Gość: mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:26 Tak mi sie jakoś dziwnie kojarzy "operator - prokurator" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dock Re: Huta restrukturyzuje długi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:52 To faktycznie dziwne masz skojarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc NARESZCIE - BĘDZIE MÓGŁ RUSZYĆ PARK PRZEMYSŁOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:01 TO NAJLEPSZA WIADOMOŚC OD DWÓCH TYGODNI. PRZED DWOMA TYGODNIAMI URZAD MIASTA ZAŁATWIŁ 20 MLN NA ROZRUCH. bRAWO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Gdzie macie pieniądze? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 04:46 A gdzie ma pan kase panie litwinov? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmsk Re: Gdzie macie pieniądze? IP: 195.117.153.* 23.07.05, 10:22 w dupie czubku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 11:57 W dupie to oni mają i ciebie i cała Częstochowe, chyba za dużo ostatnio na słoneczku leżysz albo nadmiar piwa zaszkodził! nie przesadzaj, daj żyć wątrobie i ludziom w tym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.icis.pcz.pl 23.07.05, 14:20 Odezwal sie czlowiek bez twarzy, wielki milosnik Mintaja, ktory tak zamilczal na wiadomosc ze obietnica Donbasu w stosunku do Rakowa zostala zrealizowana. Wszystko idzie krok po kroku i Donbas dotrzymuje slowa - tak jak to bylo z Rakowem. Kase wplaci jak dostanie wszystkie pozwolenia i zgody niezbedne na zawarcie transakcji -w tej chwili procedura niezbedna do ich uzyskania wlasnie trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 15:24 Tak dupowłazie, każdy frajer może dać 100 000 zł... Odpowiedz, skoro tak dotrzymują obietnic to dlaczego podpisali warunkową umowe? Odpowiedz też po co mintaj buduje w PHSie za kwote dorównującą kwocie sprzedaży Huty w Częstochowie, przecież miał zaorać a takich frajerów jak ty wywalić na zbity ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.icis.pcz.pl 23.07.05, 16:03 Tlumaczylem Ci juz to tyle razy, wiec nie bede sie powtarzac - przeczytaj zreszta moj dzisiejszy post. Donbas postepuje konsekwentnie, zgodnie z procedura przejecia Huty. Ostateczna transakcja zalezy od otrzymania wszystkich zgod i pozwolen. W rezultacie otrzymamy powaznego i co bardzo wazne, niezaleznego wlasciciela- inwestora z bardzo perspektywicznego rowniez dla Polski kierunku, a dodatkowo ruszy Park Technologiczny. Zegnam do nastepnej wiadomosci w sprawie Huty I Donbasu, wazne ze sprawy biegna do przodu i zgodnie z procedura, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 16:47 Standardowo nie znasz odpowiedzi, niech ci będzie, szkoda tylko że tyle osób będzie cierpiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.icis.pcz.pl 23.07.05, 18:06 P.S. Odpowiedz znam i ja wlasnie podalem. Maly komentarz: 1. Mintaj w umowie zagwarantowal zwiekszenie produkcji w PHS, teraz juz oficjalnie mowi ze nie ma o tym mowy. 2. Przetarg na stalownie w Czechach wygrali Rosjanie ktorzy o wlosek pokonali innych niz Donbas Ukraincow. Najciekawsze jednak ze Rzad Czech po prostu wykluczyl z przetargu Mintaja za kare, na podstawie dotychczasowych doswiadczen z MINTAJEM w Czechach - Czesi nie daja sobie po prostu w kasze dmuchac i sie nie patyczkuja. A u nas Mintaj nic sobie nie robi i prowadzi zbojecka polityke w stosunku np. do kooperantow - wystarczy poczytac na www.wnp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Gdzie macie pieniądze? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 21:55 Chłopie gdzie piszesz dlaczego warunkowa umowa i dlaczego PHS nie jest zaorany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Głupich nie sieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:51 To przechodzi ludzkie pojecie, co ten fajans tu wyczynia. Zagladam na forum od czasu do czasu i zawsze ten upierdliwy dziad mędzi, ze mu się Donbas nie podoba. potem za kazdym razem okazuje się, ze nie miał racji, a ten bałwan znów ma czelnośc coś jęczeć. Wyglada to tak jakby dostał kase od kogos za to jeczenie na zawołanie. Podpisali na razie warunkową umowę, bo dopóki wszystkie formalnosci, choćby te, o których pisze Wyborcza, nie zostana załatwione, to nie moga podpisać umowy właściwej. To naprawde tak trudno zrozumiec pacanie niemyty? Tak łatwo dac 100 tysiecy na klub w Czestochowie? Najpierw cwaniaku zarób takie pieniadze, a potem dopiero dziuba otwieraj. A jeśli tak łatwo, to czemu twoi ulubieni bezowi inwestorzy z Antyli Holenderskich nie dali złotówki na podobny cel? Dlaczego nawet kibla nie moga zreperować, żeby pracownicy mogli pracowac w ludzkich warunkach? Wal się na palme razem z twoim mintajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Głupich nie sieją IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 07:29 Ciekawa koncepcja, zoorganizuj lepiej z kolegami pielgrzymkę dzienkczynną do Doniecka, takie cuda dostaniesz. Zastanawiam się też czemu Mittal Steel miał podpisać zwykłą umowę choć miał te same formalności, ale no tak nie ważne komu dać Hutę byle tylko Donbasowi... Nie są moimi ulubionymu inwestorarami, ale z pewnością wolę firmę z potencjałem i notowaną na najwiekszych gieładach niż kogoś kto jest nikim niewiadomo skąd, a chyba zauważyłeś że 100 000 zł to nawet średniej wielkości firma może wyłożyć jednym kiwnięciem, a wielkiemu Donbasowi zajeło to trochę czasu i z łaski rzucił ochłap i już naiwni się cieszą. Czekam z niecierpliwością, aż Donbas wejdzie pełną parą i życzę tobie oraz tobie podobnym szczęścia z ulubionym inwestorem z Doniecka (nie są zarejestrowani na Antylach bo na Ukrainie podatki dla firm nie są wysokie tak więc nie jest to opłacalne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmsk Redo fan Donbasu IP: 195.117.153.* 23.07.05, 20:14 twoja głupota mnie przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Redo fan Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 21:56 Głupi za to zawsze osądza innych a sam u siebie głupoty nie widzi. Jedź do Doniecka krainy mlekiem i miodem płynącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Redo fan Donbasu IP: *.icis.pcz.pl 23.07.05, 22:20 Czesi nie musieli jechac gdziekolwiek, zeby na wlasnej skorze poznac metody Mintaja. Dlatego nawet nie dopuscili Mintaja do przetargu na stalownie, a oni sa znani z racjonalnego myslenia. Woleli Ruskich lub Ukraincow - ci pierwsi wygrali o maly wlosek. Do zobaczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Redo fan Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.07.05, 22:23 Niestety nie zobaczymy się bo jakoś nie spiesze się na Ukrainę. Czekam z niecierpliwością na metody zarządzania Donbasu, ciekawe po ilu miesiącach będą robić pikietena Wiejskiej, żeby tylko usunąć inwestora z Ukrainy (jak poważnie to brzmi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek30 Re: Redo fan Donbasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 07:05 chłopie jak cię czytam to mi się żygać chce a po zatym to szkoda czasu dla takiego minatoliza jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Redo fan Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 07:31 To czemu tu piszesz? Lepiej napisz list z podziękowaniem do tarugi czy jak mu tam, a i nie zapomnij go posmarować wazeliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Redo fan Donbasu IP: *.icis.pcz.pl 25.07.05, 12:56 Nawet nie potrafisz zapamietac nazwiska innej osoby - co dopiero mowic z Toba o trudniejszych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: Redo fan Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 13:04 ty pewnie studiujesz całą książke telefoniczną żeby udzielić się w dyskusji i posmarować wazelinką tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: do "Fan" Donbasu 25.07.05, 17:19 Prosze, proszę... zmartwie cie "fanie", bo wróciłem... wiem, ze sie "cieszysz"... Oczywiscie ciebie nie da sie nie zauwazyc i twoich obłudnych wypowiedzi... Moge to powiedziec w koncu, bo nie miałem okazji wczesniej - kasa od Donbasu na Raków jest, wiec co tym razem wymyslisz?? Stolek sie pali pod toba i starasz sie namącić?? Zmartwie cie, bo proces ten juz jest nieodwracalny i huta nie zostanie wepchnięta w ręce hindusow i jego slugusów... znów punkt dla Donbasu... Jakbys jeszcze nie zauwazył to rusza park przemysłowy - dostalismy 20 mln zł na ten cel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: do "Fan" Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 19:02 Prosze prosze, a już myślałem że cie wsadzili za kradzieże z Huty, ale co się odwlecze... Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: do "Fan" Donbasu 25.07.05, 19:18 Ile razy mam powtarzac, ze nie mam nic wspolnego z hutą?? Czy mam ustawic płatna reklamę na gazeta.pl ?? Cały czas przegrywasz i ciągle obalamy twoj kłam... Jedno tylko zaskakuje - ciągle na białe mówisz czarne i odwrotnie... Jednak tacy ludzie dalej istnieja i teraz wiemy czemu w Polsce jest źle... a najwiecej ich w Cirkus Maxiumus zwanym sejmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: do "Fan" Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 19:49 Aż się łezka w oku kręci. Zobaczymy co będziesz obalać jak Donbas wejdzie pełną parą, albo jak już np: COS w PHS-ie bedzie gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: do "Fan" Donbasu 25.07.05, 19:54 COS w PHS nie bedzie gotowy... Oni nie maja na deske klozetowa dla pracowników... Chyba zapomniałes ile głów poleciało w zarzadzie MSP... Czyzby sie cos nie kleiło tam ?? w tej super-hinduskiej fabryce :) Jesli uwazasz, że mintaj jest taki super idz do niego z kolegami... >> Tylko Donbas << Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Donbasu Re: do "Fan" Donbasu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 20:11 Nigdy nie powiedziałem, że jest super, jest tylko lepszy od Boskiego Donbasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boka Re: do "Fan" Donbasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:18 Ludzie o co wam chodzi? O wszystkim zdecyduje czas. Hindusi dali dupy w Polsce,Czechach,Słowacji itd. i naprawdę bał bym się uwierzyć im ponownie. Dombas natomiast ma duży kredyt zaufania,jest nowy na naszym rynku,więc wolał bym postawić na niego,a czy okaże się takim samym dupkiem jak hindusi czas pokaże. Na razie wszystko wskazuje,że idzie w dobrym kierunku i oby się to nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś