Dodaj do ulubionych

ksiądz przed mszą agitował...

IP: *.block.alestra.net.mx 27.09.05, 08:02
W Kłobucku przed rozpoczęciem mszy o 16stej ksiądz powiedział tak:
"Dzisiaj jest ważny dzień dla polski i kto kocha Polskę ten wie jak
zagłosować. Ja jeszcze nie oddałem głosu, ale mam zamiar zagłosować na Ligę
Polskich Rodzin, a później na Pana Kaczyńskiego, bo Tusk to powiedział w
telewizji, że jest niewierzący"
I tutaj już w imię Ojca i Syna... i poprowadził mszę.

Heh kościół na prowincji jest po prostu dnem. Jak kapłan może mówić nagłos z
ołtarza, że oddaje głos na partię neofaszystowską??? Bo tylko tak można nazwać
partię, która wszędzie widzi wrogów polski, którzy chcą ją wyprzedać i
współpracuje z młodzieżą wszechpolską, która słynie z agresji i nienawiści
rasowej do każdego. Warto też przypomnieć sobie, że młodzież WP to po prostu
skinheadzi, którzy stwierdzili, że nie mogą już kopać po głowie leżących i
postanowili udawać patriotów gromadzących się wokół krzyża.
Obserwuj wątek
    • Gość: KIMBER OGARNIJ SIE WSIAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:56
      na prowincji to ty jesteśDNEM i to wielkim i bardzo bardzo głębokim!!!!!! co ty
      robiłes w kosciele pustaku skoro jesteś lewicowegoi antyklerykalnego
      wyznania...??? ma zapom,niałam jakto bywa na wsiach idziesz jak każdy bo tak w
      niedziele wypada----ubrać sie w " garsunke " i biaŁą bluzke albo w buty w
      szpic..hehehe...weś sie ogarnij ty zacofańcu i wyłacz lepiej telewizor a sam
      zaczniesz myśleć!!!!!!!!!!!!! moze jeszcze potrafisz
    • Gość: DIDI Re: DURNY POLACZYNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:04
      TY DEBILU A CO ŻLE MÓWIŁ , BO DO WAS TYCH TŁOKÓW TRZEBA PROSTO Z MOSTU I TO NIE
      DOJDZIE
    • harry1983 Re: ksiądz przed mszą agitował... 27.09.05, 14:43
      Gość portalu: mam tego dosyć napisał(a):

itd.

Nie tylko Ty masz dosyć... mafia się rozpleniła - a wpisy poniżej Twojego to pewnie "prawdziwi Polacy" ewentualnie ci od "katolickiego miłosierdzia"

Pozdrawiam ludzi myślących...

Tych myślących inaczej też, bo nic innego wam już nie pomoże, może lubliniec...choć wątpię...
      • Gość: forum harry -czerwony oszolom ??????? IP: *.zim.pcz.czest.pl 27.09.05, 18:00
        harry czytajac twoje wpisy ...pojawia mie sie odruch zwrotny.....
        nie popieram agitacji z abony....ale jeszcze bardziej mnie trzesie gdy czytam
        twoje posty....niczym sie nie roznisz od ksiezy...
        jestes oszolomem......to dziedziczne ?.....czy nabyte ??????
    • Gość: iwona Re: ksiądz przed mszą agitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:21
      to zmień parafię debilu
      • Gość: Piotrek Re: ksiądz przed mszą agitował... IP: *.prenet.pl 27.09.05, 17:16
        Zmienić się nie da, bo w każdym kościele agitują. I nic, żadne slużby niczego
        nie widzą i niczego nie słyszą.
        • Gość: olek Re: do piotrusia co w majtki siusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:37
          zmienić się nie da a szkoda bo jedyne co bym zmienił to twoj mozg tłoku
          • Gość: . Re: do piotrusia co w majtki siusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:42
            moderator dorzuć pare słówek ze słownika tym mądrym i tym nie polakom!
            • Gość: michał do autora postu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:50
              albo wogóle debilu nie chodz do kościola i nie kalaj tych swiętych miejsc swoją
              osobą
          • Gość: Piotrek Re: do piotrusia co w majtki siusia IP: *.prenet.pl 27.09.05, 17:54
            Tylko na rymy częstochowskie cię stać? Ale chyba nie wiesz co znaczy to pojęcie.
            • Gość: olo Re: do piotrusia małego dzidziusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:08
              jesteś głupiutki
              • Gość: mam tedo dosyć Re: do piotrusia małego dzidziusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 07:56
                hehe po raz kolejny bydło z MP i LPR pokazało, że potrafi tylko obrzygać bo
                gotuje się od nienawiści.
                Tata bił, mama nie przytulała.

• Gość: manina piotruś....i jego złe wspomnienia???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:10
                  hehehe.......po raz klejny takie bydło jak ty zamiast pokazało ,że zamiast
                  mózgu ma TELEWIZOR....nie u7mie samodzielnie myśleć i "łyka kity z satelity"
                  buahahaha.........a na wszelki pezjaw patriotyzmu
                  reagujesz .........nienawiscią do lpr......oj...chyba tata cie nie przytulał,a
                  mama...??.coś niezabardzo rodzina była....
                  • Gość: mam tego dosyć Re: piotruś....i jego złe wspomnienia???... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:34
                    widzisz, nie mam telewizora, sam wyszukuję informację i oceniam racjonalnie. Ale
                    ty chyba masz mózg wyprany radyjkiem maryji.
    • Gość: moni ja mam takich jak ty dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:14
      a moze skoro pałasz taka ninawiścią do lpr i wspominasz o
      rodzinie...mamie ...tacie......To może masz złe wspomnienie z dzieciństwa???
      możw wychowywały cie geje????? buahaha stąd brak sentymentu do lpr.....
      • Gość: marynat Re: ja mam takich jak ty dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:35
        heh przegraliscie wybory i żal wam dupę zciska.
        • Gość: pomidorek marynacie zakonserwowany to ty nie jesteś........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:21
          nie no jak to... PIS ---wygrał co ty chcesz...."zawsze to blizej im do Rydzyka
          i RM ----jak to powiedział Kaczyński----niż do PO".......więc nie do końca zal
          dupe ściska....buahaha
    • Gość: olo Re:do marynata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:28
      he he to Ja będę się z ciebie głupi polaczyno śmiał jak nie będziesz miał pracy
      albo ją stracisz i jak ogolnie będzie ci się zle w kraju żyło
      • Gość: henryczek Re:do marynata IP: *.com / *.strefa.com 28.09.05, 17:06
        w pełni popieram "mam tego dość"
        Ja gdybym był świadkiem agitacji w czasie ciszy wyborczej np. w kościele to powiadomiłbym poprostu PKW lub policje.
        Do neofaszytsów i innych "bardzo wierzących" pseudopatriotów nic nie trafi więc lepiej brać sprawy we własne ręce i donosić odpowiednim służbom o takich incydentach
        • Gość: mariolka doniesć na HENRYCZKA...ZOMOjuż Wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:56
          hehe......henryczku ty nie musisz być "neofaszystą" ty sie chylisz bardziej na
          wschód......hu hu SB-eckie korzenie i UB-eckie klimaty???? za czasów
          jaruzelskiego pewnie ładnie trzymałeś sztame donosząc na
          kolegów.......nieładnie henryczku....czerwona szrama na twoim czole cały czas
          kwitnie.......buahaha
          • Gość: henryczek Re: doniesć na HENRYCZKA...ZOMOjuż Wie IP: *.com / *.strefa.com 28.09.05, 18:40
            tak,w przedszkolu donosiłem na każdego kto nie chciał leżakować lub wyrzucał surówke pod stół-w prl spędziłem 6 lat swojego życia dla twojej wiadomości

:P

ale wg niektórcyh kazdy kto sprzeciwi sie łamaniu prawa przez kosciół,wspierające kościół grupy(lpr,mw),kto sprzeciwi sie ich obłudzie musi być odrazu byłym ubekiem
            • Gość: mariolka Re: doniesć na HENRYCZKA...ZOMOjuż Wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:07
              korzenie korzeniami....ich sie nie wyprzesz.......przechodzi ta zakała z
              dziada , przadziada, z ojca na syna........nic na to nie poradzisz...buahaha...
              • Gość: henryczek Re: doniesć na HENRYCZKA...ZOMOjuż Wie IP: *.com / *.strefa.com 28.09.05, 19:32
                tak,nawet orchidei wmówiłabyś ,ze ma korzenie pokrzywy, gdy tylko nie spodobają ci sie jej poglądy-szkoda gadać...

:P
            • harry1983 Za odruchy innych nie odpowiadam... 28.09.05, 20:50
              > ale wg niektórcyh kazdy kto sprzeciwi sie łamaniu prawa przez kosciół,wspierają
              > ce kościół grupy(lpr,mw),kto sprzeciwi sie ich obłudzie musi być odrazu byłym u
              > bekiem

O, i tu się mylisz.
              UB-ecja jest modna teraz, od czasów Wildsteina, dawniej mówili, że Żyd ;)

-------------------------------------------------------

forum napisał(a) ?

harry czytajac twoje wpisy ...pojawia mie sie odruch zwrotny.....
              nie popieram agitacji z abony....ale jeszcze bardziej mnie trzesie gdy czytam
              twoje posty....niczym sie nie roznisz od ksiezy...
              jestes oszolomem......to dziedziczne ?.....czy nabyte ??????

>pojawia mie sie

skomentuję to tak : so.pwn.pl/

Hmm oszołomem? Nie, ja korzystam z tzw. demokracji, która zapewnia m.in. wolność wypowiedzi, tylko nie zawsze wolność po wypowiedzi, aczkolwiek zaryzykuję :)

A co, o kościele można mówić tylko dobrze??

Jakbym najeżdżał np na PRL, to by było ok, ale świętej krowie nic nie można wypomnieć, bo zaraz UB-ek, SB-ek, Żyd albo oszołom

>..niczym sie nie roznisz od ksiezy...

Oj różnię, i to sporo - nie rozbijam się po pijanemu mercedesami, nie mieszkam w rezydencji tylko w bloku, nie mam nic do Jurka Owsiaka, nie chodzę obwieszony złotem, nie pałam nienawiścią do innych nacji i takich przykładów mogę mnożyć.

A za Twoje i innych odruchy nie odpowiadam - skoro Ci ulży jak zwrócisz...
              • Gość: Piotrek Re: Za odruchy innych nie odpowiadam... IP: *.prenet.pl 28.09.05, 22:03
                Harry1983!
                Z pewnością nie masz też 2,5 mln złotych, aby wykupić mafioso z kryminału.
                Ale życzę ci, abyś miał te pieniądze :))
              • Gość: forum Re: Za odruchy innych nie odpowiadam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:51
                > Oj różnię, i to sporo - nie rozbijam się po pijanemu mercedesami, nie mieszkam
                byc moze tego nie zweryfikujemy....
                > w rezydencji tylko w bloku, nie mam nic do Jurka Owsiaka, nie chodzę obwieszony
                > złotem, nie pałam nienawiścią do innych nacji i takich przykładów mogę mnożyć.
                a tutaj sie mylisz nienawiscia "palasz" do kazdego forumowicza, ktory ma
                odmienne zdanie :)))....
                daruj sobie rowniez drobiazgowosc...to juz Prof. Bralczyk stwierdzil, ze
                wylapywanie bledow u innych jed dewiza ludzi malutkich :)))...ale coz czasami i
                w ten spsob sie dowartosciowujemy :)))..
                obwieszeni zlotem ????.....hmmm...mowisz o szatach liturgicznych ?
                ...nikt nie wspomina rowniez o tym, ze nie wolno krytykowac ci ksiezy...a
                krytykuj....rozne sa sposoby zagospodarowania wolnego czasu ...:)
                rezczywiscie to przywilej demokracji :)))....ale przeciez ty nie jestes jej
                sympatykiem :))) ???
                harry okresl sie bo te ambiwalenten wypowiedzi wprowadzaja totalny chaos...
                > Jakbym najeżdżał np na PRL, to by było ok, ale świętej krowie nic nie można wyp
                > omnieć, bo zaraz UB-ek, SB-ek, Żyd albo oszołom
                i tu jest ten element, ktory udawadnia fakt, ze jestes oszolmem...ta
                demagogiczna belkotliwa interpretacja wypowiedzi...
                > A za Twoje i innych odruchy nie odpowiadam - skoro Ci ulży jak zwrócisz...
                odpowiadasz :)))...wszelkie odruchy zwrotne sa implikacja twoich
                "konstruktywnych" postow...
                uzlyloby mi ...gdybys jednak obejrzal Zawroconego :)...Zbyszek Zamachowski
                wspaniale wcielil sie w role wlasnie takich harrych :)
    • Gość: OLO Re:BURAK Z KŁOBUCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:42
      TP WSZYSTKO ZACZEŁO SIĘ OD TEGO BURAKA -
      • Gość: mam tego dosyć Re:BURAK Z KŁOBUCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:41
        hmm mylisz się. zaczęło się w następnym poście kiedy twój znajomy (zakładam że
        się znacie jak to z faszystami bywa zagotował się z nienawiści i zaczęliście
        rzygać na lewo i prawo, żydami, UB-kami i SB-kami.
        Nie wiem czemu nie chce się przyznać się w końcu do tego, że wasza nienawiść
        bierze się z bicia w dzieciństwie i frustracji. przecież każdy o tym wie,
        przyznajcie się w końcu, powiedzcie, że wam źle, może znajdą się jakieś dotacje
        rządowa na terapie z psychologami. z nienawiści i frustracji możecie wyjść tylko
        musicie wykazać odrobinę dobrej woli.
        • Gość: tomili Re:BURAK Z KŁOBUCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:33
          buraku czy jak tam cię nazywaja jak przez całe życie nosa nie wychyliłeś z
          twojej wiochy czyli z klobucka to co ty mozesz wiedzieć o żydach lub innych
          nacjach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka