windex1978 15.09.05, 22:18 w końcu (Szpakowski i Szaranowicz komentują rewelka) na razie gram w demo po angielsku i bez idea ekstraklasy ale w pełnej wersji będzie wypas zacieram łapki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:57 windex1978 napisał: > w końcu (Szpakowski i Szaranowicz komentują rewelka) > na razie gram w demo po angielsku i bez idea ekstraklasy > ale w pełnej wersji będzie wypas > zacieram łapki Cienizna w porownaniu z Burnout Revenge, ktory wyszedl na najlepsza konsole na swiecie "Xbox'a" :P !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:41 Jeszcze nie wyszedł przynajmniej jeszcze nie było premiery ale ja tam jestem wierny PeSowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 11:58 jak szpakowski i szaranowicz moga rewelacyjnie komentowac ... przeciez to sa najgorsi komentatorzy, myla zawodników, plotą takie głupoty ze kabaret przy tym wymięka ... a giera pewnie pirat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:04 wszystko się zgadza opowiadają głupoty ale ile maja przy tym podniety a giera orginał tylko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:53 Gość portalu: Lee napisał(a): > ... a giera pewnie pirat :) Gira to oryginal - wyszla juz tydzien temu na x - miodnosc super!! Co za problem sprowadzic ja z internetowych sklepow w stanach (nawet najszybsza przesylka jest za grosze, a jest naprawde szybka!). PS2 nie umywa sie do X'a :P ale fifki z polskim spachem pewnie na x nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś