Gość: AZSCKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:55 To znaczy wierność!!! Jeden z nielicznych graczy którzy mają honor!!! A ci co odeszli do innych polskich klubów zero powrotu!!! Allez AZS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIATKARSKA ELITA EDI DZIEKUJEMY !!!! IP: *.matrix / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:19 DZIEKI ANDRZEJ ZA WSZYSTKO NA BOISKU !!! TERAZ CZEKAMY NA TO CO ZROBISZ DOBREGO JAKO DYREKTOR !!! A WIEMY ZE ZROBISZ DUZO DOBREGO !!! P.S. DZIUBALA WON Z KLUBU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarz Re: EDI DZIEKUJEMY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:57 Wiecie co wam powiem... Nawet po przeczytaniu wiadomosci ze 3 amerykanow bedzie gralo w azsie mina mi sie tak nie ucieszyla jak teraz przeczytalem ten wywiad z Szewinem ... Aż łezka w oku sie zakrecila ;) Ten koles jest poprostu najlepszy ! Miejmy nadzieje, ze bedzie dzialal ostro w klubie i nie bedzie zadnych nieporozumien na lini "Młyn" a Zarzad Klubu wlasnie dzieki Szewinowi ;) Pozdrawiam wszystkich!!! FORZA AZS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: EDI DZIEKUJEMY !!!! IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 13.07.05, 21:40 niestety musze Cie zmartwic - zarowno na pana Dziubale jak i na Wasza ukochana pania Tereske bedziecie musieli sobie jeszcze troche popatrzec... takie prawo :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: EDI DZIEKUJEMY !!!! IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 13.07.05, 21:46 a tak poza tym, to nie wiem czym sie tak podniecacie... jego zaslugi, jako zawodnika, dla klubu sa wielke i nie mam zamiaru tego podwazac, ale to nie znaczy od razu, ze bedzie zajebistym dyrektorem a caly zarzad bedzie nosil "mlyn" na rekach. powinien zaczac np. przez rok od jakiegos nizszego stanowiska i tylko sie przygladac i uczyc. inaczej wyglada organizacja meczy i turniejow gdy jest sie zawodnikiem, a inaczej jak trzeba to wszystko samemu zalatwic. powinien miec rok na wkrecenie sie i jesli bedzie OK... to OK! kto z was organizowal chociaz raz w zyciu jakas wieksza impreze (nie mowie o domowkach) wie, ze to nie takie proste. pozdrawiam kibicow AZS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek4028 Re: Siatkówka. "Szewin" w AZS-ie w nowej roli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:10 Widze że jesteś wielki tak to prawda trzeba wiedzieć kiedy zejść ale ciesze się że zostajesz w klubie to znaczy dużo dużo więcej niż tylko deklaracja jak np grzelu. Dobrze było cię oglądać ale niestety latka lecą, jesteś wieklki zostałeś w klubie w kturym osiągnołes tak wiele młodzi słyszycie nie tylko kasa się liczy ale też i przywiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee new carrer ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:41 tak .. bardzo dobrze ze wybral opcję "new carrer" ... a uciekierom stanowcze "nie" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK BRAWO EDI JESTES WIELKI DZIĘKUJEMY!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialo-zielony Re: Siatkówka. "Szewin" w AZS-ie w nowej roli IP: *.pl / *.sfc.pl 13.07.05, 23:33 dolaczam sie do braw i gratulacji dla SZEWINA. DAM CI SZEWCIU PRZESTROGE- UWAZAJ ABY TWOJA OSOBE NIEWYKORZYSTALI INNI DO ZALATWIANIA INTERESOW A CIEBIE WYKORZYSTALI JAKO TAK ZWANY ZDERZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Siatkówka. "Szewin" w AZS-ie w nowej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:07 Dobra wiadomość!!!!. Co do "uciekinierów" to jestem ciekaw jakbyscie zareagowali gdyby inna firma zaproponowala wam prace za lepsza kasa. Juz to widze jakbysice zostali w swojej starej firmie do ktorej sie przywiazaliscie. Załosne takie gadanie, tak samo byscie sie zachowali. Inna sprawa sposób odejścia co poniektórych, ale to osobny rozdział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88AZS88 "Szewin" - unser neu Fuhrer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACO Re: Siatkówka. "Szewin" w AZS-ie w nowej roli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:05 Rafi ma racje.Kariera sportowa jest krotka i jesli teraz nie zarobi ile sie da to pozniej nie ma za co rozkrecic nowego zycia.Trzeab jednak zuwazyc ze kasa kasa ale porzadek musi byc.Dla wielu nic nie znczy dane slowo.To poprostu falszywi patrioci.Do Winiara nie mozna miec pretensji.Swoje gral i odszedl za kasa i nowymi doswiadczeniami.Gelu mowil ze zostaje i po cichu spierdzielil jak dezerter.Nieladnie.Tak nie robia profesjonalisci.Pozdrawaim kibi\oli i nowy AZS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hayabusa11 Re: Siatkówka. "Szewin" w AZS-ie w nowej roli 15.07.05, 05:48 Super,że ZOSTAŁEŚ.Więcej takich imprez jak choćby w McDonald's!Dzieciaki cieszyły się jak szalone(ja też)Rozmowa z trenerami,licytacja -to robi b.dużo dla propagowania SIATKÓWKI,KLUBU itd.Do łez prawie doprowadziła mnie b.młoda dziewczyna,która podbiegła i prosiła żebym nie licytowal, bo Ona ma tylko 20 zetów,a b.chciałaby kupić jakiś gadżet.Kupiła-dzięki ANDRZEJ-do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazio88 LOJALNOŚĆ I HONOR PONAD WSZYSTKO !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 08:54 SZEWIN! -DZIĘKI ZA WSZYSTKO,CO ZROBIŁEŚ DLA AZS-U!!!Co tu więcej napisać,brak mi słów.I tak wszyscy,którzy Go znają wiedzą o co chodzi!WSZLOJALNOŚĆ I HONOR PONAD WSZYSTKO!!Dobrze,że nie odchodzi z AZS-u na dobre,tylko będzie w klubie! A,i jeszcze jedno-TRZEBA ZORGANIZOWAĆ MECZYK POŻEGNALNY!!! Trzeba tak samo zagospodarować innych naszych graczy-Sola,Kwietnia i Radzię!,że o Banii i Krzyśku Stelmachu nie wspomnę! Pozdrawiam AZS CZĘSTOCHOWA ! SMASH THE REDS! Odpowiedz Link Zgłoś