Dodaj do ulubionych

Żużel. Po meczu w Lesznie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:28
Sznowni Kibice!!
Pokażmy w niedzielę, że jet nas w Częstochowie bardzo dużo. Pokażmy, że
kochamy żużel i jesteśmy najlepszą i najkulturalniejszą widownią w żużlowej
Polce!!
Nie wyznaję zasady oko za oko i dlatego apeluję o sportowe zachowanie
częstochowskich kibiców. CKM Włókniarz DMP 2005!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fidelio Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.czestochowa.agora.pl 08.08.05, 18:59
      chyba nie da rady...to juz za daleko poszlo aby o tym zapomniec.....
      • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 19:10
        O prosze, ciekawa wypowiedz kogos, kto korzysta z łącza Agory (zabrzmiało prowokacyjnie)... Zapomniec - nie zapominajmy, ale nie rzucajmy butelkami (kamieni u nas nie ma na stadionie)... Apeluje o rozsądek ! Pokażmy nie tylko w TV że jestesmy najlepsza publika w Polsce ale i najkulturalniejszą... Co prawda gwizdami mozna przywitac zuzlowców, transparentami (nie wulgarnymi) ale nic poza tym... Bedzie to ogladała cała Polska... Ja sie wybieram oczywiście na meczyk i słyszałem ,że wiele osób idzie... Cała Częstochowa na mecz !!
        z drugiej strony CKM Włókniarz w zwiazku z wydarzeniami w Lesznie mógłby zakazac wstepu kibicom Unii i to byłoby najlepsze... Po co oni nam na trybunach ?? My tam nie musimy jechać... Nawet odpowiedniej ochroni nie potrafia nam zapewnić...
        NIE CHCEMY KIBICÓW Z LESZNA W CZESTOCHOWIE !

Jesli GKSŻ nie potrafi dbać o porzadek, to sami zaprowadźmy wobec kibiców Unii.. uwazam ,że to sprawiedliwe rozwiązanie...
        • Gość: Paranoid AZS Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.trustnet.pl 09.08.05, 15:50
          Co ty gadasz chłopie ?? Bez kibiców przyjezdnych ??
          Powiem krótko - Mecz bez przyjezdnych dam, taki mecz ja w dupie mam ...
          • Gość: ..... Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:17
            No to siedż w domu, Tobie chodzi o zadyme. Więc kibicuj przed telewizorem jak
            UNIACY LESZNO!!!!!!!!!!!!!! Oni już wszystko pokazali... STARCZY!!!!!!!!!!
    • Gość: radek Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:19
      Uważam tak samo jak mój poprzednik kibole z Leszna niech zasiądą przed telewizorami i nie przyjeżdżają do nas bo ich tutaj nie chcemy!!!!
      • Gość: jonatan Re: Żużel. oko za oko IP: *.du.simnet.is 08.08.05, 19:50
        ja wyznaje wlasnie taka zasade, tylko w taki sposob mozna nauczyc swolocz
        troche kultury - chamstwo trzeba tepic chamstwem innej zasady nie ma
        • ulisses_czwa Re: Żużel. oko za oko 08.08.05, 20:00
          To lepiej nie idz na mecz jak chcesz nas osmieszyc w tv i zeby dac tylko mały powód GKSŻ do zamkniecia stadionu - bo tylko na to czekaja... Chyba nie musze nic wiecej tłumaczyc... Pokaż kulture, a nie słome tak jak leszcze... Z nich juz sie smieje cała Polska, a do Częstochowy nikt nic nie ma... Chcesz aby stawiali znak równosci pomiedzy nami a lesznem ?? Ja nie chce...
          Stanowczo nie chuliganom na stadionach!
          • Gość: jonatan Re: Żużel. oko za oko IP: *.du.simnet.is 09.08.05, 08:09
            na mecz moj drogi nie pojde poniewaz nie ma mnie w kraju i wydarzenia sportowe
            sledze w interneci, daleki jestem od chuliganstwa na stadionach gdzie sa dzieci
            i kobiety, uwazam tylko ze na chamstwo trzeba odpowiedac chamstwem inaczej
            takiego knura nie nauczysz podstawowych zasad kultury, a swoja droga nigdy nie
            lubilem kibicow leszna to wiocha i tak naprawde przydlby im sie porzadny lomot -
            ale poza stadionem w jakims ustronnym miejscu np. nad brzegami kucelinki
    • Gość: mariu Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 08.08.05, 20:08
      Zauwazcie wszyscy jedna rzecz. Prowokacyjny transparent wisial na budynku
      klubowym. Wniosek - wladze klubu z Leszna oficjalnie sie na niego zgodzily.
      Czyli oficjalnie usankcjonowane buractwo. Co na to wladze polskiego zuzla? -
      pewnie nic!
      • Gość: gość Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:14
        Myślę, że nie wpuszczenie kiboli z Leszna to bardzo dobry pomysł....buraki w
        domku lub pod budynkiem swojego klubu , przy głupim transparencie niech
        oglądają jak ich drużynka dostaje omłoty i pokazujemy im gdzie jest miejsce
        wsioków.....
        A na prezentacji w czasie wyczytywania nazwiska....tego kolesia Kasprzaka
        pełny "gwizd" tak by przeszedł go dreszcz i już wtedy posikał się w majty......
    • Gość: volvo Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 08.08.05, 20:12
      Damian Baliński ,Robert Kasprzak "Buła" Buśkiewicz mechanik Kasprzaków- to te
      trzy bydlęta kopały leżącego, poturbowanego, nie całkiem przytomnego człowieka.
      GKSŻ nie nałożyła rzadnej na nich kary ,jakby sie nic nie stało, ale stało się!
      • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 20:15
        Unia sam sie ciagnie na doł w oczach ogólnopolskiej publiki... Ten transparent na budynku klubowym to gwóźdź do trumny klubu... Wywieszaja takie cos, a pozniej dziwia sie, ze Holta nie chce podac reki... Zachowanie jak na Białorusi... tam tez przeciez nic sie nie stało... I potwierdzaja to władze Białorusi...
        Brawo dla KIBICÓW Falubazu !
        Wstyd dla leszna k.Rawicza :)
        • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 20:17
          NIE WPUSZCZAJMY KIBICÓW Z LESZNA NA NASZ STADION !!!
          Jutro postaram sie porozmawiac w tej sprawie z dyrektorem Małagowskim - zobaczymy jakie sa szanse...
          • Gość: gosć Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:20
            po co tu gdybać o szansach....nie i koniec....Leszno do domku i telewizja bo na
            stadionie dziadostwa nie tolerujemy.....
            • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 20:23
              Telewizja ma pokazac podobno mecz WTS - Unia Tarnów... Chciałbym aby tak było... więcej naszych przyjdzie na stadion, a pseudokibice z leszna nie zobacza meczu... nie zły oklep sie szykuje...
              51-39 to łagodny wymiar kary o ile sedzia lis nie wykluczy Walaska złosliwie, tak jak hiszpański arbiter ciagle Korzeniowskiego...
      • Gość: gość Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:16
        ....a co my kopać nie umiemy????Cała trójka wyjedzie z siniorami .......to
        pewne.....GKSŻ na to pozwala więc nie ma lekko....kto mieczem wojuje ten od
        miecza ginie.....
        • Gość: p_sc Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:35
          tak pozwala ale tylko druzynie z Leszna
    • Gość: ja Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: 195.116.81.* 08.08.05, 20:35
      A może by tak przeprowadzic drobiazgowa kontrole (pseudo)kibicow unii- jezeli
      nie bedzie mozliwosci aby leszcze nie weszli na stadion. Niech policja tak ich
      przetrzepe aby na mecz wogole nie trafili do klatki ktora dla nich juz jest
      przygotowana. Proponuje obstawic ja grupa prewencji w pelnym rynsztunku bojowym
      • Gość: MENES Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:58
        >
        A może by tak przeprowadzic drobiazgowa kontrole (pseudo)kibicow unii
        A mnie się wydaje ,że naszych też trzeba sprawdzić dokładniej abyśmy nie
        oglądali przykrego widoku spadających przedmiotów za plecami zawodników bo jak
        sądzę większość z nas wstdzi się tego . Od wielu lat swe emocje kibice
        okazywali oklaskami lub gwizdami i na tym poprzestańmy ,nie popierajmy
        chamstwa u siebie,pokażmy ,że jesteśmy kibicami a nie huliganami
    • Gość: Aga Przeczytajcie to koniecznie IP: 195.116.81.* 08.08.05, 20:43
      www.przegladzuzlowy.pl/news_leszno.php?id=1089883348 Na tej stronie
      jest pewien artykul.... Facet ktory komentuje mecz NIC nie wspomina o zajsciach
      podczas meczu o chamstwie na trybunach i na torze a ponadto jeszcze prezentuje
      transparent jakby to bylo jakies wielkie dzielo i powod do dumy. Ja juz
      napisalam do admina tej strony z zadaniem zdjecia tego artkulu zrobcie to samo,
      Walczmy z chamstwem takze w internecie
    • Gość: Aga Przeczytajcie to koniecznie IP: 195.116.81.* 08.08.05, 20:44
      www.przegladzuzlowy.pl/news_leszno.php?id=1089883348
      Na tej stronie
      jest pewien artykul.... Facet ktory komentuje mecz NIC nie wspomina o zajsciach
      podczas meczu o chamstwie na trybunach i na torze a ponadto jeszcze prezentuje
      transparent jakby to bylo jakies wielkie dzielo i powod do dumy. Ja juz
      napisalam do admina tej strony z zadaniem zdjecia tego artkulu zrobcie to samo,
      Walczmy z chamstwem takze w internecie
      • ulisses_czwa Re: Przeczytajcie to koniecznie 08.08.05, 20:59
        " Gospodarze jechali parą, ale Norweg wysunął się przed Balińskiego. Kapitan Unii jak zwykle w takich sytuacjach nie dał za wygraną i skontrował do krawężnika wywożąc zawodnika gości."
        " Na następnym łuku ostrym atakiem Krzysztof wjechał pod zawodnika gości i wywiózł go pod bandę z czego skorzystał Adams wychodząc na drugą pozycję. "
        " Tym razem Krzysztof wziął rewanż na Holcie, za ten sam wyścig w poprzednim spotkaniu. Zrobił to jednak w sposób nie budzący żadnych kontrowersji, a tym bardziej nie rozwalając przeciwnikiem bandy? Leszczynianin wywiózł Norwega i na drugim łuku poradził sobie również z Sebastianem Ułamkiem."

No comments... czy jak kto woli "Bez komentarza"
        • Gość: Andrzej Zawodzie Olać tego szmatławca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:11
          Tygodnik Żużlowy to Scierwo redagowane przez leszczochów z Leszna.Nie kupujcie
          tej makulatury!
          • Gość: Vilq Re: Olać tego szmatławca IP: 195.117.107.* 08.08.05, 21:24
            Mysle ze bardzo dobrym pomyslem jest mecz bez kibicow z leszna niech w domach
            siedza buraki.Mistrz Mistrz CKm
          • Gość: Vilq Re: Olać tego szmatławca IP: 195.117.107.* 08.08.05, 21:24
            Mysle ze bardzo dobrym pomyslem jest mecz bez kibicow z leszna niech w domach
            siedza buraki.Mistrz Mistrz CKm
      • Gość: Aga czytajcie jeszcze jeden artyjuł IP: 195.116.81.* 08.08.05, 21:28
        To są jakies kpiny: www.sportowefakty.pl/index.php?
        dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=76632
        • Gość: KIBIC APATORA Re: czytajcie jeszcze jeden artyjuł IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.08.05, 21:54
          www.rkm.rybnik.pl/download.php?id=007. OBEJRZYJCIE JESZCZE RAZ POPISY
          LESZCZYNIAN W RYBNIKU SEZON 2004...Pozdrawiam Czestochowe w Toruniu trzymamy za
          was kciuki nie wpuszczajcie bydła na mecz...
          • Gość: KIBIC APATORA Re: czytajcie jeszcze jeden artyjuł IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.08.05, 21:56
            www.rkm.rybnik.pl/download.php?id=007
            • storima Re: czytajcie jeszcze jeden artyjuł 08.08.05, 22:19
              Ago podaje lancuszek do tego artykulu
              moze sie wklei w calosci:
              www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=76632
              • storima Prezydent Częstochowy apeluje do władz 08.08.05, 22:23
                www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=76631
                Prezydent Częstochowy apeluje do władz sportu żużlowego
                • ulisses_czwa Re: Prezydent Częstochowy apeluje do władz 08.08.05, 22:37
                  Ponawiam apel - Nie wpuszczajmy Leszczynian na mecz !! Pokazmy, ze tez cos nasz klub ma do powiedzenia... GKSŻ sie skompromitował, kompromituja sie sedziowie, a nawet zarzad Uni (pozwolił na wywieszenie transparentu obrażajacego Holtę)... Nie potrafia walczyc z chamstwem, to klub powinien zamknąć sektor gości z powodu obaw o "niepoprawne, chuligańskie zachowanie" uzasadnione wczesniejszymi ekscesami... wpuścimy ich, zrobia zadyme, a później zamkną nam stadion :|
                  STANOWCZO NIE !!!
                • Gość: Aga Re: Prezydent Częstochowy apeluje do władz IP: 195.116.81.* 08.08.05, 22:40
                  Powiem tak- odkąd pamiętam GKSŻ działa tak aby ud...ic Włokniarza. Gdyby ten
                  mecz odbył sie w czewie i gdyby doszlo do wszystkich tych incydentow to klub
                  dostałby karę (za transparent, kamienie, butelki). Odwieszenie Kasprzaka jest
                  ponadto jednym z elementow polityki włodarzy niektorych polskich klubów.
                  Pierwsza myślą jaka miałam to zemsta, ale wiem że to nic nie da, może być tylko
                  gorzej bo GKSZ tylko czeka zeby ukarać nasz klub. Znowu przemilczenie
                  wszytskich tych incydentów tez nie jest rozwiązaniem bo nie można cały czas
                  nadstawiać drugiego policzka. Liczę że w niedzielę działacze, fanclub
                  wykorzysta telewizje do tego aby wychowac zawodnikow, działaczy i kibicow unii
                  (niech to bedzie zrobione w kulturalny ale bardzo dobitny sposób). Nie możemy
                  zniżać sie poziomem do "ludzi" z Leszna.
    • Gość: bydgoszczanin Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: 83.238.70.* 08.08.05, 22:40
      a ja Częstochowianie powiem Wam jedno!!!

dziwię się... niby czym? tym, że macie taki skład, taką wyjściową piątkę że
      powinniście j...ć każdego łącznie z ochydnym Tarnowem!
      ale cóż... nazwiska nie jeżdżą a i kontuzje też się trafiają...
      chociaż gdyby cała Wasza piątka była w optymalnej dyspozycji to byście meczu nie
      przegrali!!!
      a więc dopie...lcie burakom z Leszna i serdecznie zapraszam do Bydgoszczy :)
      mam nadzieję, że oba mecze z Polonią odbędą się jak najbardziej sportowo i bez
      żadnych upadków i spięć, a najlepszy pojedzie w finale! w finale mam nadzieję,
      że z Apatorem, bo jak widzę ten kupiony złodziejskimi pieniędzmi Tarnów, to mi
      się rzygać chce!

pozdrawiam
      • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 22:57
        Spokojnie Bydgoszczaninie :) Skład mamy o.k., ale te porazki to pewna polityka klubu związana z dodatkowym meczem... Juz przed sezonem pisałem, ze zajmiemy 3. miejsce (albo 4.) bo te zespoły z miejsc 3-6 jada dodatkowy mecz (chory regulamin - znów namieszali), a to jest kasa dodatkowa za bilety (na czysto odejmując koszty nawet po wyjazdowym rewanżu to 100.000 zł jak obliczyłem przy 19.000 widzów u nas). Żaden klub nie powinien tym pogardzić - zobacz Unia Tarnów też jest poza dwójką... Gdybysmy wygrali z Wami u nas to mamy 2 pkt. i jestesmy w tej dwójce dlatego trzeba było przegrac nominowane dwa razy po 1-5... Bo trudno byłoby podkładac się w Zielonej Górze - to byłby skandal i kompromitacja... Juz dawno rozszyfrowałem o co chodzi włodarzom CKM i Uni Tarnów (oba maja pake i nie straszny im żaden przeciwnik - tylko na siebie nie chca wpaść)... My spokojnie utopimy Leszno, a wciaz nie tracimy szansy na złoto - chyba, że sedzia Lis i prominentni działacze GKSŻ wzieli kase (patrz afery piłkarskie - trzeba sprawdzic bagaznik sedziego przed i po meczu)...
        To cała filozofia żuzla w Polsce i polityki naszego zespołu... Będe sie martwił dopiero w tym sezonie od półfinałów z Bydgoszczą...
        Serdeczne pozdrowienia dla Bydgoszczy :)
        • Gość: bydgoszczanin Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: 83.238.70.* 08.08.05, 23:47
          no cóż... to jest Twoje zdanie... z którym ja się kompletnie nie zgadzam!
          dla mnie wersja jakoby jakakolwiek drużyna specjalnie się podkładała dla zajęcia
          miejsca 3-6 jest absurdem!
          przed ostatnią kolejką takie same opinie jak Ty mieli torunianie, i tak samo
          mówili że specjalnie podłożyli się Lesznowi i w Tarnowie nie będą starać się o
          bonus żeby zaliczyć dodatkowe 2 mecze... i co z tego wyszło?
          powiem tak: "lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu"!

i nawet nie chce mi się wchodzić w dodatkowe polemiki, bo z Twoją opinią nie
          zgadzam się w 200%, ale cóż... każdy może mieć swoje zdanie, co nie oznacza że
          również nie mogę Was pozdrowić :)))
          • ulisses_czwa Re: Żużel. Po meczu w Lesznie 08.08.05, 23:52
            o.k. Każdy ma swoje zdanie co nie zmienia faktu, ze widzimy sie w półfinale :) Ja jestem zadowolny z tego dwu meczu - kasa w klubie też będzie spora, bo przyjdzie baaaardzo duzo kibiców teraz... Dobre pociagniecie zarządu...
            Oczywiscie pozdrawiam Bydgoszcz :)
          • Gość: Gość Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.hcz.com.pl 09.08.05, 10:41
            Nie zgadzasz się, masz prawo ale to wcale klubowi nie musiało zależeć na
            doadatkowej kasie tylko zawodnikom, którzy mają kontrakty tak napisane, że
            biorą dodatkowe kilka a nawet kilkanaście tysięy za kazdy mecz rozegrany mecz.
            Przepraszam ale nie neguję tego co im się nalezy. Trudny sport duże zagrożenia
            dla życia.
    • Gość: zenon Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 23:44
      CAŁE LESZNO to rodzina Adamsów. WYku..nMY BYDŁO ze stadionów
      • Gość: Karol Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:05
        To co przeczytalem w tym artykule www.sportowefakty.pl/index.php?
        dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=76632 to sa naprawde jaja.Nóz
        mi sie sam w kieszeni otwiera jak widze co to Leszno i dzialacze
        wyprawiaja.Jeszcze debile chwala kibiców , ze przyszli i pomagali druzynie
        kulturalnie dopingowac,BANDA LOBUZÓW. Niech lepiej nie przyjezdzaja tu , bo nie
        recze za siebie i wielu innych kibiców.
    • Gość: faja-senior Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.pl 09.08.05, 11:30
      proponuje kulturalny doping np. rzucanie duza iloscia serpentyn /niekoniecznie
      rozwijajacych sie/ w bandyte r kasprzaka i bandyte balinskiego - mysle jak
      umilic bandycie mechanikowi.
    • Gość: valdi Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:43
      ja proponuje owacje zgotowac Skórnickiemu (sam nie lubi Kasprzaków)i Adamsowi
      bo reszta zasługuje na totalny wygwizd.Jakies transparenty się pojawią i nikt
      tego nie zmieni.Mam nadzieje że poza tym bedzie spokojnie.Należy pamietać o
      Balińskim łobuzie nr 1 na polskich torach,który także kopał Holte a nic o tym
      nie mówią.Miałem napisac o tym ze KK jest niewinny w całym zajsciu ale po jego
      wypowiedziach po meczu w Lesznie stwierdzam że to taki sam człowiek jak brat i
      ojciec czyli łobuz.Do niedzieli
    • Gość: to są skutki Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.prenet.pl 09.08.05, 17:48
      Bandytyzm ekipy Leszna ma kilkudziesiętną tradycje,przy pełnej akceptacji władz
      żużla.Ta pijacka chołota winna być zdegradowana.
    • Gość: tarnowiak MEDALIKI NIE LUBIE WAS , ALE ROZWALCIE LESZNO IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 09.08.05, 20:21
      pokażcie burakom miejsce w szeregu , a my spotkajmy się w finale !!!!!!!! pozdr
    • Gość: MANIEK MAM PROPOZYCJĘ DLA ZARZĄDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:37
      WYDRUKOWALIŚCIE MECZ Z POLONIA POTO ŻEBY ZAROBIC Z LESZNEM WIEC CHCECIE MIEC
      WIĘCEJ LUDZI NA STADIONIE TO TRZEBA ZROBIC TROSZKĘ TAŃSZE BILETY CIEKAWE CO NA
      TO NASZ PREZES KEFIIR??????????????????
      • Gość: zigi Re: MAM PROPOZYCJĘ DLA ZARZĄDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 03:16
        Ludzie szykuje sie wieksza afera.Nasi hools nie puszcza tego plazem co dzialo
        sievw Lesznie.a TYM PAJACOM TYLKO,O TO CHODZI,by byla zadyma , a sedzia
        przerwie mecz i da walkowera dla Leszna.
        • Gość: ..... Re: MAM PROPOZYCJĘ DLA ZARZĄDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:26
          Ludzie... XXI wiek, i taka wiocha jak kibice LESZNA, z ich włodarzami, dyktują
          poziom żużla ????????? Wstyd na całą Polskę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Anka Re: MAM PROPOZYCJĘ DLA ZARZĄDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:33
            Niestety tez mam podobne obawy co Zigi.Biorac pod uwagę,że zawody sędziować
            bedzie pan Lis to wszystko może sie zdarzyć niestety. Więc błagam drodzy kibice
            nie dajcie sie sprowokowac tym z leszna i dopingujmy w jak najbardziej
            kulturalny sposób naszych pupili.A zarzad z leszna sam apelował, aby kibice w
            jak największej ilosci przybyli do czestochowy, aby dopingowac swoja druzyne.
            WIEC MOŻE BYC GORACO, ALE NIE DAJMY SIE PROWOKOWAC TEMU CHULIGAŃSTWU Z LESZNA,
            NIE ZNIŻAJMY SIE DO ICH POIOMU!!!!
    • Gość: ckmsk Re:Karwan na to czeka IP: 195.117.153.* 10.08.05, 18:32
      zaciśnijmy zęby na stadionie Karwan z chęcią przyłoży nam walkowera Dworakowski
      to jego sługus to poszło mu płazem ale nasz prezes nie są układy i układziki
      może kiedyś zajmnie się tym prokuratura jak w PZPN można załatwic sprawe przed
      lub po meczu przecież nie wyparują buraki ze stadionu tylko muszą z niego wyjśc
      i jechac do wśi
    • Gość: xxx Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: *.pl 10.08.05, 22:45
      wpie..c burakom przed meczem !!!!!!!!!!!!! albo po...
      • Gość: bydgoszczanin Re: Żużel. Po meczu w Lesznie IP: 83.238.70.* 11.08.05, 13:29
        ...albo wmiędzyczasie :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka