Gość: David Smith IP: 80.51.233.* 26.07.05, 08:26 Który i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.trustnet.pl 26.07.05, 10:47 Polecam Pana ktory przyjmuje na ulicy Kilinskiego. Naprawde jest bardzo dobrym weterynarzem, ktoremu niejest obojetny los zwierzat, ponadto wykazuje on naprawde ogromna wiedze w dziedzinie weterynarii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 26.07.05, 11:58 Czasem jak chce być dobry - to jest Marek Stroba, gab. na Piastowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:11 Na Mireckiego-czoło bloku od strony DK 1-kiedyś był rewelacyjny,miły i rzetelny,jak tam jest teraz,nie wiem. Pozdrawiam Alonzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegly Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:02 Ja od 3 lat chodze ze swoim pieskiem do Stanisława Płonki ul. Kutrzeby 1/4 (jadac od miasta to za realem, w strone michalowskiego) tel 322 19 89 , naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:13 przy ulicy focha za zabka swietny weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Smith Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.233.* 26.07.05, 13:51 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.57.* 26.07.05, 13:54 Piszcie jeszcze którzy wg Was są dobrzy Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiajp Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:35 Pan Stroba Marek przyjmuje na Piastowskiej (Stradom) Odpowiedz Link Zgłoś
mqqqqqmm Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 17.12.15, 16:16 Niestety z mojego doświadczenia radzę omijać pana Marka Strobę szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kozun Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 28.01.16, 19:35 popieram. Byłam tam kiedyś z znajomą z kotem który miał cos z uszami. Może i diagnozę dał dobrą ale jak on się z tym kotem obchodził .Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahuna Re: Weterynarz Fred! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 21:05 Fred był najlepszy - także (a może przede wszystkim) dlatego, że nie miał konkurencji. PS. Też lubię tę bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:44 na Kilińskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:30 Zurawscy w bramie koło ronda Mickiewicza.Mlodzi , pełni zaangażowania ,niedrodzy.Polecam.Płonka też w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Smith Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.233.* 27.07.05, 06:51 HEHEHEHE Ciekawe czy wymienono już wszystkich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.222.* 27.07.05, 07:49 > HEHEHEHE Ciekawe czy wymienono już wszystkich ? David Smith - czyżby Pana nie wymieniono jako najlepszego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Smith Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.233.* 27.07.05, 09:45 HEHEHEHE nieee niedługo bedę miał słodkiego szczeniaczka w domu i chciałbym zapewnić mu najlepszą opiekę medyczną. Jednoznacznej odpowiedzi od forumowiczów niestety nie dostałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 27.07.05, 10:02 Widzisz nie da się dać jednoznacznej odpowiedzi, tak jak w życiu nikt nie dostaje recepty na szczeście. Dwa razy pojawił się Marek Stroba, słyszałam też pozytywne opinie o A. Mika z Lisińca. Powodzenia i udanego psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:25 Jestem za dr Mika i Dr Fornal , ma gabinet przy ul. Bór Odpowiedz Link Zgłoś
jurij71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 27.07.05, 15:02 O dr Płonce mam dobre zdanie leczył mojego psa,byłem kilka razy u dr Zielińskiego, który nie wykrył choroby u psa szczeniaka pomimo moich uwag i spostrzeżeń sprawa zakończyła się dość przykro ponieważ gdy po kilku tygodniach trafiłem do innego weterynarza od razu rozpoznał problem {choroba stawów}.Niestety okazało się że pies nabyty był z chodowli już z początkami choroby i mimo intensywnego leczenia nie przyniosło ono rezultatu. Polecam dr Synowca z Poraja. Oby Twój piesek był okazem zdrowia, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: 80.51.57.* 27.07.05, 15:23 A jaki lekarz rozpoznał tą chorobe stawów ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jurij71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 27.07.05, 16:20 Chorobę stawów rozpoznał dr.Synowiec z Poraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małaaaa Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:28 zdecydowanie Dr Maria Glińska !! Ul. Ogrodowa oraz od niedawna drugi nowy gabinet na Wałach Dwernickiego, obok skrętu na cmentarz na Kulach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawia Też polecam Ogrodową 10, odradzam Krakowską 26 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.05, 15:28 Panie są kompetentne, sympatyczne dla zwierząt i ludzi (to ważne!), no i nie mają wygórowanych cen. W innych gabinetach liczą sobie osobno za strzykawkę, za książeczkę zdrowia itd., a u nich jest wszystko w cenie. Odradzam gabinet z Krakowskiej 26, chyba że idzie się do pracującego tam lekarza,a nie do szefa (tytułuje się "ordynatorem"). Szef jest niesympatyczny, ceny ma astronomiczne w porównaniu z innymi gabinetami. Kiedyś poszłam z króliczką, bo miała chorą łapkę. Powiedział, że czuje zgniliznę, że łapkę trzeba amputować i wszystko dobrze wyczyścić(koszt ok. 150-200 zł) i że mam 2-3 dni na decyzję, bo potem będzie za późno. 2 dni później poszłam do weterynarza, do którego chodziłam z moim psem, gdy mieszkałam obok tego gabinetu (Niepodległości 41a, przy estakadzie). Pan Marek Kędzia. Obejrzał króliczkę, powiedział, że nie ma żadnej gangreny, że wszystko się prawie już zagoiło. Dał tylko zastrzyk, żeby nic się nie paprało,i całość kosztowała mnie 22 zł. A teraz mam najbliżej do gabinetu na Ogrodowej i naprawdę jestem zadowolona. Chodzę tam z psem i 2 kotami i wszystko jest w porządku. Przeprowadziły fachową kastrację i sterylizację moich kotów i one czują się doskonale. Pozdrawiam. PS. Najlepiej wybierz się do gabinetu w pobliżu domu, o ile taki jest. Sam zdecyduj, bo tu nie ma mądrych. Każdy ma inne doświadczenia. A nuż tobie i psu (!) przypadnie właśnie ten do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Lecznica na ul. Wyszyńskiego IP: 80.51.57.* 27.07.05, 14:49 Polecam zdecydowanie lecznice na ul. Wyszyńskiego. Jest to najstarsza lecznica w Czwie i pracują tam lekarze z dużym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Lecznica na ul. Wyszyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:18 Popieram, uważam że tam sie naprawde starają, nie biorą pieniędzy za nic. Odradzam lecznice dla malych zwierzat na Kukuczki, tam jak nie pokazesz gdzie ma lekarz zajrzec to nie zajrzy a zaplacisz z 5 razy wiecej niz na Wyszynskiego i w sumie nie wiesz za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:56 Również polecam panią Glińską oraz lekarzy na ul. P.O.W., są to ojciec z synek, panowie Piotrowscy. Natomiast odradzam weterynarza na ulicy Kutrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 27.07.05, 15:05 No proszę David Smiht - teraz wybierz sobie TEGo najlepszego :)) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:11 Poza tym jeśli mogę coś podpowiedzieć to pani Glińska aktywnie uczestniczy we wszystkich organizowanych u nas w mieście konkursach psów. Myślę, że to dla kogoś kto chcę pieska kupić jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gummi-Bear Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:05 Najlepszy to taki ktorego sie rzadko widzi - ale do rzeczy Dr mika - na Lisincu - jest ok - z psem moich rodzicow nawet lezal 2 godziny pod stolem zeby dac mu zastrzyk - tak sie integrowal ale u mojego szczeniak dysplazji nie wykryl JA UCZESCZAM JEDYNIE DO 2 WETERYNARZY - DR KULPINSKA - LECZNICA VITA NA WJEZDZIE DO KIEDRZYNA - SUPER JEST I MA SWIRA NA PUNKCIE PSOW - POZWALA NAWET ASYSTOWAC PRZY NIEKTORYCH CZYNNOSCIACH :-))) SPORO SIE NAUCZYLEM SZKODA ZE PIESKA TO TYLE BOLU KOSZTOWALO :-((( PAMIETAJ KONIECZNIE RENTGEN STAWOW TAK MAX DO 2 MIESIACA WTEDY MOZNA JESZCZE MIEDNE PRZESTAWIC - KTORA JEST WTEDY NIEZROSNIETA- I PIESEK UNIKNIE DYSPLAZJI A 2 LEKARZ DR BIERZYNSKI - AR WROCLAW - SUPER I PRACUJE Z BANDA PIESKOWYCH SWIROW ALE PRYWATNIE DROGI POZDRAWIAM kONRAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:31 Ta kobieta z Ogrodowej chciala mojej suce zoperować powieki,tak ot na wejsciu . A bylysmy tylko u nich w sklepie na zakupach.Nie zgodziłam sie!Od tej pory minelo 6 lat ,suka nie ma zadnych problemow z oczami ,a i medali nazbierala sporo na wystawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda71 Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:21 polecam lecznice na bor. dr. Krawczyńska-Fornal .lekarz z ogromna praktyka . fachowa obsługa, niskie ceny. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:40 lecznica Vita w kierunku na Kiedrzyn w żadnym wypadku nie polecam fatalni weterynarze najlepsi są w wyciaganiu kasy od ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:59 Najlepszy jest Płonka (domki na Północy-Kutrzeby), to lekarz z powołania, ma podejście do zwierząt, zanim zacznie jakiekolwiek badanie mój piesek kilka minut "zwiedza" jego gabinet celem zaklimatyzowania się, a ja w tym czasie mówię co słychać, to niezwykle inteligentny i doświadczony weterynarz, dwa razy uratował mojego psa przed uśpieniem, no i zawsze można się od niego dużo dowiedzieć, odpowie na każde pytanie, nie oszukuje jak coś mu nie odpowiada...mogłabym tak w nieskończonośćwymieniać jego zalety aha i niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knopix Odradzam Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:53 kiedyś przyjmował na Żwirki i Wigury teraz oklice Lesińca. Odradzam tworzy nowe choroby, które zaskakują kolegów po fachu. Reasumując człowiek się wypalił niestety powinien odejść na emeryturę. Szczegóły podam zainteresowanym. Potwierzone przez "psiarzy" z Kamironu. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Odradzam Strzelczyka IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.08.05, 09:15 Popieram wypowiedż odnośnie Strzelczyka=emerytura!! Natomiast pan Płoka z Kutrzeby chciał uśpić mojego jamnika, potrąconego przez samochód , a było to 11 lat temu a pies ma się dobrze do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Odradzam Strzelczyka IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 05.08.05, 15:16 nie zgadzam się przez 10 lat dr Strzelczyk opiekował się moim psem.Uważam, że bardzo fachowo czego nie mogę powiedzieć o innych lecz nie będę wymieniać ich nazwisk.Jesli chodzi o najlepszego weterynarza to tak jak z lekarzami każdy z nas pacjentów chwali tego który nam pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:36 Najlepsi są Żurawscy doskonali lekarze wiele razy uratowali mi psiaka, maja gabinet na Wolnośći 68 polecam, dla mnie osobiście jest to przykład prawdziwych fachowców, i co ważne przez cały czas choroby mojego psiaka kontaktowali sie nie tylko telefonicznie ale również podjechali zobaczyć co sie z nim dzieje,za ta wizytę nie płaciłam nic-takich weterynarzy należy cenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? IP: *.107.inds.pl 05.08.05, 18:20 A mozesz podac nr telefonu i ile biora za wizyte.Mam kociaka od paru dni i chce z nim isc zeby wiedziec czy wszystko jest ok.Lepiej zapobiegac niz leczyc;) A co sadzicie o tych na polnocy kolo petli autobusowej - chyba na kukuczki, albo o nowej przychodzni na walach dwernickiego kolo cmentarnej??Jakie sa zwykle koszty wizyty, szczepien itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis kontakt do gabinetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:20 podam Ci tel. do Zurawskich /gabinet kolo ronda Mickiewicza , w bramie/ 600 240 992/ Odpowiedz Link Zgłoś
mqqqqqmm Re: Najlepszy weterynarz w Częstochowie ? 17.12.15, 16:14 Ja z kolei bardzo, bardzo odradzam Marka Strobę, rzeczywiście jak ktoś wcześniej napisał - on widocznie może jest dobry ale wyłącznie jak chce być dobry. Pan Marek Stroba jak coś mu nie idzie po drodze to zamiast rozmawiać i wytłumaczyć sprawę pacjentowi - staje się agresywny i kończy rozmowę rzucając słuchawką. Poza tym odmowa wydania orzeczenia lekarskiego podczas usypiania psa bez zgody właściciela (art. 33 ust. 2 Ustawy o ochronie zwierząt się kłania) - ale to najlepszy dowód na to ze diagnoza dla mojego psa została wyssana z palca! Jak można uśpić zwierzaka w 13 minut bez uprzednich badań/obserwacji? Otóż patrząc na sprawę z prawnego ale też zwyczajnie moralnego punktu widzenia - nie można... Nie polecam! Nie takich lekarzy chcemy dla naszych podopiecznych zwierzaków. Nie dawajmy zarobić osobom tego pokroju bez serca i sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś