Gość: kiop IP: 82.160.8.* 12.09.05, 18:26 Co sądzicie o firmie Dospel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: DOSPEL IP: *.czestochowa.agora.pl 12.09.05, 18:58 Były już dziesiątki wątków na ten temat. Zamiast zakładać kolejny - poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza11 Re: DOSPEL 14.09.05, 17:49 no i co z tego że było,DOSPEL to temat rzeka!!!tam zawsze się coś ciekawego dzieje. Nonstop ktoś odchodzi ktoś przychodzi, już chyba całą częstochowe przerobili. Trzeba by założyć Klub pomocy i ustrzec młodych niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: DOSPEL IP: *.prenet.pl 14.09.05, 23:27 ale po co nowy wątek? nie lepiej zbierać wszystko w jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: DOSPEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:33 Miałem okazję współpracować z nimi. O właścicielach wiem niewiele. Pracownicy pięknego biurowca troszeczkę mnie bawią... Do pracy biuorowej firma zatrudnia ludzi po studiach, tzw. fachowców. Rozmawiałem wielokrotnie z kilkoma osobami i nie zauważyłem, żeby dzięki studiom osiągnęli coś szczególnego. Jak się wychowali, tak żyją, a szkoła im nie pomogła. Albo nie potrafią się do końca wysłowić, albo są paskudnie zarozumiali! Ludzie po studiach powinni być otwarci dla innych (tego też tam uczą). A w tym wypadku jest odwrotnie... Miałem wrażenie, że życie spędzili na pastwisku... Studiowałem już na kilku kierunkach i nie uważam się za najlepszego superfachowca! To powinno raczej wynikać z mojej osobowości i wiedzy... Moja uwaga dotyczy również innych "wyuczonych" młodych ludzi! Nie tylko tych z firmy Dospel. Wszędzie jest niestety tak samo - szkoda... A może Dospel ma pecha i zaprasza akurat takich ludzi...??? Chociaż jest tam kilka osób, z którymi chętnie można pogadać. Ale większość jest przewartościowana! Ponadto! Firma Dospel radzi sobie na rynku klimatyzacji! Ale oczekiwania dotyczące dostawców mają niesamowite!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOSPEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:13 A może być któryś z kierunków skończył? Oj odzywają się kompleksy, oj odzywają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: DOSPEL IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.05, 13:22 Witam wiesz może dlatego tak sie dzieje że przyjmują ludzi po stydiach którzy,może dają się dowolnie "obrobić" nie są przesiąknięci jakimiś nalotami z innych firm lecz w gruncie rzeczy nie mają żadnego doświadczenia. Sam miałem okazję być zaproszony na takie spotkanie w sprawie dostawy towaru jakiś czas temu,pani z zaopatrzenia owszem bardzo miła i nie wiem jak u niej z wypowiedziami i sztuką wysławiania bo raczej do głosu jej nie dopuściłem. A umowy podsówane potęcjalnym dostawcom są nie do przyjęcia bo podpisując ją dostawca odraniczałby się tylko do dostaw do Dospelu. Ja się nie zgodziłem i dalej dostarczałem towar tyle że bez żadnej umowy lecz na zwykłe zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepsod Re: DOSPEL 08.05.15, 18:16 Brawo dla moderatora za kasowanie wpisów. Gratuluję ograniczania wolności słowa i to jeszcze przed wyborami. Proponuję wyłączyć forum to będzie przynajmniej uczciwie. ZAPRASZAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW I KONTRAHENTÓW Z CAŁEJ POLSKI DO DOKONYWANIA WPISÓW NA RÓŻNYCH FORACH OPISUJĄC PRAWDZIWE PRAKTYKI PREZESA DOSPEL I JEGO POMAGIERÓW ORAZ INFORMACJI PRAWDZIWYCH O DOSPEL Z OBECNYCH i ROŻNYCH LAT !!! NIE DAJMY SIĘ KASOWAĆ I UCISZAĆ !!! Trzeba nagłośnić na całą Polskę co się dzieje w tej firmie by zaczęły się interesować wydziały wewnętrznej kontroli w różnych instytucjach, że ślepe są i głuche mimo że wszyscy wiedzą i widzą. Piszcie konkretne zdarzenia i przykłady nawet z firm powiązanych jak pseudo arthauss lub berluf... Odpowiedz Link Zgłoś