Dodaj do ulubionych

KTO BYŁ W TUNEZJII ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:15
No,właśnie, kto był w Tunezji, proszę o ewentualne opinie.......
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoko Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:23
      brudny kraj. śmieci wywożą na pustynie a potem wiatr nosi to po wszędzie gdzie
      się da.
      oczywiście w centrum i w pobliżu hoteli mili uprzejmi i tylko by z Ciebie
      ostatniego dinara wyciągneli.
      ładne, czyste morze, plaże piaszczyste szerokie, na północy kraju klimat
      zbliżony do śródziemnomorskiego, południe kraju to już typowa afryka jendakże
      rzadko spotkać tam typowego murzyna. wszędzie Ci arabi i arabi.
    • Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:10
      Ja byłem. W Hammamet. Bardzo sobie wyjazd chwalę. Co Cię interesuje?
      • Gość: ...... Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:37
        Hej, na przykład okolice Nabeul, konkretnie hotel Kheops
        ewentualnie...............
        • Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:48
          Tam nie byłem, ale poczytaj fora np tinyurl.com/b8j3d
        • Gość: ita Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:01
          Ja byłem w okolicach o których piszesz ( Le Prince ) i nie polecam.
          Brudno, nudno i nie ma na dodatek czego sie napić w tym kraju :-).
    • Gość: ZiS-5 Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:05
      Genaralnie - dość brudnawo.Ciepło.Ludzie raczej mili i przyjaźnie nastawieni na
      Twoją kieszeń i to co masz w kieszeni.W Hotelach raczej czysto.Spore karaluchy
      (ok 3 cm).Uważaj na wodę i napoje.Tylko orginalnie zamykane !!! Myj dokładnie
      owoce.Żadnego przygodnego jedzenia i picia.Słońce super.Minimum
      angielskiego.Powodzenia.
    • Gość: MIP Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:06
      Liczy się tylko Polska i okolice ... reszta to gó.. ... zwłaszcza te te kraje
      palmowe
      • Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:27
        > Liczy się tylko Polska i okolice ... reszta to gó.. ... zwłaszcza te te kraje
        > palmowe

Byłeś, czy tak sobie piszesz?
        • Gość: MIP Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:47
          Byłem i tak sobie piszę :))) Kto co lubi.
          Wolisz ciepłe strony i opalanie to wybierz Tunezję czy Egipt.
          Wolisz chłodne lub zimne strony ale za to ładne widoki to proponuję Irlanię czy
          Norwegię.
          Ja osobiście wolę to drugie
          • Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:09
            > Wolisz ciepłe strony i opalanie to wybierz Tunezję czy Egipt.
            > Wolisz chłodne lub zimne strony ale za to ładne widoki to proponuję Irlanię czy

Wolę ciepłe strony, ale ładne widoki tez mam w planach. Kiedyś.
    • Gość: kira_a Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:20
      ja byłam, no i co z tego????
    • mega35 Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? 26.09.05, 11:12
      Ja byłam w zeszłym roku wylatywałam z Pyrzowic 18 października
      byłam w Hammamet Yasmine z biura VIVA-TOURS z Chorzowa
      Polecam biuro było rewelacyjnie hotel Almaz super basen na zewnątrz w środku
      kryty
      prywatna plaża z darmowymi leżakami jak chcesz coś więcej wiedzieć to napisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka