Gość: aaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:19 ludzie ratujcie iskrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menel Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:29 Co ja bede robil.....mialem kupic karnet na mecze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:52 wierzyć się nie chce że mie ma w Częstochowie ludzi którzy zechcieliby wesprzeć tych chłopców. Czy jest jakaś dyscyplina sportu w której widać tyle zapału, woli walki i spontaniczności jak w koszykówce????? Przecież faktycznie to ONI grali do tej pory za darmo. I JAK GRALI!!!!! Ja daje stówkę (może dwie) co miesiąc. Niestety tyle tylko mogę. Kto da więcej???? OBUDŹCIE SIĘ CZĘSTOCHOWSCY " BISNESMENI"!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.08.05, 15:07 iskre trzeba uratowac zamiast inwestowac w CKM (który jest odstatecznie bogaty) trzeba wsadzic kase w iskre Odpowiedz Link Zgłoś
rainm Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości 25.08.05, 15:09 Łapy precz od Włókniarza. To klub z tradycjami, a kasę ma dzięki SPONSOROM, których pozyskał ZARZĄD. W interesie miasta leży włożenie w rozwój żużla, który prezentuje się na wysokim poziomie niż ratowanie Iskry (chyba krzesiwem), która do pięt w sukcesach CKM-owi nie dorasta. K-A-P-I-T-A-L-I-Z-M kolego nastał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:27 Krzyczycie tak a prawda jest taka że gdyby przyszło co do czego nikt z was nie dałby kasy na Iskrę, może jakieś symboliczne grosze. Smutne ale prawdziwe. Nikomu nie chce się inwestować w kosza i mi osobiście jest smutno bo lubię chodzić na Iskrę, ale nie dziwię się też ludziom z wyższych sfer, nikt nie ma za dużo pieniędzy. Sam gdybym miał większą gotówkę pewnie też nie dałbym jej dla Iskry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:31 To pewnie dlatego ze nie mamy cheerleaderek....Wlokniarz ma.....musze zaczac grac w totka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaut Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:59 rainm ty baranie nic nie mam do Włókniarza bo tez chodze na mecze i ogolnie lubie zuzel,ale gdyby koszykarze nasi mieli tyle hajsu co zuzlowcy to byli by dawno w EBL w czolowce,wg mnie trzeba uratowac BASKET w Czewie i to jak najszybciej,a kapitalizm mozesz sobie wsadzic..tyle ci powiem jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:58 dobrzy koszykarze (NBA) mają więcej kasy niż zużlowcy :)))) amatorom (zarząd Iskry) mówimy stanowcze NIEEEEEEE papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do podatnika Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 07:34 a ty zjebie znowu swoje daj sobie juz spokój bo smierdzi od ciebie na kilometr Miek.... z wysypiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pałka Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:00 Tytan musi grać więc może ktoś się o to postara. Sami sobie nie poradzimy! Błagam;( Odpowiedz Link Zgłoś