Dodaj do ulubionych

Potrzebny wspólnik.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:57
Chcę otworzyć w Częstochowie cukiernię połączoną z kawiarnią. Potrzebny mi
wspólnik,który dysponuje gotówką/ok.20.tys.zł./,a także taki,który jest
obrotny i umiejący radzić sobie w różnych sytuacjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:08
      Czy masz już lokal ,a jeśli tak to w jakiej okolicy ?
      • Gość: wspolnik Re: Potrzebny wspólnik. IP: 61.68.166.* 30.07.05, 13:24
        Jestem gotowy ! A czy mamy cokiernika ?
        wspolnik
        • Gość: Aga Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:39
          Mam bardzo dobre ciasta od dobrego fachowca,jak również lokal.Tak prawdę
          powiedziawszy lokalizacje mam trzy.Ale conajmniej dwie można otworzyć.Dobrze
          byłoby,żeby wspólnik mógł podpisać mi dotację z Urzędu Pracy.
    • Gość: Claudia Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:21
      Będzie ciężko w Częstochowie - tym biznesie jest już dużo cukierni z
      kawiarenkami. Najlepsze to Conssoni mają doskonałe lody, ciasta, desety, trudno
      z nimi konkurować?. Natomiast Polska cukiernia z polskimi tradycyjnymi lodami i
      miodami pitnymi, to moze buć hit!!! i czegos takiego nie ma w Częstochowie a z
      tego co wiem jest bardzo potrzebne.Powodzenia daj znać na adres:
      ewarest@Gazeta.pl
    • Gość: milunia Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:02
      bylabym zainteresowana. napisz coś wiecej. jaka lokalizacja, czy to będzie
      jakiś punkt sieciowy? i jakich dochodów sie spodziewasz?
      • Gość: konspiratka Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:53
        podtrzymuję wątek, żeby nie umarł. serio jestem zainteresowana. inicjatorko -
        odezwij się!!
        • Gość: Aga Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:02
          Owszem jest dużo,ale cała rzecz ma polegać na tym.Ma to być cukiernia w
          prawdziwym tego słowa znaczeniu/bardzo duży wybór słodyczy/. Oprócz tego
          sprzedaż na miejscu ciastek,lodów,kawy,herbaty itp. Kilka stolików wewnątrz i
          kilka na zewnątrz.A przede wszystkim musi być tanio. Owszem Consoni ma duży
          wybór, ale jest drogo. Nie każdy może sobie na to pozwolić.
          • Gość: magda Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:28
            no i co z tego nie czytałaś lub nas bajerujesz! to prawda Conssoni jest
            nahjlepsza firmą i trudno z nia konkurować, czytam i wwydaje mi się że twozysz
            szmelc nikt nie zainwestuje w coś co nie będzie przynosić dochodu, nie te
            czasy, i trudno konkurować z czymśco na dzień dzisiejszy jest najlepsze i
            niedrogie w Częstochowie. Kogo chcesz nabrać???
            • ulisses_czwa Re: Potrzebny wspólnik. 08.08.05, 19:44
              Moze napisz te lokalizacje?? Nie mówie konkretnie ulicy, ale chociaz mniej-więcej.. Może podpowiemy, gdzie lepiej funkcjonowałaby taka cukiernia... Np. brakuje takiej na Rakowie Zachód, a to bardzo suza dzielnica i nie ma konkurencji w postaci Conssoni... Najlepiej rejon Centrum Estakada lub Jagiellończycy... Fajnie byłoby zjeśc tam jakies dobre ciastka i posiedziec przy kawie... Nikt by nie musiał jeżdzić w Aleje... Pomysl nad takim rozwiązaniem...
    • Gość: wiki Re: Potrzebny wspólnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:51
      potrzebne spotkanie osobiste (napisz wiki301@wp.pl)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka