Gość: Corka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SPRAWIEDLIWY [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka [...] 07.10.05, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAJNIAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKURAT!! DZIECI WYMYŚLIŁY NOWĄ ZABAWĘ!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 15:00 Moja koleżanka była opiekunką na tych koloniach. Słuchajcie, to dziewczynki sobie wymyśliły taką fajną zabawę, wrobimy pana i będzie super. One myliły się w zeznaniach, szkoda gadać... co za syf, biedny niewinny facet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Niewierzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:09 Opiekunki się bronią , żeby po łapach nie dostać ........... I nigdy nie będą mówić prawdy................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Stronniczość redaktorki!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 15:17 Pani Wioleta Bąk (autorka tekstu) jest bardzo stronnicza. Pomimo, że "zarzutów jeszcze nikomu nie przedstawiono", ona już wydała skazujący wychowawcę wyrok! To jest skandal. Trwa nagonka na pedofili, ale w tym przypadku sprawa jest śliska, dzieci się zabawiły kosztem niewinnego człowieka, a matki....szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKURAT RUDA daj spokój IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 15:28 Nie było Cię tam, nic nie wiesz w tej sprawie!!! Jak mnie coś takiego denerwuje!!!! Dzieci uknuły spisek dla jaj!!! kapujesz? a co do opiekunek, one nie zabierały w tej sprawie żadnego stanowiska, wypełniały tylko swoje obowiązki i też były przesłuchiwane, itd. LUDZIE, apel!! Nie wyrażajcie tak radykalnych zdań w sprawach o których nie macie zielonego pojęcia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWIEDLIWY Re: RUDA daj spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:41 A TY AKURAT SKĄD WIESZ JAK BYŁO? 9 LETNIA DZIWCZYNKA SOBIE WYMYŚLIŁA. POMYŚL NAJPIERW CZY TO MOŻLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Komórka dla najbiedniejszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:30 Bardzo biedni ci ludzie, że mają conajmniej dwa telefony komórkowe. matka i córka. Mnie, biednemu studentowi jest ciężko się wypłacić za 30 zł karty na miesiąc, a kasy z MOPS'u nie ciągnę. No cóż, to się nazywa polskie państwo opiekuńcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAJNIAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka dziecka... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka dziecka... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka [...] 07.10.05, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale... OKROPNE DZIECI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 13:24 Pracuje z dziećmi nie od dzisiaj, i wiem, że nawet 12 latki są teraz nieskrępowane, bezczelne i okropne, o seksie wiedzą więcej niż może nam, dorosłym się wydawać. Dlatego nie wierzę, aby pan wychowawca faktycznie zachowywał się nieodpowiednio. Po prostu dzieci popisywały się przed sobą nawzajem, były "na wolności", bez rodziców. A w zasadzie, gdyby prokurator po zapoznaniu się z materiałami policyjnymi, przesłuchaniami, spostrzegł jednoznacznie, że sprawa jest niecierpiąca zwłoki, akt oskarżenia byłby już dawno sporządzony. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: OKROPNE DZIECI 08.10.05, 13:49 no to dobrze ze moje dzieci nie sa pod Twoja opieka. Powiniemes z Nimi rozmawiac i ukierunkowywac je wlasnie na obrone przed takimi dewiatami. Jakos jeszcze chyba zaden proces ........nawet poszlakowy........nie uniewinnil dewiata. Czyli COS W TYM JEST Jesli jest choc kropla podejrzenia nie wolno tego lekcewazyc, a skoro mamuska cieka z kasa to znaczy ze dziewczeta mowily prawde. GRATULOWAC tylko Matkom, ze umialy tak wychowac te biedne dziewczeta, ze nie boja sie z takim problemem isc do matek! PRAWDA OBRONI SIE SAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Śledztwo w sprawie molestowania dzieci IP: *.kl / 80.50.214.* 09.10.05, 10:14 JA TEŻ NIE WIERZE! TO KOMPLETNA BZDURA, A CI KTÓRZY WYDAJA WYROKI WCZEŚNIEJ NIŻ SĄD NIECH SIĘ DOBRZE ZASTANOWIĄ!!! CZY TO NIE JEST JAKIŚ NONSENS ?! CZY NIKT Z WAS NIE PRACUJE Z DZIEĆMI? DZISIAJ JEST PAN WŁODEK A JUTRO BĘDZIECIE WY, ZA TO, ŻE POWIEDZIELIŚCIE DZIECKU, ŻE ŁADNIE WYGLĄDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAA Re: Śledztwo w sprawie molestowania dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:33 Forum-ie bo dostaniesz po pupie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o( Re: Ale się porobiło............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ale się porobiło............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:05 Za szybko poszło............ Hej gazeto....................... Kto tam tnie.................... Łomatko????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosły Re: Śledztwo w sprawie molestowania dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:13 Popełniasz przestępstwo. Powinieneś się leczyć. Jeśli masz lub zamierzasz mieć własne dzieci("małe dziewczynki") to to powinno być dla ciebie motywacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Śledztwo w sprawie molestowania dzieci 10.10.05, 01:06 qURNA A CO TO KTOS SIECZKARKE WPUSCIL DO ADMINA? co to takie poszatkowane? Przeciez bylo grzeczne??? epidemia Ptasiej grypy cy cooooooo???? Odpowiedz Link Zgłoś