Dodaj do ulubionych

Koszykówka: bez dobrych wiadomości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:19
ludzie ratujcie
iskrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:29
      Co ja bede robil.....mialem kupic karnet na mecze....
    • Gość: analityk Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:52
      wierzyć się nie chce że mie ma w Częstochowie ludzi którzy zechcieliby wesprzeć
      tych chłopców. Czy jest jakaś dyscyplina sportu w której widać tyle zapału,
      woli walki i spontaniczności jak w koszykówce????? Przecież faktycznie to ONI
      grali do tej pory za darmo. I JAK GRALI!!!!! Ja daje stówkę (może dwie) co
      miesiąc. Niestety tyle tylko mogę. Kto da więcej???? OBUDŹCIE SIĘ
      CZĘSTOCHOWSCY " BISNESMENI"!!!!!!
    • Gość: ryry Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.08.05, 15:07
      iskre trzeba uratowac zamiast inwestowac w CKM (który jest odstatecznie bogaty)
      trzeba wsadzic kase w iskre
      • rainm Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości 25.08.05, 15:09
        Łapy precz od Włókniarza. To klub z tradycjami, a kasę ma dzięki SPONSOROM,
        których pozyskał ZARZĄD.
        W interesie miasta leży włożenie w rozwój żużla, który prezentuje się na
        wysokim poziomie niż ratowanie Iskry (chyba krzesiwem), która do pięt w
        sukcesach CKM-owi nie dorasta.

K-A-P-I-T-A-L-I-Z-M
        kolego nastał !!!
        • Gość: X Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:27
          Krzyczycie tak a prawda jest taka że gdyby przyszło co do czego nikt z was nie
          dałby kasy na Iskrę, może jakieś symboliczne grosze. Smutne ale prawdziwe.
          Nikomu nie chce się inwestować w kosza i mi osobiście jest smutno bo lubię
          chodzić na Iskrę, ale nie dziwię się też ludziom z wyższych sfer, nikt nie ma
          za dużo pieniędzy. Sam gdybym miał większą gotówkę pewnie też nie dałbym jej
          dla Iskry.
          • Gość: Menel Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:31
            To pewnie dlatego ze nie mamy cheerleaderek....Wlokniarz ma.....musze zaczac
            grac w totka
        • Gość: skaut Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:59
          rainm ty baranie nic nie mam do Włókniarza bo tez chodze na mecze i ogolnie
          lubie zuzel,ale gdyby koszykarze nasi mieli tyle hajsu co zuzlowcy to byli by
          dawno w EBL w czolowce,wg mnie trzeba uratowac BASKET w Czewie i to jak
          najszybciej,a kapitalizm mozesz sobie wsadzic..tyle ci powiem jedynie
          • Gość: podatnik Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:58
            dobrzy koszykarze (NBA) mają więcej kasy niż zużlowcy :))))

amatorom (zarząd Iskry) mówimy stanowcze NIEEEEEEE

papa
            • Gość: do podatnika Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 07:34
              a ty zjebie znowu swoje daj sobie juz spokój bo smierdzi od ciebie na kilometr
              Miek.... z wysypiska
    • Gość: Pałka Re: Koszykówka: bez dobrych wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:00
      Tytan musi grać więc może ktoś się o to postara. Sami sobie nie poradzimy!
      Błagam;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka