IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:18
Bardzo proszę o opinie o Praktikerze?Wiecie cos to podzielcie sie
informacjami?Jak sie tam pracuje itp...

pzd :-) motylek
Obserwuj wątek
    • Gość: astalavista Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:21
      Jeśli chodzi Ci o opinie pracowników praktikera to sory, ale ja podziele sie
      inną obserwacją. Obsługa jest tam dużo słabsza niż Castoramie. ZDECYDOWANIE!
      • Gość: Yery Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:40
        witam masz racje że obsługa w Praktikerze jest gorsza
        w Castoramie na dziale są minimum 3 os na zmianie a a Praktikerze 2 lub 3 na
        cały dzień ja pracuje ponad rok w Poznaniu bez podwyżki itp spraw ciągle
        zapierniczamy słysząc że znów jest coś zle
    • Gość: niki Re: PRAKTIKER IP: 212.160.108.* 25.07.05, 18:47
      Kupując w PRAKTIKERZE trzeba zwracać uwagę na kupujący towar.Ja kupiłem rower i
      okazało się że od razu miałem do wymiany tylnie koło.Po pewny okresie czasu
      zobaczyłem,że mam dwa różne pedała.
      • lookas.prv.pl Re: PRAKTIKER 25.07.05, 20:11
        Szczerze muszę przyznać, że sam fakt kupowania roweru w hipermarkecie to zły
        pomysł - nieważne w jakim.

---------------------------------
        www.lookas.prv.pl
    • Gość: motylek Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:25
      a wie ktoś coś o pracy .Warunki jakie sa itp...Pewnie stawka najnizsza za
      godzine i inne podobne do tesco i reala???Prosze o opinie jak ktos cos wie
      • Gość: aaaaa Re: PRAKTIKER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:57
        najnizsza krajowa, najprawdopodobniej 1/2 a max 3/4 etatu. soboty ,niedziele i
        swieta bez dodatków i pracujesz po 10h za ktore nie płacą. Zapytaj ludzi z Obi
        jak im sie pracowalo z bylym dyrektorem który od kilku tygodni jest dyrem w
        praktikerze, prawda jest taka ,ze nikt z Obi nie chcial odejsc do niego haha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka