Dodaj do ulubionych

Fifa 2006 polska wersja na PS2

15.09.05, 22:18
w końcu (Szpakowski i Szaranowicz komentują rewelka)
na razie gram w demo po angielsku i bez idea ekstraklasy
ale w pełnej wersji będzie wypas
zacieram łapki
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:57
      windex1978 napisał:

> w końcu (Szpakowski i Szaranowicz komentują rewelka)
      > na razie gram w demo po angielsku i bez idea ekstraklasy
      > ale w pełnej wersji będzie wypas
      > zacieram łapki

Cienizna w porownaniu z Burnout Revenge, ktory wyszedl na najlepsza konsole na
      swiecie "Xbox'a" :P !!
      • Gość: plasterblaster Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:41
        Jeszcze nie wyszedł przynajmniej jeszcze nie było premiery
        ale ja tam jestem wierny PeSowi
        • Gość: Lee Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 11:58

jak szpakowski i szaranowicz moga rewelacyjnie komentowac ... przeciez to sa
          najgorsi komentatorzy, myla zawodników, plotą takie głupoty ze kabaret przy tym
          wymięka ... a giera pewnie pirat :)
          • Gość: plasterblaster Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:04
            wszystko się zgadza opowiadają głupoty
            ale ile maja przy tym podniety
            a giera orginał tylko !!!
          • Gość: ??? Re: Fifa 2006 polska wersja na PS2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:53
            Gość portalu: Lee napisał(a):

> ... a giera pewnie pirat :)

Gira to oryginal - wyszla juz tydzien temu na x - miodnosc super!! Co za problem
            sprowadzic ja z internetowych sklepow w stanach (nawet najszybsza przesylka jest
            za grosze, a jest naprawde szybka!).
            PS2 nie umywa sie do X'a :P ale fifki z polskim spachem pewnie na x nie bedzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka