Dodaj do ulubionych

ORANGE duzo gorsze od IDEI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:09
Przez ostatnie 2 lata bylam w idei mix, i przyznam, ze byla to dosc fajna
sprawa. A teraz te orange to jakies dziwne jest ceny telefonow w mixie to oni
chyba z kosmosu wzieli, nie sa konkurencyjni w ogole. Teraz mam na razie popa
i to co wymyslaja w telefonach na karte to tez przechodzi ludzkie pojecie. Nie
wiecie jak jest teraz w plusie albo w erze?
Obserwuj wątek
    • Gość: fatalnie Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:42
      zgadzam się ORANGE beznadzieja zero konkurencyjności ceny połączń jakie były
      takie są (wyjątek ORANGE GO droższy niż dawny samemu składany POP) a telefony
      szkoda gadać Poszanowania i ciekawych ofert dla starych klientów nie ma wcale
      • Gość: ja Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:02
        Orange go zestaw startowy kosztuje 20 zloty i 60 groszy za minute. Ja mam mix plus
        • Gość: fatalnie Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:58
          60 gr za minutę ale w ORANGE do reszty za 80 :)
    • std20045 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 16.10.05, 23:35
      ...Jeśli chodzi o Orange to jest to totalna porażka Centertela , wykupienie przez niego Loga Orange nic nie dało , a pieniądze trzeba skąs miec wiec podwyzszono ceny telefonów o kilkanaście % < kompletne dno w stosunku do Ery I Plusa chowa się całkowicie > obniżenie cen połączeń do 60 groszy to kolejny ble bo połączenia te zdrożały !!!!! a nie staniały < należy pamietac ze połaczenia w sieci są dla operatora bezpłatne > a pakiety są beznadziejene bo ich wyczerpanie podwyższa koszt połaczen , kolejny blef to zapomnienie o klientach stałych < jeszcze gorzej niż za czasów Idei - program profit - wzrost wartości usług o prawie < punktowo> o prawie 33% - :))))) szkoda ze ta wielka rewolucja to tylko wielka porażka tak fajnej sieci jaką była Idea , no ale cóz trzeba jakoś zarabiać i tyle ... Mam nadzieje ze operator uruchomi komorki te swoje , bo chyba narazie mu ich brak a nabijanie ludzi w butelke to ich podstawowa cecha !!! Kłamstwo i szajs to cechy jakie opisuja ORANGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gosc My chcemy IDEE ! oranż niech wraca do Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:38
        Chcą zlikwidować karty POP 150 + 30 zł gratis !
        Takie atrakcyjne karty miała tylko Idea PoP .
        To co sie stało IDEĄ to tragedia .
        Na litwie połączenia komórkowe są tańsze niż w Polsce!
        Sms wewnątrz sieci kosztuje 1 cent litewski i to bez żadnego wcześniejszego
        wykupienia pakietu SmSów . Czy w Polsce zawsze już będą kłamać że coś NIBY
        TANIEJE ?

Ciekawe czy można teraz przed końcem umowy zrezygnować z umowy ?
        Przecież sieć się już inaczej nazywa i należy do jakiegoś Oranża !
        A umowę podpisywałem z Ideą a nie z oranżem
        • Gość: gosc Re: My chcemy IDEE ! oranż niech wraca do Ang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:38
          > Ciekawe czy można teraz przed końcem umowy zrezygnować z umowy ?
          > Przecież sieć się już inaczej nazywa i należy do jakiegoś Oranża !
          > A umowę podpisywałem z Ideą a nie z oranżem

umowe podpisywalas z 'ptk centertel'
        • Gość: fatalnie Re: My chcemy IDEE ! oranż niech wraca do Ang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:33
          już zlikwidowali karty 150+30(20% kwoty doładowania) a teraz max 100+10
          (łaskawie dodane 10%) telefony drogie mały wybór coś mi sie wydaje że klientów
          to stracą a nie zyskają bo IDEA była najtańsza a teraz.... szkoda gadać
          • leoa11 Re: My chcemy IDEE ! oranż niech wraca do Ang 17.10.05, 16:01
            Gość portalu: fatalnie napisał(a):

> już zlikwidowali karty 150+30(20% kwoty doładowania) a teraz max 100+10
            > (łaskawie dodane 10%) telefony drogie mały wybór coś mi sie wydaje że klientów
            > to stracą a nie zyskają bo IDEA była najtańsza a teraz.... szkoda gadać

Nic innego tylko "osr.." tego opa !!!
            A jeśli mi tylko skonczy sie umowa, to uciekam jak najdalej od tego
            skur............... i inni moi znajomi rownież go osrają !!!!!!
            Co ten "op" m.in. zrobił z programem "Profit" !!! skurw........... jedne !!
            za 900 pkt. można bylo doladowac kiedyś sobie lub komus minuty lub za 50 zl.
            POP-a, teraz trzeba wylozyc na to samo 1250 pkt, (300 pky. więcej)
            Oni poprostu w dupie mają klienta, a klient jak bedzie mądry to też "dupę"
            powinien na nich wypiąć !!
            Pozdrawiam.
            • Gość: bryg Re: My chcemy IDEE ! oranż niech wraca do Ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:16
              Zgadzam się z Tobą, Oranżada chce tu nabić kasę, a nas w butelkę. Na zachodzie
              napewno by tak nie zrobili, nasze państwo pozwala innym zarabiać gruby szmal
              kosztem swoich obywateli.
    • Gość: bllleee Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:17
      zgadzam sie ze wszystkimi a do tego teraz za wszystko sie płaci nawet za
      doładowanie z punktów profit teraz trzeba wysłać smsa za 1,22 zeby laskawie
      sciągneli 1250pkt za karte 50
    • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.orange.pl 17.10.05, 23:12
      karty POP 150 nie będą dostępne w kioskach itd. W salonach będą nadal i
      wyłacznie w formie doładowań elektronicznych a nie zdrapek
      • Gość: Gosc Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:17
        Bo zdrapkę trzeba wyprodukować a " RZYDZI " oszczędzają na wszystkim.
        I z gó..a by soki wycisnęli gdyby była z tego też jakaś kożyść.
        Ja w takim razie Orangowi dziękuję i wypinam PUPĘ
        • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 00:33
          Nie chodzi o produkcję. Były notorycznie fałszowane. Doładowanie elektroniczne
          jest pod tym względem bezpieczniejsze.
          • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 00:34
            Doładowania elektroniczne są zresztą dostępne również poza salonami.
    • aamp Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 17.10.05, 23:31

tylko ERA juz 5 lat płacę abonament,drugi rok nawet dwa,w idei tez miałem i nie
      mogłem się doczekać końca umowy-tą samą sprawe w erze załatwiłem telefonicznie a
      w idei kazali mi pisać podanie-dno!mili byli tylko w salonie potem zbywali mnie
      jak kmiotka
      pozdrawiam
      • blacharz1 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 18.10.05, 14:10
        aamp napisał:

>
        > tylko ERA juz 5 lat płacę abonament,drugi rok nawet dwa,w idei tez miałem i nie
        > mogłem się doczekać końca umowy-tą samą sprawe w erze załatwiłem telefonicznie
        > a
        > w idei kazali mi pisać podanie-dno!mili byli tylko w salonie potem zbywali mnie
        > jak kmiotka
        > pozdrawiam

Sluszna racja !!
        oszcz.. tą "oranżade" !!!!!!
    • 1122marta Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 18.10.05, 15:34
      Proponuje osrac tą "oranzade" !!!!!!!
      • Gość: bryg Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 17:52
        Możemy zrobić to i to. Ala ja ciekaw jestem czy jakaś dusza z "oranżady"
        odezwie się i zachwali swoją firmę, by poprawić jej notowania na tym forum.
        Państwo z salonów- odezwijcie się!
        • piotrusb_1 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 18.10.05, 18:39
          ja mam w sim+ i nie narzekam :)
        • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 00:31
          No to się odezwałem. ;-)
    • Gość: zosia Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:12
      Popieram!!!Juz ta sama nazwa - ORANGE. Ja mam mixa w Orange jeszcze do lipca
      przyszlego roku niestety:( Wiecie moze czy moge zakonczyc umowe wczesniej?Tak
      bez powodu.Pozdrawiam przeciwnikow Orange!:)
      • Gość: Jozio Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 80.51.236.* 18.10.05, 21:22
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> Popieram!!!Juz ta sama nazwa - ORANGE. Ja mam mixa w Orange jeszcze do lipca
        > przyszlego roku niestety:( Wiecie moze czy moge zakonczyc umowe wczesniej?Tak
        > bez powodu.Pozdrawiam przeciwnikow Orange!:)

Nie można.
        Ale za to można namawiać wszystkich do tego aby rezygnowali z ich pier...lonych
        usług, a tym bardziej nie zawierać umów i nie kupować ich startówek.
        Pozdr.
        • romekdebski Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 18.10.05, 21:46
          Gość portalu: Jozio napisał(a):

> Gość portalu: zosia napisał(a):
          >
          > > Popieram!!!Juz ta sama nazwa - ORANGE. Ja mam mixa w Orange jeszcze do li
          > pca
          > > przyszlego roku niestety:( Wiecie moze czy moge zakonczyc umowe wczesniej
          > ?Tak
          > > bez powodu.Pozdrawiam przeciwnikow Orange!:)
          >
          >
          > Nie można.
          > Ale za to można namawiać wszystkich do tego aby rezygnowali z ich pier...lonych
          > usług, a tym bardziej nie zawierać umów i nie kupować ich startówek.
          > Pozdr.

Ja równiez popieram całą tą akcję przeciwko "oranżadzie" !!!
          W grudniu kończy mi się umowa i oleje ich strumieniem "ciepłego moczu" !!
          • Gość: lala Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:25
            Umowa z Orange kończy mi się za miesiąc i już wiem, że przechodzę do Ery.
            Powiedzcie mi tylko proszę czy muszę uprzedzić Orange, że nie przedłużam umowy?
            • Gość: Romek Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 80.51.236.* 18.10.05, 22:35
              Gość portalu: lala napisał(a):

> Umowa z Orange kończy mi się za miesiąc i już wiem, że przechodzę do Ery.
              > Powiedzcie mi tylko proszę czy muszę uprzedzić Orange, że nie przedłużam umowy?

Tak.
              Musisz udać sie do salonu i tam załatwić formalności dot. rozwiązania umowy.
              Po załatwieniu czyli rozwiązaniu umowy, musi jeszcze przejść jeden cykl
              rozliczeniowy tj. miesiąc jeśli masz abonament oczywiście.
              Także nie oglądaj sie na nic tylko jak najszybcjiej tam sie udaj !!
              Pozdr.
              • Gość: d.... Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:16
                kończy mi sie umowa w listopadzie byłam w sieci 2 lata(mix25) ani razu nie
                zalegałam z płatnościami Idąc z duchem czasu byłam skłonna nadal być w tej
                sieci ale chciałam stać się posiadaczką nowego telefonu a tu nic ceny jakie mi
                zproponowali za telefony to szkoda słów ale żeby nie było że tacy źli to za 1
                zł stare typy aparatów(taki jaki mam) bezsensu checi wcale z ich strony do tego
                abym została :(
                • Gość: fgr up IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 19.10.05, 12:42
                • Gość: k]km Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 19.10.05, 12:42
                  up
    • Gość: zosia Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:18
      Mam do Was jeszcze jesdno pytanie.Jak to jest teraz z Profitem?
      Mam ponad 500 punktow.
      Wysylam smsa o tresci POP25 na numer 7130 a oni mi odpisuja za kazdym razem ze
      jest bledna komenda!
      Przeciez czesto doladowywalam konto w ten sposob i bylo wszystko ok.
      Szukalam na stronach Orange ale zadnych nowych komend nie znalazlam.Prosze o
      pomoc. >Nigdy wiecej Orange<
      • Gość: konrad Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 18:48
        teraz przyjemnosc doladowania jest drozsza jakos 625 czy 650 pkt
      • Gość: oooo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:25
        Korzystając z oferty Twoj Mix i będąc uczestnikiem programu Profit gromadzisz
        punkty Profit, które następnie możesz wymienić m. in. na doładowanie swojego
        konta. Jeżeli chcesz doładować konto punktami Profit musisz mieć możliwość
        wykonywania i odbierania połączeń.

Sposoby doładowań konta punktami Profit:

aby doładować własne konto, wyślij SMS-a z komendą 25 (50,100) pod numer 7130
        (koszt SMS-a 1,22 zł brutto) - liczba w komendzie oznacza wartość doładowania
        konta, następnie otrzymasz SMS-a z potwierdzeniem realizacji zlecenia, a limit
        czasu połączeń na Twoim koncie powiększy się o wskazaną w zleceniu wartość (np.
        Jeżeli wyślesz SMS z komendą 50 pod numer 7130, Twój limit czasu połączeń
        powiększy się o 50 zł, a z konta punktowego w programie Profit zostanie odjęte
        1250 punktów Profit)
        Jeśli chcesz doładować konto innej osobie, należy wysłać SMSa z komendą
        50XXXXXXX 25 (50,100) pod numer 7130 (koszt 1,22 zł brutto), gdzie 50XXXXXXX
        oznacza numer użytkownika, którego konto zostanie doładowane, a liczba oznacza
        wartość doładowania konta.
      • Gość: oooo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:26
        wartość doładowania
        wartość doładowania w punktach Profit
        treść SMS-a 25 zł 625 25
        50 zł 1250 50
        100 zł 2500 100
        W przypadku braku odpowiedniej liczby punktów Profit, otrzymasz SMS-a z
        informacją o braku możliwości realizacji zlecenia.

• Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 00:25
      Ale męczycie...

Zrezygnujcie, wypiszcie się, dajcie sobie spokój...

Ale skąd macie te numery w Orangu/Idei? Ktoś Wam je na siłę wcisnął? Przecież
      je kiedyś po prostu kupiliście/podpisaliście umowy. Nie odpowiada Wam -
      zmieńcie oparatora a nie róbcie tragedii.

Są większe problemy - nie lubie prądu dawanego nam przez nasze częstochowskie
      Enion S.A. a zmienić go nie mogę... :-)
      • std20045 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 20.10.05, 01:07
        Diwo ...stwórz swój watek problemów z energetyką a nie wchodz na jaki kolwiek i go niepotrzebnie zajmujesz , nie interesuje cie tematyka telekom. to nie pisz..
        • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 02:44
          A nawet nie wiesz jak bardzo mnie interesuje... Trudno jednak polemizowac z
          jęczeniem... :-)
          • std20045 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 20.10.05, 08:21
            a widzisz nie umiesz nawet dobrze przeczytac!! po pierwsze dawniej była IDEA teraz jest ORange , a po nadto są umowy których zerwanie jest kosztowne, a fakty dotyczące Orange to jedna wielka prawda i co tu kryc ORANGE to DNO!!!!!! a TY widocznie nie masz co robic więc zawadzasz o wątki tak jak leci...:)
            • jolantta21 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 20.10.05, 09:49
              std20045 napisał:

> a widzisz nie umiesz nawet dobrze przeczytac!! po pierwsze dawniej była IDEA te
              > raz jest ORange , a po nadto są umowy których zerwanie jest kosztowne, a fakty
              > dotyczące Orange to jedna wielka prawda i co tu kryc ORANGE to DNO!!!!!! a TY
              > widocznie nie masz co robic więc zawadzasz o wątki tak jak leci...:)

Pipieram, ORANGE obecnie to dno !!
              Jak byla "Jdea" można bylo jeszcze wytrzymać !!
              Dlaczego mistrz przytacza przyklady "programu Profit" i zapomina że wcześniej
              np. doladowanie 50 zł. POP-a kosztowalo 900 pkt. teraz te zlodzieje biorą 1250
              pkt. skad i dlaczego nagle wzrosla ta przyjemność uzytkownika o 300 pkt. ??
              tego mądrala nie pisze, pracownik zapewne "ORANGUTANA" !!!
              A spierd......aj zwoleniku "ORANGUTANA" stad w jasną cholerę !!!
            • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 21:41
              A coś się zmieniło w tej twojej umowie jak idea stała się orangem? Przecież to
              ta sama umowa. I to czy jest idea czy orange nie zmienia jej warunków?

Za to, że podpisałeś umowę na czas określony dostałeś zdaje sie jakąś
              słuchaweczkę za 1 złoty, prawda?
      • jolantta21 Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI 20.10.05, 09:50
        Gość portalu: diwo napisał(a):

> Ale męczycie...
        >
        > Zrezygnujcie, wypiszcie się, dajcie sobie spokój...
        >
        > Ale skąd macie te numery w Orangu/Idei? Ktoś Wam je na siłę wcisnął? Przecież
        > je kiedyś po prostu kupiliście/podpisaliście umowy. Nie odpowiada Wam -
        > zmieńcie oparatora a nie róbcie tragedii.
        >
        > Są większe problemy - nie lubie prądu dawanego nam przez nasze częstochowskie
        > Enion S.A. a zmienić go nie mogę... :-)

Wiesz co ciulu !!!!!
        Pie..sz jakby cie ryj swedzial,
        Masz problem to baranka sobie strzel to ci przejdzie i nie bedziesz bredzil
        kretynie !!
        • Gość: ja Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:15
          A ja mam orange bo u mnie wszwiększość ma.Właśnie kupiłęm sobie telefon w mix i
          wziałem telefon za 50 złoty razem z taryfą za 50 złoty.Jestem zadowolony.Sieć
          lepsza od ery bo nie oszukują i od plusa.Miałęm wszystkie sieci.
          • Gość: mmm Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.crowley.pl 20.10.05, 10:47
            Zobacz Twoj jeden glos przeciwko wszystkim..to chyba cos znaczy..ORANGE JEST DO
            DUPY!!A z profitem dali ciala nikogo nie uprzedzajac.
            • Gość: ja Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:09
              Mi odpowiada Orange,era ma nadajniki a za to promocje do kitu a plus to straszne
              badziewie.Orange to najlepsza sieć.Mam 200 zloty w promocji i jest
              fajnie.Podpisalem umowe na 2 lata i zostane w mix do konca i nie ma to czy
              tamto.Możecie sobie mówić.
        • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 20.10.05, 21:35
          Dziecko, nie denerwuj się tak przy kompie bo tata z neostrady zrezygnuje w
          trosce o twoje zszargane nerwy.

Jesli ktoś tak narzeka na usługę, którą kiedyś sam osobiście z własnej
          nieprzymuszonej woli nabył to znaczy, ze ma nie po kolei albo nie wie co robi i
          co kupuje, na co się zgadza, nie czyta umowy (bo po co - strata czasu). Tym
          bardziej, że nikt go nie zmusza do przejścia na nowe taryfy - może sobie być
          tam, gdzie jest. I może zrezygnować, wypowiedzieć umowę, kupić inny starter. MA
          WYBÓR.

Płacąc za energię albo gaz (co ty możesz o tym wiedzieć - przecież płaci tato),
          nie mam żadnego wyboru. I to jest problem. A nie to czy marka nandlowa PTK
          Centertel sp. z o.o. nazywa się Idea, Orange czy Misio Jogi.

Akurat oferta handlowa Orange jest lepsza od tej, która była w Idei. A już na
          pewno w części dotyczącej osób prywatnych. Jest po prostu dużo bardziej
          elastyczna.

No ale problemem głównym jest Profit i doładowania z Profitu - czyli coś, czego
          konkurencja nie ma w ogóle.
          • Gość: ja Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:59
            Diwo:Nie jestem dzieckiem.Mam 29 lat i sam płace za internet.Poprostu mi sie
            podoba ta oferta a krytykować to sobie możecie.
            • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 21.10.05, 01:04
              Nie pisałem do Ciebie.
              • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 213.199.204.* 21.10.05, 01:05
                To było do jolanntttyyy miotającej inwektywami.
    • Gość: zosia Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:42
      Forumowiczu OOOO wielkie dzieki za odpowiedz.
      Pozdrawiam cieplutko!!
      • Gość: Kaz Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.prenet.pl 21.10.05, 15:31
        Jak dla mnie to nic sie nie zmieniło. Idea może cenowo nie jest idealna, ale
        mnie osobiscie nie zawiodła. Po dwóch latach dostałem ciekawa oferte i
        przedłuzyłem z nimi umowe. A Orange to tylko nowa nalepka, tak jakbyście
        przykładowo na butelke piwa Lech nakleili nieznaną naklejke zachodniego piwa.
        Smak zostaje ten sam.
        • Gość: Bartek Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 80.51.236.* 21.10.05, 17:49
          Gość portalu: Kaz napisał(a):

> Jak dla mnie to nic sie nie zmieniło. Idea może cenowo nie jest idealna, ale
          > mnie osobiscie nie zawiodła. Po dwóch latach dostałem ciekawa oferte i
          > przedłuzyłem z nimi umowe. A Orange to tylko nowa nalepka, tak jakbyście
          > przykładowo na butelke piwa Lech nakleili nieznaną naklejke zachodniego piwa.
          > Smak zostaje ten sam.

Przeczytałem te wszystkie posty i m.in. z w/w wypowiedzią się nie zgadzam
          Dlaczego jak można wnioskować Idea w programie "PROFIT" za 50 zł doładowania
          POP-a /lub 20 bezplatnych min/ pobierała 900 pkt. a teraz za to samo należy
          wydatkować 1250 pkt. Różnica wynosi 300 pkt. za które kiedyś można było sobie
          lub innej osobie podarować w tym programie 10 bezpłatnych minut. Także zmiana
          "tylko" tzw. nalepki na butelce nie ma w tym przypadku nic wspólnego.
          Żeby się zbytnio nie rozpisywać, przytoczyłem tu jeden prosty przykład zmian
          jakie już po wejściu Orange zaskakująco szybko nastąpiły.
          A proszę dokładnie wszystko przeczytać, to znajdziecie ich oczywiście więcej
          tylko tu opisanych nie mówiąc o innych "utajnionych".
          Pozdrawiam.
          • Gość: diwo Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 18:53
            Ale profit to nie oferta cennikowa. To program lojalnościowy. Widocznie spółka
            stwierdziła, że działanie tego programu na dotychczasowych zasadach jest zbyt
            kosztowne. Ma do tego prawo.

W proficie od czasu jego powstania dokonano bardzo wielu zmian, które abonentom
            się nie opłacały, bo poprzednie zasady były korzystniejsze. Program ten działa
            na zasadzie darowanego "słonia któremu w trąbe się nie patrzy" :-)
            • Gość: TmS Re: ORANGE duzo gorsze od IDEI IP: 150.254.95.* 26.10.05, 14:42
              Ja zrezygnowałem z orange potym jak skonczyła mi się umowa i zobaczyłem
              kosmiczne ceny telefonów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka