Gość: JAn IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.05, 18:22 Mam takie pytanie: Czy jest jakas specjalizacja na tym kierunku, na ktorej nie ma sie praktyk z dziecmi? Np. Doradztwo zawodowe moze? jakie wogole sa jeszcze specjalizacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minimini Re: Pedagogika AJD IP: *.107.inds.pl 22.08.05, 18:42 chyba na doradztwie nie ma praktyk z dziecmi.ale nie wiem,w koncu to pedagogika.ja jestem na resocjalizacji.fajny kierunek.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pedagogika AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:56 Ja bedąc na kierunku Doradztwo mialam zajęcia w szkole. Trzeba było je odbyć aby zaliczyc przedmiot metodyka opiekunczo-wychowawcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pedagogika AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:40 No jak pedagogika to zajęcia z dziećmi. Może na pracy socjalnej albo na doradztwie zawodowym nie ma "kontaktu: z dziećmi, trudno powiedzieć. Ja jestem na ped społecznej i terapii społ i mamy bardzo dużo zajęć i kontaktu z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś