Gość: autotuning IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:04 witam mam pytnie.gdzie w czestochowie przyciemniaja szyby w samochodach? chodzi mi o sprowdzone i w miare tanie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:00 Najlepiej (chyba) robi to Szybex . Z tym ,ze za tani to oni nie są :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autotuning Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:37 no wlasnie wiem szybex firma dobra ale niestety droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.pl / *.net-komp.pl 13.09.05, 19:35 Na polnocy przy North Markecie (wjazd jakby na parking strzezony przez brame). Taka mala firma, a przyciemniaja szyby bardzo dobrze i profesjonalnie, a przede wszystkim chyba najtaniej w Czestochowie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolar Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:05 kup se spray i psikaj a nie barani łbie przyciemniaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE 13.09.05, 20:11 Szybex ma homologacje i nikt (Policja) nie przyczepi sie do Twoich ciemnych szyb. Szukajac firmy zwracaj uwage na to czy nie będziesz miał później problemów z przegladami i Policją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum_obserwator Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: 195.116.81.* 13.09.05, 22:50 Folie przyciemniające zakłada również firma na Jagiellońskiej, zaraz na prawo za przejazdem kolejowym. Są tańsi niż szybex i również mają homologację a nawet o dziwo więcej kolorów folii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:30 www.jaan.com.pl Autoglass Jaan Rakow za sezamem!!np tylnie szyby 350zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:36 Tak na marginesie ....... co tu jest takie drogie, że tylna szybka 350zł ..... nie mówię już w tym momencie o ofertach firm tylko tak w ogóle. Czy ta usługa jest tyle warta??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.pl / 80.53.3.* 14.09.05, 10:38 Obecnie wszystkie firmy musza miec atesty na przyciemnianie szyb, nie tylko szybex go posiada. Co jest takie drogie? Sam nie wiem, bo folia z atestem jest smiesznie tania a i zalozyc ja nie jest trudno. Jedynie gorzej juz troche z "prasowaniem" na goraco. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE 14.09.05, 10:51 >Co jest takie drogie? M.in uzyskanie atestu jest drogie, ZUS, podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIP Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:28 słowem strasznie naciągana wartościowo usługa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH.GDZIE NAJLE IP: *.prenet.pl 14.09.05, 23:29 płacisz głównie za szpan Odpowiedz Link Zgłoś