Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:46 Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstochowy.Mam nadzieje,że będzie startował i wygra.A nie pan Wrona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t3d1 Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 06.10.05, 18:47 Czemu tak uwazasz podaj argumenty ZA bo jak narazazie jest to bez pokrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Ewa - weź swoie kundle na łąńcuch :) IP: *.hcz.com.pl 10.10.05, 08:26 BO JE UŚPIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard R. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / 82.160.62.* 17.10.05, 17:43 Kto Matyjaszczyk? Ten bufoniasty KUNDEL. Przecież to nadęty karierowicz.Jakie on ma zasługi dla Miasta Częstochowy? Żadne!!! Kim on jest? Karierowiczem, czyli nikim!!! Przecież to żrąca się między sobą klika częstochowskich działaczy SLD wywindowała kolesia na szczyt. Jeżeli nie ma już nikogo lepszego na Prezydenta, to Pan Prezydent Wrona może spać spokojnie. Tadeusz nie bój się, kundle może i gryzą, ale nie są niebezpieczne. Niech szczekają a Twoja karawana i tak musi jechać dalej!!! Pozostaje jednak współczuć Częstochowianom i drżeć o jej przyszłość jeżeli takie persony się planuja rzucić na kasę Prezydenta Miasta Częstochowy. Nie udał mu się skok na kasę poselską a wcześniej wicewojewódy Ślaskiego to będzie próbował na prezydencką. Fuj brzydzę się takimi łotrami. Mieszkam w Myszkowie i tutaj mamy podobny problem. Na poselską kasę próbował skoczyć Grzegorz Sikorski nikomu nie znany w mieście karierowicz, który ustawił się w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w częstochowie dzięki koneksjom w Katowicach, i wywindowaniu innego nieudolnego karierowicza jakim jest bez wątpienia Przemysław Koperski Dyrektor WUP w Katowicach, który za uszy wyciągnął Sikorskiego na kierowniczy stołek w WUP częstochowa.I tak dalej, i tak dalej... SLD w Myszkowie staje przed istotnym dla siebie problemem Kto na Burmistrza Mistata Myszkowa? i SLD na całe szczęscie dla mieszkańców miasta nie ma nikogo na tą funkcję. Na radnych pchają sie tu mizerne miernoty także reprezentanci SLD młodego pokolenia takiego jak Matyjaszczyk, i tu juz gorzej dla mieszkańców miasta!!!Na pewno im nie zaufaja, bo mieszkańcy Myszkowa nie w ciemie bici i wiedzą że teraz kiedy posłanka została Jadwiga Wiśniewska z PiS-u to szansa dla Miasta bedzie jedynie bliski jej polityk, czyli PiS-owiec!!!Ale to juz inna bajka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:51 Też mieszkam w Myszkowie i jedyne co mogę napisać w odpowiedzi Bernardowi – to: popukaj się w czoło Bernard! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:59 Oj BERNARD R. Ale ty jesteś przykry nie dość, że głupoty wypisujesz to masz dwie twarze jako ( xx) ośmieszasz się i nie chcesz ,żeby cię rozpoznano to myślisz, że jesteś kameleonem, jesteś taki dwulicowiec. Po pierwsze nie rób z siebie kompletnego kretyna a przy okazji nierób innych ,że mieszkasz w Myszkowie mieszkasz w Częstochowie dlatego jesteś tak dobrze zorientowany (może ty jesteś właśnie starym kundlem , który boi się lamusa) Po drugie powiat nie wybiera Prezydenta Częstochowy ty tępy debilowaty kameleonie. Po trzecie masz rację ,żeby karawana Wrony jechała dale i nie zaczymywała się w Częstochowie tylko jechała dalej i dalej i widziała tylko piach. Może byś powiedział coś na temat sprzedania województwa. 1. czy popierasz sprzedania województwa częstochowskiego przez twojego wybrańca. 2. czy uważasz ,że p. Wrona nie brał udziału w rozbiorze naszego miasta. 3. jakie najbardziej społeczeństwo p. wrona faworyzuje. Z wyrazami wielkiego ubolewania Aniołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra100 Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:50 nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:07 e zebra100 sorki, że się wcinam ale zajady to masz ale od starych znajomych pozdrów ich odemnie ja już się wyleczyłam hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:10 co Ci się w głowie poprzewracało, walec szturnchnął może?? nie jestem żadnym wielkim fanem Wrony ale jak na razie punktuje w wielu sprawach na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.icis.pcz.pl 06.10.05, 19:25 Tez tak uwazam - to w ogole inna klasa. Poza tym w tej chwili Prezydent Czestochowy (nie konkretnie Wrona, ale czlowiek pelniacy te funkcje) to tak naprawde jedyna osoba, ktora moze reprezentowac nasze miasto wobec wladz roznego szczebla. To musi byc czlowiek ktory potrafi twardo negocjowac ze starymi wygami, ktorzy reprezentuja i wladze i przedstawicieli innych regionow Polski. Tutaj potrzebne jest doswiadczenie i sila, a widac bylo jak Pan Matyjaszczyk dal sie "wyrolowac" i zamiast niego w Parlamencie jest ktos inny, kto naprawde niewiele zrobil dla miasta w poprzedniej kadencji. Poza tym wystarczy pzrejsc sie po miescie zeby zobaczyc ile roznych rzeczy sie dzieje w sensie budow, remontow i modernizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdds Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:42 Nie rozmieszajcie mnie ten bufon i komuch hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:31 Czemu inna klassa? Pan Profesor mial okazje porownac? Obu Panow znam osobiscie i jednak wydaje mi sie, ze Krzysztof pelnilby ta funkcje odpowiedzialniej i miejmy nadzieje, mniej rozrywkowo/rozjazdowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.icis.pcz.pl 06.10.05, 20:53 Tak, poza tym mam za soba troche zycia i doswiadczenia. I dlatego chcialbym potwierdzic swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytia Re: Krzysztof Matyjaszczyk na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:07 Prezydenta Częstochowy a Janikowa na sekretarkę do palenia w piecach. Koło jej kariery się zamknie / prezydentem już też była /a jednocześnie nastąpi naturalna zmiana pokoleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Krzysztof Matyjaszczyk na naczelnika IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.05, 00:27 bez jaj... matjaszczyk nie nadaje sie na prezydenta, jest to nieudolny politycznyna, ktory przy Wronie jest marniutenkim graczem. Rozumiem Maras, Klimek, moze Grabalowski, moze ktos inny (jest kilku pretendentow, ktorzy maja coraz silniejsza pozycje i moga konkurowac ze znanymi nazwiskami) ale Matjaszczyk ??? czy czlowiek, ktory nic nie zrobil moze byc prezydentem miasta, toz on sie nie nadaje na zastepce wojta malej gminy - przepraszam za ostre slowa, ale dokladnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa chłopaki dajta se luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:49 nie rozśmieszajcie mnie swoimi kandydaturami, bo juz nie moge wytrzymac ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio towarzyszu - nie pij więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:48 Boże, dyskusja na ten temat to strata czasu - Krzysiu, czy naprawde ci tak uderzyła woda sodowa? jak sobie wyobrazasz dyskusje skoro nie masz o niczym pojecia - wystarczy cie posłuchać....:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:32 W pewnym sensie zgadzam się z panem, że naszym miastem powinien rządzić prezydent stanowczy i konkretny ale nie taki , który trzyma się purpurowej i czarnej sutanny tak jak małe dziecko mamusi. Jak mamuśka sobie wychowała dziecko, to jak dziecko zaczęło stać na nóżkach to zaczęło mamusi dziękować i rozdawać swojej całej rodzinie mienie Częstochowy nie patrząc na sąsiadów , którzy nie mają gdzie mieszkać. Przykład kamienicy remontowanej w Alejach przy światłach o ,której pan wiesz bo sam wskazujesz że są remonty ale zapomniałeś dodać do kogo będzie należeć ta kamienica i komu ją pan Wrona po modernizacji przekaże. Najwyższy czas aby stare układziki poszły d lamusa i przyszedł nowy młody prezydent i jeśli pan zwracasz uwagę na pana Matyjaszczyka to myślę że się go bardzo boisz ,że stary układzik nie zadziała. Więc ja stawiam na tego pana Matyjaszczyka i jeśli to prawda, że będzie kandydował na prezydenta to będzie miał u mnie poparcie. Może przywróci naszemu miast prawa województwa i ściągnie inwestycje , które dadzą pracę naszym mieszkańcom i będą mogli zarabiać normalne pieniądze. (ps. pan z pewnością wie, że pan Wrona sprzedał nasze województwo jak judasz swego pana) Z wyrazami ubolewania „Aniołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f sraczku, wziąłeś dziś lekarstwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.hcz.com.pl 07.10.05, 08:44 O ile wiem radny Krzysztof Matyjaszczyk nie rozważa kandydowania na prezydenta Częstochowy a wywoływanie takiego wontku na forum to pewnie nieudolna próba uszycia mu butów przez paru kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś pewnie maja zaBełtane w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:08 po partyjnym capstrzyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fago hahah nie roważa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:09 tak jakby mógł rozważać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.trustnet.pl 07.10.05, 08:46 Henio popieram...Krzysiowi sie poprzestawiało w głowie od tej komunistycznej wódy!!!!! Gdzie ty Ktzysiu do P.Wrony....uahahahahahahahahuahahauahahaha!!!! Nawet ci odwagi nie starczyło , zeby sie podpisac swoim imieniem i nazwiskiem...Aty chcesz na prezydenta....uhahauhahauhahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 07.10.05, 20:59 Kszysztof Matyjaszczyk to kpina ?przecież dzis to nie 01.04.Oczym mowa, człowiek który nie umie podjąć konkretnej decyzji jako szef Partii a co dopiero Prezydent Miasta. totalny nieudacznik,umie tylko obiecywać i mydlić oczy ,nawet jako kandydat na posła "przefarbował"na plakatach wyborczych włosy z ryżych na szatyna.Każdy ryży to wredny.Matyjaszczyk spójrz w lustro,ty nawet nie masz wyglądu na Radnego ani na Szefa Partii,chyba że nie masz lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:56 Potraficie tylko krytykować.Zróbcie coś sami.Za Matyjasczyka i SLD mamy wiadukt na Jagielońskiej a Wrona przypisuje to sobie.Skąd wiecie,że nie umie sie niczym zająć.Najpierw go poznajcie a potem mówcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek \wiadukt ??????????????!!!!!!!!!!!?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:10 towarzysze, nie pijcie wiecej tego bełta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 11:26 Ja Krzyśka znam długo i nie piszcie glupot.On nawet jako szef Partii nie umie zwołać zebrania Zarządu Partii,a o prowadzeniu jakiego kolwiek zebrania to kpina.Nie ma AUTORYTETU w Partii,na każdym zebraniu czyta z kartki i to jeszcze na kazdym to samo nie da się tego nie zauważyć kto się chce przekonać zapraszam.Na Sesji Rady Miasta jest to samo jak mu ktoś z jego kolegów napisze lub wytłumaczy o co chodzi wtedy zabiera głos.W najbliższym czasie poinformuję czytelników forum i sympatyków Krzyśka o prowadzonym przez niego zebraniu, wtedy zapraszam ,a wnioski wyciągniecie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 17:53 Krzysiek przestałeś już pisać lub twoi koledzy.Boisz się że więcej prawdy może wyjść na tym forum i koniec mydlenia i robienia z siebie super gościa. Co nie masz odwagi? Jeżeli masz trochę honoru i mabicji to nie chowaj głowy w piasek.Wiesz, że jesteś beznadziejny przypadek i starasz się nie odpisywać, aby temat po malu wygasł.Nie badz frajerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Do Tomasza K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:53 A ciekawe, jak ty Tomaszu K radzisz sobie w swoim banku lub komisie? Przecież Ciebie to daaaaawno nie było na żadnym zebraniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Tomasz K Re: Do Tomasza K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:50 Drogi UB-ku po telefonie Krzyska przeczytalem Twoje inwektywy na moj temat ,chce Ci przypomniec ze nie jednemu psu burek i w tym miescie ludzi o tym imieniu i nazwisku zaczynajacym sie na K jest wiecej.widocznie znasz mnie zbyt powieszchownie to krytyczne opinie wobec ludzi ktorych znam osobiscie mowie im prosto w oczy a nie w glopim foruf i w jeszcze glopszej gazecie. Mam nadzieje ze przy najbliszej okazij to co omnie myslisz powiesz mi prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 17:49 Matyjaszczyk i wiadukt na Jagiellońskiej. Pęknę ze śmiechu. On przez trzy lata nie mógł zrozumieć, jak wiadukt będzie finansowwany ( tak naprawdę to chyba do dzis nie rozumie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:22 Jak jesteście tacy mądrzy to sami startujcie na radnych.Ja npewno będe w przyszłym roku jako niezrzeszony.Nie raz chodziłem na sesje i widziałem ile razy zabierał głos i mówił z sensem.Mam nadzieje,że Krzysiek będzie startował na prezydenta.Ja znam go osobiście i napewno nie czytał z kartki.Zazdrościcie to załóżcie partie i startujcie na radnych posłó i prezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:38 Partii nie trzeba zakładać co udowodnił LASECKI a fakt że nie czyta z kartki może dowodzić także braku umiejętności czytania. Pomyśl zanim napiszesz obronę. Zeżrecie własne dupy prowadząc tak dalej spór o przyszłość. Czas pomyśleć nie kto mógłby ale kto może być Prezydentem Częstochowy. To znaczy kto wygra z Wroną? Ja i Wrona wiemy / Leśnikowski jeszcze nie /. Dajcie spokój KM i tak wygrał w Czestochowie z Janikową a Kasprzyk w okręgu miał tylko trzy głosy więcej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K. Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 22:03 Nie porównuj Matyjaszczyka z Janikową.On wobec niej to kretyn merytoryczny.Czyzby za dłużo wydał na kampanie i chce odrobić na posadce prezydenckiej.Teraz Częstochowa to Powiat,a po objęciu przez niego tej funkcji spadnie poniżej okreslenia wieś zabita dechami.I nikt mu nie zazdrości,mieć jego osobowość można popaść w komplex i zacząć się leczyć psychiatrycznie.A jak piszesz, że go znasz osobiscie to smiem twierdzić, że jestes takim samym kretynem, co MATYJASZCZYK, BO ON SIĘ OTACZA TYLKO OSOBAMI NA SWOIM POZIOMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:13 Kasprzyk miał 3 głosy wiecej idąc w partii przeznaczonej sondażami do odstrzału. W takim układzie Matyjaszczyk powinien mieć co najmniej o 1000 głosów więcej. A miał 3 mniej. O czym tu mówić...naucz się liczyć człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demostenes Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:04 Krzysztof Matyjaszczyk miał najepszy wynik w Polsce jako osoba pierwszy raz kandydująca na Posła do Parlamętu RP. Dlatego składam mu szczere gratulacje a cały ten atak na niego jest tylko nieudolną próbą zdezawuowania jego wyniku wyborczego i jego osoby. Wszyscy jego współpracownicy wiedzą że wszystkie kalumnie rzucane na niego są kłamstwami i oszczerstwami. Co do Jacka Kasprzyka to sam sobie wybrał Partie z której kandydował nie zapominajmy że był jej Sekretarzem Generalnym czyli 2 osobą w parti. Jeśli był taki dobry to jako człowiek i poseł 4 kadencji powinien mieć 40 tysięcy głosów z dowolnej parti i z dowolnego miejsca a próby jego usprawiedliwiania są bardzo nieudolne tak jak Gienek. Podsumowaniem Kariery Jacka Kasprzyka jest jego wynik 4533 głosów tylko 3 głosy więcej niż Krzysztof. W porównaniu z Matyjaszczykiem który kandydował pierwszy raz z drugiego miejsca wypadł cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:30 A pani Janik z sześcioma tysiącami głosów na pierwszym miejscu? Lewica została "wyrżnięta w pień" jak dawniej mówiono. I dlatego wynik Kasprzyka w partii podwójnie "ciętej" jest naprawdę dobry. Przyznaję, że Matyjaszczyka jak na pierwszy raz też. I błagam...oni startowali do PARLAMENTU...mam nadzieję, że kandydaci chociaż piśmienni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek b Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:45 przeczytałem wasze posty i .... ... do xx: 1. zauważyłem ostatnio, że stał się Pan tubą wyborczą p.Wrony, przestał już Pan być dla mnie człowiekiem obiektywnym 2. cyt. "(prezydent) To musi byc czlowiek ktory potrafi twardo negocjowac ze starymi wygami, ktorzy reprezentuja i wladze i przedstawicieli innych regionow Polski" - ten tekst jest śmieszny, zwłaszcza w Pana ustach, bo Pan powinien zdawać sobie sprawę, że to nie jest priorytet w prezydenturze 3. cyt. "widac bylo jak Pan Matyjaszczyk dal sie "wyrolowac" i zamiast niego w Parlamencie jest ktos inny" - proszę sprecyzować czy ma Pan jakieś ukryte podteksty w słowie "wyrolować" czy mówi Pan tylko o tym, że Krzysztof zdobył 'jedynie' 4,5 tysiąca głosów !!! Niech pan wystartuje, zobaczymy ile osób na Pana by oddało swój głos? 4. Twierdzi Pan, że zna Krzysztofa, postaram się go o to zapytać przy najbliższej okazji. ... do eee: 1. nieudolny kolego, prezydent nie powinien być politycznym graczem!!! nie tego oczekiwałbym od prezydenta mojego Miasta! 2. cyt. "czy czlowiek, ktory nic nie zrobil moze byc prezydentem miasta" - tak może być, a to ze względu na to, że Krzysztof jest społecznikiem i wbrew Twojej opini zrobił bardzo wiele dla bordzo wielu Mieszkańców Częstochowy ... do Henio i anka: 1. mogę Wam na 100% zagwarantować, że Krzysztof nie rozpoczął tego wątku oraz na 99% zagwarantować, że zrobił to któryś z jego przeciwników! ... do Tomek K: 1. cyt. "nawet jako kandydat na posła "przefarbował" na plakatach wyborczych włosy z ryżych na szatyna" - taki jest marketing polityczny kolego, i sfotografowanie się u fotografa przy odpowiednim oświetleniu, aby włosy wyszły ciemniejsze, nie jest przestępstwem. Przestępstwem na rozumie, jest za to pana stereotypowe myślenie: "Każdy ryży to wredny." - żal mi Pana, musi Pan być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. 2. cyt. "Nie ma AUTORYTETU w Partii,na każdym zebraniu czyta z kartki i to jeszcze na kazdym to samo" - nie masz racji kolego!!! byłem członkiem SLD przez dłuższy czas i miałem przyjemność być w kole, w którym przewodniczącym był K.Matyjaszczyk. Tak karta to prawda! - z dwoma wyjątkami: - na tej kartce Krzysztof ma zapisany harmonogram zebrania, najważniejsze punkty do omówienia, sprawy do poruszenia, itp. - kartkę zawsze sporządza przed zebraniem, co moim zdaniem świadczy o tym, że jest człowiekiem zoorganizowanym i poważnie podchodzi do zebrań. Dzieki temu na zebraniu nigdy nie było chaosu, a Krzysztof zawsze czuwał nad jego przebiegiem. - jak już się Pan domyśla, muszę stwierdzić, że jest Pan kłamcą, gdyż Krzysztof na zebraniach nie czyta z kartki. 3. cyt. "Nie porównuj Matyjaszczyka z Janikową.On wobec niej to kretyn merytoryczny" - po przeczytaniu Pana ostatniego posta, już nie mam złudzeń z której strony przychodzi ten atak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgf A no wiemy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:06 Do pana Matyjaszczaka osobiście nie mam nic bo go nie znam. Zna go natomiast mój kolega i co nieco go wypytałem na ten temat. Po pierwsze to zwróć uwagę że pan Krzysztof to typ szybkiego karierowicza. Jak szybko stał się przewodniczącym SLD w Częstochowie.? Częstochowie zrobił to dzięki swoim młodym kolesia którzy potrafili się jakoś zorganizować. Po drugie słyszałem o nieczystych naciskach na członków SLD przy ewentualnych wyborach. Po trzecie tyle co został przewodniczącym SLD , a już mało nie przeskoczył na zastępcę wojewody śląskiego. To nie wypaliło i znowu tym razem skok na posła. I co teraz? Nie wypaliło to skoczymy na Prezydenta Miasta. Chore nie? A co do zasług i społeczności to proszę przytocz kilka, a czytelnicy sobie sprawdzą. I nie mówię tu o sukcesie przemalowanych pasów na przejściu dla pieszych i.t.d. Takie sukcesy chyba nie przedstawiają go do fotelu prezydenta miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.icis.pcz.pl 09.10.05, 14:22 Ja pisze o swoich odczuciach i o tym co widze wlasnymi oczami. Kazdy ma prawo do wlasnych odczuc i pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAKSATOR Panie xx moje odczucia na temat pana ---- (odczuć) IP: *.hcz.com.pl 10.10.05, 08:22 Wie pan według moich odczuć to ktoś kto żeruje na Politechnice wiedząc i przyczyniając się do jej katastrofalnej sytuacji finansowej, obciąża ją bandyckimi wielomiljonowymi kwotami za obsługę internetową jest zwykłym kryminalistom i bandziorem i powinien z więzienia nie wyjść przez 20lat panie profesorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K, Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 14:57 Radek piszzesz,że Krzysiek jest społecznikiem, a który społecznik ma płaconą pensję, bo mowa o posadce radnego, prawda?Więc nie mydl ludzią oczu.A co do wątpliwości czy go znam to byłem częstym gościem w jego biurze i też byłem nim oczarowany, do momentu kiedy objął funkcję Szefa Partii, a zaraz po tym Maras obsadził go na super stołeczku w Starostwie. Smiem twierdzic niezły społecznik, który za obietnice załatwia stolek lub głosy,a co dalej ? I nie sugeruj, że jestem z drugiej strony, bo się mylisz,obstawałem po stronie Krzyśka, ale sie zawiodłem jego matactwem. Jeżeli chodzi o Zebrania w Partii, to popierwsze od momentu objęcia przez niego Funkcji Szefa koła nie robią zebrań, a jeżeli jestzwołane zebranie w Partii to Krzysiek nie ma siły przebicia ludzie nie dopuszczając go do głosu szepcząc między sobą i nie gadaj bzdur jaki on super. A i ty jesteś, jako najlepszy kolega i zaufany człowiek siedzacy w jego biurze przeszedłeś do innej Partii. są dwa warianty -1. szykujesz mu tam wejście -2.lub na przeszpiegi bo cały czas przychodzisz do niego i uczestniczysz w ważniejszych naradach z nim i jego kolegami Co jest grane? Może to wytłumaczysz? A skoro tak twierdzisz ,że dużo zrobił dla Miasta Częstochowy i jego mieszkańców daj konkretne przykłady , bo nawet członkowie Partii nic na ten temat nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 19:38 popieram cie Tomek członek koła Stare Miasto od 7-miu miesiecy brak zebrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 22:18 Radek czekam abys odpisał , jakie zasługi ma na swoim koncie Krzysiek ? Bo coś ucichłeś jak taki jesteś moądrala to odpisz na stawiane przeze mnie pytania.Widze, ze brak zasług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispa pudło i dziesiątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:14 bo właśnie piszesz do przewodniczącego tego koła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoRadka Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:03 cytat:"byłem członkiem SLD przez dłuższy czas" To sie ukrywaj, a nie chwal. Nic nie znaczysz w takiej sytuacji i niepotrzebnie tyle pisales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Krzysztof Matyjaszczyk - posprzątaj po sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:50 plakaty ze swoją fizjonomią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:30 niech spada. No i niech zabierze Janikową i jej kapciowego Marasa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvb Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:52 Czekamy na odpowiedź. Co Krzysek zrobi dla miasta. A co do tej partii , to jej wogóle ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 10.10.05, 22:02 Panie Krzyśku ja też jestem ciekawy czym Pan zasłużył na popar5cie w wyborach prezydenckich.Czekam na odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 11.10.05, 18:59 i dalej nic nie wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:46 On sam nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 12.10.05, 15:16 czy napisze ktos ze sztabu pana krzysztofa o tym co dobrego robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:04 matyjaszczyk do gnoju tam ci będzie najlepiej razem ze swoją bandą i niezapomnij o tym łysym grubasie z fortum co tak śmierdzi od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To już przesada Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy autorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:55 Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy autorów powyższych paszkfili. Mam juz dość chamstwa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 13.10.05, 21:57 Panie Krzyśku jednak Pan to czyta, a więc zamiast propozycji kasy w kwocie 5000 zł, napisze Pan wreszcie o swoich osiągnięciach. Widzę,że jednak tylko szmal ma dla Pana znaczenie, i nawet chce Pan przekupić gostków na forum, nie tędy droga, my nie z Pana kolegów, że kupuję się ich za forsę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 07:55 Panie Krzysiu nie tedy droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:20 do dupy palec niech wkłada a nie fotel prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 16:00 czytając te posty do9chodzę do wniosku, że ten Matyjaszczyk to jakiś ziomal- frajer skoro tak chce aby na jego temat się mowiło pozytywnie napisałby wreszcie o swoich osiągnieciach i daliby gostkowi spokoj.Zamiast dawac propozycję kasy napisz facet konkrety i finał.Szkoda mi cię jesli owych osiagniec nie posiadasz to ci wspołczuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aut Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:27 mamusia janikow. ich tak nauczyła szkoła jazdy sld Odpowiedz Link Zgłoś
sld_czestochowa Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 14.10.05, 16:18 Dziękuję za głosy i opinie wszystkim sympatykom oraz osobom obiektywnie wypowiadającym się na mój temat, wypowiedzi "mniej przychylnych" forumowiczów pozostawiam bez komentarza, gdyż same świadczą o tych, którzy się wypowiadali. Wszystkich niezorientowanych chciałbym poinformować, że do teraz nie miałem okazji zabierać głosu w tym wątku forum, więc proszę nie przypisywać mi wcześniejszych wypowiedzi. Wszystkich głęboko zainteresowanych moją osobą i działalnością zapraszam, np. we wtotek 18.10.2005 o godz. 17.00 do biura SLD w Częstochowie przy ul. Nowowiejskiego 10/12 (lub w innym dogodnym terminie po wcześniejszej zapowiedzi telefonicznej pod nr 368 27 73). Taka forma kontaktu nie wynika z lekcewazenia forum jako źródła kontaktu ale z faktu, że części z forumowiczów zależy na zdyskredytowaniu różnych osób a nie na ujawnieniu prawdy dlatego pozwólcie, że nie włącze się do tej "gry". Wszystkich pobieżnie zainteresowanych moją osobą i działalnością oraz nie mających czasu na spotkanie odsyłam na moją stronę internetową: www.matyjaszczyk.prv.pl Pozdrawiam Krzysztof Matyjaszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 21:19 Wszedłem na stronkę i nic ciekawego się nie dowiedziałem, trochę sie rozczarowałem koles, same ogólniki, ziomal, brak konkretow.Widze , ze lubisz duzo imprezować jest spoko. Fajne wyprawy, pokazujesz fotki z wczasów.Nieżle luzujesz,dla mnie to marzenia, a ty sie niezle bawisz.Troche wstyd,chwalic sie tym.Nie uwazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:22 ale on niczego innego nie potrafi brał kasę za nic po RN i stołkach na które posadziła go mamusia janikow. to ma za co zwiedzać świat napisz gdzie sobie sam załatwiłeś pracę bez kolesiów i mamusi z sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bańka Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 15.10.05, 09:39 To jet extra stwierdzenie, masz rację, sam to moze umie iśc tylko do WC za potrzebą, a ta stronka to naprawdę kpina same przyjemności z jego życia, a co do konkretów , nic ciekawego,chłopie nie kompromituj sie. Mówisz o tych poradach prawnych co udziela Janikowa w swoim biurze na Nowowiejskiego, sam z nich korzystałem. A czy ty tam jeszcze funkcjonujesz ? Bo na mieście mówi się coś innego. Role masz ograniczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 15.10.05, 17:47 Czy ktoś coś jeszcze wie na temat naszego "naj" Krzysztofa Matyjaszczyka? Przestał odpisywać, bo nawet ta strona na internecie nic nie wnosi.Biedny chlopczyna może napisze jeśli nie ma osiągnięć to moze podzieli się informacją o funkcjach -stanowiskach jakie piastuje w naszym mieście ,a może nie wpieniać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:50 powinien napisać stołków miał już dużo i kierowniczych i w Radach Nadzorczych chłopczyk marionetka r rękach babci janikowe. co do stołków ma się czym pochwalić ostatnie w starostwie powiatowym zastępca naczelnika śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klenczon Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 17.10.05, 15:40 popieram smiechu warte-ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 19.10.05, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 19.10.05, 18:42 Marionetka tak, ale w rękach dziadzia Marasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:00 Nie znam zasług pana Matyjaszczyka. Ale prosze nie zapominać, że to pan Tadeusz Wrona przyłożył rękę do likwidacji województwa częstochowskiego i zrobił z nas WIOCHĘ. Gdyby nie Klasztor Jasnogórski czym bylibyśmy dzisiaj? Drugim Radomiem? Zapraszam do mniejszego od Częstochowy Opola. Zobaczcie jak może wyglądać miasto. A kim są tak naprawdę zastępcy pana Wrony. Np. pan Betnarski - miłośnik imprez z poczęstunkiem organizowanych w placówkach oświatowych przez dyrektorów (często SLDowskich). Jak panu nie wstyd panie zastępco prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 18.10.05, 00:02 Granice chamskich wpisow przescigaja sie na wzajem. Zreszta i to jeszcze na tym watku jest spokojnie w porownanu z tym co sie wypisywalo na inne osoby zwiazane z wladzami miasta Czestochowy. Czyli jest pewna poprawa. Wulgarne ataki na Matyjszczaka swiadcza jedynie o sile anonimowych slabeuszow. Przy okazji pojawiaja sie propagandowe wpisy na temat szczegolnego udzialu Wrony w likwidacji wojewodztwa czestochowskiego. Nie bede tego wyjasnial bo bylo juz to walkowane wielokrotnie na FCz. Zastanawia mnie jedno: dlaczego nikt do tej pory jeszcze nie pisal o przetworzeniu okregow wyborczych w Czestochowie? Plan ten mial na celu przeksztalcenie struktury wyborczej (okreg czestochowski) w taki sposob, aby SLD miala znacznie wieksze szanse na wygranie wyborow (wszystko jedno ktorych--taki byl plan). To jest falszerstwem. Takie proby byly. Skonczyly sie fiaskiem. A to wlasnie prokuratura, nie ja, powinny sie tym zajac. Pozdrawiam, storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:50 jak byś wiedział o wszystkich przekrętach osób z sld to byś posiwiał a co do wypowiedzi na forum w większości są prawdziwe w stosunku do matyjaszczyka karierowicz bo tak chce partia a sam wielkie 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: 86.41.128.* 19.10.05, 11:58 prezydentowi Wronie i innym decydentom dziękuje za pomoc w podjeciu decyzji o wyjezdzie z kraju na stale,wasze pomysly tak bardzo mnie oslabialy ze musialem wykszesac resztek sil aby dotrzec do miejsca przenaczenia.pewnie wciaz śpicie dobrze obserwujac masowa emigracje mlodych ludzi a moze jej nie dostrzegacie bo jestescie tak bardzo zaslepieni władzą. z absolutnym brakiem jakiegokolwiek powazania arek zimon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:48 Arku to nie przez wronę wyemigrowałeś i dobrze o tym wiesz. Napisz więcej co robiłeś w Czewie, gdzie cię można było najczęściej spotkać, co miałeś do zaoferowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorta Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:55 A kto to Dominum nic o nim nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 25.10.05, 22:44 Domin to koles Krzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:24 KIEDY TE WYBORY ?? Ja popieram Wrone bo widze jaki to wporzo kolo, czekam na rychla odpowiedz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik poradnia jest na Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:08 mówie oczywiscie o poradni zdrowia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol4k Re: poradnia jest na Kopernika IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.10.05, 22:53 Ejjjj ludzie kochani szanujmy sie!SLD nie istenieje....czerwona komuna odeszla..juhu!!juz mi sie zyje lepiej!juz misie lepiej oddycha!teraz czas jeszcze usunac czerwonych z rady miasta i wogole bedzimy szczesliwi i radosni!a krzysiu matyjaszczyk?prezydent?Buahahahahahahahahhaa chyba prezydent klubu RKS dla ktorego nic jeszcze nie zrobil!! pozdro Liberalnej CZEWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu bu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.trustnet.pl 26.10.05, 08:44 a fe Odpowiedz Link Zgłoś