Dodaj do ulubionych

droga nad morze

IP: *.trustnet.pl 23.07.05, 12:22
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaką drogą najlepiej jechać do Darłowa?
przez Łódź, Toruń, czy przez Poznań?? pozdrawiam i dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: droga nad morze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:32
      przez Poznań jest dosc Cieżka droga bo wąska i nie bezpieczna i duzy ruch, więc
      odradzam,ja zawsze jeździłem na Łódz pozniej Toruń itd.... duzo duzo lepsza
      trasa moim zdaniem.A co do Darłówka to fajnie ze jedziesz tam:)naprawde fajne
      miejsce.udanych wakacji!!!!
    • Gość: Jacek Re: Szerokiej drogi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:37
      Dużo lepiej przez Łódź i Toruń!
      • Gość: bingo Re:mam czas !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:00
        a ja smigam Poznan, Gorzow Wlk. itd. wakacje spoko bez emocji i tak dojade
        acha podrodze koniecznie PAUZY!!!
    • Gość: mobil Re: droga nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:17
      Kolego wal na wieluń potem łódz,w złoczewie na błaszki potem kalisz w kaliszu
      na pleszew poznań przed poznaniem masz autostradę a2 zjeżdżaj na wrocław potem
      pierwszym zjazdem na centrum tam omijasz poznań kieruj się na drogę nr 11 na
      koszalin w koszalinie na gdańsk ok 10km masz w lewo drogę na darłowo ok 40 km i
      jesteś na miejscu jeżeli pojedziesz w nocy to ładuj przez poznań cały czas 11
      nie wjeżdżaj na autostradę w poznaniu jest wtedy luzik 20
      min i po poznaniu .Powodzonka dla ciebie i pogody i nie daj się złapać misiakom.
    • Gość: zbysz Re: droga nad morze IP: *.trustnet.pl 23.07.05, 14:33
      wszystkim serdeczne dzięki, pozdrawiam
      • Gość: jasiu... jest jeszcze jedna alternatywa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 14:48
        Potraktować drogę nad morze jako wyciezkę - wyjeżdżasz rano, przyjeżdżasz na
        kwaterę wieczorem. W międzyczasie możesz coś zwiedzić po drodze. Ja ostatnio po
        drodze do Władysławowa "zahaczyłem" o Licheń. Nadrobiłem około 60 km, ale
        normalnie nigdy nie chciało by mi się tam jechać. A tak nie żałuję. Może tak
        trasę sobie obmyślisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka