zbyt ,krótkie żeby tylko marudzić i
                                    narzekać.Czas na troszkę uśmiechu!
                                    • Gość: Angela Re: Do Darka :o) IP: *.flatpla.net 10.07.05, 11:48
                                      Darku, dołącz do nas i nie będzie Cię już razić nasze samozadowolenie ze
                                      wspólnej znajomości. Przemyśl to, bo my już Cię lubimy, prawda TWA??
    • Gość: Bogdan Kubiś i jego panowanie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:10
      a małpim KRÓLEM TEŻ JEST NASZ KUBIŚ ?????????????????
      • kubiss Re: Kubiś i jego panowanie :))) 26.08.05, 23:12
        Bogdanku !
        Serdeczne dzięki za REKLAMĘ !
        J E S T Ś S U P E R
        • Gość: Bogdan Kubiś i jego preferencje ???:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:01
          wiem :)...
          zakochałeś się we mnie ??:) to nie dobrze :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka