Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat - rozwód

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:19
Potrzebny dobry i skuteczny adwokat. Chcę się rozwieść. Sprawa niezwykle
skomplikowana. Zna ktoś, lub może ktoś korzystał? Podpowiedzcie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:56
      Polecam adwokata Tomasza Krzemińskiego kancelaria ul.Dąbrowskiego 12, sama
      kozystałam z jego usług.
      • Gość: jasiu Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 15:29
        Aleksandra Przedpełska - ale uważaj - nie da się wpuścić w maliny. Stara się
        sprawę rozwiązać najuczciwiej jak tylko można.
    • Gość: ktoś tam Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 27.07.05, 15:54
      mec. Sarnat, kancelaria Sigma ul. Dąbrowskiego nie pamiętam ile. Ten facet
      potrafi zdziałać cuda
      • Gość: kriss Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:07
        Dzieki wszystkim za pomoc. Przynajmniej wiem od czego zaczac
        • Gość: bb Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:43
          Najlepszym adwokatem w sprawach rozwodowych jest Pani Grażyna Plebanek sama się
          o tym przekonałam,sprawę prowadził mi inny adwokat, który niestety wyciągnął
          ode mnie dużo kasy kompletnie nie przykładając się do sprawy.Zrezygnowałam z
          jego usług przekazując sprawę P.Plebanek, która nie bierze drogo za sprawę, a
          rozwód uzyskałam szybko i sprawnie.
          • trema40 Re: Dobry adwokat - rozwód 07.04.15, 10:50
            Może uda mi się kogoś uratować przed podobnym losem. W moim przypadku Pani Plebanek zniszczyła życie mnie i moim dzieciom. Nie dość, że na ostatniej rozprawie poddała wszystkie złożone wcześniej przez nas wnioski, to jeszcze zadziałała na moją niekorzyść zgadzając się bez mojego przyzwolenia na wnioski byłej żony, co poskutkowało strasznym ograniczeniem kontaktów z dziećmi i podwyższeniem alimentów o niemal połowę. Lepiej nie mieć żadnego prawnika, niż mieć takiego.
    • Gość: Bywalec4 Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:35
      Najlepszym adwokatem jest Stasiek z baru :p
      • mmaly Re: Dobry adwokat - rozwód 28.07.05, 09:16
        Rozwiodłem się trzy lata temu.
        Teraz co parę miesięcy ciągają mnie do sądu na świadka w sprawie rozwodu kogoś
        innego.
        Porównując moje doświadczenia i doświadczenia z tej drugiej sprawy radzę z
        całego serca: rozwiedź się bez adwokata. Trzeba się przełamać, na pewno nie
        łatwo jest iść na pierwszą sprawę samemu, ale rozwiedź się bez adwokata. Pomaga
        to zachować zdrowy rozsądek, skraca sprawę.
    • Gość: ewa Re: Dobry adwokat - rozwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:47
      Polecam Ci Łuczkiewicza Marka, ma swoją kancelarię na Dabrowskiego zielony szyld
      - na przeciwko Jantara, rozwodził mnie 2 lata temu, polecam jest ok
    • Gość: Slawek Do adwokatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 02:51
      czy jest tu jakis adwokat ktory potrafi zalatwic rozwod w 3-4 m-ce??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka