Dodaj do ulubionych

Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstochowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:46
Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstochowy.Mam nadzieje,że będzie
startował i wygra.A nie pan Wrona.
Obserwuj wątek
    • t3d1 Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 06.10.05, 18:47
      Czemu tak uwazasz podaj argumenty ZA bo jak narazazie jest to bez pokrycia :)
      • Gość: OLO Ewa - weź swoie kundle na łąńcuch :) IP: *.hcz.com.pl 10.10.05, 08:26
        BO JE UŚPIMY
      • Gość: Bernard R. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / 82.160.62.* 17.10.05, 17:43
        Kto Matyjaszczyk? Ten bufoniasty KUNDEL. Przecież to nadęty karierowicz.Jakie
        on ma zasługi dla Miasta Częstochowy? Żadne!!! Kim on jest? Karierowiczem,
        czyli nikim!!! Przecież to żrąca się między sobą klika częstochowskich
        działaczy SLD wywindowała kolesia na szczyt. Jeżeli nie ma już nikogo lepszego
        na Prezydenta, to Pan Prezydent Wrona może spać spokojnie. Tadeusz nie bój się,
        kundle może i gryzą, ale nie są niebezpieczne. Niech szczekają a Twoja karawana
        i tak musi jechać dalej!!!
        Pozostaje jednak współczuć Częstochowianom i drżeć o jej przyszłość jeżeli
        takie persony się planuja rzucić na kasę Prezydenta Miasta Częstochowy. Nie
        udał mu się skok na kasę poselską a wcześniej wicewojewódy Ślaskiego to będzie
        próbował na prezydencką. Fuj brzydzę się takimi łotrami.
        Mieszkam w Myszkowie i tutaj mamy podobny problem. Na poselską kasę próbował
        skoczyć Grzegorz Sikorski nikomu nie znany w mieście karierowicz, który ustawił
        się w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w częstochowie dzięki koneksjom w Katowicach,
        i wywindowaniu innego nieudolnego karierowicza jakim jest bez wątpienia
        Przemysław Koperski Dyrektor WUP w Katowicach, który za uszy wyciągnął
        Sikorskiego na kierowniczy stołek w WUP częstochowa.I tak dalej, i tak dalej...
        SLD w Myszkowie staje przed istotnym dla siebie problemem Kto na Burmistrza
        Mistata Myszkowa? i SLD na całe szczęscie dla mieszkańców miasta nie ma nikogo
        na tą funkcję.
        Na radnych pchają sie tu mizerne miernoty także reprezentanci SLD młodego
        pokolenia takiego jak Matyjaszczyk, i tu juz gorzej dla mieszkańców miasta!!!Na
        pewno im nie zaufaja, bo mieszkańcy Myszkowa nie w ciemie bici i wiedzą że
        teraz kiedy posłanka została Jadwiga Wiśniewska z PiS-u to szansa dla Miasta
        bedzie jedynie bliski jej polityk, czyli PiS-owiec!!!Ale to juz inna bajka.....
        • Gość: Bezrobotny Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:51
          Też mieszkam w Myszkowie i jedyne co mogę napisać w odpowiedzi Bernardowi – to:
          popukaj się w czoło Bernard!
        • Gość: Aniołek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:59
          Oj BERNARD R. Ale ty jesteś przykry nie dość, że głupoty wypisujesz to masz
          dwie twarze jako ( xx) ośmieszasz się i nie chcesz ,żeby cię rozpoznano to
          myślisz, że jesteś kameleonem, jesteś taki dwulicowiec. Po pierwsze nie rób z
          siebie kompletnego kretyna a przy okazji nierób innych ,że mieszkasz w
          Myszkowie mieszkasz w Częstochowie dlatego jesteś tak dobrze zorientowany (może
          ty jesteś właśnie starym kundlem , który boi się lamusa)
          Po drugie powiat nie wybiera Prezydenta Częstochowy ty tępy debilowaty
          kameleonie.
          Po trzecie masz rację ,żeby karawana Wrony jechała dale i nie zaczymywała się
          w Częstochowie tylko jechała dalej i dalej i widziała tylko piach.
          Może byś powiedział coś na temat sprzedania województwa.
          1. czy popierasz sprzedania województwa częstochowskiego przez twojego
          wybrańca.
          2. czy uważasz ,że p. Wrona nie brał udziału w rozbiorze naszego miasta.
          3. jakie najbardziej społeczeństwo p. wrona faworyzuje.

Z wyrazami wielkiego ubolewania Aniołek

• Gość: zebra100 Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:50
      nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady :-)))))))))))))))))))))
      • Gość: lola Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:07
        e zebra100 sorki, że się wcinam ale zajady to masz ale od starych znajomych
        pozdrów ich odemnie ja już się wyleczyłam hahah.
    • Gość: Yoko Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:10
      co Ci się w głowie poprzewracało, walec szturnchnął może??
      nie jestem żadnym wielkim fanem Wrony ale jak na razie punktuje w wielu sprawach
      na plus
      • Gość: xx Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.icis.pcz.pl 06.10.05, 19:25
        Tez tak uwazam - to w ogole inna klasa. Poza tym w tej chwili Prezydent
        Czestochowy (nie konkretnie Wrona, ale czlowiek pelniacy te funkcje) to tak
        naprawde jedyna osoba, ktora moze reprezentowac nasze miasto wobec wladz
        roznego szczebla. To musi byc czlowiek ktory potrafi twardo negocjowac ze
        starymi wygami, ktorzy reprezentuja i wladze i przedstawicieli innych regionow
        Polski. Tutaj potrzebne jest doswiadczenie i sila, a widac bylo jak Pan
        Matyjaszczyk dal sie "wyrolowac" i zamiast niego w Parlamencie jest ktos inny,
        kto naprawde niewiele zrobil dla miasta w poprzedniej kadencji.

Poza tym wystarczy pzrejsc sie po miescie zeby zobaczyc ile roznych rzeczy sie
        dzieje w sensie budow, remontow i modernizacji.
        • Gość: xdds Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:42
          Nie rozmieszajcie mnie ten bufon i komuch hahahahaha
        • Gość: . Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:31
          Czemu inna klassa? Pan Profesor mial okazje porownac? Obu Panow znam osobiscie i
          jednak wydaje mi sie, ze Krzysztof pelnilby ta funkcje odpowiedzialniej i miejmy
          nadzieje, mniej rozrywkowo/rozjazdowo.
          • Gość: xx Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.icis.pcz.pl 06.10.05, 20:53
            Tak, poza tym mam za soba troche zycia i doswiadczenia. I dlatego chcialbym
            potwierdzic swoje zdanie.

• Gość: pytia Re: Krzysztof Matyjaszczyk na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:07
              Prezydenta Częstochowy a Janikowa na sekretarkę do palenia w piecach. Koło jej
              kariery się zamknie / prezydentem już też była /a jednocześnie nastąpi
              naturalna zmiana pokoleniowa.
              • Gość: eee Re: Krzysztof Matyjaszczyk na naczelnika IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.05, 00:27
                bez jaj... matjaszczyk nie nadaje sie na prezydenta, jest to nieudolny
                politycznyna, ktory przy Wronie jest marniutenkim graczem. Rozumiem Maras,
                Klimek, moze Grabalowski, moze ktos inny (jest kilku pretendentow, ktorzy maja
                coraz silniejsza pozycje i moga konkurowac ze znanymi nazwiskami) ale
                Matjaszczyk ??? czy czlowiek, ktory nic nie zrobil moze byc prezydentem miasta,
                toz on sie nie nadaje na zastepce wojta malej gminy - przepraszam za ostre
                slowa, ale dokladnie tak jest.
                • Gość: Ewa chłopaki dajta se luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:49
                  nie rozśmieszajcie mnie swoimi kandydaturami, bo juz nie moge wytrzymac ze
                  śmiechu
          • Gość: Henio towarzyszu - nie pij więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:48
            Boże, dyskusja na ten temat to strata czasu - Krzysiu, czy naprawde ci tak
            uderzyła woda sodowa? jak sobie wyobrazasz dyskusje skoro nie masz o niczym
            pojecia - wystarczy cie posłuchać....:-)))))))))))
        • Gość: Aniołek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:32
          W pewnym sensie zgadzam się z panem, że naszym miastem powinien rządzić
          prezydent stanowczy i konkretny ale nie taki , który trzyma się purpurowej i
          czarnej sutanny tak jak małe dziecko mamusi. Jak mamuśka sobie wychowała
          dziecko, to jak dziecko zaczęło stać na nóżkach to zaczęło mamusi dziękować i
          rozdawać swojej całej rodzinie mienie Częstochowy nie patrząc na sąsiadów ,
          którzy nie mają gdzie mieszkać. Przykład kamienicy remontowanej w Alejach przy
          światłach o ,której pan wiesz bo sam wskazujesz że są remonty ale zapomniałeś
          dodać do kogo będzie należeć ta kamienica i komu ją pan Wrona po modernizacji
          przekaże.
          Najwyższy czas aby stare układziki poszły d lamusa i przyszedł nowy młody
          prezydent i jeśli pan zwracasz uwagę na pana Matyjaszczyka to myślę że się go
          bardzo boisz ,że stary układzik nie zadziała. Więc ja stawiam na tego pana
          Matyjaszczyka i jeśli to prawda, że będzie kandydował na prezydenta to będzie
          miał u mnie poparcie. Może przywróci naszemu miast prawa województwa i ściągnie
          inwestycje , które dadzą pracę naszym mieszkańcom i będą mogli zarabiać
          normalne pieniądze. (ps. pan z pewnością wie, że pan Wrona sprzedał nasze
          województwo jak judasz swego pana)

Z wyrazami ubolewania „Aniołek
          • Gość: f sraczku, wziąłeś dziś lekarstwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:11
            ?
    • Gość: Figo Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.hcz.com.pl 07.10.05, 08:44
      O ile wiem radny Krzysztof Matyjaszczyk nie rozważa kandydowania na prezydenta
      Częstochowy a wywoływanie takiego wontku na forum to pewnie nieudolna próba
      uszycia mu butów przez paru kretynów.
      • Gość: adaś pewnie maja zaBełtane w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:08
        po partyjnym capstrzyku
      • Gość: Fago hahah nie roważa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:09
        tak jakby mógł rozważać....
    • Gość: anka Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.trustnet.pl 07.10.05, 08:46
      Henio popieram...Krzysiowi sie poprzestawiało w głowie od tej komunistycznej
      wódy!!!!!
      Gdzie ty Ktzysiu do P.Wrony....uahahahahahahahahuahahauahahaha!!!!
      Nawet ci odwagi nie starczyło , zeby sie podpisac swoim imieniem i
      nazwiskiem...Aty chcesz na prezydenta....uhahauhahauhahaah
      • Gość: Tomek K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 07.10.05, 20:59
        Kszysztof Matyjaszczyk to kpina ?przecież dzis to nie 01.04.Oczym mowa,
        człowiek który nie umie podjąć konkretnej decyzji jako szef Partii a co dopiero
        Prezydent Miasta. totalny nieudacznik,umie tylko obiecywać i mydlić oczy ,nawet
        jako kandydat na posła "przefarbował"na plakatach wyborczych włosy z ryżych na
        szatyna.Każdy ryży to wredny.Matyjaszczyk spójrz w lustro,ty nawet nie masz
        wyglądu na Radnego ani na Szefa Partii,chyba że nie masz lustra.
        • Gość: ja Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:56
          Potraficie tylko krytykować.Zróbcie coś sami.Za Matyjasczyka i SLD mamy wiadukt
          na Jagielońskiej a Wrona przypisuje to sobie.Skąd wiecie,że nie umie sie niczym
          zająć.Najpierw go poznajcie a potem mówcie.
          • Gość: darek \wiadukt ??????????????!!!!!!!!!!!?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 02:10
            towarzysze, nie pijcie wiecej tego bełta
          • Gość: Tomasz K Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 11:26
            Ja Krzyśka znam długo i nie piszcie glupot.On nawet jako szef Partii nie umie
            zwołać zebrania Zarządu Partii,a o prowadzeniu jakiego kolwiek zebrania to
            kpina.Nie ma AUTORYTETU w Partii,na każdym zebraniu czyta z kartki i to jeszcze
            na kazdym to samo nie da się tego nie zauważyć kto się chce przekonać
            zapraszam.Na Sesji Rady Miasta jest to samo jak mu ktoś z jego kolegów napisze
            lub wytłumaczy o co chodzi wtedy zabiera głos.W najbliższym czasie poinformuję
            czytelników forum i sympatyków Krzyśka o prowadzonym przez niego zebraniu,
            wtedy zapraszam ,a wnioski wyciągniecie sami.
            • Gość: Tomasz K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 17:53
              Krzysiek przestałeś już pisać lub twoi koledzy.Boisz się że więcej prawdy może
              wyjść na tym forum i koniec mydlenia i robienia z siebie super gościa. Co nie
              masz odwagi? Jeżeli masz trochę honoru i mabicji to nie chowaj głowy w
              piasek.Wiesz, że jesteś beznadziejny przypadek i starasz się nie odpisywać, aby
              temat po malu wygasł.Nie badz frajerem.
              • Gość: ubek Do Tomasza K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:53
                A ciekawe, jak ty Tomaszu K radzisz sobie w swoim banku lub komisie? Przecież
                Ciebie to daaaaawno nie było na żadnym zebraniu...
                • Gość: Prawdziwy Tomasz K Re: Do Tomasza K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:50
                  Drogi UB-ku po telefonie Krzyska przeczytalem Twoje inwektywy na moj
                  temat ,chce Ci przypomniec ze nie jednemu psu burek i w tym miescie ludzi o tym
                  imieniu i nazwisku zaczynajacym sie na K jest wiecej.widocznie znasz mnie zbyt
                  powieszchownie to krytyczne opinie wobec ludzi ktorych znam osobiscie mowie im
                  prosto w oczy a nie w glopim foruf i w jeszcze glopszej gazecie. Mam nadzieje
                  ze przy najbliszej okazij to co omnie myslisz powiesz mi prosto w oczy.
          • Gość: michał Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 17:49
            Matyjaszczyk i wiadukt na Jagiellońskiej. Pęknę ze śmiechu. On przez trzy lata
            nie mógł zrozumieć, jak wiadukt będzie finansowwany ( tak naprawdę to chyba do
            dzis nie rozumie)
            • Gość: ja Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:22
              Jak jesteście tacy mądrzy to sami startujcie na radnych.Ja npewno będe w
              przyszłym roku jako niezrzeszony.Nie raz chodziłem na sesje i widziałem ile razy
              zabierał głos i mówił z sensem.Mam nadzieje,że Krzysiek będzie startował na
              prezydenta.Ja znam go osobiście i napewno nie czytał z kartki.Zazdrościcie to
              załóżcie partie i startujcie na radnych posłó i prezydentów.
              • Gość: katecheta Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:38
                Partii nie trzeba zakładać co udowodnił LASECKI a fakt że nie czyta z kartki
                może dowodzić także braku umiejętności czytania. Pomyśl zanim napiszesz obronę.
                Zeżrecie własne dupy prowadząc tak dalej spór o przyszłość.
                Czas pomyśleć nie kto mógłby ale kto może być Prezydentem Częstochowy.
                To znaczy kto wygra z Wroną? Ja i Wrona wiemy / Leśnikowski jeszcze nie /.
                Dajcie spokój KM i tak wygrał w Czestochowie z Janikową a Kasprzyk w okręgu
                miał tylko trzy głosy więcej?!
                • Gość: Tomasz K. Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.net / *.flatpla.net 08.10.05, 22:03
                  Nie porównuj Matyjaszczyka z Janikową.On wobec niej to kretyn
                  merytoryczny.Czyzby za dłużo wydał na kampanie i chce odrobić na posadce
                  prezydenckiej.Teraz Częstochowa to Powiat,a po objęciu przez niego tej funkcji
                  spadnie poniżej okreslenia wieś zabita dechami.I nikt mu nie zazdrości,mieć
                  jego osobowość można popaść w komplex i zacząć się leczyć psychiatrycznie.A jak
                  piszesz, że go znasz osobiscie to smiem twierdzić, że jestes takim samym
                  kretynem, co MATYJASZCZYK, BO ON SIĘ OTACZA TYLKO OSOBAMI NA SWOIM POZIOMIE.
                • Gość: Kaśka Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:13
                  Kasprzyk miał 3 głosy wiecej idąc w partii przeznaczonej sondażami do
                  odstrzału. W takim układzie Matyjaszczyk powinien mieć co najmniej o 1000
                  głosów więcej. A miał 3 mniej. O czym tu mówić...naucz się liczyć człowieku
                  • Gość: Demostenes Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:04
                    Krzysztof Matyjaszczyk miał najepszy wynik w Polsce jako osoba pierwszy raz kandydująca na Posła do Parlamętu RP. Dlatego składam mu szczere gratulacje a cały ten atak na niego jest tylko nieudolną próbą zdezawuowania jego wyniku wyborczego i jego osoby. Wszyscy jego współpracownicy wiedzą że wszystkie kalumnie rzucane na niego są kłamstwami i oszczerstwami. Co do Jacka Kasprzyka to sam sobie wybrał Partie z której kandydował nie zapominajmy że był jej Sekretarzem Generalnym czyli 2 osobą w parti. Jeśli był taki dobry to jako człowiek i poseł 4 kadencji powinien mieć 40 tysięcy głosów z dowolnej parti i z dowolnego miejsca a próby jego usprawiedliwiania są bardzo nieudolne tak jak Gienek. Podsumowaniem Kariery Jacka Kasprzyka jest jego wynik 4533 głosów tylko 3 głosy więcej niż Krzysztof. W porównaniu z Matyjaszczykiem który kandydował pierwszy raz z drugiego miejsca wypadł cienko.
                    • Gość: Kaśka Re: ... przynęta na prezydenta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:30
                      A pani Janik z sześcioma tysiącami głosów na pierwszym miejscu? Lewica
                      została "wyrżnięta w pień" jak dawniej mówiono. I dlatego wynik Kasprzyka w
                      partii podwójnie "ciętej" jest naprawdę dobry. Przyznaję, że Matyjaszczyka jak
                      na pierwszy raz też. I błagam...oni startowali do PARLAMENTU...mam nadzieję, że
                      kandydaci chociaż piśmienni
    • Gość: radek b Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:45
      przeczytałem wasze posty i ....

... do xx:
      1. zauważyłem ostatnio, że stał się Pan tubą wyborczą p.Wrony, przestał już Pan
      być dla mnie człowiekiem obiektywnym
      2. cyt. "(prezydent) To musi byc czlowiek ktory potrafi twardo negocjowac ze
      starymi wygami, ktorzy reprezentuja i wladze i przedstawicieli innych regionow
      Polski" - ten tekst jest śmieszny, zwłaszcza w Pana ustach, bo Pan powinien
      zdawać sobie sprawę, że to nie jest priorytet w prezydenturze
      3. cyt. "widac bylo jak Pan Matyjaszczyk dal sie "wyrolowac" i zamiast niego w
      Parlamencie jest ktos inny" - proszę sprecyzować czy ma Pan jakieś ukryte
      podteksty w słowie "wyrolować" czy mówi Pan tylko o tym, że Krzysztof
      zdobył 'jedynie' 4,5 tysiąca głosów !!! Niech pan wystartuje, zobaczymy ile
      osób na Pana by oddało swój głos?
      4. Twierdzi Pan, że zna Krzysztofa, postaram się go o to zapytać przy
      najbliższej okazji.

... do eee:
      1. nieudolny kolego, prezydent nie powinien być politycznym graczem!!! nie tego
      oczekiwałbym od prezydenta mojego Miasta!
      2. cyt. "czy czlowiek, ktory nic nie zrobil moze byc prezydentem miasta" - tak
      może być, a to ze względu na to, że Krzysztof jest społecznikiem i wbrew Twojej
      opini zrobił bardzo wiele dla bordzo wielu Mieszkańców Częstochowy

... do Henio i anka:
      1. mogę Wam na 100% zagwarantować, że Krzysztof nie rozpoczął tego wątku oraz
      na 99% zagwarantować, że zrobił to któryś z jego przeciwników!

... do Tomek K:
      1. cyt. "nawet jako kandydat na posła "przefarbował" na plakatach wyborczych
      włosy z ryżych na szatyna" - taki jest marketing polityczny kolego, i
      sfotografowanie się u fotografa przy odpowiednim oświetleniu, aby włosy wyszły
      ciemniejsze, nie jest przestępstwem.
      Przestępstwem na rozumie, jest za to pana stereotypowe myślenie: "Każdy ryży to
      wredny." - żal mi Pana, musi Pan być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem.
      2. cyt. "Nie ma AUTORYTETU w Partii,na każdym zebraniu czyta z kartki i to
      jeszcze na kazdym to samo" - nie masz racji kolego!!! byłem członkiem SLD przez
      dłuższy czas i miałem przyjemność być w kole, w którym przewodniczącym był
      K.Matyjaszczyk. Tak karta to prawda! - z dwoma wyjątkami:
      - na tej kartce Krzysztof ma zapisany harmonogram zebrania, najważniejsze
      punkty do omówienia, sprawy do poruszenia, itp. - kartkę zawsze sporządza przed
      zebraniem, co moim zdaniem świadczy o tym, że jest człowiekiem zoorganizowanym
      i poważnie podchodzi do zebrań. Dzieki temu na zebraniu nigdy nie było chaosu,
      a Krzysztof zawsze czuwał nad jego przebiegiem.
      - jak już się Pan domyśla, muszę stwierdzić, że jest Pan kłamcą, gdyż Krzysztof
      na zebraniach nie czyta z kartki.
      3. cyt. "Nie porównuj Matyjaszczyka z Janikową.On wobec niej to kretyn
      merytoryczny" - po przeczytaniu Pana ostatniego posta, już nie mam złudzeń z
      której strony przychodzi ten atak.

pozdrawiam

• Gość: bgf A no wiemy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:06
        Do pana Matyjaszczaka osobiście nie mam nic bo go nie znam.
        Zna go natomiast mój kolega i co nieco go wypytałem na ten temat.

Po pierwsze to zwróć uwagę że pan Krzysztof to typ szybkiego karierowicza.
        Jak szybko stał się przewodniczącym SLD w Częstochowie.?
        Częstochowie zrobił to dzięki swoim młodym kolesia którzy potrafili się jakoś
        zorganizować.
        Po drugie słyszałem o nieczystych naciskach na członków SLD przy ewentualnych
        wyborach.
        Po trzecie tyle co został przewodniczącym SLD , a już mało nie przeskoczył na
        zastępcę wojewody śląskiego.
        To nie wypaliło i znowu tym razem skok na posła.
        I co teraz?
        Nie wypaliło to skoczymy na Prezydenta Miasta.

Chore nie?

A co do zasług i społeczności to proszę przytocz kilka, a czytelnicy sobie
        sprawdzą.

I nie mówię tu o sukcesie przemalowanych pasów na przejściu dla pieszych i.t.d.
        Takie sukcesy chyba nie przedstawiają go do fotelu prezydenta miasta.

Pozdrawiam.
      • Gość: xx Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.icis.pcz.pl 09.10.05, 14:22
        Ja pisze o swoich odczuciach i o tym co widze wlasnymi oczami.

Kazdy ma prawo do wlasnych odczuc i pogladow.
        • Gość: BRAKSATOR Panie xx moje odczucia na temat pana ---- (odczuć) IP: *.hcz.com.pl 10.10.05, 08:22
          Wie pan według moich odczuć to ktoś kto żeruje na Politechnice wiedząc i
          przyczyniając się do jej katastrofalnej sytuacji finansowej, obciąża ją
          bandyckimi wielomiljonowymi kwotami za obsługę internetową jest zwykłym
          kryminalistom i bandziorem i powinien z więzienia nie wyjść przez 20lat panie
          profesorku.
      • Gość: Tomasz K, Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 14:57
        Radek piszzesz,że Krzysiek jest społecznikiem, a który społecznik ma płaconą
        pensję, bo mowa o posadce radnego, prawda?Więc nie mydl ludzią oczu.A co do
        wątpliwości czy go znam to byłem częstym gościem w jego biurze i też byłem nim
        oczarowany, do momentu kiedy objął funkcję Szefa Partii, a zaraz po tym Maras
        obsadził go na super stołeczku w Starostwie. Smiem twierdzic niezły społecznik,
        który za obietnice załatwia stolek lub głosy,a co dalej ? I nie sugeruj, że
        jestem z drugiej strony, bo się mylisz,obstawałem po stronie Krzyśka, ale sie
        zawiodłem jego matactwem.
        Jeżeli chodzi o Zebrania w Partii, to popierwsze od momentu objęcia przez niego
        Funkcji Szefa koła nie robią zebrań, a jeżeli jestzwołane zebranie w Partii to
        Krzysiek nie ma siły przebicia ludzie nie dopuszczając go do głosu szepcząc
        między sobą i nie gadaj bzdur jaki on super.
        A i ty jesteś, jako najlepszy kolega i zaufany człowiek siedzacy w jego biurze
        przeszedłeś do innej Partii. są dwa warianty -1. szykujesz mu tam wejście
        -2.lub na przeszpiegi bo cały czas przychodzisz do niego i uczestniczysz w
        ważniejszych naradach z nim i jego kolegami
        Co jest grane?
        Może to wytłumaczysz?
        A skoro tak twierdzisz ,że dużo zrobił dla Miasta Częstochowy i jego
        mieszkańców daj konkretne przykłady , bo nawet członkowie Partii nic na ten
        temat nie wiedzą
        • Gość: ryba Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 19:38
          popieram cie Tomek członek koła Stare Miasto od 7-miu miesiecy brak zebrania
          • Gość: Tomasz K Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.net / *.flatpla.net 09.10.05, 22:18
            Radek czekam abys odpisał , jakie zasługi ma na swoim koncie Krzysiek ?
            Bo coś ucichłeś jak taki jesteś moądrala to odpisz na stawiane przeze mnie
            pytania.Widze, ze brak zasług
          • Gość: ispa pudło i dziesiątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:14
            bo właśnie piszesz do przewodniczącego tego koła
      • Gość: DoRadka Re: Co Wy wiecie o Krzysztofie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:03
        cytat:"byłem członkiem SLD przez dłuższy czas"

To sie ukrywaj, a nie chwal. Nic nie znaczysz w takiej sytuacji i niepotrzebnie
        tyle pisales.
    • Gość: miki Krzysztof Matyjaszczyk - posprzątaj po sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:50
      plakaty ze swoją fizjonomią
    • Gość: Darek Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:30
      niech spada. No i niech zabierze Janikową i jej kapciowego Marasa!!!!
      • Gość: cvb Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:52
        Czekamy na odpowiedź.

Co Krzysek zrobi dla miasta.

A co do tej partii , to jej wogóle ni ma.
        • Gość: xx Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 10.10.05, 22:02
          Panie Krzyśku ja też jestem ciekawy czym Pan zasłużył na popar5cie w wyborach
          prezydenckich.Czekam na odpowiedz pozdrawiam
          • Gość: sdf Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 11.10.05, 18:59
            i dalej nic nie wiemy
            • Gość: michał Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:46
              On sam nie wie
              • Gość: s Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.net / *.flatpla.net 12.10.05, 15:16
                czy napisze ktos ze sztabu pana krzysztofa o tym co dobrego robi
                • Gość: a Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:04
                  matyjaszczyk do gnoju tam ci będzie najlepiej razem ze swoją bandą i
                  niezapomnij o tym łysym grubasie z fortum co tak śmierdzi od niego
                  • Gość: To już przesada Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy autorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:55
                    Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy autorów powyższych paszkfili. Mam juz dość chamstwa na tym forum.
                    • Gość: xxx Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 13.10.05, 21:57
                      Panie Krzyśku jednak Pan to czyta, a więc zamiast propozycji kasy w kwocie 5000
                      zł, napisze Pan wreszcie o swoich osiągnięciach. Widzę,że jednak tylko szmal ma
                      dla Pana znaczenie, i nawet chce Pan przekupić gostków na forum, nie tędy
                      droga, my nie z Pana kolegów, że kupuję się ich za forsę
                      • Gość: xxx Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 07:55
                        Panie Krzysiu nie tedy droga
                        • Gość: bar Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:20
                          do dupy palec niech wkłada a nie fotel prezydenta
                          • Gość: puzon Re: Zapłace 5 000zł jeśli ktoś mi poda adresy aut IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 16:00
                            czytając te posty do9chodzę do wniosku, że ten Matyjaszczyk to jakiś ziomal-
                            frajer skoro tak chce aby na jego temat się mowiło pozytywnie napisałby
                            wreszcie o swoich osiągnieciach i daliby gostkowi spokoj.Zamiast dawac
                            propozycję kasy napisz facet konkrety i finał.Szkoda mi cię jesli owych
                            osiagniec nie posiadasz to ci wspołczuję !
              • Gość: aut Re: Matyjaszczyk na prezydenta Białorusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:27
                mamusia janikow. ich tak nauczyła szkoła jazdy sld
    • sld_czestochowa Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 14.10.05, 16:18
      Dziękuję za głosy i opinie wszystkim sympatykom oraz osobom obiektywnie
      wypowiadającym się na mój temat, wypowiedzi "mniej przychylnych" forumowiczów
      pozostawiam bez komentarza, gdyż same świadczą o tych, którzy się wypowiadali.
      Wszystkich niezorientowanych chciałbym poinformować, że do teraz nie miałem
      okazji zabierać głosu w tym wątku forum, więc proszę nie przypisywać mi
      wcześniejszych wypowiedzi.
      Wszystkich głęboko zainteresowanych moją osobą i działalnością zapraszam, np.
      we wtotek 18.10.2005 o godz. 17.00 do biura SLD w Częstochowie przy ul.
      Nowowiejskiego 10/12 (lub w innym dogodnym terminie po wcześniejszej zapowiedzi
      telefonicznej pod nr 368 27 73). Taka forma kontaktu nie wynika z lekcewazenia
      forum jako źródła kontaktu ale z faktu, że części z forumowiczów zależy na
      zdyskredytowaniu różnych osób a nie na ujawnieniu prawdy dlatego pozwólcie, że
      nie włącze się do tej "gry".
      Wszystkich pobieżnie zainteresowanych moją osobą i działalnością oraz nie
      mających czasu na spotkanie odsyłam na moją stronę internetową:
      www.matyjaszczyk.prv.pl
      Pozdrawiam
      Krzysztof Matyjaszczyk
      • Gość: puzon Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 14.10.05, 21:19
        Wszedłem na stronkę i nic ciekawego się nie dowiedziałem, trochę sie
        rozczarowałem koles, same ogólniki, ziomal, brak konkretow.Widze , ze lubisz
        duzo imprezować jest spoko. Fajne wyprawy, pokazujesz fotki z wczasów.Nieżle
        luzujesz,dla mnie to marzenia, a ty sie niezle bawisz.Troche wstyd,chwalic sie
        tym.Nie uwazasz ?
        • Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:22
          ale on niczego innego nie potrafi brał kasę za nic po RN i stołkach na które
          posadziła go mamusia janikow. to ma za co zwiedzać świat
          napisz gdzie sobie sam załatwiłeś pracę bez kolesiów i mamusi z sld
          • Gość: bańka Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 15.10.05, 09:39
            To jet extra stwierdzenie, masz rację, sam to moze umie iśc tylko do WC za
            potrzebą, a ta stronka to naprawdę kpina same przyjemności z jego życia, a co
            do konkretów , nic ciekawego,chłopie nie kompromituj sie.
            Mówisz o tych poradach prawnych co udziela Janikowa w swoim biurze na
            Nowowiejskiego, sam z nich korzystałem.
            A czy ty tam jeszcze funkcjonujesz ? Bo na mieście mówi się coś innego. Role
            masz ograniczone.
            • Gość: Tomasz K. Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 15.10.05, 17:47
              Czy ktoś coś jeszcze wie na temat naszego "naj" Krzysztofa Matyjaszczyka?
              Przestał odpisywać, bo nawet ta strona na internecie nic nie wnosi.Biedny
              chlopczyna może napisze jeśli nie ma osiągnięć to moze podzieli się informacją
              o funkcjach -stanowiskach jakie piastuje w naszym mieście ,a może nie wpieniać
              ludzi.
              • Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:50
                powinien napisać stołków miał już dużo i kierowniczych i w Radach Nadzorczych
                chłopczyk marionetka r rękach babci janikowe.
                co do stołków ma się czym pochwalić
                ostatnie w starostwie powiatowym zastępca naczelnika śmiechu warte
                • Gość: klenczon Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 17.10.05, 15:40
                  popieram smiechu warte-ha ha ha
                • Gość: MANIEK Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 19.10.05, 18:41
                • Gość: maniek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 19.10.05, 18:42
                  Marionetka tak, ale w rękach dziadzia Marasa
    • Gość: Ewa Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:00
      Nie znam zasług pana Matyjaszczyka. Ale prosze nie zapominać, że to pan Tadeusz
      Wrona przyłożył rękę do likwidacji województwa częstochowskiego i zrobił z nas
      WIOCHĘ. Gdyby nie Klasztor Jasnogórski czym bylibyśmy dzisiaj? Drugim Radomiem?
      Zapraszam do mniejszego od Częstochowy Opola. Zobaczcie jak może wyglądać
      miasto. A kim są tak naprawdę zastępcy pana Wrony. Np. pan Betnarski - miłośnik
      imprez z poczęstunkiem organizowanych w placówkach oświatowych przez dyrektorów
      (często SLDowskich). Jak panu nie wstyd panie zastępco prezydenta!
      • storima Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch 18.10.05, 00:02
        Granice chamskich wpisow przescigaja sie na wzajem.
        Zreszta i to jeszcze na tym watku jest spokojnie w porownanu z tym co sie
        wypisywalo na inne osoby zwiazane z wladzami miasta Czestochowy.
        Czyli jest pewna poprawa.
        Wulgarne ataki na Matyjszczaka swiadcza jedynie o sile anonimowych
        slabeuszow.
        Przy okazji pojawiaja sie propagandowe wpisy na temat szczegolnego udzialu Wrony
        w likwidacji wojewodztwa czestochowskiego. Nie bede tego wyjasnial bo bylo juz
        to walkowane wielokrotnie na FCz.
        Zastanawia mnie jedno:
        dlaczego nikt do tej pory jeszcze nie pisal o przetworzeniu okregow wyborczych w
        Czestochowie?
        Plan ten mial na celu przeksztalcenie struktury wyborczej (okreg czestochowski)
        w taki sposob, aby SLD
        miala znacznie wieksze szanse na wygranie wyborow (wszystko jedno ktorych--taki
        byl plan).
        To jest falszerstwem. Takie proby byly. Skonczyly sie fiaskiem.
        A to wlasnie prokuratura, nie ja, powinny sie tym zajac.

Pozdrawiam,

storima
        • Gość: atu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:50
          jak byś wiedział o wszystkich przekrętach osób z sld to byś posiwiał a co do
          wypowiedzi na forum w większości są prawdziwe w stosunku do matyjaszczyka
          karierowicz bo tak chce partia a sam wielkie 0
    • Gość: eryk Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: 86.41.128.* 19.10.05, 11:58
      prezydentowi Wronie i innym decydentom
      dziękuje za pomoc w podjeciu decyzji o wyjezdzie z kraju na stale,wasze
      pomysly tak bardzo mnie oslabialy ze musialem wykszesac resztek sil aby
      dotrzec do miejsca przenaczenia.pewnie wciaz śpicie dobrze obserwujac masowa
      emigracje mlodych ludzi a moze jej nie dostrzegacie bo jestescie tak bardzo
      zaslepieni władzą.
      z absolutnym brakiem jakiegokolwiek powazania
      arek zimon
      • Gość: jimi Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:48
        Arku to nie przez wronę wyemigrowałeś i dobrze o tym wiesz.
        Napisz więcej co robiłeś w Czewie, gdzie cię można było najczęściej spotkać, co
        miałeś do zaoferowania?
    • Gość: Vorta Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:55
      A kto to Dominum nic o nim nie wie
      • Gość: maniek Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.net / *.flatpla.net 25.10.05, 22:44
        Domin to koles Krzyska
    • Gość: zaba Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:24
      KIEDY TE WYBORY ?? Ja popieram Wrone bo widze jaki to wporzo kolo, czekam na
      rychla odpowiedz !!!
    • Gość: fafik poradnia jest na Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:08
      mówie oczywiscie o poradni zdrowia psychicznego
      • Gość: Pol4k Re: poradnia jest na Kopernika IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.10.05, 22:53
        Ejjjj ludzie kochani szanujmy sie!SLD nie istenieje....czerwona komuna
        odeszla..juhu!!juz mi sie zyje lepiej!juz misie lepiej oddycha!teraz czas
        jeszcze usunac czerwonych z rady miasta i wogole bedzimy szczesliwi i radosni!a
        krzysiu matyjaszczyk?prezydent?Buahahahahahahahahhaa chyba prezydent klubu RKS
        dla ktorego nic jeszcze nie zrobil!!

pozdro Liberalnej CZEWIE!
    • Gość: bu bu Re: Krzysztof Matyjaszczyk na prezydenta Częstoch IP: *.trustnet.pl 26.10.05, 08:44
      a fe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka