Gość: MarekP Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:47 Czasem widać że fajnie jest popatrzeć na forum! Ja mam niedługo rocznicę ślubu (12) i również jestem szczęśliwy. Czy można dołączyć do klubu szczęśliwych mężów hehehehehe? Życzę szczęścia na następne 10 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christian Re: MOJA ŻONA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.05, 21:46 21.10 mamy srebrne wesele Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoooo Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:19 gratulacje yahoooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:34 o rany-ja już kiedyś zobaczyłem ten wątek a on jeszcze jest. fajnie!!! no to sto lat! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: MOJA ŻONA - do Roberto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:19 Ja też pozdrawiam i tez się cieszę że można tojeszcze czytać. A ja mam rocznicę niedługo - 6! i chcę doczekać do 10! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: do Katarzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:43 Do 10 rocznicy da sie wytrzymać a przykład jeden już jest. Może klub założymy ze wszystkimi którzy cieszą się z małżeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: MOJA ŻONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:00 zazdroszcze zonie ododanego meza:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakula Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:24 O tak. :) Ja też zazdroszczę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csde Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:25 No...takim to sie brawo bije. Najmilszego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mamusia Re: Mój Mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:55 Ja też kocham mojego Męża, co prawda jesteśmy małżeństwem dopiero półtora roku, ale razem od 6 lat. A za niecałe 3 miesiące będzie z nami córeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epk Re: Mój Mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:01 Gratulacje!!! Chwała tym, którzy tworzą rodzinę. Oby i wam stuknęła 10 rocznica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mamusia Re: Mój Mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:26 Dziękujemy bardzo :) i życzymy tego samego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mamusia Re: Mój Mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:29 Sorki, nie doczytałam, Wy już macie przecież podwójne szczęście. A o kaskę się nie martwcie, dzisiaj jest jutro nie ma, a dzieci zawsze są przy rodzicach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epk Re: Mój Mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:06 Oj tak! Kaska, to inna sprawa. Z nią jest poprostu wygodniej. Ale nie zamienię jej na własne pociechy i żonę. Wolę w szałasie zamieszkać... :P Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabek Re: Mój Mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:02 Mam to samo zdanie. Najważniejsze jest kochać! No i rozumieć to! 100 lat z okazji 10 lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BachaP Re: Mój Mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:48 kochać kochać kochać! żyć długo i szczęśliwie! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiK Re: MOJA ŻONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:08 A ja się rozwiodłem i też jestem szczęśliwy od 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasica Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:35 Zero rozwodów!!! Więcej miłości i zrozumienia! Zero zarozumialstwa! Więcej myślenia! I kochać się! Być dla siebie wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: MOJA ŻONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:31 Naprawde tak pieknie moze byc??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasica Re: do marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:05 jaaaaaasne!!!!!! Tylko trzeba chcieć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiK Re: do marzena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:04 Tylko trzeba trafić na siebie. Jeżeli nie to się rozwodzić i już po cholerę się męczyć. Widomo, że to boli, ale po czasie rany się goją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba też kocham swoja żonę IP: *.com.pl 28.10.05, 17:40 Witajcie małolaty w małżeńskich związkach! Normalnie łza się kręci w oku jak Was czytam. Mnie w czerwcu minęło 30 w udanym związku i z tej okazji moja wybranka dostała pierścionek zaręczynowy. I było super i jest super i będzie super!!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś