Dodaj do ulubionych

ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:32
KRZYZ ZASLUGI DLA SIKORY.ZA CO? OD DAWNA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PRACA
NAUCZYCIELA.PODOBNIE JAK GRUPA INNYCH NIEROBOW Z ZNP.ODROBIC SWOJE W SZKOLE A
POZNIEJ DZIALAC ZA SWOJE PIENIADZE A NIE ZA PUBLICZNE.
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI 16.10.05, 11:40
      A ja gratuluję Pani Dorotce Ż.!!!

Jestem z Pani dumny i wiem, że to wyróżnienie juz od dawna się Pani należało :-)

• Gość: TW Re: ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:32
      Wstyd XX, sam jesteś nauczycielem i takie głupoty wypisujesz, jeśli to
      rzeczywiście Ty. Wiesz, że to 100-lecie związku i tam działają ludzie na rzecz
      nauczycieli łącznie z p. Sikorą. Związku, który ma teadycje i nie opluwa innych
      związków jak Ty to robisz. Jeśli nie wiesz czym zajmuje się związek ,to nie
      zabieraj głosu. Przykro mi , bo miałam o Tobie inne zdanie. Szkoda ,że je tak
      lekkomyślnie zniszczyłeś. W związku jest bardzo dużo ludzi działających za
      darmo, więc nie ubliżaj, i nie wyzywaj od nierobów jeśli w kierunku pomocy
      ludziom oświaty nic nie robisz.
      • Gość: dn Re: ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI IP: *.prenet.pl 16.10.05, 22:03
        chyba nie o tym xx-sie myślisz..
      • Gość: x Re: ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:00
        to nie ten xx ale ma racje. W koncu co Grzesiu robi w szkolach poza pieniedzmi z
        ubezpieczen?
    • Gość: czestochowianka Re: ODZNACZENIA DLA NAUCZYCIELI IP: 80.51.233.* 17.10.05, 11:42
      No, no nasi nauczyciele są git:) Ale tez jakaś nauczycielka z Zespołu Szkół
      Chemiczno-Medycznych i Ogólnokształcąych w Lublińcu dostała jakieś odznaczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka