Dodaj do ulubionych

MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC???

03.08.05, 00:13
Obserwuj wątek
    • onaona2 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 00:14
      GDZIE MOZNA KUPIC U NAS W CZESTOCHOWIE PLYTY Z MUZYKA "Oi" ???? PODAJCI MI
      JAKIES NAMIARY... glownie chodzi mi o Polska muzyka "Oi"
      • Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:24
        Chodzi ci o muzykę typu-'Oj dana dana..."-na najbliższym odpuście w jednej z
        podczestochowskich wsi-opcjonalnie na zlocie koła gospodyń wiejskich.
        A jeśli chodzi ci o inne oj-to proszę cię-nie zaśmiecaj tu forum jakimiś
        nazistowskimi tekstami o skinach i innych badziewiakach.
        • biala88 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:06
          Gość portalu: Roman napisał(a):

> Chodzi ci o muzykę typu-'Oj dana dana..."-na najbliższym odpuście w jednej z
          > podczestochowskich wsi-opcjonalnie na zlocie koła gospodyń wiejskich.
          > A jeśli chodzi ci o inne oj-to proszę cię-nie zaśmiecaj tu forum jakimiś
          > nazistowskimi tekstami o skinach i innych badziewiakach.

Bardzo śmieszne Roman ciekawa jestem czy byś tak powiedział w towarzystwie
          skinów? Na forum każdy ma mocną gębe ale powiedz tak przy skinach o tej muzyce
          zobaczymy czy bedziesz nadal taki cfany.

A co do tematu "onaona2" ja nigdy nie kupuje tych płyt mam je poprostu
          przegrywane od kumpli i tyle.
          A i jeszcze jedno "onaona2" nie prubuj w taki sposób zdobyć wiedzy na ten
          temat . Tym trzeba żyć. Jeśli chcesz wiedziec coś na ten temat. Poszukaj w
          internecie. Poczytaj książki. Ale nigdy nie prubuj kopiowac skinów.
          POZDRAWIAM.
          • Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:31
            I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć nie
            można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje?
            Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skończyło a
            na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia więc
            ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do
            waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej inszości.
            • olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:35
              Gość portalu: Roman napisał(a):

> I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć nie
              > można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje?
              > Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skończyło
              a
              > na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia więc
              > ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do
              > waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej
              inszośc
              > i.

Roman a czy ja mówie że popieram tą ideologię cała 14 SŁÓW Davida Lane`a i w
              ogóle tą całą ideologie Adolfa Hitlera? Czy ja mówie że jestem jakimś skinem?
              Poprostu byłam ciekawa czy byś tak powiedział przy skinach. I podoba mi sie to
              że przyznałeś się do tego że przy skinach bys tak nei powiedział bo wiesz jak
              by się to skończylo.
              POZDRAWIAM :)
              • olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:41
                olenka1989 napisała:

> Gość portalu: Roman napisał(a):
                >
                > > I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć ni
                > e
                > > można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje?
                > > Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skońc
                > zyło
                > a
                > > na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia
                > więc
                > > ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do
                > > waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej
                > inszośc
                > > i.
                >
                >
                > Roman a czy ja mówie że popieram tą ideologię cała 14 SŁÓW Davida Lane`a i w
                > ogóle tą całą ideologie Adolfa Hitlera? Czy ja mówie że jestem jakimś skinem?
                > Poprostu byłam ciekawa czy byś tak powiedział przy skinach. I podoba mi sie
                to
                > że przyznałeś się do tego że przy skinach bys tak nei powiedział bo wiesz jak
                > by się to skończylo.
                > POZDRAWIAM :)

A JA CHCIAŁAM KOMUŚ DLA JASNOŚCI POWIEDZIEĆ.
                CZY TOBIE JUŻ SIĘ NUDZI NA FORUM??? CO ZA KRETYN PODPISAŁ TUTAJ TĄ WYPOWIEDŹ
                JAKO JA?? AGATA CZYŻBY TO ZNÓW TWOJA SPRAWKA??
            • Gość: pragmatyk Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:49
              ej no Romanie nie są oni tacy inni :)....w swoich strukturach powiedziałbym
              kompatybilni :)...Kiedyś w kolejce do baru stojąc z skinhedami znany aktor Jerzy
              Zelnik zobaczywszy , że biorą schabowego powiedział do bufetowej .."poproszę to
              co klony ..."
              • Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:52
                Ha ha,a co na to klony??
                Ps:Ja bym powiedział że nie sa oni wymienialini między soba lecz również w
                obrębie własnego ciała i z czym się na mózgi powymieniali...tego cenzura nie
                przepuści niestety...
    • Gość: Eqr Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:34
      storima nie wie o co chodzi, to sie nie wypowiada. Hahahahahaha. Inteligent p.
      • storima Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:37
        Gość portalu: Eqr napisał(a):

> storima nie wie o co chodzi, to sie nie wypowiada. Hahahahahaha. Inteligent p.

olenka1989 napisała:

> oj szkoda mi Ciebie Agata (dla jasności "onaona2" i "jedyna89" to te same
        > osoby) czego Ty Agata chcesz dokonac z tymi wątkami tu na forum? to że raz
        > wpadłaś z tym że skini sluchają hip-hopu to teraz chcesz na forum się
        > dowiedzieć czegoś wiecej? Brak mi słów.
    • onaona2 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:43
      a moze to moja sprawka???
      Zgadlas ty mi obory na forum narobilas wiec ja robie tobie. AGATKA
    • olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:45
      No to Agatko powiem Ci tyle wpadłaś znów jak śliwka w kompot. Zdecyduj się w
      końcu pod jakim nikiem jesteś czy "onaona2" czy "jedyna89"???
      Współczuje Ci dziewczyno twojej głupoty!!!
      • Gość: pragmatyk Re: NA WESOŁO :))) do Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:51
        ej no Romanie nie są oni tacy inni :)....w swoich strukturach powiedziałbym
        kompatybilni :)...Kiedyś w kolejce do baru stojąc z skinhedami znany aktor Jerzy
        Zelnik zobaczywszy , że biorą schabowego powiedział do bufetowej .."poproszę to
        co klony ..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka