Dodaj do ulubionych

GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC

IP: *.sfc.pl 12.09.05, 23:08
Obserwuj wątek
    • ja_corka Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC 12.09.05, 23:20
      Kasiu.......piszemy

SSSSSSchudnac!!!!!!
      ]

poszukaj w archiwum.......kiedys podawalam cud diete
      mozna sie najesc i schudnac

wypraktykowane !!!!

powodzenia

• Gość: KASIA Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: *.sfc.pl 12.09.05, 23:24
        SCHUDNĄC ZCHUDNĄC MUSZĘ SHUDNĄC
    • Gość: nicola Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: 80.51.222.* 13.09.05, 07:56
      Polecam aerobic przy KB Al. Niepodległości, fajna prowadząca dająca wycisk,
      zajęcia są urozmaicone, a ceny umiarkowane (9 zł - 1 godzina w karnecie)
      • Gość: pepe Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:05
        Kasiu, przyjdź do mnie do chaty, to zrobię ci taki "aerobik" że napewno
        schudniesz :-)
    • Gość: Roman Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:16
      ...i się polskiego nauczyć.Jesli nie jesteś pewna jak się pisze dane słowo to
      zadaj sobie ta odrobinę trudu,włącz przeglądarkę,np.Google,wpisz słowo a
      przeglądarka skoryguje.Przynajmniej wstydu na wsi nie będzie.
      • Gość: amator_cudzych_gru codziennie idz do empiku 3 razy i sprawdzaj jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:24
        słowo w słowniku, tym sposobem zrobisz kilka kilometrów, schudniesz i do tego
        jeszcze czegos sie nauczysz
    • Gość: :0-) Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:12
      Rany boskie dziewczyno najpierw to ty idz do szkoly "zchudnac"????????????dobra
      wracajac do postu to najlepije sie "zchudnie"u Suprona w pasazu pozdr
    • Gość: LiderSzajs Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.09.05, 13:11
      Rusz dupsko a nie nie zryj tyle slodyczy! efekt napewno bedzie zadowalajacy :)
    • Gość: Praktiker Re:zgadzam się z pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:48
      na schudnięcie najlepszy jest s........ik
    • Gość: ola Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:15
      polecam club fitness ada na ul św jana 24(odnoga od Jana Pawła, tel:366-44-29),
      chodzę od niedawna i jestem bardzo zadowolona, za karnet na 12 wejść zapłaciłam
      80 zł czyli wychodzi 6,60 jedne zajęcia, są też karnety na 16 zajęć- 90 zł i 20
      zajęć- 100 zł i wtedy wychodzi jeszcze taniej ale to zależy jak często chcesz
      chodzić bo karnety są ważne 40 dni, polecam super instruktorkę Agę U. daje
      niezły wycisk a przy tym jest bardzo sympatyczna !

pzdr :)
      • Gość: anna Re: GDZIE NA AEROBIC MUSZĘ ZCHUDNĄC IP: 195.116.81.* 16.09.05, 21:25
        Polecam Instytut zdrowia i urody, ul. Brzeźnicka 46B, masz tam cały kompleks i
        fachową obsługę, doradzą ci co robić jakie zajęcia itp, czynny codziennie od 11
        do 21, sobota od 8 do 15.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka