malarz2 12.08.05, 04:00 Nie będe sie rozpisywał. Wystarczy zobaczyć stronę. www.echostar.pl/~yore/onr/oddzialy13.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harry1983 Re: ONR. Analfabeci. 12.08.05, 15:23 Mało, że analfabeci, to jeszcze debile - (o nieznajomości historii to już wogóle nie wspominam) najpierw plakat upamiętniający Powstanie Warszawskie i jego ofiary, a na zdjęciach niżej i wyżej goście w "mundurach" i opaskach niby dla niepoznaki innych kolorystycznie, ale jednoznacznie kojarzącymi się z mundurami Waffen Schutzstaffeln (Waffen SS) czy Też SA (w takich brązowych chodzili, jak hitlerjugend) np tu : www.echostar.pl/~yore/onr/mysl1.jpg www.echostar.pl/~yore/onr/mysl11.jpg www.echostar.pl/~yore/onr/mysl12.jpg www.echostar.pl/~yore/onr/mysl24.jpg www.echostar.pl/~yore/onr/mysl25.jpg www.echostar.pl/~yore/onr/2005/1z500000.jpg a cała kompozycja plakatu razem z mundurami tutaj : www.echostar.pl/~yore/onr/akc.html Ci, co walczyli w Powstaniu Warszawskim to się chyba w grobach przewracają!!! Albo flaga w kolorze czerwonym, białe kółko, a w środku czarny krzyż celtycki - jakby mogli, to by wsadzili w tą flagę swastykę - kolorystycznie pasuje - no i jeszcze te hasła... www.echostar.pl/~yore/onr/mysl23.jpg No i jeszcze to www.echostar.pl/~yore/onr/mysl36.jpg - w rzymie też się tak witali, no ale tu się to komponuje z całą resztą, i kojarzy jednoznacznie. I tacy ludzie śmią się nazywać patriotami? Prawdziwymi Polakami? W czasie II wojny tacy podpisywali volkslisty... W sumie to mnie nie dziwi, że w naszym chrześcijańsko katolickim kraju coś takiego jest możliwe - toż to o to chodzi, żeby żydów, homoseksualistów i inne "brudy" wyplenić i stworzyć "rasę panów". Najśmieszniejsze jest to, że oni działają jak najbardziej legalnie, a że popiera ich między innymi LPR to sprawa jest prosta. Tyle znalazłem na stronie po zaledwie kilkunastu minutach jej lektury, a jak dobrze poszperać, znajdą się inne kwiatki. Tu się już nie ma z czego smiać, to się robi coraz bardziej niebezpieczne. Rodzice, uważajcie, w co się bawią Wasze dzieci - zaczyna się niewinnie - pogadanki, wykłady, obozy - potem demonstracje i inne akcje - nie chcę być złym prorokiem, ale jak tak dalej pójdzie, to niedługo możemy mieć własną, Polską, "Noc długich noży" ------------------------------------------- Si Vis Pacem, Para Bellum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ONR. Analfabeci. IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 12.08.05, 17:47 nie siej defetyzmu harry ;) czysta psychologia - chlopaki manifestuja wrogosc wobec innych ras czy nacji bo tak na prawde nie sa pogodzeni sami ze soba. Cholera stawialbym na to ze sa "ukryci". pozdro ONR - "wielka siło" buahahaha ps. mam naturalnie blad wlosy i niebieskie oczy (z dziada pradziada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: ONR. Analfabeci. IP: *.vf.shawcable.net 12.08.05, 19:48 Harry! Jak juz jestes przy historii, zajrzyj z laski swojej do niej raz jeszcze i zobacz jak i gdzie skonczyl jeden z przedwojennych czolowych falangistow oenerowskich. Piasecki Bolo mu bylo. To naprawde pouczajaca historia. Inny z tej paczki [C]Hrabyk tez przed wojna i po wojnie mial ciekawe ladowanie. O Giertychach juz nie wspominajac przez grzecznosc. A wnioski? Sam wyciagniesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: ONR. Analfabeci. 15.08.05, 00:26 No Harry coz Mial racje ten Kurz Piszac o Tobie To co cytowalem na jakims innym gdzies watku. Wybory we wrzesniu. Spotykamy sie przy urnach, ale wyborczych;) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do Wlodka 15.08.05, 00:56 Wlodku, czy u Ciebie Polacy tez moga brac udzial w wyborach? W USA glosowalem, tutaj gdzie jestem rowniez moge glosowac. Pozdrawiam Was Panie i Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Do Wlodka IP: *.vf.shawcable.net 15.08.05, 07:10 storima napisał: > Wlodku, czy u Ciebie Polacy tez moga brac udzial w wyborach? > W USA glosowalem, tutaj gdzie jestem rowniez moge glosowac. > > Pozdrawiam Was Panie i Panowie Tez. W konsulacie. Z tym, ze dowiedzialem sie ciekawej rzeczy, a mianowicie np Francuzi w odroznieniu od nas moga glosowac na ...swoj okreg wyborczy. Tzn ze w/g ich przepisow moglibysmy glosowac na czestochowiam w czestochowskim okregu wyborczym, a nie na okreg nr 1 w Warszawie centrum Najlepszego Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś