Gość: iwona IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:58 do kogo zapisac sie na prawko w Czewie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiekk Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:09 Mój brat "robi" kurs w firmie "Eska" kościuszki 10/12 u p.Karolczyka i jest bardzo zadowolony, zresztą ja tez tam robiłem i również bez zarzutów.Gość ma anielską cierpliwość i bardzo dobre podejście do kursantów.Szczerze polecam.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: prawo jazdy IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 08:23 Jesli prwko to tylko u " SEBY" ul. warszawska 3/3 w bramie. Super moi znajomi tam robili byli bardzo zadowloleni, teraz ja jestem w trakcie i jest naprwde OK, nie ma cegos takiego jak skrocanie czasu wykladów itp. wyklady sa prowadzone w milej kameralnej atmosferze!!!!!!!!! Gorąco polecam !!!!!!!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: prawo jazdy IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 17:53 a moze ktos wie od ilu lat mozna zrobic prawko??od 16,17 czy dopiero od 18?/ bardzo prosze o odp.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:37 Prawo Jazdy kategorii "B" mozna robic od 18 roku zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: prawo jazdy IP: 80.48.243.* 04.10.05, 17:48 Ja również polecam ośrodek szkoleniowy "SEBA" na Warszawskiej 3/3. chodziłam do niego na kurs, i jestem strasznie zadowolona bo nauczył mnie wszystkiego. A sam Sebastian jest najlepszym instruktorem jazdy z nim zawsze są miłe. pozdrawiam wszystkich co byli u Sebastiana na kursie na prawko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: prawo jazdy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.10.05, 17:08 Popieram wypowiedź o "Sebie". Teraz czekam na egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedno piwo Re: prawo jazdy IP: 212.87.240.* 07.10.05, 17:17 Wojciech Błaszczyk I aleja po stronie Seki, super kameralna atmosfera, naprawde przyjemnie, wiele dobrego też o Sebie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asta Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:06 Jurek Kowalski w Blaszaku na PCK, niesamowie ma wyniki, prawie wszyscy zadja za pierwszym razem. Jeżeli ktoś nie zdał, to na prawdę musiał się postarać. Świetnie uczy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:23 skoro wszyscy instruktorzy są tacy zajebiści to dlaczego tak dużo osób nie zdaje?? ja robiłem kurs na ul. prusa na rakowie tak poza tym i zdałem za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:20 Ja polecam OSK "KRAM" al. NMP 14 koło SEKI na wylocie ul. Piłsudskiego. tel 363- 08-71 lub 365-15-58. Kursy Kat. BCE. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: prawo jazdy 12.10.05, 13:56 wiecie ze w stanach nie ma kursow tylko jezdzi sie np z ojcem a potem mozna zrobic tylko egzamin w wieku 16 lat (tak slyszalem wiec jezeli pomylka to sorry) tego brakuje w polsce Odpowiedz Link Zgłoś