anakastyczny 09.09.05, 23:10 "To kutas!!!" - a jednak nie usunięte. Ciekawe czy jakby ten sam zwrot został użyty w innym komentarzu a nie tym odnośnie przemocy domowej to by się uchował? Bo o część stroju raczej nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nawaho Re: Hipokryzia na forum IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.05, 23:36 Myślałem, że to część ciała. Cóż, człowiek uczy się całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hipokryzia na forum IP: *.prenet.pl 10.09.05, 11:31 kutas o ile dobrze pamiętam z lekcji polskiego , to była za czasów szlacheckich sakiewka na monety . Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: Hipokryzia na forum 10.09.05, 13:04 Ozdoba z nici, jedwabiu, wełny, sznurka itp. w kształcie pędzla. Jeśli chodzi o ścisłość, ale wątpię aby tym mianem określono tego mężczyznę. Ale moich wątpliwości nikt widzę nie podziela, jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satuk Re: Hipokryzia na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:03 Kutas to ozdoba każdego faceta .... zwłaszcza ekshibicjonisty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hipokryzia na forum IP: *.prenet.pl 10.09.05, 17:12 jednak źle pamiętałem ;) a co do tematu , to nie wiem czy warto się bulwersować . w końcu to prywatne podwórko moderatora :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin-n Re: Hipokryzia na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:22 Moderator przez dłuższy czas siedział cicho i nic nie usuwał. Więc niektórzy inteligenci na forum darli ryje gdzie Moderator itp. Więc zaczął usuwać. Teraz Q.wa też żle. Tak żle tak niedobrze q..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hipokryzia na forum IP: *.prenet.pl 10.09.05, 23:42 bo mu brak obiektywizmu , a teraz robi porządki , ale za mocno zagarnia tematy miotełką . Odpowiedz Link Zgłoś