Gość: motylek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:18 Bardzo proszę o opinie o Praktikerze?Wiecie cos to podzielcie sie informacjami?Jak sie tam pracuje itp... pzd :-) motylek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: astalavista Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:21 Jeśli chodzi Ci o opinie pracowników praktikera to sory, ale ja podziele sie inną obserwacją. Obsługa jest tam dużo słabsza niż Castoramie. ZDECYDOWANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yery Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:40 witam masz racje że obsługa w Praktikerze jest gorsza w Castoramie na dziale są minimum 3 os na zmianie a a Praktikerze 2 lub 3 na cały dzień ja pracuje ponad rok w Poznaniu bez podwyżki itp spraw ciągle zapierniczamy słysząc że znów jest coś zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: PRAKTIKER IP: 212.160.108.* 25.07.05, 18:47 Kupując w PRAKTIKERZE trzeba zwracać uwagę na kupujący towar.Ja kupiłem rower i okazało się że od razu miałem do wymiany tylnie koło.Po pewny okresie czasu zobaczyłem,że mam dwa różne pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: PRAKTIKER 25.07.05, 20:11 Szczerze muszę przyznać, że sam fakt kupowania roweru w hipermarkecie to zły pomysł - nieważne w jakim. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: PRAKTIKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:25 a wie ktoś coś o pracy .Warunki jakie sa itp...Pewnie stawka najnizsza za godzine i inne podobne do tesco i reala???Prosze o opinie jak ktos cos wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: PRAKTIKER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:57 najnizsza krajowa, najprawdopodobniej 1/2 a max 3/4 etatu. soboty ,niedziele i swieta bez dodatków i pracujesz po 10h za ktore nie płacą. Zapytaj ludzi z Obi jak im sie pracowalo z bylym dyrektorem który od kilku tygodni jest dyrem w praktikerze, prawda jest taka ,ze nikt z Obi nie chcial odejsc do niego haha Odpowiedz Link Zgłoś