onaona2 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 00:14 GDZIE MOZNA KUPIC U NAS W CZESTOCHOWIE PLYTY Z MUZYKA "Oi" ???? PODAJCI MI JAKIES NAMIARY... glownie chodzi mi o Polska muzyka "Oi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:24 Chodzi ci o muzykę typu-'Oj dana dana..."-na najbliższym odpuście w jednej z podczestochowskich wsi-opcjonalnie na zlocie koła gospodyń wiejskich. A jeśli chodzi ci o inne oj-to proszę cię-nie zaśmiecaj tu forum jakimiś nazistowskimi tekstami o skinach i innych badziewiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
biala88 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:06 Gość portalu: Roman napisał(a): > Chodzi ci o muzykę typu-'Oj dana dana..."-na najbliższym odpuście w jednej z > podczestochowskich wsi-opcjonalnie na zlocie koła gospodyń wiejskich. > A jeśli chodzi ci o inne oj-to proszę cię-nie zaśmiecaj tu forum jakimiś > nazistowskimi tekstami o skinach i innych badziewiakach. Bardzo śmieszne Roman ciekawa jestem czy byś tak powiedział w towarzystwie skinów? Na forum każdy ma mocną gębe ale powiedz tak przy skinach o tej muzyce zobaczymy czy bedziesz nadal taki cfany. A co do tematu "onaona2" ja nigdy nie kupuje tych płyt mam je poprostu przegrywane od kumpli i tyle. A i jeszcze jedno "onaona2" nie prubuj w taki sposób zdobyć wiedzy na ten temat . Tym trzeba żyć. Jeśli chcesz wiedziec coś na ten temat. Poszukaj w internecie. Poczytaj książki. Ale nigdy nie prubuj kopiowac skinów. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:31 I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć nie można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje? Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skończyło a na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia więc ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej inszości. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:35 Gość portalu: Roman napisał(a): > I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć nie > można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje? > Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skończyło a > na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia więc > ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do > waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej inszośc > i. Roman a czy ja mówie że popieram tą ideologię cała 14 SŁÓW Davida Lane`a i w ogóle tą całą ideologie Adolfa Hitlera? Czy ja mówie że jestem jakimś skinem? Poprostu byłam ciekawa czy byś tak powiedział przy skinach. I podoba mi sie to że przyznałeś się do tego że przy skinach bys tak nei powiedział bo wiesz jak by się to skończylo. POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:41 olenka1989 napisała: > Gość portalu: Roman napisał(a): > > > I co,myslisz że się rozpłaszczę w przeprosinach?Na żyda nic powiedzieć ni > e > > można,na księdza też,teraz wy tu przejmujecie dominacje? > > Oczywiście że nie powiedziałbym tego 10 skinom bo wiem jakby to się skońc > zyło > a > > na forum powiem-bo od tego to w końcu jest.Nie podoba mi sie ta ideologia > więc > > ją krytykuję,a te słowa krytyki to mały pikuś w stosunku do > > waszej,demonstrowanej glanami niechęci wobec całego świata i wszelakiej > inszośc > > i. > > > Roman a czy ja mówie że popieram tą ideologię cała 14 SŁÓW Davida Lane`a i w > ogóle tą całą ideologie Adolfa Hitlera? Czy ja mówie że jestem jakimś skinem? > Poprostu byłam ciekawa czy byś tak powiedział przy skinach. I podoba mi sie to > że przyznałeś się do tego że przy skinach bys tak nei powiedział bo wiesz jak > by się to skończylo. > POZDRAWIAM :) A JA CHCIAŁAM KOMUŚ DLA JASNOŚCI POWIEDZIEĆ. CZY TOBIE JUŻ SIĘ NUDZI NA FORUM??? CO ZA KRETYN PODPISAŁ TUTAJ TĄ WYPOWIEDŹ JAKO JA?? AGATA CZYŻBY TO ZNÓW TWOJA SPRAWKA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:49 ej no Romanie nie są oni tacy inni :)....w swoich strukturach powiedziałbym kompatybilni :)...Kiedyś w kolejce do baru stojąc z skinhedami znany aktor Jerzy Zelnik zobaczywszy , że biorą schabowego powiedział do bufetowej .."poproszę to co klony ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:52 Ha ha,a co na to klony?? Ps:Ja bym powiedział że nie sa oni wymienialini między soba lecz również w obrębie własnego ciała i z czym się na mózgi powymieniali...tego cenzura nie przepuści niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eqr Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:34 storima nie wie o co chodzi, to sie nie wypowiada. Hahahahahaha. Inteligent p. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:37 Gość portalu: Eqr napisał(a): > storima nie wie o co chodzi, to sie nie wypowiada. Hahahahahaha. Inteligent p. olenka1989 napisała: > oj szkoda mi Ciebie Agata (dla jasności "onaona2" i "jedyna89" to te same > osoby) czego Ty Agata chcesz dokonac z tymi wątkami tu na forum? to że raz > wpadłaś z tym że skini sluchają hip-hopu to teraz chcesz na forum się > dowiedzieć czegoś wiecej? Brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
onaona2 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:43 a moze to moja sprawka??? Zgadlas ty mi obory na forum narobilas wiec ja robie tobie. AGATKA Odpowiedz Link Zgłoś
olenka1989 Re: MUZYKA "Oi" GDZIE KUPIC??? 03.08.05, 13:45 No to Agatko powiem Ci tyle wpadłaś znów jak śliwka w kompot. Zdecyduj się w końcu pod jakim nikiem jesteś czy "onaona2" czy "jedyna89"??? Współczuje Ci dziewczyno twojej głupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: NA WESOŁO :))) do Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:51 ej no Romanie nie są oni tacy inni :)....w swoich strukturach powiedziałbym kompatybilni :)...Kiedyś w kolejce do baru stojąc z skinhedami znany aktor Jerzy Zelnik zobaczywszy , że biorą schabowego powiedział do bufetowej .."poproszę to co klony ..." Odpowiedz Link Zgłoś