Dodaj do ulubionych

nagroda dla znalazcy

IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:13
w czwartek 2005.08.25 na ul. Ogrodowej / róg Katedralnej w okolicy sklepu Bino
ok. godziny 18:05 zgubiono (ew. został zakoszony) srebrny panel od radia
samochodowego. Na znalazcę (niekoniecznie musi być uczciwy - ważne aby się
znalazł) czeka nagroda.

kontakt a-1@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Loluped Re: nagroda dla znalazcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:36
      No ja znalazłem taki panel, srebrny, i widnieje na nim nazwa Pioneer, czy to
      ten?
      • Gość: expertum credere p Re: nagroda dla znalazcy IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:48
        niestety pudło - napis był inny, poza tym szrama
        • Gość: expertum credere p podbijam bo warto IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:37
          radio było kilkadziesiąt razy cenniejsze od Mazdy w której było zamontowane,
          poza tym przejechało ze mną kilkadziesiąt tysięcy km, i przeżyło jedną
          katastrofę pod Kłodzkiem - zrozumiałe więc że się nie poddaję.

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....
          • hauabaua Re: podbijam bo warto 28.08.05, 19:03
            Hyhy, Twoje IP sugeruje policyjną prowokację. ;-)
            Poza tym, samo radio kilkadziesiąt razy cenniejsze od auta? Jakoś nie wierzę.
            .
            • kubiss Re: podbijam bo warto 28.08.05, 21:43
              Nie chcę się czepiać szczegółów ale ty Expertumie w przeciwieństwie do mnie
              zawsze piszesz szczegółowo i dokładnie . Radio kilkadziesiąt razy cenniejsze od
              auta ?
              Masz na myśli wartość materialną czy duchową ?
              Jeżeli tą drugą to OK !
              Bo tą pierwszą to chyba nie ma takiego radia ?
              Pozdrawiam.....Kubiś

PS. Współczuje tej utraty i życzę sukcesu w znalezieniu zguby .
              • Gość: expertum credere p do Kubissa IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:53
                rachunek jest prosty po rozbiciu poprzedniej mazdy 323 (cena zakupu 200 Euro),
                dojechałem do Ingolstadt i przed samym Neuburgiem stanąłem na poboczu skąd
                ściągnął mnie już Paweł swoim Fordem. Mimo najszczerszych chęci nie mogłem już
                kupić już nic taniego gdyż po 6 (słownie sześciu) miesiącach pobytu w UE wilcze
                stada polskich handlarzy i mechaników przetrzebiły mocno watachy wypasionych
                golfów, merców opli, audic a także japończyków. Okazuje się jednak że nie ma
                rzeczy niemożliwych: szukając mazdy w promieniu 100 km za pomocą
                www.autoscout24.de (mobile.de jakoś mi nie pasi) na nic nie mogłem za cholerę
                trafić, a to cudeńko czekało na mnie za płotem gdzie od Pani I. A. kupiłem ją
                gdzieś za jakieś 10 Euro i to jeszcze przez pośrednika w postaci mechanika !!.
                Po wymontowaniu zapłonu (scalak mitsubishi), kołpaków i innych tam takich
                wyprułem radyjko z głośniczkami. Radyjko wtedy jeszcze było prawie nówka
                kupione przezemnie osobiście w ichnim Media (na SuedParku w Ingo) za 88 Euro
                plus kabelki fi 20 mm plus głośniczki (no głośniczki rzeczywiście Pioniera)
                wychodzi z jakie 200 euro w sumie zussamen do kupy czyli radio jest rzeczywisci
                warte po cenie zakupu jakies 20 razy wiecej od auta. W kalkulacjach nie ująłem
                oczywiście kwot wynikających z haraczy nakładanych na ludność tubylczą po
                przekroczeniu granic Państwa (czyjego pytam? bo jeśli to nasze Państwo to bez
                sensu jest składać sobie samemu daninę w postaci [podatków, akcyz i ceł - ale to
                tak tylko na marginesie).

A może to do niektórych nie dociera że jednym z oblicz socjalizmu zarówno
                narodowego (VW promowane przez NSDAP) jak i międzynarodowego (przykładowy
                sztandarowy maluch na kupony promowany przez ekipę Gierka) jest tanie auto dla
                robotnika....

fakt faktem w mazdzie teraz tylko szum opon, i brzędęk tłumnika na wybojach.
                Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .....

• Gość: expertum credere p znaleziono, nagrodzono. IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 02:46
                  jak w temacie
                  • Gość: Ruda :o) Re: znaleziono, nagrodzono. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:25
                    Szczęściarz :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka