Dodaj do ulubionych

sala La Torre !!! Był ktos??????

13.07.05, 08:41
Bardzo proszę o opinie o sali La torre w Częstochowie. Był ktos z was tam na
weselu? niedługo będę podpisywać umowę i chciałabym aby ktoś napisal mi na co
szczególnie uważać. Słyszałam że trzeba uważać na właściciela. Ale dokładnie
na co trzeba uważać? Prosze o odpis jak ktos tam był. z góry dziekuje
pokusa84.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:49
      Ta,sala ładna,troche źle rozwiązane miejsce do tańczenia-praktycznie nie widać
      orkiestry/zespołu/DJ.
      Problemem może być,z tego co słyszałem-kwestia płatności-warto od razu przy
      podpisywaniu umowy uzgodnić czy suma na umowie jest sumą ostateczną i zaznaczyć
      ż nic więcej się nie dopłaci.Ja spotkałem się z takim czymś ze na weselu pojawił
      się własciciel i zażądał dopłaty za coś co w sumie było zapłacone tumacząc się
      jakimiś pierdołami.
      Osobiście rozjerzałbym się za czymś innym,dalej od trasy i z lepszym
      dojazdem(kto był ten wie jakie szlaczki trzeba robić)-proponuje U Hermanów pod
      Olsztynem-przynajmniej bez wałków,może taniej i nic nie ukradli.
    • Gość: krzysiucali Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:26
      ja z moim słoneczkiem mamy podpisaną umowe na pazdziernik
      podobno trzeba uważać zeby ci nie naliczyli stłuczek naczyń itp które wogóle
      nie zaistniały
      • pokusa84 Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? 13.07.05, 11:46
        ktorego pazdziernika? bo my tez 15 pazdziernik.
    • Gość: Amadeusz1981 Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: 212.87.241.* 13.07.05, 11:52
      Tak to prawda z tymi stłuczkami a po za tym poproś o szczegółowy jadłospis potraw które Ci zaproponowali, bardzo często zdarza się że oprócz zmiany ceny od osoby czy od pary zmienia się jadłospis ( uszczupla ). W razie wątpliwości pytań piszcie .: amadeusz1981@tlen.pl
    • Gość: d Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.07.05, 13:01
      aha ktos jeszcze?
    • Gość: PEEWEE13 Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:49
      TAK BYŁEM TAM NA WESELU U ZNAJOMYCH, SALA LADNA OBSŁUGA TROCHĘ ZA SZYBKA -
      JESZCZE NIE ZJESZ A JUŻ COI ZABIERAJAĄ TALERZ :), DODATKOWO STRASZNIE MAŁO
      JEDZENIA BYŁEM NA INNYCH WESELACH I BYŁO DUŻO WIĘCEJ.
      • Gość: RudaEwa Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 13.07.05, 19:42
        Polecam salę Rik, niejakiego p. Suligi. Obsługa perfekcyjna a jedzenie jeszcze
        lepsze!!
        • Gość: masia Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:03
          co do jedzenia to byłam w tym tygodniu obok w "Beacie" i jedzenia nie do
          przeżarcia!!!!!!!!!!! ale to chyba zależy od ustaleń z organizatorami
    • Gość: małżonek Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:49
      witam. ja tam miałem wesele. Bardzo udane. Wszyscy goście byli zadowoleni.
      Jedzenie jakie ustaliłem takie miałem i było smaczne. duzym plusem była klima,
      czego nie ma w większości w innych domach weselnych. Nic nie dopłacałem. Nikt
      nie tłukł tależy. Pozdrawiam serdecznie!!!
    • tomasz231 Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? 15.07.05, 09:06
      Witam was,organizowalem przyjecie weselne wlasnie na tej sali mozecie mi wierzyc
      lub nie bylem na kilku weselach w Częstochowie w róznych lokalach,lecz żaden
      niedorasta do La Torre znakomite jedzenie (nie dp przejedzenia), profesjonalna
      obsluga,własciciele bardzo sympatyczni elastyczni pomogli nam w wyborze menu
      sala klimatyzowana a jest to bardzo wazne.Pozostaje jeszcze idealne rozwiazanie
      ogrodu który jest przystosowany dla dzieci.Jestem na tak.Nie widze żadnych
      minusow. Jesli macie ochote sie czegos dowiedziec to piszcie
      mazeusz@wp.pl.Pozdrawiam
    • Gość: piotr Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:53
      Przyłączam się do wątku. W lutym miałem wesele. Musiałem bo wpadłem. Udało mi
      się w la Tore. Świetna sala. Dzieki klimie, było naprawdę fajnie i co
      najważniejsze ciepło. Jedzenie było dobre. Co prawda mogłem wziąść różne
      potrawy, to wybrałem standartowe. Były o.k. fajne są tam pokoje. Goscie którzy
      przyjechali do mnie z zagranicy tam właśnie spali. Bardzo chwalili. Polecam!!!
    • kempson Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? 15.07.05, 10:50
      zdziwiony jestem co potrafi zrobić nie przychylna krytyka innych lokali. Jest
      to żenujące. naprawdę.Pozdrawiam
      • Gość: Pokusa Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 17.07.05, 16:28
        dziekuje wszytskim za odpowiedz na moj watek. Przestraszylam sie tymi
        negatywnymi opiniami ale pocieszyliscie mnie.
    • Gość: pokusa Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 18.07.05, 00:33
      Aha mam jeszcze pytanko do tych co byli tam na weselichu czy nie jest
      problemem ze tanczy sie na innej sali niz siedzi???
      • Gość: etna Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.prenet.pl 18.07.05, 12:50
        Aha mam jeszcze pytanko do tych co byli tam na weselichu czy nie jest
        problemem ze tanczy sie na innej sali niz siedzi???
        wlasnie
      • Gość: nazeczona Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.prenet.pl 24.07.05, 19:20
        bylam podpisac tam umowe ostatnio wszystko bylo ok a sa;la pieekna.
    • Gość: małżonek Re: sala La Torre !!! Był ktos?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:15
      no i dobrze wybrałas. Świetna decyzja. Sala taneczna jest co prawda osobno ale
      jest widoczna z sali konsumpcyjnej. jak się dogadasz a nie masz dużego wesela
      to można również tańczyć na konsumpcyjnej. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka