Gość: .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:15 No,właśnie, kto był w Tunezji, proszę o ewentualne opinie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoko Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:23 brudny kraj. śmieci wywożą na pustynie a potem wiatr nosi to po wszędzie gdzie się da. oczywiście w centrum i w pobliżu hoteli mili uprzejmi i tylko by z Ciebie ostatniego dinara wyciągneli. ładne, czyste morze, plaże piaszczyste szerokie, na północy kraju klimat zbliżony do śródziemnomorskiego, południe kraju to już typowa afryka jendakże rzadko spotkać tam typowego murzyna. wszędzie Ci arabi i arabi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:10 Ja byłem. W Hammamet. Bardzo sobie wyjazd chwalę. Co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:37 Hej, na przykład okolice Nabeul, konkretnie hotel Kheops ewentualnie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:48 Tam nie byłem, ale poczytaj fora np tinyurl.com/b8j3d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ita Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:01 Ja byłem w okolicach o których piszesz ( Le Prince ) i nie polecam. Brudno, nudno i nie ma na dodatek czego sie napić w tym kraju :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiS-5 Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:05 Genaralnie - dość brudnawo.Ciepło.Ludzie raczej mili i przyjaźnie nastawieni na Twoją kieszeń i to co masz w kieszeni.W Hotelach raczej czysto.Spore karaluchy (ok 3 cm).Uważaj na wodę i napoje.Tylko orginalnie zamykane !!! Myj dokładnie owoce.Żadnego przygodnego jedzenia i picia.Słońce super.Minimum angielskiego.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIP Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:06 Liczy się tylko Polska i okolice ... reszta to gó.. ... zwłaszcza te te kraje palmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:27 > Liczy się tylko Polska i okolice ... reszta to gó.. ... zwłaszcza te te kraje > palmowe Byłeś, czy tak sobie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIP Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:47 Byłem i tak sobie piszę :))) Kto co lubi. Wolisz ciepłe strony i opalanie to wybierz Tunezję czy Egipt. Wolisz chłodne lub zimne strony ale za to ładne widoki to proponuję Irlanię czy Norwegię. Ja osobiście wolę to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:09 > Wolisz ciepłe strony i opalanie to wybierz Tunezję czy Egipt. > Wolisz chłodne lub zimne strony ale za to ładne widoki to proponuję Irlanię czy Wolę ciepłe strony, ale ładne widoki tez mam w planach. Kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira_a Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:20 ja byłam, no i co z tego???? Odpowiedz Link Zgłoś
mega35 Re: KTO BYŁ W TUNEZJII ??? 26.09.05, 11:12 Ja byłam w zeszłym roku wylatywałam z Pyrzowic 18 października byłam w Hammamet Yasmine z biura VIVA-TOURS z Chorzowa Polecam biuro było rewelacyjnie hotel Almaz super basen na zewnątrz w środku kryty prywatna plaża z darmowymi leżakami jak chcesz coś więcej wiedzieć to napisz Odpowiedz Link Zgłoś